Omegle alternativy

25. 05. 2024 v 13:09
Anonym

Ahojte, potom co zrušili omegle bych rád našel něco podobného, co používáte vy? ;)

COčko a dost často TIG :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Co je to omegle k***a. Já kdyz byl ještě mlady svazak, tak byli omegy petardy. Pak ještě model opla.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Petardy nebyly omegy, ale megy ^_^ ale to byl čajíček pro děcka, zlatě napěchovat rouru od linolea střelným prachem a ledkem, z každý strany 10cm sádry, vrtnout do teho bleskovicu a mrd s tím do tunelu nebo kanálu ^_^ k***a dodnes žasnu nad tím že netrpim mnohoprstostí po těch našich experimentech O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

K***a tak ty červený byly megy a ne omegy...já jsem fakt už vypatlanej, ať už mám ten důchod k***a, si ho zasloužim už, demence první level.
No to bys byl jak soused co dělal 20 let na pile. Když o jednal 5 piv tak mu přinesli tři.
Sak se říká že truhlář co má všechny prsty......
No to bys byl jak soused co dělal 20 let na pile. Když o jednal 5 piv tak mu přinesli tři.
Sak se říká že truhlář co má všechny prsty......

K***a to byly časy když ještě kanáldekly nadskakovaly metr a půl vysoko a nikdo to neřešil :'(
A truhlář kterej neobjednává tři piva na obou rukách nadvakrát je břídil ^_^no kolega nebyl truhlář a neobjednal si ani dvě piva na obou rukách O_o
A truhlář kterej neobjednává tři piva na obou rukách nadvakrát je břídil ^_^no kolega nebyl truhlář a neobjednal si ani dvě piva na obou rukách O_o

Bejvavalo. Koupili sme petardy, sirky (velke ohnicky byl jeden z našich největšíh koníčku)
..krátký st**tky...já Teda ještě kouřil i letky ale ty pak už nějak zmizeli.... a nikdo to neřešil....
..krátký st**tky...já Teda ještě kouřil i letky ale ty pak už nějak zmizeli.... a nikdo to neřešil....

Koupili jsme naftu, dusičnan amonný, aceton, peroxid vodíku, toluen, spousta chemickýho skla, ve sklepě bublaly litry nitrační lázně a nikdo to neřešil :'( dneska ti demokraticky neprodaj ani kyselinu do baterky :-\
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.