Proč soudí podle fotek?
11. 05. 2024 v 20:08
Anonym
Anonym Proč muži tady nebo na jiných seznamkách soudí podle vzhledu?
Jsem tmavší pleti a lidi si hned myslí že jsem ten nejhorší a že nemám kariéru. Aniž by mě poznali.
Jednou mi dal týpek šanci mě poznat a změnil názor k lepšímu.
Řekl mi že soudil podle fotek, že si myslel že romáka by nikdo nechtěl.
Ani kdyby byl bohatej, hodnej, slušnej.
Pak změnil názor že i my romové máme šanci. Přece jen na fotkách vypadáme slušně, a podle popisu v biu by jste si mohli říct že asi nejsme tam špatný.
Nejvíce mám rád když si s někým píšu a nemám na profilu fotku, ten kluk vždycky napíše že je semnou sranda, že jsem boží a pak když pošlu fotku tak přestane psát a při nejhorším tě blokne.
Proč?
Jsem tmavší pleti a lidi si hned myslí že jsem ten nejhorší a že nemám kariéru. Aniž by mě poznali.
Jednou mi dal týpek šanci mě poznat a změnil názor k lepšímu.
Řekl mi že soudil podle fotek, že si myslel že romáka by nikdo nechtěl.
Ani kdyby byl bohatej, hodnej, slušnej.
Pak změnil názor že i my romové máme šanci. Přece jen na fotkách vypadáme slušně, a podle popisu v biu by jste si mohli říct že asi nejsme tam špatný.
Nejvíce mám rád když si s někým píšu a nemám na profilu fotku, ten kluk vždycky napíše že je semnou sranda, že jsem boží a pak když pošlu fotku tak přestane psát a při nejhorším tě blokne.
Proč?
Já třeba cikány nesoudím dle odstínů gzichtu :-) jen oni se většinou odsoudí sami :-) A když je s cikánem sranda? Nevim proč by mi mělo vadit že je to cikán :-) je to prostě jedinec se kterým je sranda :-)
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím
Nahlásit
Protože jsi rom.
Někomu Romové vadí, jinýmu ne. Nemůžeš se na ně za to zlobit. Příště jim nejdříve zašli svoji fotografii, aby si mohli rozmyslet, zda si chtějí s tebou psát, či ne. Lepší vědět dříve, jak jsi na tom, než později. Pak tě to zrušení korespondence v počátku nebude tolik trápit, jako u rozjetého vlaku.
Pak se budeš muset vrátit zpět a začít znova.
Někomu Romové vadí, jinýmu ne. Nemůžeš se na ně za to zlobit. Příště jim nejdříve zašli svoji fotografii, aby si mohli rozmyslet, zda si chtějí s tebou psát, či ne. Lepší vědět dříve, jak jsi na tom, než později. Pak tě to zrušení korespondence v počátku nebude tolik trápit, jako u rozjetého vlaku.
Pak se budeš muset vrátit zpět a začít znova.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já si třeba myslím že se zlobit může :-) protože by člověk neměl soudit podle odstínů RAL gzichtu :-) je to totiž povrchní :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Řekněme že to téma neni fake, OK ... perfektní písemný projev atd, neni co řešit, žádný blb to asi nebude... ALE tak mě napadlo, třeba neni problem v tom že je ROM, ale v tom že neni HEZKÝ rom... nemůže bejt problém v tom, že prostě když pošle fotku tak se někomu nelíbí fyzicky, ale ne proto že je rom? :D
Nahlásit
Klucinku, lidi jsou všude povahově stejní, jen mají jiný ksichty.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
11. 05. 2024 v 20:29
Anonym
Anonym Dost kluků mi napsalo že vypadám fakt dobře, ale že by nemohli chodit ani se bavit s romem. Nejspíše si myslí že jsme všichni stejný. My slušný romové se stydíme za ty špatný. Dělají nám ostudu ve všem, nechtějí nás do prací, nechtějí s námi být v kontaktu.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mě třeba lehce odradí když někdo trvá na označení rom :-\ všichni v pohodě indočeši co znám o sobě říkají že nejsou romové ale cikáni :-) a naopak nemaj problém si z toho udělat bžundu ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tak to je blbý no, ale vklidu, já se zas stydím za dost "bělochů" :)
Nahlásit
Hele anonyme a proč jsi anonym :-) normální tě soudit nebudou a ti co budou ti můžou bejt u ***u, ne ? :-)
Nahlásit
Jako já su rasista buřte, ale je fakt že za dost gadžů bych se radši zahrabal pod zem :-)
Nahlásit
Jo klučinek, já zas nemám problem si řikat buzerant nebo hulibrk, ale sou bazeranti co o sobě mluví jako o gajích aji v hovoru s kamošama a ze slova buzerant by jim naskákali pupínky :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Klucinek (33/176/75) NOVÉ
Hele anonyme a proč jsi anonym :-) normální tě soudit nebudou a tinco budou ti můžou bejt u ***u,.ne ? :-)
xxx
nene, jen ať zustane anonym, je to lepší v tomto případě
Hele anonyme a proč jsi anonym :-) normální tě soudit nebudou a tinco budou ti můžou bejt u ***u,.ne ? :-)
xxx
nene, jen ať zustane anonym, je to lepší v tomto případě
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale fšak o tom tom to je, ne? Mě třeba uráží když někdo předemnou mluví o gayích, homosexuálech a podobných sračkách. Stejně když tam nejsem řekne buzny, homoklády, ***opiši a já nevim co... nejhorší je povrchní korektnost. Ale když o sobě mluvíš jako o buzerantovi tak tě v rámci korektnosti uťěšujou že je blbý si tak říkat, a za prvním rohem tě nazvou spermohltem :-) A totálně nejhorší je když někdo vtip v rámci korektnosti začíná....gay....to je taaaaaaaaak ubohý :-\
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ja byl na učňáku na pokoji s romem a mulatem. Oba kluci byli z děcáku, mohl jsem nechat na stole prachy a ani si jich nevšimli. Jednoho už nikdy neuvidím, zemřel docela mladý u jedný stavební firmy se s ním propadl strop. O romovi nic nevím, prý se někam odstěhoval po svatbě.
Nahlásit
Podle mě buřte není lepší že zůstane jako anonym :-) já ho určitě odsuzovat nebudu, nedáli mi k tomu řádný důvod. Což odstín gzichtu fakt není :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Není rom, jako rom. Jedni jsou slušní, jiní se neumějí chovat. Různé romské casty se mezi sebou nemusejí.
Nahlásit
Cikáni se chovat umí, Romové nikoli :-) moje osobní zkušenost :-)
Nahlásit
11. 05. 2024 v 21:08
Anonym
Anonym U nás to je zas opačně, říkáme si romové jako slušní a cikáni jako ti horší, všude je to jíné, záleží od měst..
Nahlásit
Asi nejslušnější jsou olašští Romové.
Klucinku cikáni nejsou, je jen pět romských skupin.
čeští, moravští, slovenští, maďarští a olašští,
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pokud jsi normální u mě jsi cikán :-) a to fakt nemyslim nijak zle, naopak. Já to právě beru jako když si bukvice neříká bukvice, ale homosexuál :-) prostě povrchní korektnost :-) Ale.v konečným důsledku je jedno jestli jsi cikán nebo rom. Jde o to jaký jsi :-) A nebuď anonym, to je horší než cikán s romem dokupy :-)
Nahlásit
Cikán je urážlivý význam.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Víš, anonyme, vzhled je to první, co člověk uvidí. A mnozí dávají hodně právě na ten první dojem.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jenže narazit tu na někoho normálního není jen tak. :s) A koneckonců v sexu, o který tu jde většině, na nějaké osobnosti zas až tak moc nezáleží, no. :s)
Denis36 (60/-/-) NOVÉ
Různé romské casty se mezi sebou nemusejí.
--------
to jsou kasty a ne casty ... :-)
Různé romské casty se mezi sebou nemusejí.
--------
to jsou kasty a ne casty ... :-)
Nahlásit
Drž hubu, ty tomu na rozdíl od jaziny vůbec neštymuješ ^_^
Nahlásit
A teď je otázka kdo z nás co tu jsme je ještě vůbec normální...
Nahlásit
Samozrejme ze ja a mamka ... :-)
Nahlásit
Tak se ukaz :) at vime jak vypada slusnej rom :)
Nahlásit
A není jedno jak fyzicky vypadá, než jaký ve skutečnosti je? :-)
Nahlásit
Cikáni mají od dětství míndrák, že jsou opovrhovaní a vymívaní. Taky oni nemají dobrou slovní zásobu, protože od rodičů se naučí leda tak cikánsky.
Po poslání fotky tě už nechcou. To je přirozené. Já mám fotku veřejně, a komu se nelíbím, ten mě odmítne tím, že mi nenapíše. Ale kdybych fotku posílal dodatečně, tak mě půlka lidí po shlédnutí fotky nechce.
Cigane, nevymlouvej se pořád, že jsou všichni proti tobě, že máš horší postavení ve společnosti. Je plno lidí, kteří nejsou pěkní, ani chytří ani pracovití, a musejí s tím žít. Ty bys měl děkovat Jehovovi, že ses narodil jako Cikán. Cikáni mají spoustu kladných vlastností, bývají pohlední. Vzdělávat se, zdokonalovat se, neskuhrat.
https://mistrprodeje.cz/…aci-stranka/
Po poslání fotky tě už nechcou. To je přirozené. Já mám fotku veřejně, a komu se nelíbím, ten mě odmítne tím, že mi nenapíše. Ale kdybych fotku posílal dodatečně, tak mě půlka lidí po shlédnutí fotky nechce.
Cigane, nevymlouvej se pořád, že jsou všichni proti tobě, že máš horší postavení ve společnosti. Je plno lidí, kteří nejsou pěkní, ani chytří ani pracovití, a musejí s tím žít. Ty bys měl děkovat Jehovovi, že ses narodil jako Cikán. Cikáni mají spoustu kladných vlastností, bývají pohlední. Vzdělávat se, zdokonalovat se, neskuhrat.
https://mistrprodeje.cz/…aci-stranka/
Nahlásit
První věc, na kterou kouknu, tak je etnikum, když tam má uvedený cokoliv jiného než běloch, tak ihned ztrácím zájem. Sem tam se stane, že vyměním pár slov a zjistím, že to není běloch, ale Rom, tak konec komunikace. Je to moje volba a nikdo mi tady nebude nařizovat, s kým se budu bavit. :)
Nejvtipnější je ten pošuk Tišer s desítkama profilů, už od pohledu slizký degeš. :) Dost se asi stydí za svůj původ, tak si upravuje fotky, aby vypadal světlejší a uráží vlastní romské etnikum. :D :D :D
Nejvtipnější je ten pošuk Tišer s desítkama profilů, už od pohledu slizký degeš. :) Dost se asi stydí za svůj původ, tak si upravuje fotky, aby vypadal světlejší a uráží vlastní romské etnikum. :D :D :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Anonym řekl:
říkáme si Romové jako slušní a cikáni jako ti horší,
Je to takové nesmyslné označení. Slušní cikáni jsou Rumungři a ti divocí jsou Vlaši. Valachie je taky část Románie. Matoucí je, že polsky Wlochy znamená Itálie. Avšak Cikáni nemají nic s polečného ani s Italií ani Řimem. Rómové pocházejí z Idnie a jak putovali, převzali na sebe podobu Arabů. Někteří vypadají víc jako Indové a jiní víc jako Arabi.
Když jsem před mnoha lety viděl na nádraží běžence z Libanonu a Sýrie, říkal jsem si, co to je za pěkné Cikány?. Byli upravení, všichni krasavci, vysportovaní. Chovali se tiše a spořádaně.
Na nádraží čekali také Cikáni. Ale ti dělali virvál. Byli hluční, někteří vyžraní až bachratí, chování měli neohrabané. A tak se nemůžeme divit, že Cikáni nemají dobrou pověst. I tak to zvládneš.
říkáme si Romové jako slušní a cikáni jako ti horší,
Je to takové nesmyslné označení. Slušní cikáni jsou Rumungři a ti divocí jsou Vlaši. Valachie je taky část Románie. Matoucí je, že polsky Wlochy znamená Itálie. Avšak Cikáni nemají nic s polečného ani s Italií ani Řimem. Rómové pocházejí z Idnie a jak putovali, převzali na sebe podobu Arabů. Někteří vypadají víc jako Indové a jiní víc jako Arabi.
Když jsem před mnoha lety viděl na nádraží běžence z Libanonu a Sýrie, říkal jsem si, co to je za pěkné Cikány?. Byli upravení, všichni krasavci, vysportovaní. Chovali se tiše a spořádaně.
Na nádraží čekali také Cikáni. Ale ti dělali virvál. Byli hluční, někteří vyžraní až bachratí, chování měli neohrabané. A tak se nemůžeme divit, že Cikáni nemají dobrou pověst. I tak to zvládneš.
Nahlásit
Jednoduchý. Někteří lidi jsou od přirody rasisti :)
Nahlásit
Před 3 hodinamiOff-line Denis36 (60/-/-)
Tak tohle už je aj na mě moc
Tak tohle už je aj na mě moc
Nahlásit
Před 39 minutamiOn-line NeoSaysNeow (20/180/115) NOVÉ
Souhlasím • Nesouhlasím
xxx
jestli se někdo sebeidentifikuje jako rasista, tak by měl možná mít právo být rasistou, možná bysme měli na benzinkách postavit záchody nejen pro třetí pohlaví, ale aji pro rasisty 8)
Souhlasím • Nesouhlasím
xxx
jestli se někdo sebeidentifikuje jako rasista, tak by měl možná mít právo být rasistou, možná bysme měli na benzinkách postavit záchody nejen pro třetí pohlaví, ale aji pro rasisty 8)
Nahlásit
Já rasista fakt nejsem ale tyhle černý tlamy fakt nemusím:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
...to je doslova rasismus ty chytráku :D
Nahlásit
Tak třeba je na blondáky a nord**ký typy ....
a jakou kariéru, job si můžeš do profilu přece napsat....
btw v týhle době kariéra už ani neni ten korpotátní žebřík, co teda vlastně...
spíš aby to člověka bavilo, bez ohledu na image...
a jakou kariéru, job si můžeš do profilu přece napsat....
btw v týhle době kariéra už ani neni ten korpotátní žebřík, co teda vlastně...
spíš aby to člověka bavilo, bez ohledu na image...
Nahlásit
Snahou každého Cikána by mělo být, najít si pracovitou ženu, která se dobře postará o rozpočet, vzdělávat se. Aby tvé děti byly již na vyšším stupni společenského žebříčku. Cikáni mají dobré geny a když se smísí s bílou populací, děti už nebudou tak lenivé, jako jsme byli my.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Minor a plemenik máte nějaké info jak to funguje v realitě nebo ste od ní úplně odtržení?
Nahlásit
Co je jiný než já a neznám to tak bacha na to, je to divný, je to nebezpečný a může mě to sežrat... :D
Nahlásit
Minore ale to procentuální zastoupení dementů je u těch černých trochu vyšší nemyslíš?
Nahlásit
To ale neni hezké co říkáš... doporučoval bysem tu barvu označit jako RAL9005, to je politicky korektnější 8)
Nahlásit
Btw neznám moc romáků, kteří zastávají názor, že země je placatá... většina takových dementů jsou ta přemýšlivější část bílé popupace, kterou prostě nikdo jen tak neoblbne (plameňák a spol.)... :D je hezké, že jeden takový bílý dement se teď na slovensku vypracoval až na ministerstvo kultůůůůry... samozřejmě ryze SLOVENSKÉ kultůůůry :D
Nahlásit
Earth flatter mamko ... :-)
Nahlásit
Sorry dneska mě ulítly včely, takže nemůžeš očekávat valný výsledky O_o
Nahlásit
Tak ať se koukaj vrátit, med došel...resp. poslední dvě sklenice od konkurence a pak jsem na suchu. A bez medu jsem v pici. :)
Jo, taky uz mam posledni pixlu, tak koukej vylezt na strom a uplatit pani kralovnu, at se laskave s poddanejma vrati do ty dreveny krabice a zacnou sr*t ... :-)
He he, sem tam se mi rozsvítí xd
Nahlásit
Poslušně hlásím, že jsem hbitě s krabicou vyhopkal na strom a už sou v novým domově, mrchy ^_^
Nahlásit
Jiste byly nadseny ... :-)
Nahlásit
A proč by ti to ujelo, některý chlapy se chovaj jako ženský, tak co je jako :O xDDD
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.