Styl u mužů - jaký se vám líbí?

10. 06. 2024 v 16:27
Anonym

Hola hola jaký se vám líbí styl u mužů? Oblékání a tak? Nějak rada jak byt víc muzny?

Víc mužný chceš byt ?
Začni do posilovny chodit a začni se oblékat víc ne jak buzna. Crop-top?! Na to ser.. pořádný ROCK TRIČKO ! Pak nějaký tetování ohledně rocku. Samozřejmě to chce tu koženou bundu a pořádnou motorku.
Pak budeš vypadat mužně ale tajně pichat strejdy v hospodách.
Začni do posilovny chodit a začni se oblékat víc ne jak buzna. Crop-top?! Na to ser.. pořádný ROCK TRIČKO ! Pak nějaký tetování ohledně rocku. Samozřejmě to chce tu koženou bundu a pořádnou motorku.
Pak budeš vypadat mužně ale tajně pichat strejdy v hospodách.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Říká se, že šaty dělají člověka. Ovšem pokud vypadáš víc mladistvě, tak ani sebelepší oblek z tebe muže neudělá. Asi bych zapracoval spíše na figuře a možná i vizáži, to záleží. Jsi anonym, nevíme, jak vypadáš, a tak těžko ti můžeme napsat konkrétní typy, na čem bys měl zapracovat, abys vypadal mužněji.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Prijde mi, ze lidem nejvic slusi to, v cem oni sami se citi dobre, protoze to uplne zmeni jejich postoj a chovani v lepsi.
Za me statny drsny vousaty tatkove :-)
Za me statny drsny vousaty tatkove :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym: ja som aktív a priťahujú ma chalani, ktorí nie sú dosť mužní a sú trochu zženštilí.
Tiež sa mi páčia femboys.
A chalani s dlhými vlasmi sú najviac sexy :)
Tiež sa mi páčia femboys.
A chalani s dlhými vlasmi sú najviac sexy :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já preferuji styl mít na profilu foto a dorazit na schůzku :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Dziny, triko, kecky ... :-)
Nahlásit

Mužnost není ani tak o stylu oblékání jako o vlastnostech. Základem je dobrá fyzická kondice, odvaha, sebeovládání, odpovědnost a intelekt.
Páč když budeš oblečenej jako harleyista a budeš u toho máchat pacičkama, tak jen budeš vypadat směšně. Jestli není lepší být sám sebou, než se do něčeho stylizovat.
Páč když budeš oblečenej jako harleyista a budeš u toho máchat pacičkama, tak jen budeš vypadat směšně. Jestli není lepší být sám sebou, než se do něčeho stylizovat.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na spoďáry jsi zapomněl Íčko :) I když ...
Nahlásit

Spdary jsou pro decka .. a powera :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.