Přivázaný násilím

Já zažil i originální pouta PČR na rukách za zády a ležení tlamou na zemi tpčo :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tos jeste nemel jezka v pate ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Power (22/180/65) NOVÉ
Já zažil i originální pouta PČR na rukách za zády a ležení tlamou na zemi tpčo
--------------
A copak jsi kde prováděl? To jsi zrealizoval své nezákonné chutě na nezletilé, že ti vykopla dveře zásahovka? :sD Od té doby si musíš vystačit se stříkáním do dětských slipečků :sD
Já zažil i originální pouta PČR na rukách za zády a ležení tlamou na zemi tpčo
--------------
A copak jsi kde prováděl? To jsi zrealizoval své nezákonné chutě na nezletilé, že ti vykopla dveře zásahovka? :sD Od té doby si musíš vystačit se stříkáním do dětských slipečků :sD
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ellvinko tradičně si zase úplně mimo, predstav si že občas dělám dobrovolníka v rámci výcviku :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Heheh, já to zažil obráceně když jsem kdysi za mlada v rámci své tehdejší oslnivé kariéry nočního hlídača pouta přiložil pacifikované zakleknuté osobě kterážto přecvakla zámek na bráně a vnikla do mnou střeženého areálu a moc sem je dotáhl nechtěně jak sebou mrskala a pak jsem ověřením totožnosti zjistil že onen na šrot ožralý narušitel je jeden z majitelů objektu kterej si zapoměl klíče tak si posloužil nářadím z kufru auta - jo řídil nalitej...:D pročež jsem očekával prémie jako ohodnocení své bdělosti leč marně... 8)
Nahlásit

Power (22/180/65) NOVÉ
Ellvinko tradičně si zase úplně mimo, predstav si že občas dělám dobrovolníka v rámci výcviku :-)
--------------
No ještě že to máš jak okecat :sD
--------------
No ještě že to máš jak okecat :sD
Nahlásit

Proč ne, vajco postává třeba u brány vojenského prostoru a na projíždějící vojska pokřikuje prosim prosim můžu vám zase dělat figuranta? :D
Nahlásit

Vajco zrejme v realu ujizdi na submisivite a tady si pak hraje na macho borca s pendrekem ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vajco dělá péčéerce fackovacího panáka? :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

ThomasTodd (37/186/85)
jsem až moc angry
-----
To je fakt, černě nalakované nehty a černé podvazky jsou mocinky angry :-)
jsem až moc angry
-----
To je fakt, černě nalakované nehty a černé podvazky jsou mocinky angry :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Nechci nic říkat, ale co se škádlívá. xD xD xD PS: Nemyslel jsem autora, ale tu partu, co se tu sešla a schází pravidelně u každé diskuze :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Jacksone (30/167/65)
Proč si to neřeknete mezi sebou, když s Toodkou dřepíte asi tak metr od sebe? Se s tím vypisujete jako tydýti :-)
Proč si to neřeknete mezi sebou, když s Toodkou dřepíte asi tak metr od sebe? Se s tím vypisujete jako tydýti :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jo tu čubinu si důkladně vyhol :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Hej, vy dva komedianti todková aspol.co soukromá konverzace, to vás nerajcuje, že ? :)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Inak fakt, toto predstavenie "dve civavy a nahodny host" je v poslednom case vsade a uz je to desny opruz :))
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Fakt si myslím, že vaše vzájemná komunikace by byla lepší v soukromém módu,ale kdo ví,jak to máte :) A prosím,bez urážky ,vašnosto, děkuji :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To ze mne privazou nasilim, to je jako zatim vzrusujici, horsi by jiz bylo kdyby mne pak nemazali zadecek ...a podle poctu rukou zjistim ze to bude k sakru dlouha noc...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ehm,tak pokud to byl někdo cizí,tak asi nahlásit...
pokud bf,tak to asi bl...ě pochopil.....
ale fakt nic horšího? Vaření by bylo horší.....
pokud bf,tak to asi bl...ě pochopil.....
ale fakt nic horšího? Vaření by bylo horší.....
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Ahoj Danieli není nic lepšího než být svazany privazany mucemy a trpět a zvlášť být privazany násilím je dost rajc a super
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Svazování je zív. To před nějakými asi 10-15ti lety jsem četl o jiných "frajerech", co to "uměli rozjet".
Jeden si dal inzerát, že hledá gentlemana, který by ho porazil a snědl, že ho to moc moc vzrušuje. Inu, ozval se pán (jak jinak než z Německa), slovo dalo slovo, a za pár dní už si ti dva výtečníci pochutnávali na gratinovaném penisu toho dobrovolníka. Jako digestiv samozřejmě pán z Horních Rakous splnil, co slíbil, a kolegu porazil - a pak to dorazil.
Tak příjemnou zábavu a dobrou chuť, jen to nepřežeňte jako tihle dva imbe*Iové.
PS: Jasně, že i když k tomu dal ten idi*t písemný souhlas - v domnění, že to tak bude legální -, šel ten vrah (kupodivu) sedět.
Jeden si dal inzerát, že hledá gentlemana, který by ho porazil a snědl, že ho to moc moc vzrušuje. Inu, ozval se pán (jak jinak než z Německa), slovo dalo slovo, a za pár dní už si ti dva výtečníci pochutnávali na gratinovaném penisu toho dobrovolníka. Jako digestiv samozřejmě pán z Horních Rakous splnil, co slíbil, a kolegu porazil - a pak to dorazil.
Tak příjemnou zábavu a dobrou chuť, jen to nepřežeňte jako tihle dva imbe*Iové.
PS: Jasně, že i když k tomu dal ten idi*t písemný souhlas - v domnění, že to tak bude legální -, šel ten vrah (kupodivu) sedět.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Takže vše jen s Mírou, jinak pujde Míra proti vám.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Rajcovní? Jak se to vezme. Neumím si představit možnost být svázaný a takto čekat, až se druhý vrátí z tahu zpět. Byt posraný a pochcaný by nejspíš rajcovní už nebylo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Jezina se zase rozvasnila ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

U tebe bych to čekal, že bys někoho svázal, vyrazil po opici na 14 dní na výlet ke kormidlu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Vis Jezino, kdyz chces neco napsat, musi to mit nejakej kontext. V tvem pripade z toho ale vzdy vypadne nesmysl ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já byl svázány poprvé v 14 ti to bylo dost hnusný krutý bolelo to bylo to násilím nešlo se ubránit a po roce se mě to začalo líbit
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.