Pořád masturbuji

Myslím, že postupem času se to dá omezit. Já byl na tom v tvém věku i hůř...
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Užívej si dokud to jde a to co ti dělá dobře
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To jsou hormony, soucítím
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To chce mít pevnou vůli, no a s tím ti fakt nepomůžeme. Nevidím důvod, proč to omezovat, ale pokud chceš masturbaci omezit, tak si najdi něco, co tě bude bavit, a to dělej. Volnočasová aktivita udrží tvou mysl čistou a ruce zaměstnané. Já před svou prací řidiče honil třeba i 5x denně, protože jsem měl spoustu volného času a nic na práci. No a teď, co jím jsem, tak je to sotva párkrát za týden.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mě by zajímalo, co je na práci řidiče tak úžasného, že je potřeba se tím neustále vychloubat :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Já se s tím ale nevychloubám. Vůbec jsi můj komentář nepochopil, ale to nevadí, Vajco. Tys nikdy nebyl nejostřejší tužkou v penálu.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Vajcoblpka naráží na to že stačilo napsat třeba než jsem nastoupil do zaměstnání, nebo než jsem začal pracovat... :-) Specifikace oboru je v tomto případě nepodstatná a úplně zbytečná informace :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Dekujeme autore za informaci a plan reseni ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já moc dobře vím, na co naráží. A není to jedno? Význam mých slov tenhle detail nezmění. Já jsem to napsal tak, jak mě to v ten okamžik napadlo. Nepřemýšlel jsem, jak vhodně napsat každé jedno slovo, abych proti sobě nějakého vola nepopudil. Už mě to tu fakt začíná srát. Opět rešíme p**oviny... bez pardónu. Že za tím, co jsem napsal, vidí ten i***t Vajco něco víc, než jsem napsal, to opravdu není můj problém!
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Stačilo napsat nepřemýšlel jsem :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Dutohlav vajco power vidi za vsim i to, co tam neni. Vzdyt je to pumpicka, co spi s kolem a pendrekem i v posteli a jeho kazdodenni praci je si jet na buzzyklu vyhonit do lesa na detsky slipecky ... :-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Klucinek:
Nestačilo. To by si někteří (Vajco) mohli vyložit jinak. Opět. A já fakt nemíním tady zasírat tohle vláno vysvětlováním něčeho, co ten b***c stejně nepochopí.
Nestačilo. To by si někteří (Vajco) mohli vyložit jinak. Opět. A já fakt nemíním tady zasírat tohle vláno vysvětlováním něčeho, co ten b***c stejně nepochopí.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym: potreboval by si aspoň 5 pasívov, ktorých by si neustále striedal, keď máš taký nadbytok sexuálnej energie :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Co ses v mládí naučil, ve stáří znovu použiješ.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Pokud nemáš do čeho píchnout, tak masturbuj, jak je ti libo.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Užívej pokud můžeš. Nedej bože můžeš skončit na vozíku a tam je s vrcholem při honění konec.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Proč by jako měl končit na vozíku?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Hoň a šukej, co to jde. Co si v mládí nenamrdáš a nenahoníš, to už ve stáří nedoženeš.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Tak se můj příspěvek buď nevložil, nebo ho někdo smazal, nebk jsem ho napsal jinam. Jsem zmaten:-000
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak si nechej honit cizí rukou a je po těžkostech,sperma musí ven,jsi v nej letech,časem se zklidníš!!
Nahlásit

Doporučuji klec na p**o :P já s tím začal protože jsem měl stejnej problém a docela mě to uklidnilo
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Paneboze, Tomasek z Berouna mel problem s honenim, tak si poridil klicku ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jo klícku, mě prvně napadlo kličku-kterou tocis a ona honí za tebe. Až pak jsem si přečetl příspěvek výše:-)
Nahlásit

A klicek odhodil, ci ako ? :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Taky možnost, ale existuje spoustu způsobů jak se zamknout jen na určitou dobu. Zámek třeba s možností nastavit čas, nebo přes aplikaci předat kontrolu někomu jinému, zmrazit klíč a počkat až rozmrzne. Já mám zámek, kterej mi každý den náhodně generuje jestli mě pustí nebo ne.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Mikoa, tak to nepřeháněj. Když tě bolí ruka, přestaň, odpočiň si a pak, až si ruka odpočine, pokračuj.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A proč si někdo zamyká penis aby nemohl honit? Vždyť sex a honění je normální přeci :p
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Honění až tak normální není Supervisore. Pokud si vzpomínám na školní léta, kdyby mi kluci neukázali, že se dá honit, nevěděl bych to a nepropadl tehda tomu zlozvyku.
Takže honění je jen zlozvyk k dosažení orgasmu jinak, než sexem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Supervisore: třeba protože existuje spoustu jiných metod jak dosáhnout orgazmu ;) já třeba mám rád přes prostatu. A navíc jako Sub mám rád odpírání.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Panebože, denis, zkus být chvilku zticha! pls.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Prosim zarchivovat :-)
Denis36 (60/-/-)
Honění až tak normální není Supervisore. Pokud si vzpomínám na školní léta, kdyby mi kluci neukázali, že se dá honit, nevěděl bych to a nepropadl tehda tomu zlozvyku.
Denis36 (60/-/-)
Nahlásit

Zapsáno černou křídou do komína z krematoria ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Co na tom je, honit 2x denně? To je normální. Nechtěj přestat, jinak ve 30 ti už ti to nepůjde a budeš chtít, abys mohl.
Nahlásit

Honění může být škodlivé, ale jen za určitých okolností. A sice tehdy, když kluk spěchá, tlačí na to, aby rychle byl.
Zdravé honění je, že si máš připadat, jako by tě honil někdo jiný, a ty sis říkal nechci, nechci se udělat.
Zdravé honění je, že si máš připadat, jako by tě honil někdo jiný, a ty sis říkal nechci, nechci se udělat.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Takhle jsi to Plemeníku asi nemyslel:
Zdravé honění je, že si máš připadat, jako by tě honil (kolem baráku)někdo jiný, a ty sis říkal nechci, nechci se udělat do tý louže.
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Spíš je lepší, když ti ho honí někdo jiný a ty myslel na příjemné sexuální představy a samovolně se udělal, což by bylo mnohem příjemnější bez zbytečného rozptylování.
Zdravé honění je, že si máš připadat, jako by tě honil (kolem baráku)někdo jiný, a ty sis říkal nechci, nechci se udělat do tý louže.
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Spíš je lepší, když ti ho honí někdo jiný a ty myslel na příjemné sexuální představy a samovolně se udělal, což by bylo mnohem příjemnější bez zbytečného rozptylování.
Nahlásit

S masturbací není dobré přestat, sperma pak ve varlatech začne hnít a žloutnout.
Vypadá to pak jako syrečková pasta která může kdykoliv samovolně vytéct.
Vypadá to pak jako syrečková pasta která může kdykoliv samovolně vytéct.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Nevěřte chlapi nesmyslům. Sperma ve varlatech nikdy nezežloutne a nezůstává v nich. Pokud muž, kluk nehoní či nemá sex delší dobu. Semeno odchází samovolně v moči ven. To vám potvrdí každý doktor či expert na tuto problematiku
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

2x je úplně v pohodě, já v 19 běžně 5x a rekord mám 11x
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jsi normální kluk tak klidně hoň a vůbec na to nemysli. Je to přirozený.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.