Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

La Noche Magica - vánoční filmek

26. 12. 2023 v 09:51On-line BussterX  (104/130/150)
Štědrý večer, lupič leze do baráku přes balkon kde potká milence kterej právě prchá od ženy jíž se zrovna vrátil manžel... a začnou se dít věci, včetně splněných přání malý holky... nápaditý filmek který z banálních zápletek dokáže vykouzlit neuveřitelně absurdní situace, nenechte se mýlit žánrovým označením komedie... možná bysem připustil označení černá komedie... jo a je tam úžasné akustické podbarvení a to nejen hudbou, za mě fakt majstrštyk, trošku tarantinovskej... takže kdo má chuť a čas a náladu zkusit poněkud netradiční pojetí vánočního příběhu, tak prosím - https://www.youtube.com/watch?…
26. 12. 2023 v 10:30Off-line Tatrman  (28/-/-)
Mrknu večer. Dík za tip.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 12. 2023 v 10:31On-line BussterX  (104/130/150)
Jj, pak napiš dojmy kdyžtak sem :)
26. 12. 2023 v 10:41Off-line I8051  (54/184/97)
I ty romantiku z hor ... :-)
26. 12. 2023 v 10:45On-line BussterX  (104/130/150)
Checht... mno... tak až na to koukneš, tak si můžem pohovořit o romantice.... 8) ale je to peckový, jinak bysem to sem nedal kdyby mě to nechytlo
26. 12. 2023 v 19:26Off-line Tatrman  (28/-/-)
Hele Bussi,
tak už sem to zhlédl.:) Můj dojem: Na Vánoce bych si to nepouštěl, toho neštěstí je i tak všude dost a vůbec nechápu lidi, co to považují za vánoční komedii. To téma je dost smutný a i celý film. Začátek jsem trochu netrpělivě přešlapoval, jestli to dokoukám do konce, spíše to vypadalo na nápodobu Sám doma(I,II,III...?), ale pak...
Téma ponuré a je tam trochu cejtit Almodovar a jeho Mala educaccion. Ale argentiský filmy mám rád, nedávno jsem sem dal moji srdcovku "Un Rubio" taky z Argentiny. Tady u toho tvýho filmu mi trošku vadí, že jde spíše o rodinný(čistě heterácký)topic. Takže to zpočátku působí jako bezva biják pro hetero páry a trojúhelník.

Takže příště zkus něco z toho ranku pro nás - pro kluky.:) Jinak jako film za mě střed. Znova bych si to nepustil, ale zas to nebyla nějaká bezduchá americká srágora pro masy. Takže OK.

jinak volba písně je přesná k obsahu a tématu, výborná volba autora.
https://www.youtube.com/watch?…
26. 12. 2023 v 19:35On-line Bombakul  (29/176/75)
Proč sem četl loch nes Monika?
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload