Měli jste něco s heterákem?
07. 06. 2024 v 18:22
Anonym
Anonym A jak se mu to líbilo? Platilo u něj heslo, že kterej jednou zkusí, už nechce jinak?
No jéje! to je jasný, hátéčka jsou hlavně zvědavý, jestli buzíci kouří líp jak holky xdd
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No určitě hatecka celý žhavý na huleni od buzny. To jsou hatecka asi jako já. :-D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
No to by ses divil, tygře! ;-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No divil bych se a byl.bych fascinován;-))))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Odborník žasne a laik se diví O_o
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pořád si tu pletete sexuální orientaci (citové zaměření) a sexuální chování. I hetero muž se může vyspat s mužem, aniž by musel být gay nebo takzvaně BI. Sex praktikuje s oběma pohlavími, avšak jen do jednoho pohlaví se může zamilovat. Já osobně mám rád mladé štíhlé prsaté ženy s blond vlasy, sexuálně mne přitahují, také bych chtěl mít vlastní děti, aby po mne něco zbylo, ale miluji jen muže. Ženy jsou pro mne max kamarádky, nikdy ne objekt lásky. Kdežto do mužů se zamilovávám a koukám po nich na ulicích, což u žen zpravidla až na výjimky nehrozí. Probíral jsem to se sexuologem, který mi to takhle vysvětlil. Když jsem měl něco se ženáčema/zadanýma s holkama potvrdili, že vztah s mužem nechtějí, ale v něčem jim dělá dobře sex s ním. Někteří jakožto submisivové měli mne jako Pána s tím, že u žen nejsou subnisivní vůbec, někteří dokonce i dominantní
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ano. Ale jak už tu psal kolega, prostě je to o tom to zkusit. Sice se to oběma líbilo, ale pořád spí s holkou a nehledají kluka. Je to tu docela časté, zdejší lidi to docela popouzí, ale tak to prostě je.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Je to tu docela časté, zdejší lidi to docela popouzí, ale tak to prostě je.
ičko opakovaně píše, že to není možné...
ičko opakovaně píše, že to není možné...
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Hoši ty vaše vlhký sny :D :D :D
Nahlásit
Když týpek prcá chlapský p***le a kouří p**a a říká si heterák, je to jeho problém, ať si říká třeba krokodýl, mně je to fuk jak to má nastavený v palici, slova sou slova a činy sou činy... 8) já jsem ovšem nikomu takovýmu nikdá matracu nedělal :P
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Yes, věřte stoletýmu, ten byl prvně v gejklubu za první republiky :-) takže o tom musí něco vědět,
Nahlásit
By mě zajímalo, kolik místních zuřivých zastánců téhle teorie by vlezlo na holku.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ahoj borci, měl jsem sex s heterákem, kouřil jsem mu p**o a hafo se mu to líbilo, mladej ženáč s děckem v kočárku. Ondra
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
He he he, daddys, a to ten kočárek s děckem měl s sebou?? xd
Nahlásit
To měl ten ženač s děckem v kočárku velký štěstí že narazil na Daddyse, kdyby narazil na jezinu.... O_o
Nahlásit
Xddd klučínku, ty když zahodíš vercajk a zaparkuješ toho starýho zrezlýho žigulíka, tak seš i vtipnej! ;-)
Nahlásit
Nejsu, su pragmatik, realista a hnidopich :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Klucinek chtěl si napsat hnědopich :-)
Nahlásit
Nechtěl, ovšem chtěl jsem napsat su, ne si :-)
Nahlásit
Výstižné, Tomene.
Nahlásit
Daddys: nevím s kým jsi to měl sex a co měl v kočárku, ale heterák to docela určitě nebyl. A jestli si to myslíš, tak jsi blb.
Nahlásit
V pubertě jsem si honili a s 3 i kouřili s spolužáky několikrát.
A světe div se i když se jim to tenkrát líbilo tak se po vojně oženili a dnes již mají vnoučata.
A jen dodávám že si s tím začali oni - problém jsem měl spíš já - styděl jsem se
A světe div se i když se jim to tenkrát líbilo tak se po vojně oženili a dnes již mají vnoučata.
A jen dodávám že si s tím začali oni - problém jsem měl spíš já - styděl jsem se
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ve skole na intru.. dál asi nemusím nic říkat :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ale klidně povídej, ať se přiučíme
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Kdo si na táboře/lyžáku/intru neukazoval právě vyrostlý č***ky, právě že i s hátéčkama, jako by neměl pubertu xddd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jsem divnej, když jsem ani v pubertě neměl potřebu ukazovat někomu p**o?
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jasneze to funguje a z hetero se po akci stane bukvogay
a opacne to funguje taky
a opacne to funguje taky
Nahlásit
S heteráky se perfektně pije. Kdo nezkusí, nikdy nepozná jaký to je když jeden platí druhému a když ten první nemá, tak platí zase ten druhý. Zkusili jsme to oba a fungovalo to skvěle, prakticky do doby, než se oženil.
Nahlásit
To ja teda chodim do hospody s heteraky i buznami, kteri jsou svepravni a maji na svou utratu. Ze to zatahne nekdo cely, to je neco jinyho. Ale pokud jdes do hospody s pocitem, ze to za tebe nekdo zatahne, Jezino, je neco spatne :-)
Nahlásit
Špatně si to vysvětluješ ičko. Když jsou kamarádi, vypomohou si a ani jeden to nerozpitvává, jako ty.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tome, na to, že ti je 20, mi připadají všechny tvoje příspěvky trošku zapšklý nebo poučovací. xddd čím to? ;-) nikdy jsem neviděl u tebe žádnou radost.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Zase si to vsechno pletes Jezino. Vypomoc a zneuzivani jsou rozdilny veci. Kdyz ma nekdo vaznej problem, pomuzu mu, ale problem fakt neni, kdyz nema v hospode na pivo nebo cigara :-)
Btw pitvat a kecat o tvym oblibenym chlastu jsi OT zacal ty, tema je uplne o necem jinym ... :-)
Btw pitvat a kecat o tvym oblibenym chlastu jsi OT zacal ty, tema je uplne o necem jinym ... :-)
Nahlásit
Mě teda taky nikdy nenapadlo si s nikým ukazovat č***ka a naprosto netušim k čemu by mi to bylo :-) a nevim o nikom ze třídy na základce kdo by s něčím takovým přišel, na střední s tím přišel jeden a všech ostatních třicet ho poslalo do hajzlu a na druhý střední taky o nikom nevim. Takže asi jinej gang :-)
Nahlásit
No já přemýšlím jak jsem to měl já cca od těch 12 do 15.... ale tak kazdej ví podle sebe.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.