Nemám rád konzervativní kluky, obzvlášť gaye

01. 02. 2024 v 20:59
Anonym

Čus,
jsem velký liberál, podporovatel strany Zelených, chci manželství pro všechny a to hned, chci i euro, zákaz sterilizace transsexuálů a tak dále.
Jsem zděšen, kolik kluků je i tady extrémně konzervativně pravicových, a jsou snad skoro fašisti. Sleduji jednoho gay kluka, se kterým jsem čas studoval VŠ, a má tu i profil, na instagramu. Nesnáší Zelené, Piráty a demokratické strany. Dřív podporoval konzervativní ODS a co tam skončil mladý Klaus, tak Trikoloru se Svobodnými. Nemá rád EU, nechce euro a když parlament minulý týden neschválil smlouvu z Istanbulu, sdílel komentář, že je za to rád. Taky tvrdí, že green deal a více než dvě pohlaví nás zničí.
Chápu, že jsou takhle mimo důchodci a důchodkyně nad 70 let, katolíci a tak, ale u LGBT lidí se očekává, že budou progresivní a pokrokoví.
Co si o tom myslíte Vy?
jsem velký liberál, podporovatel strany Zelených, chci manželství pro všechny a to hned, chci i euro, zákaz sterilizace transsexuálů a tak dále.
Jsem zděšen, kolik kluků je i tady extrémně konzervativně pravicových, a jsou snad skoro fašisti. Sleduji jednoho gay kluka, se kterým jsem čas studoval VŠ, a má tu i profil, na instagramu. Nesnáší Zelené, Piráty a demokratické strany. Dřív podporoval konzervativní ODS a co tam skončil mladý Klaus, tak Trikoloru se Svobodnými. Nemá rád EU, nechce euro a když parlament minulý týden neschválil smlouvu z Istanbulu, sdílel komentář, že je za to rád. Taky tvrdí, že green deal a více než dvě pohlaví nás zničí.
Chápu, že jsou takhle mimo důchodci a důchodkyně nad 70 let, katolíci a tak, ale u LGBT lidí se očekává, že budou progresivní a pokrokoví.
Co si o tom myslíte Vy?

Ty jsi asi takový liberál, jako já M. Monroe, hrdino.
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Co si o tom myslíme My? P**u :))
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hmmm anonymní m***a a silný kecy ^_^ stará dobrá klasika, to tu dlouho nebylo, ziiiif :-)
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

No já se nedivím, že to ten "chytrák" radši napsal anonymně, radši se tu nechce veřejně přiznat k podpoře extremistických uskupení. Jinak velice nenávistný příspěvek, již delší nemám o libtardech valného míněné, tento příspěvek mě v tom ještě utvrzuje....
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Prd liberál, bigot :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Môj tip... anonym a Martinnn (27/-/-) su jeden a ten istý makovec :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co Martinne, trolil jsi? :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Anonyme, přečti si ještě jednou svůj příspěvek... pomalu... v klidu... několikrát... A pak si zkus sám sebe zeptat, jestli jsi skutečně liberál ;-) Já si to nemyslím ;-)
Nahlásit

Jenom hádám, tak jak je to napsaný, je to zřejmě troll, nezní mi to přesvědčivě, spíš jakože někdo napsal opak toho co si myslí a schválně to je "přepálený" a chce tu rozpoutat ohnivou debatu... taky to dělám dost často, akorát že ne anonymně :D
Nahlásit

Tak to teď bude asi mírně zklamán :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

U LGBT se očekává….. tak to jsem málem spadl ze židle …. :D :D :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonym,
úplne s tebou súhlasím až na jednu vec. Ekologický extrémizmus vnímam ako problém.
U nás na Slovensku najviac poškodzuje dobré meno liberalizmu strana zelených ktorá sa nazýva Progresívne Slovensko a to práve z dôvodu ekológie.
Pravdepodobne si ešte mladý a neskúsený človek, neviem ako ťažko sa zarábajú / vydelávajú peniaze, a že aj ekonomika je dôležitá téma, nielen ekológia.
Na Slovensku sa strana Progresívne Slovensko chváli že chce zaťažiť priemysel vysokými likvidačnými ekologickými daňami a niektorí predstavitelia strany sa vyjadrujú v tom kontexte, že zajtra bude koniec sveta kvôli klimatickej kríze.
Predpokladám, že Piráti v ČR, nie sú až takí veľkí extrémisti.
Dúfam, že ti anonym nie je blízky extrémizmus ako v týchto videách. Podobní extrémisti majú na Slovensku reálnu politickú silu
https://www.mojevideo.sk/…ranzovo.html
https://www.mojevideo.sk/…_putach.html
úplne s tebou súhlasím až na jednu vec. Ekologický extrémizmus vnímam ako problém.
U nás na Slovensku najviac poškodzuje dobré meno liberalizmu strana zelených ktorá sa nazýva Progresívne Slovensko a to práve z dôvodu ekológie.
Pravdepodobne si ešte mladý a neskúsený človek, neviem ako ťažko sa zarábajú / vydelávajú peniaze, a že aj ekonomika je dôležitá téma, nielen ekológia.
Na Slovensku sa strana Progresívne Slovensko chváli že chce zaťažiť priemysel vysokými likvidačnými ekologickými daňami a niektorí predstavitelia strany sa vyjadrujú v tom kontexte, že zajtra bude koniec sveta kvôli klimatickej kríze.
Predpokladám, že Piráti v ČR, nie sú až takí veľkí extrémisti.
Dúfam, že ti anonym nie je blízky extrémizmus ako v týchto videách. Podobní extrémisti majú na Slovensku reálnu politickú silu
https://www.mojevideo.sk/…ranzovo.html
https://www.mojevideo.sk/…_putach.html
Nahlásit

Jeziiis, pedomila9 je zase v rausi ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Aktivní běloch, skoro abstinent, ale bez drog. To vylučuje Práty i Zelené, písemný projev ok, takže ani okamurovec. Jasnej stoupenec Pekarový, fotka s dvěma svetry by se pro potvrzení šikla :D
Tvrdej se zalekl:) Každopádně chtěl určit z profilu politickou příslušnost. Příznivec Pekarový se mu nelíbil :)
Tvrdej se zalekl:) Každopádně chtěl určit z profilu politickou příslušnost. Příznivec Pekarový se mu nelíbil :)
Nahlásit

Však se za to nemusíš stydět, v 18 to není ostuda :)
Jinak to byl jen blbej vtípek, tak si škrtám smysl pro humor :)
Jinak to byl jen blbej vtípek, tak si škrtám smysl pro humor :)
Nahlásit

Čus,
jsem velký liberál, podporovatel strany Zelených... Za to dostaneš lízátko :-D
S papričkou Morugou.
manželství pro všechny, zákaz sterilizace transsexuálů... Taky jsem pro, jen nečekám, že tu ještě někde najdu někoho, koho bych si představil jako manžela, takže mi to může být jedno.
Euro - To se rovnou zeptám na případný převodný kurz z korun, jestli bude plánovaných 19 korun => 1EUR, a jestli rovnou dostanem i německé platy a ceny. Pokud ne, je to jako sypat prachy zlatokopce.
Jsem zděšen, kolik kluků je i tady extrémně konzerv...
A mě zas děsí, kolik jich je pravý opak.
Taky tvrdí, že green deal a více než dvě pohlaví nás zničí...
Už si ani nekupim použitelný kotel, auto, elektroniku, pájku, ani domácí nářadí. Ale můžu si vybírat zájmeno. Pokrok!!!
Chápu, že jsou takhle mimo... Sorry, asi to bude ještě daleko horší, než si myslíš, protože liberálů jsem za život zatím potkal jen počet na prsty rukou po cirkulárce, z toho s jedním takovým jsem randil a to bych nepřál ani svému úhlavnímu nepříteli, učitelce matematiky ze střední :-D
jsem velký liberál, podporovatel strany Zelených... Za to dostaneš lízátko :-D
S papričkou Morugou.
manželství pro všechny, zákaz sterilizace transsexuálů... Taky jsem pro, jen nečekám, že tu ještě někde najdu někoho, koho bych si představil jako manžela, takže mi to může být jedno.
Euro - To se rovnou zeptám na případný převodný kurz z korun, jestli bude plánovaných 19 korun => 1EUR, a jestli rovnou dostanem i německé platy a ceny. Pokud ne, je to jako sypat prachy zlatokopce.
Jsem zděšen, kolik kluků je i tady extrémně konzerv...
A mě zas děsí, kolik jich je pravý opak.
Taky tvrdí, že green deal a více než dvě pohlaví nás zničí...
Už si ani nekupim použitelný kotel, auto, elektroniku, pájku, ani domácí nářadí. Ale můžu si vybírat zájmeno. Pokrok!!!
Chápu, že jsou takhle mimo... Sorry, asi to bude ještě daleko horší, než si myslíš, protože liberálů jsem za život zatím potkal jen počet na prsty rukou po cirkulárce, z toho s jedním takovým jsem randil a to bych nepřál ani svému úhlavnímu nepříteli, učitelce matematiky ze střední :-D
Nahlásit

Takže ses trefil ^_^ jak říkají modrožlutí klasici, když ruSSofilcky kvičej byla to trefa do černýho. Ale ono to funguje i z druhý strany ^_^ takže bing B**g za deset bodů ^_^
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonime takovou směsku všeho a o ničem cos s skolil snad muže napsat jen blbě naprogramovaný robot
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Taky nemusím "konzervy". Budoucnost nezastavíš a proč taky :))
Jo a.. paštiku si občas kromě řízečků dám :D
Jo a.. paštiku si občas kromě řízečků dám :D
Nahlásit

Anonym, možná jsi to mohl napsat lépe,ale v podstatě nevím co je za problém. Akorát jsi nepopsal konzervy, to jsou jen menšiny, spíše se jim říká dezoláti.
Nahlásit

Pokud jsi dle svých slov "zděšen" množstvím kluků kteří jsou "extrémně konzervatiní" pak je skutečně něco špatně... Tím mám na mysli, že buďto má obrovské množství kluků extrémně konzervativní názory nebo je tu pár jedinců, co má extrémně liberální názory.
Vzhledem k tomu že četnost extrémů je velmi nízká, troufám si říci, že to bude ten druhý případ.. Schválně kam by ses teď zařadil, Anonyme? :-D
Vzhledem k tomu že četnost extrémů je velmi nízká, troufám si říci, že to bude ten druhý případ.. Schválně kam by ses teď zařadil, Anonyme? :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Vieš anonym, dlho som tu nebol, ale keď vidím takýto príspevok, tak sa pýtam: "Prečo?" Prečo furt existujú magori, ktorí nedokážu zniesť názor iného? Na konci píšeš, že od LGBT sa čaká, že budú progresívni a pokrokoví.... No jednak je to chujovina, a jednak keď chceš byť reálne pokrokový, tak sa prestaň chovať jako komunista, že len tvoj názor a ideológia je správny smer a názor iného ma byť utláčaný... Každý ma svoj názor na jednotlivé témy a každý ma na to právo, predsa len žijeme v demokracii, kde je sloboda slova alebo to aspoň tak hovoria.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já třeba su komouš a bolševik a názor ostatních toleruju a akaceptuju O_o
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ntvl, takovej hnidopich a přitom ten bolševismus tak fláká :D
Nahlásit

Kdyby to byl bolsevik, to by se musel jinak otacet ... :)
Nahlásit

Přesně, jen nás lakuje
Nahlásit

Nevím, co se očekává, ale já bych s Tebou (autore) teda nesouhlasil ve většině bodů.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nechybi ti mezi O a B pismenko D? Protoze na ten ja jsem odbornik ... :-)
Nahlásit

To je tvůj problém aneb další typická ukázka frustrace v praxi ????
Nahlásit

Hey hey já nic neflákam jo, já jsem ten bolševismus jen trochu reformoval a proved jeho transformaci do současně aplikovatelný formy, su takovej rudej Hus ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Souhlas....
jen Trikolora ne, to byli konzervy větší než ods, to ses sekl pěkně.....
jen Trikolora ne, to byli konzervy větší než ods, to ses sekl pěkně.....
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

My si myslíme, že ty nám nedovedeš odůvodnit, proč by to mělo být zrovna podle tebe. ty jsi liberál zkouba lidstva. Díky bohu, že jiní lidé tě přehlasují.
Když se mi líbí politik, tak ho nezavrhnu proto, že nechce svatby gayů a adoptovat cizí děti, nebo proto, že to říká. Mám dojem, že adoptovat děti partnera jde už teď.
Měl bys se o ty politiky zajímat hlouběji. To co říkají, nemusí byt jejich dlouhodobý cíl.
Když se mi líbí politik, tak ho nezavrhnu proto, že nechce svatby gayů a adoptovat cizí děti, nebo proto, že to říká. Mám dojem, že adoptovat děti partnera jde už teď.
Měl bys se o ty politiky zajímat hlouběji. To co říkají, nemusí byt jejich dlouhodobý cíl.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Anonyme, to že jsi zděšen, je tak asi jediné co s tím můžeš dělat. Holt je nutné se smířit s tím, že značná část společnosti nejsou progresivně-liberální sluníčka a zelení Khmérové...
Nahlásit

Pánové, já nevím, ale mám už pocit, že progresivisti a levicoví pokrokáři by měli nám, co jsme pravicově konzervativní, snad děkovat. Kdyby bylo jen po vašem, tak nemáme co jíst, nemáme čím svítit, nemáme čím topit, nemáme čím jezdit, děti se učí o genderu už ve školce, máme tu zvrácené Me Too, 61 pohlaví, Česká republika by neexistovala, protože by se stala součástí Království bruselského prstenu a lidé se "špatným názorem" by se snad zavírali.
Takže buďme rádi, že v Parlamentu (a i v europarlamentu) jsou ještě rozumní lidé, co se postaví zvrácenostem typu Green Deal, zákaz prodeje aut se spalovacími motory, Istanbulská úmluva, zrušení práva veta, přerozdělování černých "inženýrů" z Afriky a Blízkého východu atd. atd. atd. Těch "woke" nesmyslů je celá řada.
Současná mladá generace mi bohužel přijde ztracená, plno lidí v mém věku tomu fandí, bohužel....
Takže buďme rádi, že v Parlamentu (a i v europarlamentu) jsou ještě rozumní lidé, co se postaví zvrácenostem typu Green Deal, zákaz prodeje aut se spalovacími motory, Istanbulská úmluva, zrušení práva veta, přerozdělování černých "inženýrů" z Afriky a Blízkého východu atd. atd. atd. Těch "woke" nesmyslů je celá řada.
Současná mladá generace mi bohužel přijde ztracená, plno lidí v mém věku tomu fandí, bohužel....
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Honzik ma pravdu deti ... :-)
Nahlásit

I už ti niekedy niekto povedal že vyzeráš jak michael z gtačka?
Nahlásit

Sweatskinaimbot (69/169/69)
---
Ja? :-)
---
Ja? :-)
Nahlásit

Nahlásit

Nooo celej ja. Joa to je dobre nebo spatne? Je to doufam zaporak ...:-)
Nahlásit

To neni jezina?! :))
Nahlásit

To je dobre však on je hot, a má aj loď jak ty a celkovo keby to hráš by si sa asi cítil že hráš za seba lmao, neni to záporák je to jedna z hlavnych postav
a lol že jezina, prečooo
a lol že jezina, prečooo
Nahlásit

A busster mi pripomina trevora ale to už by urážka bola, busster je ovela krajší a nehulí meth ale ten kontrast medzi vami dvoma je podobny idk
a stromokocúr je chop:))))))
a stromokocúr je chop:))))))
Nahlásit

Ja uz se v tom ztracim :-)
Nahlásit

Nestrácaj proste si michael
Nahlásit

Nahlásit

Lol nenenene ja už budem dobrý
Nahlásit

https://www.seznamzpravy.cz/…hlina-245042#…
zajímavý, šovinistu by teda máma nesnesla :-)))
takže snad to neplatí...
vaděj mi jenom hl...ý a sprostý holky....s těma se nebavím...
zajímavý, šovinistu by teda máma nesnesla :-)))
takže snad to neplatí...
vaděj mi jenom hl...ý a sprostý holky....s těma se nebavím...
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Sweatskinaimbot (69/169/69)
-----
Ok .. a co to pro me znamena? :-)
-----
Ok .. a co to pro me znamena? :-)
Nahlásit

Eeeeeh ja neviem :D
1) možeš povedať kamošom, že ti niekto povedal, že vyzeráš jak on
2) možeš mať dobrý pocit
3) ???
ak máš na mysli niečo konkretne tak povedz, mne to nedojde
1) možeš povedať kamošom, že ti niekto povedal, že vyzeráš jak on
2) možeš mať dobrý pocit
3) ???
ak máš na mysli niečo konkretne tak povedz, mne to nedojde
Nahlásit

No ja jen jestli me jakoze nebalis ... :-)
Nahlásit

Ešte som nebol na jachte
Nahlásit

Ale ne tak yeah trochu rizzujem a provokujem a píšem sem každú p**ovinu čo ma napadne, ale p***om niekoho už tak trochu mam
máš dve miesta na lodi?
máš dve miesta na lodi?
Nahlásit

Slaďoušku, to že píšeš p**oviny a random slova za sebou, to nemusíš hlásit, to je vidět xxddd
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na lodi je mista habakuk, i rumovej bar. Ale to je pro dospely :o)
Nahlásit

Stlejdo, a máš na lodi i bombónky? ;-)
Nahlásit

Slivovicovej taky?:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Slivku ne, Moravaky moc neberu, to je pak vsude nablito ... :-)
Nahlásit

Blijou jen čecháčci když se nám snaží stíhat:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nahlásit

Ale no joo, my te mame radi, na 69 jsi fpohode ... :-)
Nahlásit

I8051 (52/184/97)
v oblasti barologie mam dlhoročnú prax a moje pestre skusenosti mozu byt velkou vyhodou pre vasu spolocnost Nadriadený v predchádzajúcej spoločnosti oceňoval najmä moje komunikačné schopnosti, a to vo vzťahu s verejnosťou, partnermi i s reklamnými agentúrami.
v oblasti barologie mam dlhoročnú prax a moje pestre skusenosti mozu byt velkou vyhodou pre vasu spolocnost Nadriadený v predchádzajúcej spoločnosti oceňoval najmä moje komunikačné schopnosti, a to vo vzťahu s verejnosťou, partnermi i s reklamnými agentúrami.
Nahlásit

I8051 (52/184/97)
https://media.tenor.com/…ppy-clap.gif
máme sa tu radi:)
https://media.tenor.com/…ppy-clap.gif
máme sa tu radi:)
Nahlásit

Sweatski ty vypadáš celkem m***telně se mnou bys na lodičku nešel?:)
Nahlásit

A helemese, Internat ma novej nick Tvrdej1. Mozna by bylo ale lepsi si dat Natvrdlej1 ... :-)
Nahlásit

Džízs, internat tu teraz bude prudiť ako Natvrdlej1... no to zas bude radosti :))
Nahlásit

Jsem to mozna zakrik, co? Uz to tu smazal a hned se mi zase po Internatovsku vyblil do PM :-)
Nahlásit

Woah nice to sa tie ponuky kopia, čas pripomenúť že vo vrtulniku som tiež ešte neletel a ani ho nepilotoval žmurk žmurk žmurk žmurk
bomba jedine ak má aj bar lebo ja už som zvyknuty na istý štandard
bomba jedine ak má aj bar lebo ja už som zvyknuty na istý štandard
Nahlásit

Von ale bombik nema vrtulnik, ale jen virnik ... :-)
Nahlásit

Taketo priatelske debaty vždycky spawnu nejakych hostile mobov ale vdaka nim dostavame +10 to vzajomne vztahy takže je to vpoho
Nahlásit

Presne, my jsme tu vsichni vzajemne vztahovacny ... :-)
Nahlásit

Bar tam přišroubuju a íčko já mám obojí a vrtulník velkej pro 7 lidí i když už teda není úplně můj já sem teď jen provozovatel. Cena je teď tuším 18k/hod plus moje provize a pilot:)

Jojo, ja mam takovejhle veci, co nejsou moje, ale mam je, taky spoustu ... :-)
Nahlásit

Kdybyste měli ouplný houno jako já nemuseli byste se tu dohadovat ^_^
Nahlásit

LOL wait ty máš vrtulník for real? ja som to povedal len tak úplne odveci, a teraz rozmýšlam že čo ak som nejak podprahovo nadaný
Nahlásit

Ma, nekeca, ja ho videl
https://ctrlv.cz/M7QW
https://ctrlv.cz/M7QW
Nahlásit

No môžem ho ja baliť na spoločné čítanie básničiek, dva týždne na balatone, nová nafučka a každý deň iná paštéka, keď on si tu zatedy vybaví jachtu s barom a vrtulník! :))
Nahlásit

To by si to ale musel zasloužit:)
Nahlásit

Zasloužit, nebo zas*****it, já jen jestli má technika čtení mezi řádky nevyčpěla ^_^
Nahlásit

Bez urážky, jsi takový prototyp vymytého mozku. Přemýšlel jsi někdy nad slovy jako fanatizmus, sekta a třeba i nad slovem konzervatismus? Ta tvá revoluce, za kterou tak oroduješ je mj. popřením kořenů, folozofií a snah miliard lidí před tebou. Lidí, kteří ti způsobili blahobyt, se kterým si jen teď nevíš rady. Tyhle gaučové postoje už mě unavují. Vypni bednu a zkus něco reálného stvořit. Třeba krmítko pro ptáky. Objevíš úplně jinou dimenzi.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Každý má právo na svůj názor
Nahlásit

Hele bacha s tim krmitkem na ptaky, anonym by si to mohl spatne vylozit ... :-)
Nahlásit

To je recht, skončilo by to vyvrtanou dírou na hajzlikách :)
Nahlásit

Boysdaddy (49/177/78) NOVÉ
Bez urážky, jsi takový prototyp vymytého mozku. Přemýšlel jsi někdy nad slovy jako fanatizmus, sekta a třeba i nad slovem konzervatismus?
Dobrý postřeh, všechny tyto aspekty jsem viděl třeba v církvi a některých tradičních rodinách, tyhle svaté války jsou už přežitek.
Bez urážky, jsi takový prototyp vymytého mozku. Přemýšlel jsi někdy nad slovy jako fanatizmus, sekta a třeba i nad slovem konzervatismus?
Dobrý postřeh, všechny tyto aspekty jsem viděl třeba v církvi a některých tradičních rodinách, tyhle svaté války jsou už přežitek.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Cirkev bez cirkve, jako ruze bez ruze, takze ne cirkvy, ale cirkvi ... nemas zac :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Církev BEZ církve, věž maj na kostele ^_^ nemáš zač :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Podle nejnovějších výzkumů třeba ve Velké B***ánii je to teď obecný trend. mladé ženy jsou spíše liberální, mladí muži více konzervativní. extrémní případ: Laurence Fox, b***ský původně herec, nyní zběsilý pravičák. podle mě neukojenej gay. před pár lety opustil dvě dcery, rozvedl se s manželkou a začal prosazovat ultrapravicové politické názory. vyhodili ho z TV produkcí, z divadla, jako herec je díky svým názorům nepoužitelnej. nikdo ho do ničeho neobsadí. nezahraje si ani v reklamě. potácí se od jedné pochybné politické strany k druhé, soudí se s lidma, které bezdůvodně označuje na internetu za pedofily (a prohrává a platí soudní výlohy a odškodné). Prostě se zbláznil. Nebo vyrůstal s fotrem který mu vštěpoval do hlavy, že buzeranti jsou zlo a chlap má bejt tvrdej a nebrečet.
naopak mladé ženské tenhle odklon mladých estrogenních kluků od reality pozorujou a maj potřebu je zachraňovat, trošku je pomazlit a odpustit jim úplně cokoliv za trochu pozornosti pro ně samé.... no a máme tady výsledek. ultraC**Tservative young men and ultraliberal young women.....
naopak mladé ženské tenhle odklon mladých estrogenních kluků od reality pozorujou a maj potřebu je zachraňovat, trošku je pomazlit a odpustit jim úplně cokoliv za trochu pozornosti pro ně samé.... no a máme tady výsledek. ultraC**Tservative young men and ultraliberal young women.....
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Lenže on je rozdiel medzi ludmi ktorí sú homo bi a medzi LGBTGDGDQWEWQASFDSFDGFDGFDGFDGDFGRDFGFRDGFDGFDGFDGDF++++++++////********ˇˇˇ, lenže to treba sledovať zblizka a nie letmo, pretože článok ti napíše "HOMOFOB" aj ked sa ten človek vobec nevyjadri k homošom ale povie niečo proti LGBTARD+
to je jak keby niekto len sk***izuje petu ale v článkoch napíšu že týra zvieratá
no a keď media tychto ludi začnu nonstop jebať a volať slovami ktore su ani neni pravda tak im jasne že nakonec jebne for real
to je jak keby niekto len sk***izuje petu ale v článkoch napíšu že týra zvieratá
no a keď media tychto ludi začnu nonstop jebať a volať slovami ktore su ani neni pravda tak im jasne že nakonec jebne for real

Viz tweet ktory som našiel po 2 minutach googlenia od toho HOMOFOBA laurence foxa
If you stand for equality for gay people, i stand beside you
If you stand for child genital mutilation, I'm against you. pic.twitter.com/UmWvuNNDOL
preklad :
Ak si za rovnoprávnosť pre gayov, som v tom s tebou (proste že s tým súhlasí a podporuje)
Ak si za genitálnu mutiláciu detí, som proti tebe
ak im vadí že je proti transovaniu deciek tak nech povedia to ale nech to nenazyvaju homofobia
If you stand for equality for gay people, i stand beside you
If you stand for child genital mutilation, I'm against you. pic.twitter.com/UmWvuNNDOL
preklad :
Ak si za rovnoprávnosť pre gayov, som v tom s tebou (proste že s tým súhlasí a podporuje)
Ak si za genitálnu mutiláciu detí, som proti tebe
ak im vadí že je proti transovaniu deciek tak nech povedia to ale nech to nenazyvaju homofobia
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.