Dokázali byste se zamilovat bez toho, aniž byste ho viděli?

30. 11. 2023 v 15:40
Anonym

Bez toho, aniž byste toho druhého viděli? Třeba jen na základě psaní na netu? Je to možné? Nevědět, jak ten druhý vypadá a zamilovat se?

V tomhle banánystánu je možný už fšecko :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tak je to sice dost šílený ale mně se to kdysi skoro málem trošku stalo - musel jsem si to v hlavě srovnat a činit opatření abysem nebyl blbým... :D, asi 3x co su na netu a to už je celkem dlouho, z toho jednou jsem ani nevěděl jak vypadá a moh to bejt klidně škaredej uchylnej děděk jako su já :D... takže jo, možný to je asi, ale ne každej asi je na to náchylnej... tak jako když se dokáže aji třeba jeleň nachytat na zvuk myslivcovi vábničky, tak se nemám za co stydět ale rači už si s nikým nepíšu, preventivně :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Myslím si, že ne,ale mluvím jen za sebe
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Třeba jen na základě psaní na netu?
--------
Myslím že to možné je, když vidím to množství případů, co se po internetu bezhlavě "zamiluje" a posléze statisíce peněz nastrká do bitcoinomatu :-)
--------
Myslím že to možné je, když vidím to množství případů, co se po internetu bezhlavě "zamiluje" a posléze statisíce peněz nastrká do bitcoinomatu :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nejsem zoufalec, abych se upínal na někoho, o kom vůbec nic nevím.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Podle toho cos tu sám o sobě psal elvisu, tak ty se neupneš ani na někoho o kom bys věděl upe všechno, aji z kolika molekul je složenej :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

No to je pravda, ale pšššt :sD
Nahlásit

C8H11N... tak je to nakoniec len chemia a v chemii mozgu su mozne vsakovake kulehy. Ale dospely clovek, a dokonca aj bukvica, by si napriek tomu mali uvedomovat absurdnost takej situacie. Na internete nie je nic ani pravda ani naozaj :))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pánbožka taky nikdo neviděl, a kolik lidí v něj doufá... aha... :P
Nahlásit

Nahlásit

Když si s někým píšu a je mě simpaticky tak se s ním rád sejdou - uvidím a pak teprve ta simpatie přejde třeba v zamilovanost posléze v lásku. A nebo oba zjistí že mohou být třeba jen kámoši
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Simpaticky jo a simpatie přejde :-)
Nahlásit

"sYmpatie"... Sympatie lze získat snadno. Přiznám se, že sám (s ohledem na nízký počet přátel) občas k někomu pocítím velké sympatie, ačkoliv jsem ho ani neviděl... no a pak se sejdeš a fyzicky se nepřitahujete... To vše je normální, takže ano, i "zamilovat se" bez vizuálního vjemu není nemožné, ale spíše než láska bych to nazval sympatiemi.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jednou jsem se tu virtuálně zaláskoval, pak se odmlčel, profil tu stále je. Odláskování bolelo snad ještě víc, než reálný rozchod, kdyz si člověk vzpomene, že konverzace trvala cca 1/2 roku.Těžké to probuzení ze snu.
Nahlásit

V tvem pripade se tomu Jezino nedivime, ty uz jsi takto prokaucoval spoustu situaci. Ty na to mas holt bunky ... :-)
Nahlásit

Teď se soustředím na koupě nového fotoaparátu s CMOS čipem, takže ty buňky teď zaměstnávám čtením recenzí.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A který fotoaparát krom klasického analogu nemá dneska CMOS čip? O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jsou to levnější a starší typy fotoapátů s takzv CCD čipem.
CCD čip snímá obraz po řádcích, CMOS z každé buňky. Oproti CCD čipu na buňky dopadá víc světla, proto je možné fotografovat i za šera ostré snímky i při vyšších iso.
CCD čip snímá obraz po řádcích, CMOS z každé buňky. Oproti CCD čipu na buňky dopadá víc světla, proto je možné fotografovat i za šera ostré snímky i při vyšších iso.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ježíšmarjá Jezino, ze které studnice moudrosti jsi čerpal tentokrát? Předpokládám z Alzy. Ta mi vyběhla jako první a píšou tam podobný kraviny :D
Nahlásit

Dělám vše proto, aby ne. Pak to může naživo úpně přejít a je blbý řešit, proč :)... pokud to teda má protějšek opačně a on se zabouchl a chce pokračovat :)
Nahlásit

Ne, i když někdo třebas řekne, že vzhledově nemá typ- řekl to myslím ten M.Peroutka- já teda první koukám na vzhled, vlasy, oči...pak celkově a chování až pak..../asi povrchní, no/....
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Neni to povrchní, v reálu to tak obvykle funguje, možná ne asi dycky, ale je to normální, obal prodává zboží... btw většinou je ale obal hezčí než obsah... někdy samozřejmě v reálu tě zaujme něčí chování a pak zjistiš že ti až tak neva že neni upe model :D :D na netu reálnej obal je to poslední co člověk uvidí někdy, a někdy má obsah fejkovou fotku jinýho obalu než odpovídá realitě :D
Nahlásit

Nahlásit

Hele, mě třeba u toho mýho na první dojem obal úplně nezaujal, ale dal jsem tomu volnej průběh. A obsah byl a je o to lepčejší ^_^ a tak to je už třináct let a vlastně jsem zjistil že i obal je pro mě sexy, když není shnilá nádivka ^_^ je to jako s dobrým vínem, bo rumem, musíš se k tomu skvělýmu prochlastat :-) a čím víc zaprášená flaška, tím bývá obsah lahodnější a návykovější :-) taky jsem si nikdy nemyslel že budu kdy jezdit na motorce a dneska když se po faše, kde mě celej den serou, hodim do tej kůže a vezmu za heft toho burácejícího rumpálu, tak ze mě spadne šecko zlý :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.