Nehoda při análu
10. 06. 2024 v 17:05
Anonym
Anonym Stalo se vám někdy, že když ho týpek z vás vytáhnul, tak jste si prdli a vyletělo i trošku řitního materiálu:
Anonym: riešenie je jednoduché.
Pri sexe maj po ruke vždy Vlhčené ubrousky
https://www.inhand.cz/…-20-x-18-cm/
Pri sexe maj po ruke vždy Vlhčené ubrousky
https://www.inhand.cz/…-20-x-18-cm/
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Co myslíš řitním materiálem? Hlen nebo e-e? :D
Myslím, že začátky jsou pro každého těžké :D Stalo se to parťákovi, když jsem byl akt.. Bylo to zaviněný přeplněným konečníkem při anální sprše.. mlčky jsem pod nás rychle mrsknul ručník a držel jsem hubu xD bylo to nepříjemný, ale překonal jsem to. On o tom nejspíš vůbec nevěděl xD
Myslím, že začátky jsou pro každého těžké :D Stalo se to parťákovi, když jsem byl akt.. Bylo to zaviněný přeplněným konečníkem při anální sprše.. mlčky jsem pod nás rychle mrsknul ručník a držel jsem hubu xD bylo to nepříjemný, ale překonal jsem to. On o tom nejspíš vůbec nevěděl xD
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Catmane, když říkám tomu, koho prcám, parťák ... xd
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Stane se... chce to být šikovný při výplachu. Tréninkem k dokonalosti hele :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hele Frédo.. byl to sexuální partner. To je lepší označení, ne?
Určitě, stačí se jen chtít to naučit. A nechat si poradit a při naslouchání radám mít zapnutou centrální nervovou soustavu :-D A pokud se to stále nedaří, radši se na to vy*rat xD
Určitě, stačí se jen chtít to naučit. A nechat si poradit a při naslouchání radám mít zapnutou centrální nervovou soustavu :-D A pokud se to stále nedaří, radši se na to vy*rat xD
Nahlásit
Musis ho s***t tak dlouho, az uz mu na to uprdnuti nezbudou sily, vid mamko? ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak hlavně se na to vysrat raději až po tom sexu xddd
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Taťko, přeeesnnně! xddd
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ano, stalo se mi to s ESCDavid ❤️
Nahlásit
Bohužel, čína byla silnější než já
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.