Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Bezuhlíkové bydlení jednoduše a bez dotace?!

20. 11. 2023 v 16:09Off-line PalestinskyZid  (22/-/-)
Ahoj, jak jsem říkal, jsem služebník našeho pána a syna spasitele.
Dnes v noci jsem měl hrozný sen o tom jak chce Byl Gejz dávat žáby do vakcín a vakcíny do Windousů a ty fousywyndou bude dávat do čípků a ty pak do čokolády.
Když jsem se zpocený probral a čichnul si vlastního prdu na uklidnění jsem opět usnul.
Zdál se mi pak sen o paní Lejnové z Bruselu, byli jsme tam jen my dva, někde vedle lesa na paloučku.
Nad hlavou mi vlála vlajka UA a já jsem byl paní Lejnovou bičován během stavby obydlí z lísky a směsi bahna, hoven a slámy.
Byl jsem zoufalí protože jsem nemohl najít normu podle které jsem měl omítací hmotu dělat.
Co by jste použili vy? Koňskou koblihu, kravskou či snad prasečí kaši?
20. 11. 2023 v 16:22Off-line Snd19  (100/-/-)
Líbí se mi že to to politicky myslí a máš starosti o emise CO2. Nechtěl by jsi se dát na politiku?
20. 11. 2023 v 16:26Off-line BussterX  (102/130/150)
To by asi chtělo založit novou politickou stranu, a skombinovat ekologii s náboženstvím, neboť příroda je samozřejmě dílo a dar našeho Pána hospodina a jsme povinni se o tento dar starat co nejlépe ke slávě našeho Pána, haleluja
20. 11. 2023 v 16:26Off-line Panskrt  (48/178/81)
Určitě už v politice je, rozhovory s Leyenovou mu věřím:)
Každopádně bych volil časem osvědčenou zemljanku, i když si nejsem jist, zda je to teď politicky průchozí.
20. 11. 2023 v 16:27Off-line Panskrt  (48/178/81)
Bussi, ekologie s náboženstvím už zkombinovaná je, pod praporem svaté Gréty přeci.
20. 11. 2023 v 16:28Off-line BussterX  (102/130/150)
No a co, furt eště je díra na trhu kde by se dalo něco nahrabat na dotacích :P
20. 11. 2023 v 16:32Off-line Snd19  (100/-/-)
V období, kdy se svět potýkal s ekologickými výzvami a hledal způsoby, jak chránit planetu Zemi, usedl na Svatopetrský trůn papež Busster I. Byl to charismatický duchovní vůdce s vášní pro péči o životní prostředí a touhou spojit víru s ekologií.

Jednoho jasně probuzeného rána papež Busster I. prohlásil, že je čas jednat pro ochranu přírody a nastolil nový směr uvnitř katolické církve, který spojoval morální hodnoty s odpovědným přístupem k životnímu prostředí. Vydal encykliku nazvanou "Ecologia Divina" (Božská ekologie), která obsahovala mnoho nových směrnic.

Jedním z revolučních kroků bylo rozhodnutí o tisku Bible výhradně na ekologickém recklovaném papíře. Tato iniciativa měla představovat závazek k udržitelnosti a snaze minimalizovat negativní dopad na životní prostředí. Starostlivost o planetu se stala součástí každodenního života věřících.

Dalším krokem byla změna ve výrobě hostií používaných při mších. Papež nařídil, aby se hostie vyráběly výhradně ve veganské podobě a bez glyfosátu. Tímto gestem chtěl vyjádřit respekt k přírodě a přispět k ochraně zdraví věřících, ale také zaujmout postoj proti používání chemikálií, které mohou mít negativní vliv na životní prostředí i lidské zdraví.

Tato změna nebyla bez kontroverzí. Někteří lidé byli skeptičtí ohledně nových směrů a trvali na zachování tradičních zvyklostí. Avšak mnoho věřících, podporovaných svými duchovními vůdci, vítalo tyto inovace s otevřenou náručí.

V komunitách po celém světě začaly vznikat diskuse a aktivity spojené s ochranou přírody. Lidé se zapojovali do ekologických projektů, vzdělávali se o udržitelnosti a spolupracovali na ochraně životního prostředí ve svých lokalitách. Ekologické hnutí v církvi se stalo místem pro sdílení informací, inspirace a akce.

Díky odhodlání papeže Busstera I. se ekologie stala neodmyslitelnou součástí církevních aktivit. Víra se spojila s ekologickými principy a věřící se stali aktivními ochránci Země, naslouchajícími jeho volání k péči o stvoření. Tím se otevřela nová kapitola v dějinách katolické církve, kde se víra stala spojencem ekologie a péče o planetu.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 11. 2023 v 16:38Off-line Snd19  (100/-/-)
Otčenáš, náš, jenž jsi v nebesích,
posvěť se jméno Tvé,
přijď království Tvé,
buď vůle Tvá jako na nebi, tak i na zemi.
Dej nám dnes chléb náš každodenní
a odpusť nám, když vypouštíme CO2
jako i my odpouštíme těm, kdo způsobují škody naší Zemi.
Neuveď nás v pokušení zapomínat na ochranu přírody,
ale vysvoboď nás od škodlivých emisí.
Ať je Tvá péče nad naším světem navěky. Amen.
20. 11. 2023 v 16:40Off-line Panskrt  (48/178/81)
Jednoho jasně probuzeného rána ... v tom trochu náboženské mystiky je :)
20. 11. 2023 v 16:41On-line Power  (22/180/65)
Padají snd 19 hovínka? :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Copyright 2011–2023 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload