Kniha Nevratné poškození

26. 05. 2024 v 20:54
Anonym

Četl jste někdo tuto knihu od americké spisovatelky a novinářky Abigail Shrierové? Popisuje transgender mánii a prý budí velké vášně. Je dle vás tato kniha objektivní a popisující fakta, nebo jde o transfobní dílo? Díky za odpovědi. Uvažuji, že bych ji přečetl, ať si udělám obrázek sám, ale nevím...

Nečetl jsem to, ale před časem jsem s ní slyšel rozhovor (teda aspon tusim ze to byla ona) od Jordana Petersona a popisovala tam, jak ten rapidni narust poctu trans lidi v nedavnych letech je v podstate psychogenni epidemie (drive se rikalo davova manie), ktera se siri zejmena mezi dospivajicimi zenami a divkami, podobne jako jeste par let zpatky byly velke tema poruchy prijmu potravy. Davalo mi to smysl. Zrovna dnes jsem slysel zase jiny rozhovor ve kterem 15 leta divka popisovala, jak u nich ve tride presne vi o nejakych spoluzackach co o sobe prohlasuji ze jsou nebinarni nebo bisexualni, ciste aby ziskaly pozornost. Holt kazda doba ma sve. Za nas zase kazdy resil, jestli bude metalista, hip-hoper, nebo emo.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.