Závislost
23. 12. 2023 v 17:27
Anonym
Anonym Ahoj, nevěděl jsem jestli se mám svěřit, nebo ne.Už jsem to nakousl, tak ven s tím.Jsem posedlý furt zakládat nový profily.Každý nový profil někde založený ve mě vyvrcholí v extázi a hustého ejakulátu.Někdy celý den jen sedím a sjíždím desítky nových profilů, nevíte prosím vás, jak bych to mohl dostat aspoň trošku pod kontrolu? Díky za každou radu, já už jsem na dně.
Nic si z toho nedělej. Jsi na tom stejně jako 90 % návštěvníků téhle seznamky.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
23. 12. 2023 v 17:36
Anonym
Anonym Dík Bro ,to se mě ulevilo ,mě ti spadnul kámen ze srdce .Já už se začínal pomalu nenávidět.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nie je dôvod sa nenávidieť, operenče, zbytok zoznamky sa postará :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
23. 12. 2023 v 17:43
Anonym
Anonym Já jsem Jirka Havranu když tak kocur jebnutý
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Anonym: Pomohl bych ti a implementoval blokaci IP spolu s tim, že by nové profily bylo povoleno založit jen 1x měsíčně. To by vyléčilo každého. Ale bohužel pro závisláky tady poslední aktualizace proběhla asi v minulém tisíciletí, takže upřímnou soustrast.
Nahlásit
Blokaci IP? Vzdyt muzu mit kazdou minutu jinou. Proc o tom vzdy mluvi ti, co nemaji ani sajn, jak funguji sitove protokoly? ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051 (52/184/97)
Za to my nemůžeme, že máš všechno připojený přes jedinou veřejnou IP :-)
Za to my nemůžeme, že máš všechno připojený přes jedinou veřejnou IP :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Íčko: IP si můžeš měnit, jak často chceš, ale právě proto jsou sajty, kde je to řešené jak blokací/rezervací IP, tak omezením registrací na jediný den (nevytrhávej to, co jsem psal, z kontextu). Samozřejmě, můžeš si v ten den i tak založit sto profilů, ale už tohle všechno by dost lidí odrazovalo a rozhodně to snížilo počet měsíčně nově založených profilů. Tak či tak u těchto opatření nejde o absolutní zamezení, ale o zásadní snížení míry delikvence určitého typu chování poškozujícího zájmy vlastníka (výjimkou jsou samozřejmě banky apod., kde ta snaha o absolutno být musí). A zde má vlastník v paži evidentně jak tohle, tak aktualizaci celého toho magazínu. Škoda no.
PS: I to založení profilů "do zásoby" v ten den, kdy by byla registrace otevřená, lze řešit - tím, že by profil vždy vyžadoval nějakou period**kou aktivitu apod. Kromě toho, člověka lze na netu identifikovat nejen podle IP, ale i jinými způsoby. Včetně způsobu procházení webu, tvorby vět apod. Tyhle věci se ovšem řeší až když chování uživatelů zásadní měrou nějak poškozuje příjmy skupiny, která web provozuje. Takže tady je to bezpředmětné.
PS: I to založení profilů "do zásoby" v ten den, kdy by byla registrace otevřená, lze řešit - tím, že by profil vždy vyžadoval nějakou period**kou aktivitu apod. Kromě toho, člověka lze na netu identifikovat nejen podle IP, ale i jinými způsoby. Včetně způsobu procházení webu, tvorby vět apod. Tyhle věci se ovšem řeší až když chování uživatelů zásadní měrou nějak poškozuje příjmy skupiny, která web provozuje. Takže tady je to bezpředmětné.
Nahlásit
Riffraff (46/172/84)
Jsi na tom stejně jako 90 % návštěvníků téhle seznamky.
-------------------
To rozhodně není. Možná tak těch 10% (a i to je moc).
___
Anonyme, mám pocit, že ty spíš trpíš závislostí v zakládání stupidních témat do poradny.
Jsi na tom stejně jako 90 % návštěvníků téhle seznamky.
-------------------
To rozhodně není. Možná tak těch 10% (a i to je moc).
___
Anonyme, mám pocit, že ty spíš trpíš závislostí v zakládání stupidních témat do poradny.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ellvin: tak se podívej každej den na sekci Nové a budeš mluvit jinak. Přibude tak jeden dva normální profily, i když i ty budou x-té od stejného uživatele a k tomu tak 20 na první pohled fejkových, založených z ciziny. Jsou to očividně nicky ukradené na nějaké zahraniční gay seznamce, často obsahující i slova odkazující na Ind**ké tvůrce. Je to z nějaké farmy za tímto účelem vytvořené, nebo nějací brigádníci pracující z domova. Z mnohých chodí potom spamy, ale mám pocit, že jde ještě o něco jiného.
Nahlásit
Zruš vsechny profily a než založíš nový, dej si řádnou studenou sprchu.
Nezapomeň, že studená voda, ještě nikdy neselhala.
Nezapomeň, že studená voda, ještě nikdy neselhala.
Nahlásit
Riffraff: To jo, ale že 90% návštěvníků této stránky má potřebu si zakládat nové a nové profily? To je dost přitažený za vlasy, řekl bych. Jde jen o pár zoufalců, kteří skrze profil "nezletilého" lákají intimní fotky z naivních děcek. Ti ale nejsou ve většině. A něco z nich bude i Vajco. Tihle ale netvoří 90% návštěvníků této stránky.
Nahlásit
Ellvinko proč by někdo lákal a tahal fotky, když existuje plno stránek, kde jsou takových fotek tisíce volně k dispozici. Tvoje internetová gramotnost zjevně dost pokulhává:-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ignis92 (31/180/63)
Íčko: IP si můžeš měnit, jak často chceš, ale právě proto jsou sajty, kde je to řešené jak blokací/rezervací IP, tak omezením registrací na jediný den (nevytrhávej to, co jsem psal, z kontextu)
---------
A proc bych si nemohl zalozit novy profil 50x denne vzdy z jine IP? Portal jako bude omezovat pocty registraci za den? Nebo zakaze nejakej subnet nebo nejaky cely cecka? Vazne by delal pro nej negativni akci vzhledem k inzerentum? Joa nevysvetluj prosim sitove finty a sitovou bezpecnost nekomu, kdo je ISP. Dekuji ... :-)
Íčko: IP si můžeš měnit, jak často chceš, ale právě proto jsou sajty, kde je to řešené jak blokací/rezervací IP, tak omezením registrací na jediný den (nevytrhávej to, co jsem psal, z kontextu)
---------
A proc bych si nemohl zalozit novy profil 50x denne vzdy z jine IP? Portal jako bude omezovat pocty registraci za den? Nebo zakaze nejakej subnet nebo nejaky cely cecka? Vazne by delal pro nej negativni akci vzhledem k inzerentum? Joa nevysvetluj prosim sitove finty a sitovou bezpecnost nekomu, kdo je ISP. Dekuji ... :-)
Nahlásit
Je rozdíl ISP a takový ten amatérský rádoby ISP :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Power: Uznávám, že má znalost v hledání takových fotek je omezená. Asi to bude tím, že jsem nikdy neměl potřebu něco takového vyhledávat. Nicméně tuhle odpověď směruj na ty, kterých se to týká. Oni neví, že takové fotky jsou na internetu normálně vyhledatelné :s)
Nahlásit
Ellvin: Tak ten Anonymův příspěvek považuju za sarkazmus a já odpověd do značné míry taky s nadsázkou. Ale jde mi o to základní téma, že naprostá většina profilů na téhle seznamce, je fake. Kdyby se nechali jen ti, kteří to myslí vážně, mají jeden profil, který aktivně používají (jako většina z nás, co chodíme sem do Poradny), tak jsem si jist, že zbyde těch deset procent, a to ještě kdo ví jestli...
Nahlásit
Během let už se to tu probíralo víckrát... připomenu - provozovatel nemá důvod řešit mnohočetnost profilů kdy jeden uživatel jich má několik, ani nemá důvod mazat neaktivní profily, fejky etc etc... protože čím víc profilů, tím větší seznamka... čím větší seznamka, tím bude působit jako vhodnější pro umístění reklamy inzerentů... (teď neřeším měsíční unikátní prokliky, ale imidžžž seznamky)... a reklamy jsou zisky z kterých se mimo jiní platí i provoz a i to že tady můžem zadarmo žvanit... takže buďte bdělí a ostražití páč jedinej týpek si s váma může psát na 3 svých profilech.... 8)
Nahlásit
BussterX: Ano, to jsem měl na mysli. Vůbec bych se nedivil, kdyby si majitel sám platil masové přidávání falešných profilů. Když jich tu bude milion, určitě se seznamka prodá případně mnohem líp než s tisícovkou (nás, reálných) zoufalců :D
Nahlásit
Jirinka makovicova jich mela pres 30 a sonicka pres 200. Vic profilu, vic adidas ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Když tady bude ale víc profilů než má ČR a SR obyvatel tak to může trochu zamávat se čtyřprocentní teorií:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
BussterX: Provoz něčeho jako je tohle vyjde na pár tisíc ročně. Náklady za nějaké redaktory apod jsou nulové, když tu žádní placeni nejsou. Naopak to něco, díky těm placeným funkcím, určitě vydělá.
Nahlásit
Busterixi sic js to napsal pěkně, ale nemazání nadbytečných profilů je už klamání spotřebitele, respektive lidí, kteří sem dou zkusit štěstí. A jakmile se rozkoukaj, zjistí, že jsou v bordelu a mnozí zhmuseně odchází ke konkurenci. Jen tu po mnohých slušných zůstane prázdný profil
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.