Co říkáte na volání mohamedánů po zavedení chalífátu?

28. 05. 2024 v 20:03
Anonym

Nebojíte se, že vám zalepí konečník sekundovým lepidlem?. A znemožní vám anální sex? Lepidlo drží už za sek***u, ale povolí až za několik dní.

Sekundove lepidlo, jak název napovídá, je na k***y. P***l nezalepi:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Off-line Anonym NOVÉ
Nebojíte se, že vám zalepí konečník sekundovým lepidlem?.
xxx
to neva divný chlapče, za jednu zalepenou p***l deset zapálených mešit... fight -_- (btw tečka za otazníkem je dobrá vychytávka :D)
Nebojíte se, že vám zalepí konečník sekundovým lepidlem?.
xxx
to neva divný chlapče, za jednu zalepenou p***l deset zapálených mešit... fight -_- (btw tečka za otazníkem je dobrá vychytávka :D)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nechápu ty, co podporují machometány.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já sem měl muslima kamoša, v devadesátkách, už sem to tu kdysi psal.... nebyl praktikující a byl fpoho... byl muslim asi jak já křesťan - já su pokřtěnej a biřmovanej římskokatolík páč sem se do takový rodiny prostě narodil, ale je mně nějaká víra šumák, on to měl stejně... vystudoval tady vejšku a už tady zůstal páč si vzal uklízečku za ženu aby nemusel z5 do afghánu... z ničeho vybudoval byznys a byl normálnější než lecjakej čech... protože byl ve správné bublině tak se asimiloval do českýho sekulárního prostředí.... kdyby se narodil do muslimskýho gheta na okraji paříže a nedochodil základku tak z něj byl možná sebevr-a-žednej a-tentátník... je teda ale fakt, že jak si ho našli jeho krajani tak ho donutili zase pěkně poklonkovat aláhovi na koberečku výměnou za to že mu dali dobrej flek v diplomatické službě a nepodpálili barák :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

28. 05. 2024 v 21:04
Anonym

Prý to musí být strašná bolest, když stolice nemůže ven a střevo se napíná až k prasknutí. Nejsou nějaké léky, jak zpomalit posun hovínek a zachránit si kejhák?
Nahlásit

No me muslimove vozej denne v uberu, takze jsou to v pohode hosi ... :-)
Nahlásit

Mně taky nevaděj. Když jsou hodní a to umí být a vstřícní a pohostinní, tak nemám žádnej problém ;)
Nahlásit

To je luxusní téma náhodou, divnej chlapec by sem měl chodit časteji :D
Nahlásit

Volání mohamedánů po zavedení chalífátu
- nic neslyším denně častěji
- nic neslyším denně častěji
Nahlásit

Fakt ať napínák uši sebevíc rozhodně nic neslyším
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.