Ohrané fotky

05. 12. 2023 v 15:16
Anonym

Ahoj,
jaký máte názor na lidi tady na seznamce, (nemyslím nikoho konkrétního :D ) co stále a stále dokola obden přidávají svoje stejné fotky? Jakože co je cíl? Nalákat každý den nějaké lidi na svůj profil? Je to únavný … bejku
jaký máte názor na lidi tady na seznamce, (nemyslím nikoho konkrétního :D ) co stále a stále dokola obden přidávají svoje stejné fotky? Jakože co je cíl? Nalákat každý den nějaké lidi na svůj profil? Je to únavný … bejku

Mě by spíš zajímalo, kolik lidí tam má fake fotky někoho jiného. Asi dost. Ale to přidávání nevím, jsem tu chvíli, ale třeba to dělají, aby se nejak topovali?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pugh, a proto to píše anonymně, to dává smysl :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

05. 12. 2023 v 15:25
Anonym

Já nejsem bejk, proto píšu, že mi to vadí a nerozumím tomu, že je někdo schopen smazat obden celou svoji galerii a zas nahrát jen, aby byl na ,,výstavce’’
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

I tací jsou mezi námi, nelámej si s tím hlavu, ber to tak, že dotyčný je asi zoufalý :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pugh, ano, proč nejít složitější cestou, nějak se jeden přes zimu zabavit musí :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

05. 12. 2023 v 15:37
Anonym

Pugh, jestli se do fotek nekoukáš, tak potom nechápu, proč k tomuto tématu máš tolik komentářů… já se občas koukám, co nového za fotky kdo přidal. A když každý den skoro vidím stejné fotky….
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

05. 12. 2023 v 16:05
Anonym

Dělej, pokud takové starosti chceš mít :)
Nahlásit

Souhlasím s Anonymem. Je to trapný, zoufalý a otravný.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Je to dobrá strategie, jak být na hlavní stránce:DD
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já zas nechápu, jak anonymní k***t zase řeší sračky:)
Možná bys tu neměl být pořád vylepeny, blbe
Možná bys tu neměl být pořád vylepeny, blbe
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jiní experti tu zase mají deset let stále stejnou fotku. A pořád sbírají úžasné komentáře, jak jim to sluší :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym
Jakože co je cíl? Nalákat každý den nějaké lidi na svůj profil?
----------------------
A jaký je cíl v poradně založit téma, ve kterém položíš otázku, na kterou si zároveň i odpovíš?
Jakože co je cíl? Nalákat každý den nějaké lidi na svůj profil?
----------------------
A jaký je cíl v poradně založit téma, ve kterém položíš otázku, na kterou si zároveň i odpovíš?
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Stále nechápu čemu se naše levná šlápoto elvinko divíš :-D i když jo ty se aspoň tímhle taky propaguješ i když zase pro ty potenciální klienty není o co stát :-D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Takže o čem to celé je?
Anonym je frustrovaný, že pokaždé asi kliká na ty samé profily a o no nic, žádný prince na bílém koni…. jen stádo zeber a pakoňů.
Když už letos nic, tak alespoň Martin na bílém koni byl na 100%.
Anonym je frustrovaný, že pokaždé asi kliká na ty samé profily a o no nic, žádný prince na bílém koni…. jen stádo zeber a pakoňů.
Když už letos nic, tak alespoň Martin na bílém koni byl na 100%.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

05. 12. 2023 v 20:46
Anonym

Ičko, to jsem nebyl já… je vidět, že to vadí více lidem
Nahlásit

Kdyby to vadilo více lidem, tak se tu tohle téma řeší obden. Není to něco, co by bylo proti pravidlům, tak ty profily přehlížej. Tohle fňukání je únavný.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jako tvoje elvinko my chápeme že ty nikoho nechceš a i tak to zní stále jako volání potom že tvoje p***l chce ještě něco zažít než jen nudný sezení na hajzlu nebo v křesle busáka ale hold ty s ní moc neuděláš a za chvíli budeš jako typicky autobusák co je nevrlí na všechny nebo spíše už jsi ale spíše tady než na cestující :-D a proto asi bude tvoje fňukani nekonečně když sám se chováš jak ty nechceš aby jsme se chovali k tobě :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

ReprezentaceNaroda: No, po gramatické stránce ten národ reprezentuješ dokonale, jen co je pravda. Ale podobně, tedy bez interpunkce, psali i někteří beatnici, takže možná naopak vytříbený umělecký záměr? :)
PS: Nechci se zapojovat do vašich hádeček, nečtu to, jen mě teda tohle celkem pobavilo.
PS: Nechci se zapojovat do vašich hádeček, nečtu to, jen mě teda tohle celkem pobavilo.
Nahlásit

Ignis92:
To, co tu Reprezentace předvádí, bych spíše nazýval zoufalou snahou o pozornost, než hádkou. Přeci jen... aby se to dalo nazvat hádkou, museli by na to být aspoň dva :sD jenže na tyhle kecy nemám zapotřebí reagovat, a tak ho nechám na mě dorážet bez odezvy. Je to svým způsobem roztomilé :s)
To, co tu Reprezentace předvádí, bych spíše nazýval zoufalou snahou o pozornost, než hádkou. Přeci jen... aby se to dalo nazvat hádkou, museli by na to být aspoň dva :sD jenže na tyhle kecy nemám zapotřebí reagovat, a tak ho nechám na mě dorážet bez odezvy. Je to svým způsobem roztomilé :s)
Nahlásit

Bacha elvínka má novou přezdívku vaynecorporation:-)
Nahlásit

Tak odrážet by se dalo jedině to že tvoje p***l už dlouho neměla v sobě pero a tím pádem jediný co odrážíš jsou moje komentáře protože ti ani nepíše nikdo do zpráv :-D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Že tě tyhle kecy pořád baví, Vajco :sD
Nahlásit

No minimálně z jeho strany je evidentní zájem o mě. Ale z mé strany ten zájem není. Odmítl jsem lepší nabídky, tak proč bych se měl zajímat o takového... ehm, ehm? :sD
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.