Sperma v oku

03. 06. 2024 v 17:27
Anonym

Včera se mi v klubu stala menší nehoda - kouřil jsem v kabince týpka přes gloryhole a když ho vyndal že bude stříkat, tak mi omylem trochu jeho mrdky cáklo do oka. Je to nějak nebezpečný? Nehrozí mi nějaká nemoc oka?

To je vtip? Ty provozuješ rizikový sex, kde Ti hrozí x různých nemoci, ale zajímají Tě nemoci oka. Samozřejmě, že hrozí a nejen oka.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Jestli máš OPRAVDU mrtku v oku, tak tě čeká úžasná noc a zítřek :D gratuluji k téměř jistému zánětu spojivek, to tě nemine :D mrtka v oku nebo ušní maz v oku, když jsem se potřeboval v armádě ulejt ze služby u radiolokátoru tak jsem si občas naaranžoval zánět, tento recept se tam předával z generace na generaci jako rodinné stříbro :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

03. 06. 2024 v 19:15
Anonym

Já si to teda hned vypláchnul na toaletě vodou. Ale trochu to bolí i dnes.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Dojdi s tím na oční a nezapomeň vzít vzorek mrdky a tenhle příběh.
Dám na to krk, že tam na tebe nezapomenou! xDD
Dám na to krk, že tam na tebe nezapomenou! xDD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No, podobně jako na pohotovosti vzpomínaj na týpka kterýmu v p***li praskla žárovka a boreček tvrdil, že si na ni omylem sedl :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Když pominu, jak se mu to, dobytkovi, stalo, tak tohle je oouuc a to oko pak bolí dva dny. takže hoši, když vám to má napustit na xicht, doporučuji otevřít pusu a zavřít pro jistotu oči ;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To máte z toho, že provozujete sex bez ochranných pomůcek... při kuřbě cizího p**a zásadně používat ochranné brýle, gumové rukavice a oranžovou vestu, přátelé nepodceňujte bezpečnýho seksa.... 8)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To sem tam chtěl původně napsat ale zdálo se mi to překombinovaný 8)
Nahlásit

Jedna jezina povidala... kto ste ozaj z mrtky v oku mali zapal spojiviek? Aha? Tak vidis, mrtka v oku je zdrava, pokial si ju nevyberas pinzetou :))
Nahlásit

Tpč kocur ty si nějakej expert na mrtku nacákanou v oku, ne? :D
Nahlásit

To si píš, že som! :))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Aha, zdá se slovní obrat "navázali jsme s Pepou oční kontakt" u tebe nabyl zcela nového významu.... 8)
Nahlásit

Som jebtiška len z donútenia, neznamená, že som nikdy nečítal o včielke, ako opeľuje kvietok :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

S takými očami a číhajúcim infarktom odchádzam každé ráno do práce... takže nie kurevský odpor k práci ale kvapavka? :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bussi, to předávání z generace na generaci bylo v rámci nějakého ***uálu?
Nahlásit

Něco jako HeLa buňky, nesmrtelný věčný bakteriální kmen zánětu spojivek?
Ne, ***uál zasvěcení. Ty máš dnes nějaký záchvat?
Ne, ***uál zasvěcení. Ty máš dnes nějaký záchvat?
Nahlásit

Nahlásit

Tak stane se do oka :D ale v gloryhole :DDD typ**o to chceš xDDD
Nahlásit

Volové psal jsem tam, že se předával RECEPT na to jak si přivodit zánět spojivek, ne že se předávala m***a z voka do voka -_-
Nahlásit

A ten recept jste si předávali orálně?
Nahlásit

Tu máš dětský vtip na uklidnění:
Chytí pankáč zlatou rybku. Když mne pustíš, tak ti splním 3 přání. Neser. Splnila, nesrala a pukla.
Chytí pankáč zlatou rybku. Když mne pustíš, tak ti splním 3 přání. Neser. Splnila, nesrala a pukla.
Nahlásit

Bussterixi, chtěl bych vidět, jak jste si předávali semeno z voka do voka při vzájemném spojení. Ten návod má trhliny.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.