Úplně oholený

11. 05. 2024 v 00:28
Anonym

Je tady někdo, kdo nemá rád chlupy? Kdo si holí ruce i nohy? (To ostatní mi přijde samozřejmé) A komentů o tom, jak máte rádi přírodu a chlupáče se zdržte...

Pan Jezina má rád hladké chlapce. Prý se z nich tak lépe líže alkohol. Ale musí ti být "do 16+", jinak u něj nemáš šanci.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A alkohol 50+ ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ja ked naberem trochu definiciu si tiez holim nohy, ruky mne asi netreba ale tie svaly na nohach fr inak vyniknu ked su hladke
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A vobec to neni extrém literally skoro na každého seriózneho bodybuildera na ktorého sa kuknete je oholeny, lebo je rozdiel
https://external-content.duckduckgo.com/iu/?…
a
A ja nie som bodybuilder ale urobí to velky rozdiel, extrem si myslite že to je lebo sa pravdepodobne nejebete v posilke na smrt a nemáte čo showoffnut
a
A ja nie som bodybuilder ale urobí to velky rozdiel, extrem si myslite že to je lebo sa pravdepodobne nejebete v posilke na smrt a nemáte čo showoffnut
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Šak ja píšem o ochlpeni, že holiť sa neni nič weird ani nič perverzne
Nahlásit

Je to hlavne hygienickejsie holit sa.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Před 9 hodinamiOff-line Ellvin (23/183/81)
Pan Jezina má rád hladké chlapce. Prý se z nich tak lépe líže alkohol. Ale musí ti být "do 16+", jinak u něj nemáš šanci.
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Hladký hubenější kluk menšího vzrůstu je hezčí a když má svalnatá lýtka na kterých je vidět při jeho chůzi, jak pracují svaly je to pastva pro oči. A může být starší, než tu trapně popisuje naše známá šlapka z autobusových nádraží.
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Hladký hubenější kluk menšího vzrůstu je hezčí a když má svalnatá lýtka na kterých je vidět při jeho chůzi, jak pracují svaly je to pastva pro oči. A může být starší, než tu trapně popisuje naše známá šlapka z autobusových nádraží.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Denis36 (60/-/-) NOVÉ
-------------------
Však jsi hledal kluky do 16+, ne? A zkus to zapírat, pedočuně. Narozdíl od mého údajného šlapání na autobusovém nádraží o tomhle důkazy jsou. Tak važ slova, úchyle.
-------------------
Však jsi hledal kluky do 16+, ne? A zkus to zapírat, pedočuně. Narozdíl od mého údajného šlapání na autobusovém nádraží o tomhle důkazy jsou. Tak važ slova, úchyle.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvl, ty se nudíš. Jdi si dát rande někde na autobusáku v roští a neotravuj.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Co na to říct? Rád provokuji hloupé lidi, kterým bezpochyby jsi, Jezino. A když je ten hloupý člověk navíc "nedočkavý", jak takovým s oblibou říkám, tak je to snad ještě lepší. :s)
Nahlásit

Tvl otevři si okno, moc se ti práší od huby.
Nahlásit

S čím zase nesouhlasíme, Jezino? S tím, že jsi hloupý nebo že jsi pedofil? Vždyť ses sám k tomu i přiznal, tak laskavě drž hubu a hoď tam zpátečku.
Nahlásit

Vypni to rádio, nebo přelaď na jinou stanici.
Nahlásit

https://ctrlv.cz/s4dc - Tvoje slova, zvrhlíku. Budeš to i přesto zapírat?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

A co tím chceš dokázat?
Nahlásit

Že jsi pedofil? Třeba? Nebo já nevím, co tu jako chceš zapírat.
Nahlásit

Zajímavý je, že vždy na druhé ukazují ti, kteří mají největší problémy v osobním životě.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Vid Jezino, proc na Elviru teda porad ukazujes? ... :-)
Nahlásit

Já neukazuju. Jak můžu na někoho ukazovat, když držím v ruce mobila?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Alright tak prečo ste tak proti holeniu sa
Na niektorých by to vyzeralo divne nebudem menovat ale niektorí by vyzerali jak s prašinou ale ked ma niekto sexy telo tak WHY NOT
Na niektorých by to vyzeralo divne nebudem menovat ale niektorí by vyzerali jak s prašinou ale ked ma niekto sexy telo tak WHY NOT
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Denis36 (60/-/-)
Zajímavý je, že vždy na druhé ukazují ti, kteří mají největší problémy v osobním životě.
-------------
Mým jediným problémem v současné době jsou lidi jako ty, Jezino. I když lidmi bych vás asi neměl nazývat.
+
Denis36 (60/-/-) NOVÉ
Já nezkazuju. Jak můžu na někoho ukazovat, když držím v ruce mobila?
-------------
To chce nebrat ta slova doslova. Na to musíš mít ale inteligenci, abys to pochopil. A tou ty, jak všichni víme, zrovna neoplýváš.
-------------
Mým jediným problémem v současné době jsou lidi jako ty, Jezino. I když lidmi bych vás asi neměl nazývat.
+
Denis36 (60/-/-) NOVÉ
Já nezkazuju. Jak můžu na někoho ukazovat, když držím v ruce mobila?
-------------
To chce nebrat ta slova doslova. Na to musíš mít ale inteligenci, abys to pochopil. A tou ty, jak všichni víme, zrovna neoplýváš.
Nahlásit

Chce niekto vidieť ako vyzerá vyvrhnutý spuchnutý vorvaň? Príďte si ma oholiť :))
Nahlásit

Radši vyvrhni ambru veveřáku, ať na tom něco trhnu :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jenže ta musí být uleželá, čím starší, tím lepší.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Stejně je to hustý, že Jezina v 60 letech mobiluje. Docela wow.
Nahlásit

Proč bych nemohl používat placku. Běžně s ní objednávám z e- shopů.
Nahlásit

Hošy, já nevym jak vi, ale já sem šel do kolen ^_^
Nahlásit

Moje oči tvl, co to tady čtu zas T_T
Nahlásit

Nebo tu ambru nalož do rumu. Ičko má rád exotiku.
Nahlásit

Jezis tys to privolala, Neonko ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co to čteš? Sračky od Jeziny. Na to sis nezvykla? Nezvykl? Nezvyklo? Seš ženská, chlap, nebo co seš? :sD
Nahlásit

Na zimu kozuch, na leto dolu s chlpami.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.