Vrácení mínusek
Já chci vrátit miiiiiiinuskaaaaaa! Pryč s tímhle hnusným populismem. Když se někdo chová hnusně, tak si zaslouží negativní hodnocení. Upřímnost nade vše. Nenechme si to líbit. Musíme protestovat, aby nás admini vyslyšeli. Pryč s ukňouranými ublíženými egoisty kteří nedokážou unést realitu. Budu na to pravidelně upozorňovat, dokud se to nezmění.
Stezujes si tam kde nemas a ani neni za potreby
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Collapsenik - když byla tak jsem nikdy žádné nedal.
Dávají je jen rozmazlené tetky.
Když někoho nemusím ta mu to rovnou napíšu a když mě dál platit se tak nereagují.
Na to nepotřebují minuska a ani ho blokovat
Dávají je jen rozmazlené tetky.
Když někoho nemusím ta mu to rovnou napíšu a když mě dál platit se tak nereagují.
Na to nepotřebují minuska a ani ho blokovat
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Collapseník, na co ti budou minuska, když je ostatní, kromě tebe a dotyčného, neuvidí?!?
Raději bych uvítal značku blokace u daného profilu, tak aby bylo viděl u obou profilů, kdo koho zablokoval a to by viděli jen dotyční, ne ostatní.
Raději bych uvítal značku blokace u daného profilu, tak aby bylo viděl u obou profilů, kdo koho zablokoval a to by viděli jen dotyční, ne ostatní.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Souhlasim. Prisel jsem o 14 minusek a to mi nikdo nevrati. Chci za to od moderatoru alespon kilo do kreditu ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mohlo by tam být i veřejné počitadlo. Nebo hvězdičky jako u filmů nebo produktů :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
O to nejde Sono, jde o to, ze se minusovatel nemuze vyradit a udelat si dobre ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Je to určitě dobře, že je to pryč. Jde vidět, že peníze sem vložené se umí zůročit :) Hlavně lidé v naší komunitě mohou být krutí, je lepší když to tu není.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mínuska do slušné společnosti nepatří. Nás vždy vychovávali neříkat o lidech nic škaredého.
Ještě bych zrušil aji blokování. Blokovat by mělo jít jen člověka, kterému neodpovídáte, a přesto vám píše. V normální slušné společnosti dáte najevo nezájem, že neodpovíte. Chápe to 95% osazenstva. Ti co to nechápu, tady dělají nejvíc zla.
Ještě bych zrušil aji blokování. Blokovat by mělo jít jen člověka, kterému neodpovídáte, a přesto vám píše. V normální slušné společnosti dáte najevo nezájem, že neodpovíte. Chápe to 95% osazenstva. Ti co to nechápu, tady dělají nejvíc zla.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Před 32 minutamiOn-line Plemenik (47/183/98)
Mínuska do slušné společnosti nepatří. Nás vždy vychovávali neříkat o lidech nic škaredého.
xxx
tak zrovna ty plemenik jsi mi dal cca předloni na profil minusko aniž bysme spolu kdy psali, a pak jsi ho cca za 3 měsíce zas zrušil, takže jsi asi ty 3 měsíce přemejšlel, jestli to minusko do slušné společnosti patří nebo ne.... :D:D
xxx
tak zrovna ty plemenik jsi mi dal cca předloni na profil minusko aniž bysme spolu kdy psali, a pak jsi ho cca za 3 měsíce zas zrušil, takže jsi asi ty 3 měsíce přemejšlel, jestli to minusko do slušné společnosti patří nebo ne.... :D:D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já bych ti ho tam určitě nedal.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.