Charakter kluka

14. 12. 2023 v 16:39
Anonym

Je pro vás důležitá povaha kluka? Nebo je to jedno a jde vám jen o fyzično?
Máte rádi kluky chvástavé nebo spíše skromné?
Máte rádi kluky chvástavé nebo spíše skromné?

Povaha je duležitá , musí se ten druhej upejpat , všchno odmítat ,že to je pro něj škoda a aby jsme byly jen doma v posteli a všechno venku bylo pro nás drahý .Ne si dělám srandu určitě fyzično ,protože je jedno co máš v hlave když tam má na krku ,většina lidí nasazenýho jen k okota .Ne tak taky ne ,jedině chvástavýho ,aby mě tvrdil jak me vymlatí hubu vocasem a pak vytáhly scvrklého š***nka . A tak ja vlastně nevím .sorry .
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jasně, bezcharakterní svi*i pr*at nebudu, i kdyby byl sebehezčí. Měl jsem sex v životě vždycky jen s někým, ke komu jsem něco cítil a měl ho rád (miloval) hlavně jako člověka, se kterým si rozumím. Už proto jsem za to nikdy neplatil, prostě by mě to nepřitahovalo.
Mám radši "skromnější" (lépe bych řekl "normální, co si na nic nehrajou") kluky - ne aby neměl vlastní osobnost a sebevědomí. Myslím tím to, že mě odpuzuje určitý druh jakože "chlapského / macho" chování (které já považuji za definici nikoliv mužnosti, nýbrž i*****lity). Taková ta rádoby drsnost, vytahování se se vším možným, jako že náhodou ten člověk často trousí a vnucuje kolik dal za svoje auto, hodinky, jak je zvyklej na luxus (a očekává tedy, že mu ho zajistím) , co všechno zná, umí a ví, kolik toho opr*al atd. atp.
Člověk, který je skutečně inteligentní nebo v něčem dobrý, to o sobě nemá zapotřebí stále vykřikovat a přesvědčovat o tom na potkání kdekoho. Řeči typu "no tak v tomhle já jsem expert, na rozdíl od tebe" apod.
Pro mě je ve vztahu důležitá důvěra - měla by být absolutní a oboustranná. Vztah bez důvěry je nefunkční. A pak, hlavně když přejde fáze zamilovanosti (ideálně ještě předtím), mi záleží na tom, aby se snažili do rozvoje a udržení vztahu investovat oba tolik sil, kolik jen jsou schopni. Když se snaží jen jeden, také to nevydrží. A jasně, vždycky jedna strana dává víc a jiná míň (pokud to jde vůbec porovnávat), ale důležitá je aspoň snaha.
To je můj pohled na vztahy, kde sex je...Ne že nepodstatný, sex je skvělý, ale na něm vztah nestojí. Je podstatnou součástí; jak jsem říkal svému ex: "Není to určitě jen o vzhledu / sexu, ale je to také o vzhledu / sexu; jinak nejde o partnerství, ale kamarádství". Sex po letech je také o invenci, jinak je to nuda, kterou lidé zahání ukončením vztahu a navázáním nového, aby znovu zažili to intenzivní oxytocinové opojení, které už tam prostě po letech není. Sex musí fungovat pořád, ale zároveň už vztah nemůže po 2-3 letech stát jen na něm.
Divím se, že spousta lidí takové elementární věci nechápe. Ale rozumím tomu, že zažívat to počáteční opojení zas a znovu je tak návykové, že kvůli tomu člověk klidně opustí i úplně fajn kluka / holku.
Mám radši "skromnější" (lépe bych řekl "normální, co si na nic nehrajou") kluky - ne aby neměl vlastní osobnost a sebevědomí. Myslím tím to, že mě odpuzuje určitý druh jakože "chlapského / macho" chování (které já považuji za definici nikoliv mužnosti, nýbrž i*****lity). Taková ta rádoby drsnost, vytahování se se vším možným, jako že náhodou ten člověk často trousí a vnucuje kolik dal za svoje auto, hodinky, jak je zvyklej na luxus (a očekává tedy, že mu ho zajistím) , co všechno zná, umí a ví, kolik toho opr*al atd. atp.
Člověk, který je skutečně inteligentní nebo v něčem dobrý, to o sobě nemá zapotřebí stále vykřikovat a přesvědčovat o tom na potkání kdekoho. Řeči typu "no tak v tomhle já jsem expert, na rozdíl od tebe" apod.
Pro mě je ve vztahu důležitá důvěra - měla by být absolutní a oboustranná. Vztah bez důvěry je nefunkční. A pak, hlavně když přejde fáze zamilovanosti (ideálně ještě předtím), mi záleží na tom, aby se snažili do rozvoje a udržení vztahu investovat oba tolik sil, kolik jen jsou schopni. Když se snaží jen jeden, také to nevydrží. A jasně, vždycky jedna strana dává víc a jiná míň (pokud to jde vůbec porovnávat), ale důležitá je aspoň snaha.
To je můj pohled na vztahy, kde sex je...Ne že nepodstatný, sex je skvělý, ale na něm vztah nestojí. Je podstatnou součástí; jak jsem říkal svému ex: "Není to určitě jen o vzhledu / sexu, ale je to také o vzhledu / sexu; jinak nejde o partnerství, ale kamarádství". Sex po letech je také o invenci, jinak je to nuda, kterou lidé zahání ukončením vztahu a navázáním nového, aby znovu zažili to intenzivní oxytocinové opojení, které už tam prostě po letech není. Sex musí fungovat pořád, ale zároveň už vztah nemůže po 2-3 letech stát jen na něm.
Divím se, že spousta lidí takové elementární věci nechápe. Ale rozumím tomu, že zažívat to počáteční opojení zas a znovu je tak návykové, že kvůli tomu člověk klidně opustí i úplně fajn kluka / holku.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nezajímavější názor ,co jsem tady zatím četl ,má to hlavu a patu no .U tebe jsem někde četl v komentech ,že se zajimáš o smrt a posmrtný život co ?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hlavne nemam rad anonymy, protoze jsou povahove marny ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Pro mě jsou nejvíc marný obstarožní biseksky :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Wajcopowere, šak za 10 let budeš starej jak íčko, to uteče než stačíš říct "gazmaska"
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dobrý vědět, že jsem, coby bezcharakterní s***ě, pro Ignise potenciálně neš***telnej.
Nahlásit

Tommene, v čem ses tam našel? Nezdá se mi to jako popis tvé osobnosti.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já sem teda skromnej typ člověka ale partner pro mě musí být dokonalej ve všech směrech a jak tu někteří tvrdí že je potřeba dělat ústupky tak to je blbost. Chce to jen pořádně hledat
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.