Kolik vám zbývá z výplaty?

07. 12. 2023 v 12:18
Anonym

Ahoj,
vy co bydlíte sami, kolik vám zbyde z výplaty po zaplacení všeho.
Chci se postavit na vlastní nohy a co jsem počítal zbylo by mi asi 8-9tis Kč. Je to dobré nebo ne?
vy co bydlíte sami, kolik vám zbyde z výplaty po zaplacení všeho.
Chci se postavit na vlastní nohy a co jsem počítal zbylo by mi asi 8-9tis Kč. Je to dobré nebo ne?

Ne...me zbyde 5-6 krat vic jak tobe a aj tak jsem furt broke
Souhlasím • Nesouhlasím - 15
Nahlásit

Po zaplacení čeho všeho? jenom nákladů na bydlení a energie? z těch 8-9 tisíc budeš do příští výplaty platit ještě jídlo a ošacení? nebo ti těch 9 tisíc zbyde na účtu po zaplacení všech nákladů včetně bydlení a jídla a zábavy etc?
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

No teď je to slabší díky Fialově drahotě tak mě třeba zbývají měsíčně volné prostředky cca 170 000, ale na mé poměry se s tím moc nedá vyžít už.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 18
Nahlásit

07. 12. 2023 v 13:52
Anonym

BussterX
Jídlo, energie, bydlení. Oblečení si teda každej měsíc nekupuju. Tak párkrát do roka.
Jídlo, energie, bydlení. Oblečení si teda každej měsíc nekupuju. Tak párkrát do roka.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je slušný ne? ne každej může bejt rákosníček z pohádky, buď rád za to co máš... do začátku určitě dobrý, a jednou třeba budeš vydělávat balík, to je na tobě co uděláš se svým životem, zní to d***lně frázovitě ale je to fakt :) pokud bys byl furt na stejným tak TEORETICKY za rok můžeš mít 100 tisíc, za 10 let 1 mega, za 30 let vlastní garsonku... si nedělám srandu, neni to špatný, sou matky samoživitelky s děckama co žijou od vejplaty k vejplatě a neušetří ani korunu...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Buss: TEORETICKY za rok můžeš mít 100 tisíc, za 10 let 1 mega, za 30 let vlastní garsonku
zvláštní počty bussi, garsonku za 30 let těžko, když za 30 let nebude stát 3 mega (to stojí dnes) ale takových 30 mega. Vůbec nepočítáš s inflací a drahotou v česku.
zvláštní počty bussi, garsonku za 30 let těžko, když za 30 let nebude stát 3 mega (to stojí dnes) ale takových 30 mega. Vůbec nepočítáš s inflací a drahotou v česku.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Blbce tatrmanovy zase nedochazi, ze investovanim a urocenim tech penez bude za 30 let mit na 5 garsonek. Rude a slamnikove mysleni se nezapre ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nevim kolik mi zbejvá a ani mě to nezajímá, hlavně to co zbejvá nesmí bejt na účtu a musí to bejt vydělaný na černo :-) pak to nevidí ouřady a sociálka a člověk si může jít na pohodku zažádat o příspěvky :-) jeden je hned víc spoko když tenhle Fyjalskyho absurdistán pěkně podojí :-) a tu neobyvatelnou ruinu co mám na hypo nechť si banka klidně vezme zpět, ovšem náklady na demolici mnohonásobně přesáhnou její cenu :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Dobrý tatrmane. Tak jsi opět předvedl, jak seš hloupej, a teď si vezmi od pana vachmajstra šesták a vyskoč.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já sem v mínusu:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Peniaze krivia charaktery... :))
Nahlásit

Já s tím, co vydělám a co mi po zaplacení všeho zbyde, nějak vystačím, no :s) a nebudu konkrétní, nestojím o nevyžádané zprávy od lehkých chlapců :sD
Nahlásit

Mě nezbyde nikdy nic díky poskládání rozpočtu. Zaplatí se bydlení, energie, ručení, natankuje se, koupí se jídlo, náhradní věci za rozbité, díly na auta nebo servis, a pak vlezu na bazoš, aukro, aliexpress, na smeťák a zbyde mi pár drobných, a hned potom přijde další výplata a jede se znova. Jak to zlepšit? Nějaký vetešník, co by sbíral stejné krámy, by byl fajn :-D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.