Starší jedinci šíří smutek
10. 05. 2024 v 14:29
Anonym
Anonym Existuje několik možných vysvětlení toho, proč někteří starší bisexuální a homosexuální muži mohou vyjadřovat negativistické nálady a pocity deprese na webových platformách jako kluky.cz. Jedním z faktorů může být historie těchto jedinců s diskriminací a stigmatizací kvůli jejich sexuální orientaci. Starší generace mohla zažít období, kdy byla homosexualita považována za nemoc nebo byla trestána právními předpisy. Takové zkušenosti mohou vést k pocitu zklamání, beznaděje a negativismu.
Dalším faktorem může být nedostatek sociální podpory a komunity pro starší homosexuální a bisexuální jedince. Mladší generace často má více možností najít podporu a sdílet své zkušenosti s podobně smýšlejícími lidmi prostřednictvím online komunit, akcí a organizací zaměřených na LGBTQ+ lidi. Starší jedinci však mohou mít menší přístup k těmto zdrojům podpory, což může vést k pocitu izolace a samoty.
Také je možné, že starší generace čelí specifickým výzvám souvisejícím s procesem stárnutí a stigmatizací stáří v kombinaci se stigmatizací kvůli sexuální orientaci. Zdravotní problémy, ztráta partnera, nebo pocit, že společnost neakceptuje jejich identitu, mohou zvýšit riziko deprese a negativního vnímání.
Je důležité přijmout každého člověka individuálně a respektovat různé zkušenosti a pocity, které mohou mít. Poskytování bezpečného prostoru pro vyjádření emocí a sdílení zkušeností může být pro tyto jedince klíčové. Také je důležité poskytnout jim informace o dostupných zdrojích podpory a pomoci při hledání komunity, která jim může poskytnout potřebnou podporu.
Dalším faktorem může být nedostatek sociální podpory a komunity pro starší homosexuální a bisexuální jedince. Mladší generace často má více možností najít podporu a sdílet své zkušenosti s podobně smýšlejícími lidmi prostřednictvím online komunit, akcí a organizací zaměřených na LGBTQ+ lidi. Starší jedinci však mohou mít menší přístup k těmto zdrojům podpory, což může vést k pocitu izolace a samoty.
Také je možné, že starší generace čelí specifickým výzvám souvisejícím s procesem stárnutí a stigmatizací stáří v kombinaci se stigmatizací kvůli sexuální orientaci. Zdravotní problémy, ztráta partnera, nebo pocit, že společnost neakceptuje jejich identitu, mohou zvýšit riziko deprese a negativního vnímání.
Je důležité přijmout každého člověka individuálně a respektovat různé zkušenosti a pocity, které mohou mít. Poskytování bezpečného prostoru pro vyjádření emocí a sdílení zkušeností může být pro tyto jedince klíčové. Také je důležité poskytnout jim informace o dostupných zdrojích podpory a pomoci při hledání komunity, která jim může poskytnout potřebnou podporu.
Hups , to jsou zase hloupé kecy :)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
To si zase ejáj pošmákla :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jak přesně rosju ví, kdy se ozvat :D :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Ja sa im nedivim, jak sa da byt na tomto svete happy
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A s čím chce anonym poradit?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Rakosniku,už jsi byl u doktora s tou tvou roz**danou p***li, kterou nabízíš na počkání? :)
No vlastně stejně už trousíš samé hovna :D
No vlastně stejně už trousíš samé hovna :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Je mi z AI-anonyma smutno, asi to bude starsi homosexualni jedinec. Nejspise nase Jirinka Maku :-)
Nicmene kdyz se zde trosku porozhlidnete, nejvic utajenych je prave mladych, kteri z toho maji depky. O me to treba vsichni vedi a naopak je muj optimismus a mamvpicismus bavi. Takze anonyme, nejak ti to nesedi ... :-)
Nicmene kdyz se zde trosku porozhlidnete, nejvic utajenych je prave mladych, kteri z toho maji depky. O me to treba vsichni vedi a naopak je muj optimismus a mamvpicismus bavi. Takze anonyme, nejak ti to nesedi ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Děkujeme za rozbor, já smutnej nejsem
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Už jsem se lekl, že je to na mě. Ale nenašel jsem se v tom.
Stárnutí mi jde i v mém mladém věku a převážně jsem dobře naladěn :D
To spíš anonym má nějaké trable ...
Stárnutí mi jde i v mém mladém věku a převážně jsem dobře naladěn :D
To spíš anonym má nějaké trable ...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já třeba nejsem smutnej, jen permanentně nasranej :-) a velice rád to přenášim na ostatní, ať si taky pošmáknou :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Hej, necpi se mezi nás dědky! Cucáku :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Smůla chlapče, jsem certifikovanej komobába, alias komodědek alias kalibrovaný blb s lopatou. Takže se neser mezi nás dědky, cucáku ^_^
A neříkej mi cucáku, já ti taky neříkám dědku ^_^
A neříkej mi cucáku, já ti taky neříkám dědku ^_^
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nějaký utěšitel který by mně rozveselil v mém smutku?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jsem ochoten ti poskytnout morální podporu ^_^ neplést s orální podporou prosím :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Škrtni M a budem kamoši -_-
Nahlásit
A neser, utápím se ve smutku tak neruš :P
Nahlásit
Hele to si moc nepomůžeš, jen co se utopíš a vystoupáš tam nahoru, tam podškrábneš smlouvu na další x desetiletí a šupajďíš zpět dolů se nadále utápět ve smutku ^_^ tentokráte třeba jako fikus ^_^ a takhle znovu a znovu a znovu a znovu a znovu.... A pro změnu... znovu :-)
A nesmlouvej, tady nejsme báby na trhu ^_^
A nesmlouvej, tady nejsme báby na trhu ^_^
Nahlásit
Hmmmm
Takže podle odstavců …
Možných…může… možné ….a mohou :0)
To je zase pseudověda … :0) Takže nic se na pevné data jen snůška domněnek. Dík ;-)
Takže podle odstavců …
Možných…může… možné ….a mohou :0)
To je zase pseudověda … :0) Takže nic se na pevné data jen snůška domněnek. Dík ;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Čosik na tom bude, v poslednom čase ma furt chce liečiť z depresií jiřinka makovcová :))
Nahlásit
Jsi halt vhodný subjekt :-)
Nahlásit
Jirinka se proboha reinkarnovala v co? ... :-)
Nahlásit
V nič, stale je to rovnaká doterná p**a :))
Nahlásit
Aha, takze to stagnuje, ja myslel, ze je to porad horsi ... :o)
Nahlásit
Lze snad dosáhnout teploty nižší než 0 K?
Nahlásit
Ano, v CERNu byla namerena -0.3 K :-)
Nahlásit
He he he, tohle je diskuze pro starší ročníky, tak já padám pryč xdd
Nahlásit
Jo vypal, my tady zatim budem s íčkem šířit smutek :P
Nahlásit
To je hoax, -0.3K sa da namerat jedine v ruskom byte :))
Nahlásit
Čínským teploměrěm 8)
Nahlásit
S váma je tady dneska ale nuda. samý d***lní témata, já trubka k tomu nemám ani co říct. jsem sám doma a nudím se. :-/
Nahlásit
Život bez bolesti nemá smysl.
Ta úleva, když se ji zbavíš :)
Ta úleva, když se ji zbavíš :)
Nahlásit
Tak to jsme Freeeedo oba doma sami, to je znameni, s tim musime neco udelat ... :o)
Nahlásit
Já bych spíš prcal ... ;-)
Nahlásit
Ztráta času :-) dej si rum :-)
Nahlásit
No jasne, decko! :))
Nahlásit
Jj, to už jsem někde slyšel, že. xd prcání je pro děcka, chlapi si prej vypijou xddd
Nahlásit
Klučínku, po rumu se neznám xdd
Nahlásit
A co kompromis, rum po prcání? :D
Nahlásit
To já taky ne, naštěstí mám příjmení na zvonku :-)
Nahlásit
Rum po prcání je jen promarněný čas kdy sis moh dát další rum :-) ideálním kompromisem je dát si po rumu další rum :-)
Nahlásit
Raz mi tu jedna osamela bukvica pisala, ze by prcala. Tak som jej poslal fotku. Odpisala, ze zas az tak osamela neni :))
Nahlásit
Si prostě hnusnej :-) nebo měla málo rumu :-)
Nahlásit
S tym sa da zit :))
Nahlásit
Zajímavé, demokrat kapitalista lemtá národní mok nás bolševiků a není mu to vůbec blbý ^_^
Nahlásit
Já už to tady jednou psal, pozvali mě na grilovačku, lili do mě ten d***lní karibskej rum, já se tak strašně vožral, že sem se jim šel vychcat do růží, vytáhnul jsem p**o... a víc si nepamatuju. akorát ráno jsem měl č***ka rozpíchanýho a vodřenýho, jak kdybych šoustal hejno vos xdd
Nahlásit
Za prvé to je ohraná historka a za druhý za to nemůže rum, ale tvý nezřízený nasávání ^_^ neházej vinu na nevinný :-)
Nahlásit
Ohraná historka je jen po druhý, píšu to jen, abyste mi furt nenutili ten d***lní rum xdd
Nahlásit
Blbej možná jsem, ale ještě nejsem tak starej, abych si nepamatoval, co kde a komu říkám xdd, ty klučínku jeden!
Nahlásit
To že neumíš pít rum je jen tvůj amatérismus ^_^
Nahlásit
Substituční pojem pro patoky ^_^
Nahlásit
Bílej chlast je v módě, rumy jsou pro boomery. a pak pro mýho tatíka. no, on vlastně boomer je xdd
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
To jsou zase detsky teorie, az ti bude 50, tak si nafackujes, proc jsi nepil dobry veci uz od mladi ... :-)
Nahlásit
Rumy jsou pro vyzrálé a uvědomělé jedince kteří vyrostli z požívání patoků ^_^
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Minusko???? Jako fakt??? Která pussy O_o
Nahlásit
Hele íčko, nevím, co jsou dětský teorie, ale když jsem někoho prcal nebo jsem někoho seřezal, za děcko mě teda nebrali xdd tak teď nevím ;-)
Nahlásit
Proto je prcání pro děcka a dospělí si vypijou ^_^
Nahlásit
No nic, pujdu domu uzivat smutek a pocity deprese. V nedeli mame brigadu ve skolce, tak se na to musim pripravit a rozmyslet, jak tu kulickovou drahu postavime. Ted jen mam dilema, u ceho budu premejslet a malovat. Jestli Dumont, Barcelo, Millonario nebo Malteco ... :-)
Nahlásit
Dumont je jasná volba pro intelektuální činnost ^_^ vyzkoušeno :-)
Nahlásit
Ok, otevru Santose ... :-)
Nahlásit
Skvele, dle ocekavani ... :-)
Nahlásit
11. 05. 2024 v 09:23
Anonym
Anonym I8051 (53/184/97)
Ale kdepak. Velkou část života jsi to tajil, ženil ses s ženou, dělal jsi kamufláž pro společnost, žil ve lži. Mladí lidi jsou free a tvoje postupy už málokdo dělá. A ty tady žádný optimismus nemáš. To je zase jen další pózy a další role, předstírání. Ty sám za sebe žít neumíš, ale vždycky pouze něco předstíráš. Jsi sám nešťastný, proto se mladým vysmíváš a jsi na tomto webu 24h denně. To je náhrada za reálný život, který nemáš. Kdybys měl, tak tu nestrašíš permanentně. Jsi nešťastník, který si zde permanentní přítomností něco kompenzuje a napadáním mladších si snaží přenést svoji negaci a depresi na ostatní. Takto to je a ty to víš.
Ale kdepak. Velkou část života jsi to tajil, ženil ses s ženou, dělal jsi kamufláž pro společnost, žil ve lži. Mladí lidi jsou free a tvoje postupy už málokdo dělá. A ty tady žádný optimismus nemáš. To je zase jen další pózy a další role, předstírání. Ty sám za sebe žít neumíš, ale vždycky pouze něco předstíráš. Jsi sám nešťastný, proto se mladým vysmíváš a jsi na tomto webu 24h denně. To je náhrada za reálný život, který nemáš. Kdybys měl, tak tu nestrašíš permanentně. Jsi nešťastník, který si zde permanentní přítomností něco kompenzuje a napadáním mladších si snaží přenést svoji negaci a depresi na ostatní. Takto to je a ty to víš.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
11. 05. 2024 v 09:26
Anonym
Anonym Vlnity_Stromokocur (47/-/- je další takový negativista. Morous už ve 47 letech. Ve 47 letech píše, jako by mu bylo 70 nebo 80. Pořád jen smutek. Ať užívá léky, antidepresiva a nešíří svůj vnitřní nihilismus na nety.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
A jeeeje, Jirinka Maku je zpet. Uchyl, ktery si chtel nechat ufiknout bimbase, otravoval s tim rok a psal na tom ve Zpovednici. Toz vitej Jirinko, styskalo se nam, tvi zamindrakovani incelove, deprivanti, negatori, nihilisti a progresivisti te radi vidi ... :-)
Jeste stale vychovavas deti jako psy, nebo uz jsi pokrocil? A copak, ze anonymne, snad se za svy nazory nestydis? A jaky novy nick jsi po tech 40 smazanejch nove vymyslel? ... :-)
Jeste stale vychovavas deti jako psy, nebo uz jsi pokrocil? A copak, ze anonymne, snad se za svy nazory nestydis? A jaky novy nick jsi po tech 40 smazanejch nove vymyslel? ... :-)
Nahlásit
Anonyme, možná se íčko směje jen zdejším blbům. možná by ses divil, jak bohatej má život. spoustu mladých by mu mohlo závidět. ;-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ooooo pán anonymní je psycholog :-) nebo spíš psychopat :-) to se dozvíme na konci pořadu :-)
Ale všichni stejně víme že B je správně ^_^
Ale všichni stejně víme že B je správně ^_^
Nahlásit
11. 05. 2024 v 09:33
Anonym
Anonym I8051 (53/184/97) - život ti utekl a promarnil sis ho sám. Mladí lidi ani smyšlené jiřinky nemůžou za to, že jsi žil ve lži. Najdi si pomoc a neopruzuj po internetech. Kromě negace nic nemáš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Ja ti povim Jirinko takovou jednoduchou poucku a tou je ta, ze ve lzi ziji prevazne anonymove. Takze tve teorie o tajeni tak prave prisly vnivec ... :-)
A kde jsou ta tva metod**ka videa? Nasel jsem tvou lidovku, co jsi nam nahral na pianko ... https://www.youtube.com/watch?… . Ostatni ti pri nastupu na lecbu smazali? ... :-)
A kde jsou ta tva metod**ka videa? Nasel jsem tvou lidovku, co jsi nam nahral na pianko ... https://www.youtube.com/watch?… . Ostatni ti pri nastupu na lecbu smazali? ... :-)
Nahlásit
Ježíš, twl, co je to za bizár video? dal jsem ho jen do třetiny a studem jsem to musel kilnout
Nahlásit
No a tahle videa tu Jirik mel, ale v ramci terapie to musel smazat. Doufam, ze mu v 50 letech uz v ustavu vysvetlili, ze rezat si pindika se nedela ... :-)
Nahlásit
A kdo je to jiřík? ten na tom videu?
Nahlásit
11. 05. 2024 v 10:03
Anonym
Anonym I8051 (53/184/97) - vždyť říkám, že reálný život nemáš. Jen tu strašíš na tomto webu 24 h denně. Když bylo téma o zábavách, akcích, tak jsi to mladým zase boural a posmíval se jim, že chodí na diskotéky. No jasně, zatímco mladí kluci chodí se bavit, tys svoje mladé roky strávil přebalováním mimina a taháním kočárku a předstíráním heterouše. Život ti utekl a prožils ho v kamufláži. Odtud pramení tvá negace. Nezáviď mladým. Posral sis to sám.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Frederic (27/178/70)
---------------
Takovy posahany samospasitel naroda. Nechteny, osamnely, zapskly, ktery tocil videa o sexualite a vychove. Teda videa, spis to byly takove blitky k pobaveni, uplne mimo realitu, proste stesky nemocneho pana. PAk je v nejakem zachvatu zase smazal. Taky vypisoval tuny nesmyslu na Zpovednici, ze prozrel a nevi, co je vlastne zac a proto otravoval sexuology, aby mu fikli bimbase. Ti ho poslali do ustavu. Pak zde zakladal spousty temat. Jeho portfolio nicku bylo SMC, Zoidberg, Simsalabim, Post a jeste dalsich asi 30 a z nich daval minuska u svejch temat. No proste pacient. Stromokocka bude jiste pokracovat v popisu, ma s tou Jirinkou taky zkusenosti, zrovna vcera o nem psal, ze ho Jirinka stale otravuje ...:-)
---------------
Takovy posahany samospasitel naroda. Nechteny, osamnely, zapskly, ktery tocil videa o sexualite a vychove. Teda videa, spis to byly takove blitky k pobaveni, uplne mimo realitu, proste stesky nemocneho pana. PAk je v nejakem zachvatu zase smazal. Taky vypisoval tuny nesmyslu na Zpovednici, ze prozrel a nevi, co je vlastne zac a proto otravoval sexuology, aby mu fikli bimbase. Ti ho poslali do ustavu. Pak zde zakladal spousty temat. Jeho portfolio nicku bylo SMC, Zoidberg, Simsalabim, Post a jeste dalsich asi 30 a z nich daval minuska u svejch temat. No proste pacient. Stromokocka bude jiste pokracovat v popisu, ma s tou Jirinkou taky zkusenosti, zrovna vcera o nem psal, ze ho Jirinka stale otravuje ...:-)
Nahlásit
Anonym
Když bylo téma o zábavách, akcích, tak jsi to mladým zase boural a posmíval se jim, že chodí na diskotéky. No jasně, zatímco mladí kluci chodí se bavit, tys svoje mladé roky strávil přebalováním mimina a taháním kočárku a předstíráním heterouše.
-----------
No tak zrovna v tuhle dobu jsem mel asi 6 let klub a tam mi na ty diskosky chodili prave ti mladi, tenkrat takovi, jako ty. A vzdyt jsme vrstevnici, tak proc se stale schovavas za mlady? Je ti 50+, partnera jsi mel tak mozna mezi doktory, tak se zase zklidni. Mozna si zasukej a ono se to spravi ... :-)
Když bylo téma o zábavách, akcích, tak jsi to mladým zase boural a posmíval se jim, že chodí na diskotéky. No jasně, zatímco mladí kluci chodí se bavit, tys svoje mladé roky strávil přebalováním mimina a taháním kočárku a předstíráním heterouše.
-----------
No tak zrovna v tuhle dobu jsem mel asi 6 let klub a tam mi na ty diskosky chodili prave ti mladi, tenkrat takovi, jako ty. A vzdyt jsme vrstevnici, tak proc se stale schovavas za mlady? Je ti 50+, partnera jsi mel tak mozna mezi doktory, tak se zase zklidni. Mozna si zasukej a ono se to spravi ... :-)
Nahlásit
Zaujímavá slohová práca anonym. Pravdepodobne si si trochu upravil pôvodný text nejakého psychologického článku :)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Liborek Knedla v manickej faze... toz chlapci mame sa na co tesit, bude bzunda a vela duzinateho pocitanicka.
Laska moja miestna z najvacsich, bez mi cosik nakadit do profilu, nejaku tu psychoanalyzu osobnosti, uz mi bolo za tebou smutno :))
Inak tejpek tu ma stale este asi patnast profilov z minula, o ktorych viem, a tak tu urcite bude mat aj dalsich patnast, ktore este nepreflakol. Tak nam Libore porozpravaj tradicne cosi o tom predstierani, klamani, deprivantoch a posranom zivote v nechcenom celibate...
Laska moja miestna z najvacsich, bez mi cosik nakadit do profilu, nejaku tu psychoanalyzu osobnosti, uz mi bolo za tebou smutno :))
Inak tejpek tu ma stale este asi patnast profilov z minula, o ktorych viem, a tak tu urcite bude mat aj dalsich patnast, ktore este nepreflakol. Tak nam Libore porozpravaj tradicne cosi o tom predstierani, klamani, deprivantoch a posranom zivote v nechcenom celibate...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak jsem tak v rychlosti projel ty příspěvky a sem tam něco přečetl....a jak praví staré moudro ,,sex je pro děti, dospělí chlastaj..." se zde projevilo:-)
Nahlásit
11. 05. 2024 v 11:06
Anonym
Anonym Miloslav9 (31/171/60) - ta slohová práce je od AI. Proč tady straší zapšklý mentální důchodce I8051 (53/184/97) s dalším zapšklým mentálním důchodcem Vlnity_Stromokocur (47/-/-). Budou tady strašit, dokud neumřou. Negace, nihilismus, smutek, beznaděj. Nic jim není vhod. Jen tu píšou srance 365 dní v roce, 24 h denně. Přiteplený a zamindrákovaný I8051 sem napíše, že jede na moře a nebude tu měsíc, ale píše za dva dny. Lže. A není schopen se zbavit závislostí na psaní svých sranců na teplý web pro puboše. Bizar.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tak ano tygriku, my temporarily odlouceni mame jen jednu moznost ... :-)
Nahlásit
A ty, tygře, jdeš prcat nebo chlastat? já jen že máš už ten limitní věk, he he he
Nahlásit
Anonym
Přiteplený a zamindrákovaný I8051 sem napíše, že jede na moře a nebude tu měsíc, ale píše za dva dny.
---------------
Vitej ve 21. stoleti, stoleti mobilnich dat. To vam v ustavu zakazali, vid? ... :-)
Anonym
na teplý web pro puboše
-----------
A proc sem v 50 letech teda lezes, pubosi? ... :-)
Přiteplený a zamindrákovaný I8051 sem napíše, že jede na moře a nebude tu měsíc, ale píše za dva dny.
---------------
Vitej ve 21. stoleti, stoleti mobilnich dat. To vam v ustavu zakazali, vid? ... :-)
Anonym
na teplý web pro puboše
-----------
A proc sem v 50 letech teda lezes, pubosi? ... :-)
Nahlásit
11. 05. 2024 v 11:09
Anonym
Anonym Vlnity_Stromokocur (47/-/-) už mu přispěchal na pomoc. A už jede. A zase celodenní šichta na tomto webu. Den za dnem. Rok za rokem. Až do smrti.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tak bizár jsou hlavně ty howna, co tady anonym vypisuje xddd
Nahlásit
Súhlasím s tebou Anonym ;)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Bacha Miloslave, anonymovi je 50+, neni mu 16 .. tak zase schovej vocas ... :-)
Nahlásit
Jesli ten míloslav nějakej vocas vůbec má xdd
Nahlásit
Btw aký je to pocit zaloziť si po päťdesiatke svoj stodvadsiaty profil na stránke pro puboše? :))
Nahlásit
Jiste ma Jirinka z kazdeho prispevku o deprivantech, nihilistech, progresivistech a incelech orgasmus ... :)
Nahlásit
47 rokov na vevericu je FAKT DLHO a moze o sebe pisat jak chce
Nahlásit
A ičko sa teda fakt nezdá depresivny alebo negativisticky
Nahlásit
Heeej, nemocna posahana Jirina rekla, ze jsem depresivni incel miseny s negativnim deprivantem, tak to musi byt preci pravda. On tyhle pojmy zna, ma je v propousteci zprave ... :-)
Nahlásit
Veverica dlouhoveka, Sciurus vulgaris diuturnus :-)
Nahlásit
Muhaha
Stromokocka bude jiste pokracovat v popisu, ma s tou Jirinkou taky zkusenosti, zrovna vcera o nem psal
STROMOKOCKA POKRAČUJ
Stromokocka bude jiste pokracovat v popisu, ma s tou Jirinkou taky zkusenosti, zrovna vcera o nem psal
STROMOKOCKA POKRAČUJ
Nahlásit
Tvl, video super, brutal art žije :)
Nahlásit
A to je jen slabej odvar Skrte ... :-)
Nahlásit
Nic se nemá přehánět, abych si pak nechtěl vyškrábat oči :)
Nahlásit
Treba si úprimne priznať, už ani pošahaná jiřina nie je, čo bývala. Ale ani my. Za starých čias by tu narobila iný bengál, mládežníci by neverili, že čosi také divné má opčanku. Zostarli sme :))
Nahlásit
11. 05. 2024 v 13:58
Anonym
Anonym Pošahaný jsi ty, slovenská buznoprtko. A jak jsem předpovídal (jsem prorok), tak po dopolední šichtě už jedeš odpolední šichtu. I8051 53/184/97 jede i noční šichty, ten tu straší celé noci a vypisuje svoje nesmysly. Nespavost je příznak deprese. A cance o zestárnutí od Vlnity_Stromokocur (47/-/-) jsou také příznakem deprese. On má depresi i ze stárnutí. Prostě deprese dokola. Kolovrátek depresivních canců dnem i nocí, pořád jako magoři to samé dokola každý den.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Anonym
A jak jsem předpovídal (jsem prorok)
-----------
Nikoli, ty jsi jen obycejnej i***t ... :-)
Jeste jirkooo, rozjed to, prosiiim, stejskalo se nam, vazne ... :-)
A jak jsem předpovídal (jsem prorok)
-----------
Nikoli, ty jsi jen obycejnej i***t ... :-)
Jeste jirkooo, rozjed to, prosiiim, stejskalo se nam, vazne ... :-)
Nahlásit
Ja mam tiež depresiu, prečo ti vadia starí s depresiou viac než mladí s depresiou
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Depresi si lidé přivádějí, či způsobují sami, tak, že se se svými pocity nedokáží vyrovnat a dusí to v sobě. Přitom stačí málo se sám zaměstnat nějakou činností a zaměstnali si tak mozek jinak. Časem si zvyknou tuto činnost dělat, protože budou vědět, že se stres dá zvládnout i bez tlumících prostředků.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Jo, to je fakt. Třeba takový vrtání do azbestu, to je úplnej balzám na duši, jak vidno.
Nahlásit
Jaký azbest máš na mysli?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Hádej, můžeš třikrát.
Nahlásit
Denis36 (60/-/-)
Přitom stačí málo se sám zaměstnat nějakou činností a zaměstnali si tak mozek jinak. Časem si zvyknou tuto činnost dělat, protože budou vědět, že se stres dá zvládnout i bez tlumících prostředků.
--------------
Fajn, tak misto psani detem o tom, jak probiha sex, bez zamestnat ten mozek ... :-)
Přitom stačí málo se sám zaměstnat nějakou činností a zaměstnali si tak mozek jinak. Časem si zvyknou tuto činnost dělat, protože budou vědět, že se stres dá zvládnout i bez tlumících prostředků.
--------------
Fajn, tak misto psani detem o tom, jak probiha sex, bez zamestnat ten mozek ... :-)
Asi jm vypli v ustavu internet ... :-)
Nahlásit
Á náš hlavní sexuolog a psychoanalytik právě dorazil. . .
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Takový lehčí případy se dneska nechávaj běhat venku, to by musela být v ústavu čtvrtka občanů čr, viz sorta vz. plameňák :D
Nahlásit
Denis36 (60/-/-)
-------------
Toz vitej sexuologu, sedni si v rohu u okna a bud zticha ... :-)
-------------
Toz vitej sexuologu, sedni si v rohu u okna a bud zticha ... :-)
Nahlásit
Tak nevím, jakej je jezina sexuolog, ale když se podíváte na úryvek z vedlejšího vlákna, bude všem jasno: https://ctrlv.cz/AOdF
Nahlásit
Frederiku, co myslíš, že může mít za znalosti o sexu člověk, který ho měl naposled někdy v minulém století? xD
Nahlásit
Ellvine, tak i takoví jsou. ale jezina k nim asi nepatří. xd
edit: on ten sex bude už stovky let tak nějak stejnej, jenže ani nejlepší zkušenosti blbost nezakryjou. tady ovšem chybí asi i ty zkušenosti. xdd
edit: on ten sex bude už stovky let tak nějak stejnej, jenže ani nejlepší zkušenosti blbost nezakryjou. tady ovšem chybí asi i ty zkušenosti. xdd
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jsou tací kteří ví a drží hubu, i přes to že by držet neměli, a pak jsou tací kteří neví a hubu nedrží, i přes to že by jí držet měli :-) to je asi jako když akademik radí praktikovi :-)
Nahlásit
To si zase nemyslím. Vždyť se na něj podívej, je to tragéd. Zanedbaný páprda, který žije ve zdraví ohrožující chalupě s kadibudkou na dvoře. Doslova sen každého nezletilého chlapce
Nahlásit
Za mého mládí byla homosexualita svobodná. Všude jsme mohli chodit nazí. nikdo nám do ničeho nekecal. Zákony sice byly přísnější ale ve skutečnoszi je nikdo nevymáhal.
Dnes je problém s omezováním svobod. V sauně vám třeba obsluha drze řekne, zahalte si zadek. A ovce poslechnou.
Dnes je problém s omezováním svobod. V sauně vám třeba obsluha drze řekne, zahalte si zadek. A ovce poslechnou.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jj, klučínek to vystihnul přesně! xd
Nahlásit
Já totiž o tom něco vim ^_^ jelikož bych měl taky leckdy držet hubu ^_^
Nahlásit
Plemenik (48/183/98)
------------
Tak jsi d***l? Hele, co je ovčího na dodržování pravidel, se kterými svým vstupem do prostor souhlasíš? Tak si otevři vlastní saunu a tyhle naháče tam toleruj. Nic ti v tom nebrání. :s)
------------
Tak jsi d***l? Hele, co je ovčího na dodržování pravidel, se kterými svým vstupem do prostor souhlasíš? Tak si otevři vlastní saunu a tyhle naháče tam toleruj. Nic ti v tom nebrání. :s)
Nahlásit
No to by mně teda ale dost sralo, kdybysem nemoh v sauně vidět odhalenou p***l místního adonise plameňáka :D
Nahlásit
Ale já myslim, že v sauně si p***l zahalujou jenom očkované offce... 8)
Nahlásit
BussterX (103/130/150) NOVÉ
---------------------
To, že bečíš za jiné stádo ještě neznamená, že nejsi ovce... :sP
---------------------
To, že bečíš za jiné stádo ještě neznamená, že nejsi ovce... :sP
Nahlásit
Tvle já už čtu... si p***l zahajlujou jenom očkované ofce...O_o
Nahlásit
Protože seš neonacistickokomunistickodezolátní dezolát :P
Nahlásit
Plemeníku, ještě jsem neviděl saunu, kde by ti obsluha řekla, aby sis zahalil zadek. to je teda novinka.
jestli to nebude tím, že se producíruješ nahej i ve společných prostorách mimo saunu. tak na to (tebe) teda každej není zvědavej.
si s jezinou můžete podat ruce, ty vaše rady porady, to je spíš asi nějaká sranda. nebo?
jestli to nebude tím, že se producíruješ nahej i ve společných prostorách mimo saunu. tak na to (tebe) teda každej není zvědavej.
si s jezinou můžete podat ruce, ty vaše rady porady, to je spíš asi nějaká sranda. nebo?
Nahlásit
Musel sem ti dát souhlas buřte, sorryjakovoe :-)
Nahlásit
Klučinek šoupni se o metr, myslim že elvíře stojíš na vedení....
Nahlásit
Provedu !!!!! Nerad někomu stojim na hadici od gasmasky ^_^
Nahlásit
A tato diskuze vznikla proč? :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.