Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

KAMAGRA - Zkušenosti

07. 06. 2024 v 07:02Off-line Anonym
Ahoj,

mám dotaz, hetero kamarád (neví o mé orientaci) mi nabídl, zda s ni nechci užit s jeho přítelkyní. Jednou jsem z legrace napsal, že bych to rád zkusil i s ním a on souhlasil, ale že musí být u toho jeho holka. No po delší rozmluvě opravdu chtěl zkusit kouření/sex v obou rolích apod. Nicméně, protože ten společný víkend byl za účelem sexu a byl jsem dost nervozní a i mě už dost obyčejné zážitky nevzruší a jsem náročný, a vzhledem k tomu, že to probíhalo mimo ČR jsem si sehnal kamagru (kdo neví na způsob viagry) on sám to prý užíval, že ho to bavilo a že byl po tom odvážnější. No během našeho pobytu cca měsíc zpět jsem zkonzumoval prakticky celé balení, jednak musím říct, že to fungovalo a že jakmile jsem se vzrušil, tak jsem udržel pak erekci i hodinu bez přestávky, a i po vyvrcholení bylo jednoduché ho postavit. Zkrátka splnilo to očekávání. Nicméně, nyní mám problémy cca měsíc zpět, že se mi stále přirození postaví velmi lehce, a třeba mi stojí i většinu noci, kdy jsem v klidu, takže musím pak opravdu, abych se vyspal 3x za noc masturbovat, aby se uvolnil tlak a já usnul. Vzhledem k tomu, že jsem byl milovník mastných jídel a alkoholu bych se nedivil, kdyby moje problémy pořádně udržet erekci byly díky tomu, a jak mi nyní dlouhodobě aktivně penis stál, tak se ty kapiláry a žilky protáhnuly a vrátila se mi klasická pubertální erekce. Nebo jestli s tím nemá někdo zkušenosti, ale fakt i stále po měsíci mám velmi lehce erekci, delší dobu a velmi často.

Ale musím říct, že za to to stálo vyspat se s heterákem :D
Já si to užil, jediné nepříjemné mi bylo, když já si to užíval naplno a na mě koukala jeho holka a uspokojovala se, protože jsem musel dělat, že to nebyl vůbec můj cíl :D ho do té postele dostat, a on chudák si trošku zakňučel, protože nebyl roztažený :D takže prý pokud bude někdy trojka, bude už jen aktiv :D :D
07. 06. 2024 v 13:53Off-line I8051  (54/184/97)
Dekujeme! ... :-)
07. 06. 2024 v 14:02Off-line Tygr728  (31/190/90)
Schválením to prošlo, jdu to poslat do tisku :-)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload