Slezina kluků z poradny?

16. 06. 2024 v 08:23
Anonym

Četl jsem tu správně, že zítra se koná nějaká vaše slezina kluků z poradny? A jde o uzavřenou akci nebo je zván kdokoliv?

Jak znám Íčka, myslím si, že jsou zváni všichni, kromě Jeziny, Vajca a anonymů ;)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

16. 06. 2024 v 09:13
Anonym

Já nejsem anonym, pravidělne se účastním diskuzí ale tenhle dotaz jsem dal anonymně prtže se stydím
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

A za co přesně se stydíš?:)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Na tom setkání se dohodne další směřování této buznastranky :-())
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Anonym NOVÉ
Já nejsem anonym, pravidělne se účastním diskuzí ale tenhle dotaz jsem dal anonymně prtže se stydím
------------
Tak s tímhle přístupem se tam snad radši ani neukazuj :sD
------------
Tak s tímhle přístupem se tam snad radši ani neukazuj :sD
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Může se ukázat pokud zaplatí vstupné:-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Klidne doraz, ale uvedom si, ze tam tva anonymita a stydlivost konci :-)
Joa aby nedoslo k omylu, je to bezny pratelsky pivo v bezny hospode, ktere se pak muze zvrtnout v michany drinky v alcapones nebo rum v rumhauzu. Zadny buzince a vykroucena sarada tam nebude. Cekas-li od toho neco jineho, tak to nemuzeme slouzit. A ano, dorazit muze kdokoli, kdo neni mdleho ducha, umi se chovat a je s nim sranda ... :-)
O vychozi waypoint si napis do PM, verejne zde uveden nebude :-)
PS: a co vy Samiku, nedorazite? Muze byt i pizza, jako naposled :,)
Joa aby nedoslo k omylu, je to bezny pratelsky pivo v bezny hospode, ktere se pak muze zvrtnout v michany drinky v alcapones nebo rum v rumhauzu. Zadny buzince a vykroucena sarada tam nebude. Cekas-li od toho neco jineho, tak to nemuzeme slouzit. A ano, dorazit muze kdokoli, kdo neni mdleho ducha, umi se chovat a je s nim sranda ... :-)
O vychozi waypoint si napis do PM, verejne zde uveden nebude :-)
PS: a co vy Samiku, nedorazite? Muze byt i pizza, jako naposled :,)
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím
Nahlásit

Možná jen doplním, že je to v Praze, místo s výbornou dostupností;-)))) nic zapadleho někde.
Nahlásit

Pizza, tak na tu čekám teď už skoro hodinu a začínám být z toho nervózní:-DDD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Program
- prezence
- pripitek
- diskuze nad politickou situaci Zambie a navrh reseni pro OSN
- rozbor azbestoaktivity chaty pana Jeziny a navrh ekologicke likvidace, prednese kolega snd1
- pauza na curani
- brainstorming nad dukazy o plemenikove kovidomafii a novych zariovych lokdaunech
- volba NIWNK, nominovani jsou: Jezina (cestny drzitel titulu), Vajco, Plemenak a Hepytajm, dalsi mozne nominovat do pondeli 18:59
- tombola
- volna zabava
- prezence
- pripitek
- diskuze nad politickou situaci Zambie a navrh reseni pro OSN
- rozbor azbestoaktivity chaty pana Jeziny a navrh ekologicke likvidace, prednese kolega snd1
- pauza na curani
- brainstorming nad dukazy o plemenikove kovidomafii a novych zariovych lokdaunech
- volba NIWNK, nominovani jsou: Jezina (cestny drzitel titulu), Vajco, Plemenak a Hepytajm, dalsi mozne nominovat do pondeli 18:59
- tombola
- volna zabava
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

PS: a co vy Samiku, neeorazite? Muze byt i pizza, jako naposled :)
Klidně bychom dorazili, ale pro nás, pracující lid, je návštěva 200 km vzdáleného hostince dost na howno. Příště vyberte lepší termín ( pátek, sobota) a jsme tam jak na koni ;(
Klidně bychom dorazili, ale pro nás, pracující lid, je návštěva 200 km vzdáleného hostince dost na howno. Příště vyberte lepší termín ( pátek, sobota) a jsme tam jak na koni ;(
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Btw, na pizzu ti seru, ale konečně bychom mohli dát něco kvalitních rumů :)
Nahlásit

To zni jako plan. To se probere. Pripadne vam napisu omluvenku :-)
Anebo to udelame v Brne v srpnu, Vezmu si jidlo na 3 dny a vyrazim :-)
Nahlásit

Na omluvenku už bude pozdě. Zítra mířím za prací na opačnou stranu a nevím, kdy se vůbec od těch Maďarů dostanu domů :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

No, konečně rozumnej nápad ;) Na jídlo se vykašli, zaprvé hlad je převlečená žízeň a za druhé mám permanentně narvanou lednici i mrazák :D
No, konečně rozumnej nápad ;) Na jídlo se vykašli, zaprvé hlad je převlečená žízeň a za druhé mám permanentně narvanou lednici i mrazák :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Co je to tu zase za bordel? Takhle ve druhé půli července by tam něco nebylo? Navíc pod podmínkou, že můžou přijít i dezoláti :).
Nahlásit

16. 06. 2024 v 12:01
Anonym

Bombakul tak nejsem moc hezký stydím se za to jak vypadám. Co když se nebudu líbit nebudu vtipný, a tak dále prostě .
Elvin no ty se tam s tou svou jedovatostí taky neukazuj !!!
Tygr nějaký přesnější popis místa nebo adresa by nebyl? Hahah
Samik jo tak to je o chlastání. Ale mi ještě nebylo 18 :/
Elvin no ty se tam s tou svou jedovatostí taky neukazuj !!!
Tygr nějaký přesnější popis místa nebo adresa by nebyl? Hahah
Samik jo tak to je o chlastání. Ale mi ještě nebylo 18 :/
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Kdepak anonyme, to je o klidným posezení a normálním pokecu, tak můžeš pít i nealko. Aspoň teda za mých mladých let to tak s íčkem a tygříkem bývalo :).
Nahlásit

Anonyme, to vůbec není o chlastání. Spíš o normálním pokecu o čemkoliv :) A třeba naše setkání s Íčkem byly vždycky bez alkoholu, protože pokaždý byl jeden z nás autem ;)
A jak vypadáš nikdo neřeší. Podívej se na mě nebo Íčka. Ani jeden úplně modelové nejsme, ale to je u pokecu asi úplně jedno. A jestli si s tou bandou budeš mít co říct, bude každýmu jedno i to, že tam budeš cucat kafe nebo limču :)
A jak vypadáš nikdo neřeší. Podívej se na mě nebo Íčka. Ani jeden úplně modelové nejsme, ale to je u pokecu asi úplně jedno. A jestli si s tou bandou budeš mít co říct, bude každýmu jedno i to, že tam budeš cucat kafe nebo limču :)
Nahlásit

Tak já se tam necpu, anonyme, to ty tam chceš jít. Minule tam prý byli i mladší kluci, takže tvůj věk asi problém není. A jestli s nimi nechceš s*****it, tak proč řešíš to, jak vypadáš?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Byt se nechci nikoho dotknout, tak zatim to vzdy byla nonmodel party :-) A kde se anonyme st**tuje? O to si napis ze svyho nicku do PM ...:-)
Konec cervence je kloudiku asi v taky pohode a dezolatstvi nechas holt doma :-)
Konec cervence je kloudiku asi v taky pohode a dezolatstvi nechas holt doma :-)
Nahlásit

16. 06. 2024 v 12:49
Anonym

Kloudik to už se scházíte tak dlouho ?
elvin no tak se nikam necpi a neotravuj .
I8050 a proč to nenapíšeš sem když jste o tom kecaly pod pár příspěvkama zde, které s tím nesouviselx ?
elvin no tak se nikam necpi a neotravuj .
I8050 a proč to nenapíšeš sem když jste o tom kecaly pod pár příspěvkama zde, které s tím nesouviselx ?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ved ho zoberte hepytajma, ked tak skemra :))
Nahlásit

Zambie, kruci, připravil jsem si slajdy na Zimbabwe :(
Nahlásit

A čím tě otravuji? Jen jsem napsal, že takovéto akce nejsou pro člověka, který se stydí, což je fakt. K čemu jim tam někdo takový bude?
Nahlásit

To je tak anonyme, jak psal Samik, ze s anonymama nikam nechodime. Jestli chces, tak se ozvi ze svyho nicku, jako normalni dospelej clovek. Nepotrebujeme aby se tam kolem nas slitali anonymni voayeri, hepytajmove a kourilci. Pro zakladni info ti musi stacit, ze je to v Praze v centru u Vltavy :-)
Nahlásit

Zimbabwe jsi mel mit na minuly konferenci a nemels, proto jsi za to jsi dostal F ... :-)
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
To je tak anonyme, jak psal Samik, ze s anonymama nikam nechodime. Jestli chces, tak se ozvi ze svyho nicku, jako normalni dospelej clovek.
--------------------
Ten nikam nechce, to je jasné. Kdyby chtěl, dávno by se ti ozval. Nebo se už ozval? :D
To je tak anonyme, jak psal Samik, ze s anonymama nikam nechodime. Jestli chces, tak se ozvi ze svyho nicku, jako normalni dospelej clovek.
--------------------
Ten nikam nechce, to je jasné. Kdyby chtěl, dávno by se ti ozval. Nebo se už ozval? :D
Nahlásit

A napadlo tě, Elvíro, že by třeba chtěl, ale má nízký sebevědomí a stydí se?
Asi ne, ale u tebe to chápu...
Asi ne, ale u tebe to chápu...
Nahlásit

S.a.m.i.k (53/183/87) NOVÉ
Asi ne, ale u tebe to chápu..
---------------------
Ale tohle je o ničem. Buď někam chce jít, a tak bude komunikovat, nebo se bude pořád stydět a hledat důvody, proč nepřijít, a zůstane doma. Nemyslím, že by mu kdokoliv odsud dal jediný důvod, proč tam nepřijít.
Asi ne, ale u tebe to chápu..
---------------------
Ale tohle je o ničem. Buď někam chce jít, a tak bude komunikovat, nebo se bude pořád stydět a hledat důvody, proč nepřijít, a zůstane doma. Nemyslím, že by mu kdokoliv odsud dal jediný důvod, proč tam nepřijít.
Nahlásit

Ani mi to zklamání nepřipomínej, sadzou jste se cpali a pak dáte F jen kvůli blbýmu načasování
Nahlásit

Anonyme, třeba s íčkem sme se poprvé viděli už dávno, pár let to bude. Je teda fakt, že už sme se pár let neviděli, ale to vůbec nevadí. Evidentně si na mě stále pamatuje a taky je mu jedno jak vypadám. Aspoň tam zapadnu a pro tvou informaci, my na sobě vidíme jiné přednosti než ksichty nebo velikost p**a. A ne íčkoslave, pokud budete řešit politiku, tak si kousek dezolátství radši vemu a nebudu váhat ho použít :).
Nahlásit

Jednou bude chtít jít třeba na rande, tady to je jen hospoda, tak snad dobrá příležitost k otrkání. Nikdo nikoho neukousne ...
Nahlásit

Politiku snad ne, tu jedině s Klučínkem :D
Nahlásit

Dobre kloudiku, spetku dezolatsvi muzes pouzit v sebeobrane ... :-)
Nahlásit

Paneškrte, omlouvám se. Na programu je politická situace Zambie a ne naše, takže beru z5. Nicméně v rámci té sebeobrany beru celý arzenál :).
Nahlásit

Na Zambii se dezoláti vždycky odkopou :D
Nahlásit

A v Zambii zase ty dezolaty rovnou zakopou ... :-)
Nahlásit

A proto to budeme řešit u nás v hospodě a ne u nich. Je to bezpečnější :).
Nahlásit

No my dezoláti to máme v Praze těžký, jsme tam trochu jako v zoo, akorát z druhý strany Teda:)))
Nahlásit

Já vím. Taky tam na ně koukám jak na zvířátka v kleci :).
Nahlásit

Krmit se taky nesmějí?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

My je krmíme až moc. Aspoň podle toho kolik se tam toho vozí a znám celkem dost majitelů kamionových doprav. Pár barikád stačí a mají dietu :).
Nahlásit

Doufám, že s tím počkáš až odjedu :)
Nahlásit

Tak co anonyme, dorazis? Nebo se hlasi jeste nekdo jiny? ... :-)
Nahlásit

Anonyme, pokud chceš slezinu, kup si pás cudnosti, nejlépe se zámkem, pak by to šlo.
Starý chlapi se umí ovládat, vy mladý po pár skleničkách lahodného moku, už ne.
Starý chlapi se umí ovládat, vy mladý po pár skleničkách lahodného moku, už ne.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Což o to já bych i přišel, ale to by jste nesměli zase přijít vy. Neb jediný s kým chodim na pivo jsem já ^_^
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Pozor na to nazývání někoho dezolátem! xD
Dezoláti totiž z toho potom chytí Háklivku štěkavou a to je dost závažný parazit.
Protože to pak rozjede většinou ve velkým a sám na sebe dezolátství potvrdí xDD
Dezoláti totiž z toho potom chytí Háklivku štěkavou a to je dost závažný parazit.
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
-----------------
Kdo chce přijít, tak ten ti už napsal. Nebavíme se tu o tom zrovna krátce. :sD
-----------------
Kdo chce přijít, tak ten ti už napsal. Nebavíme se tu o tom zrovna krátce. :sD
Nahlásit

A když by chtěl dorazit někdo mladý a hezký, tak může, my ho svazeme, znasilnime a odvezeme někam za město, nebo do Vltavy. :-)))
Na sezení a povídání u piva jsme už jen my starý:-))
Na sezení a povídání u piva jsme už jen my starý:-))
Nahlásit

Tygře no tvl aby jste neměli v tý hospodě ještě nakonec takových typů plno, pro některý by tahle "nabídka" totiž mohla býti dost rajcovní! xDDD
Nahlásit

No jen aby to někdo nevzal jako výzvu a neskončilo to opačně ^_^ neb
Opilý řidič chodce srazí, lupič Vám rybičku do zad vrazí dřív než přeříkate pár zdrávasů
Umřít se dá na katar břišní, nedávno shořela tramvaj v Líšni i balkón může spadnout do vlasů
V lidech se kupí temné pudy, sklouznete letíte střemhlav z půdy dole Vás nikdo s plachou nečeká
^_^
Opilý řidič chodce srazí, lupič Vám rybičku do zad vrazí dřív než přeříkate pár zdrávasů
Umřít se dá na katar břišní, nedávno shořela tramvaj v Líšni i balkón může spadnout do vlasů
V lidech se kupí temné pudy, sklouznete letíte střemhlav z půdy dole Vás nikdo s plachou nečeká
^_^
Nahlásit

Nikdo se nikam Tygriku za Prahu s nikym tahat nebude, ale Vltava je kousek ... :-)
Nahlásit

Rizecek, rajcovní nejspíš pro ty starý, kteří by se chtěli vypelešit s nějakým umladým.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (60/-/-)
Rizecek, rajcovní nejspíš pro ty starý, kteří by se chtěli vypelešit s nějakým umladým.
----------
Mluvis o sobe? ... :-)
----------
Mluvis o sobe? ... :-)
Nahlásit

Jezinu nikdo tak kvalitně nevystihne jako on sám ^_^
Nahlásit

Uz jen kvuli toho brainstormingu bych tam rad dorazil :D ale nemam info :D zrovna brain toho cloveka by me zajimal jestli vubec nějaký je podle konverzace s ním :D nekde bych nasel screen ale nebudu ho ponizovat chudaka
Nahlásit

Jako kdyby byl takový problém napsat někomu, kdo tam bude. :sD Napiš Íčkovi:sD
Nahlásit

BMW by to ani rychlym BMW ted z Moravy do Prahy nedal :-) a pokud jo, tak napis :-)
Nahlásit

Před 10 hodinamiOn-line Rizecek (21/183/67) NOVÉ
Souhlasím - 1 •
Zvláštní je že nejvíc vřískají ti více vzdělání a vlastně vždycky jen někoho obviní z rusofilie i když se chudák bavil jen o houbách. Ale to nevadí hlavní je že má jiný názor ať už na cokoli:)
Souhlasím - 1 •
Zvláštní je že nejvíc vřískají ti více vzdělání a vlastně vždycky jen někoho obviní z rusofilie i když se chudák bavil jen o houbách. Ale to nevadí hlavní je že má jiný názor ať už na cokoli:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Zase nedramatizuj, Bombakule
Nahlásit

Vidím to ve všech diskuzích. Nedávno sem i na novinkách jen popřál hezký den a pár lidí mi okamžitě napsalo ať si ho du užívat do svojeho ruska nebo do zákopu načež mi byl příspěvek smazán pro... Už nevím jak to psali přesně ale prostě protože schvaluju ruskou agresi a to v celé diskuzi nebyla o Ukrajině ani zmínka a já jen reagoval na někoho kdo se zmínil o počasí a o práci na zahradě tak jaký dramatizování. Kowbojku z toho děláte vy a šlapete při tom po principech demokracie protože jen váš názor je ten správný a přitom ani váš není jen si to neuvědomujete
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Takze politika Zambie po konzultaci s prezidentem Hakaindem probrana, zoptimalizovali jsme jim statni rozpocet o par miliard kwach, za to nam zaplatili v kryptech zajimavy ficko. Rozebirame plemenaka a za chvili bude volba NIWNK. Za svaz buzen zdravi icko, panskrt, tygr a supervajzr ... :-)
Nahlásit

Tak ono záleží, kde jsi popřál ten hezký den. Pokud pod příspěvkem o nějakém ruském útoku na ukrajinskou infrastrukturu, tak se nemůžeš divit, Bombíku.
Nahlásit

Tak to tam pozdravuj a vyřiď supervajzrovi že ho stejně jednou pos*****ím:)
Nahlásit

Elvine umíš číst a chápat psaný text? Zkus někoho poprosit o vysvětlení pokud s tím máš problém:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Tak tohle jediné by mi dávalo smysl. Proč by ti mazali komentář, ve kterém bys ostatním účastníkům diskuze přál pěkný den, pod článkem, který by byl třeba o zítřejším počasí? Přát hezký den pod takovýmito články není úplně vhodné. A těžko uvěřit, že by ti jenom tak smazali komentář, ve kterém jsi jenom popřál pěkný den. Pak mě ještě napadá, že buď kecáš nebo nám nepíšeš úplnou pravdu. Tak jak to je, přiznej se. :sD
Nahlásit

Je to tak jak sem psal. Holt admin si to nejspíš nepřečetl celý a viděl jen to jak mi tam všichni nadávají a to mu stačilo. Aspoň si myslím protože před týdnem sem normálně napsal že Ukrajina jen nese následky vlastních činů a to tam zůstalo. Nejspíš protože na mě nikdo nereagoval tak to nikoho nezajímalo:)
Nahlásit

Třeba si toho tvého chytrého komentáře admin jenom nevšiml. Víš, kolik dezolátů se tam denně vyjadřuje? Je jich opravdu hodně. Být správcem té stránky musí být sebevražedné. :sD
Jinak pořád si stojím za svými slovy, že nám kecáš. Přání hezkého dne si nelze vyložit jinak. Kvůli tomu nebyl odstraněn. Určitě po slovech "Hezký den" následovalo něco, co tu nezmíníš. A to o osudu tvého komentáře definitivně rozhodlo.
Jinak pořád si stojím za svými slovy, že nám kecáš. Přání hezkého dne si nelze vyložit jinak. Kvůli tomu nebyl odstraněn. Určitě po slovech "Hezký den" následovalo něco, co tu nezmíníš. A to o osudu tvého komentáře definitivně rozhodlo.
Nahlásit

Ejha, tak on je tam i supervizír. To zas bude u jezinov krik, slzy a sopel... :))
Nahlásit

Vždyť on zván stejně ani nebyl :sD
Nahlásit

Můžu tě ujistit že potom fakt nic nenásledovalo
Nahlásit

V hlasovani o NIWNK byli nominovani: Jezina (vitez lonskeho rocniku), Power, Plemenak a Hepytajm. Pres vasnive hlasovani vsech clenu akademie si Jezina misto udrzel. To proto, ze Plemenak dostal DSQ z duvodu psychicke poruchy. Vitezi gratulujeme ... :-)
Nahlásit

Jak nečekané vítězství :sD
Nahlásit

Hepytajm chcipol. Teda nie ze by tu curacik nebol, ale konkretne ako hepytajm :))
Nahlásit

Ten mi vadil najmenej, vlastne vôbec :)
Nahlásit

Komise akademiku se aktualne v 00:02 v AlCapones po pate runde usnesla, ze dle pravidel SK se nemuze souteze zucastnit dusevne nemocny clovek, proto jsme Plemenakovi odebrali status DSQ a dostal status DNS ... :-)
https://www.nakluky.cz/…6123/602776/
https://www.nakluky.cz/…6123/602776/
Nahlásit

Hvězdičku vidím, kostol vidím, a kdě som ja?! O_o
Nahlásit

18. 06. 2024 v 08:04
Anonym

Tak sem se koukal na komentář i8051 kde jmenoval všechny ty zůčastněné. Moc vás nebylo. Kde ste byli vy ostatní??
Nahlásit

18. 06. 2024 v 08:07
Anonym

Je vás tu aktivních několik tak co s tím zbytkem?
Nahlásit

Juchůůů, já byl vítěz . . . .a a a už nejsem? :-(((
Nahlásit

Tyjo něco takovýho se tu pořádá? :O
Nahlásit

To vis anonyme, zbytek radeji sedi doma u monitoru a honi. Pak se divi, ze nema zadny kamarady a s nikym se neseznami. Cili delaj to samy, co ty ... :-)
Honzaku, muzes se pridat, pristi plan je v srpnu, bud jen tak nekde na zahradce nebo je dalsi moznost na Bezdezu na festaku 30+31/08 :-)
Honzaku, muzes se pridat, pristi plan je v srpnu, bud jen tak nekde na zahradce nebo je dalsi moznost na Bezdezu na festaku 30+31/08 :-)
Nahlásit

Co vyzvídáš, anonyme? Někteří zkrátka nemáme potřebu se seznamovat s novými lidmi. O čem by si s nimi povídal takový suchar jako já? Navíc jsem už minule Íčkovi jasně napsal, že nemám zájem se účastnit takových akcí, takže co řešíš? Sám jsi taky nepřišel. Jo a taky brzo ráno vstávám do práce, takže na nějaké paření až do půlnoci jsem vážně neměl ani pomyšlení. :sD
Nahlásit

Tak nejaky tema by se urcite Elviro naslo, to se neboj, vcerejsi portfolio temat bylo obzvlaste pestre. A do pulnoci? Koncilo se asi ve 4 (ja teda uz ve 2) ... :-)
Nahlásit

Tak to bych už vůbec nedal, páč nějak kolem třetí vstávám do práce. :sD Ale věřím, že jste tam toho stihli probrat opravdu hodně. No teď už je to ale stejně jedno. :s)
Nahlásit

Nejlepším tématem je mlčení :-) tím se nedá nic pokazit :-)
Nahlásit

To neumime, soryjako :-)
Nahlásit

Ty neumíš víc věcí, ty umíš jen žvanit.
Nahlásit

Aspoň žvaní k věci, ty jezino ovšem meleš hovna úplně z cesty:-)
Nahlásit

Škoda že jsem musel už před púlnocí z Malostranské domů a nestíhal ty koktejly protože byla ráno škola. Tak to musíme dát příště v pátek třeba. A jak tu čtu zase dnes pana Jez tak to místo první je oprávněné :p
Nahlásit

Dáme příště pátek aby mohli i slaďouši školou povinní s námi pořádně popit a poresit Všechna světová témata;-))) a nemuseli tak brzo domů...
Nahlásit

Když to příště dáte v pátek, přijede i delegace z Brna :D
Nahlásit

Dnešní slečinky p**u vydržej koukám ^_^ z knajpy se rajzuje přímo do rachoty kde to dokrmíš dalším decánkem Božky z hořčičňáku a deš rasovat na sluníčko. Takhle vypadá za málo peněz hodně muziky ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ok, prohrabneme D1, abyste se vesli ... :-)
Nahlásit

Jj, za mne povedená akce, nečekal jsem, že suprák umí být tak vtipnej.
Nahlásit

Klučínku, špatně se na to díváš, kdy jindy máš šanci vyvenčit tygra :)
Nahlásit

Supervajzi, doufám, že tě tam ty strejdové moc nezkazili xddd
Nahlásit

My? Vždyť jsme sotva krůček od svatořečení :)
Nahlásit

He he he, si to dokážu představit
Nahlásit

Ale pozor, to světlé okolo hlavy není svatozář, to jsou jen prázdné výpary z toho vedra xDD
Nahlásit

Prázdné výpary, to od tebe nebylo hezké :D
Nahlásit

19. 06. 2024 v 13:44
Anonym

Je to zajimavé , že chlapi, co jsou z prahy nebo blízko měli problém si udělat toho 17 čas když už se o tom dobu vědělo. kecáte tu spolu už několik let a když se máte možnost setkat tak se vimluvíte na jinou akci, nezájem anebo mu sami zakážete vstup jako ste to udělali panu Denisovi.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Pan Denis je z Prahy? Pan Denis nedojede ani na rande s sestnactkou 30 km od baraku, protoze by musel prestupovat a jel by za nama do Prahy? Nenech se vysmat anonyme ... :-)
Nahlásit

Ale je alespoň jasné, proč se nakonec anonym neozval, chyběl mu pan Denis:D
Nahlásit

Anonym NOVÉ
Je to zajimavé , že chlapi, co jsou z prahy nebo blízko měli problém si udělat toho 17 čas když už se o tom dobu vědělo.
--------------------
Ani bych neřekl. Spíše je zajímavé, že řešíš zrovna tohle, když ses sám neúčastnil.
+
kecáte tu spolu už několik let a když se máte možnost setkat tak se vimluvíte na jinou akci, nezájem
--------------------
A ona ta akce byla povinná? Anonyme, to, že tu kecáme nějaký ten rok opravdu vůbec nic neznamená. Zajímali by mě tvoje myšlenkové pochody.
+
anebo mu sami zakážete vstup jako ste to udělali panu Denisovi.
--------------------
Tak panu Denisovi, jo? kde se v tobě bere ta úcta k domu člověku?
+
I8051 (53/184/97) NOVÉ
Pan Denis nedojede ani na rande s sestnactkou 30 km od baraku
---------------------
By mě zajímala Jezinova balící taktika. Něco na toho kluka měl, že s ním on šel, nebo to bylo ze strany toho kluka dobrovolné? :O
Je to zajimavé , že chlapi, co jsou z prahy nebo blízko měli problém si udělat toho 17 čas když už se o tom dobu vědělo.
--------------------
Ani bych neřekl. Spíše je zajímavé, že řešíš zrovna tohle, když ses sám neúčastnil.
+
kecáte tu spolu už několik let a když se máte možnost setkat tak se vimluvíte na jinou akci, nezájem
--------------------
A ona ta akce byla povinná? Anonyme, to, že tu kecáme nějaký ten rok opravdu vůbec nic neznamená. Zajímali by mě tvoje myšlenkové pochody.
+
anebo mu sami zakážete vstup jako ste to udělali panu Denisovi.
--------------------
Tak panu Denisovi, jo? kde se v tobě bere ta úcta k domu člověku?
+
I8051 (53/184/97) NOVÉ
Pan Denis nedojede ani na rande s sestnactkou 30 km od baraku
---------------------
By mě zajímala Jezinova balící taktika. Něco na toho kluka měl, že s ním on šel, nebo to bylo ze strany toho kluka dobrovolné? :O
Nahlásit

Anonym má spíš duševní průjem a nádor na klávesnici xDD
Nahlásit

Tak pokud ti nevadí azbest, můžeš si za p. Denisem zajet na jeho chatu a probrat s ním svoje teorie u petky Braníka a konzervy guláše od Hamé. Ostatně, Jezina (Denis) tu jednou machroval, že dovede ten hnus nějak dochutit a poupravit do poživatelného stavu (což znamená, že se z toho rovnou nepobliješ, ale budeš mít jen ráno sračku jak niagarský vodopády).
Nahlásit

Koukám, že sraz senilních paprdů pod taktovkou i8051 opět nevyšel..... :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

A kdy bude sraz gasmasek na buzyklech? :-)
Nahlásit

Nahodou vysel vajco na 100 %, uz jen proto, zes tam nebyl ... :-)
Nahlásit

Hoši vy jste nějakej sraz očekávali, když se neumíte setkat i na jednorázovku?
Nahlásit

My ho neocekavali Jezino, my na nem byli uz ponekolikate. A pozdravuje te supervajzr, sic musel brzo domu ... :-)
Nahlásit

Tak mu vyřiď, že mu děkuji a posílám pusinku na čelíčko. Doufám, že mu jí zvládneš dát sám bez cizí pomoci, než půjde spát.
Nahlásit

Nene, nebudu ho stresovat tvou pusou .. :-)
Nahlásit

To bude tvá pusa. Ty to líp umíš, páč jsi v tom už zběhlej.
Nahlásit

Ohrdnuta jezina to je este vacsia bzunda ako obvykle, dvojita davka trapnosti :))
Nahlásit

Kocůre, nemáš skákat po stromech?
Nahlásit

Jezina ma takovou super vlastnost, ze cokoli, co o nem nekdo napise, svou hloupou reakci potvrdi ... :-)
Nahlásit

Hlavně, že ty máš co ke všemu se vyjadřovat.
Nahlásit

Děkuji vám pane Jez za poslání pusy ale spíš políbím sousedova mokrého psa :p
Nahlásit

Já JSEM sousedovic mokrej pes, občas aji ze spaní štěkám, už sem aji přemejšlel, že se nechám na sousedovic mokrýho psa přeoperovat... kam si mám přijít pro ten polibek? 8)
Nahlásit

Tak my k tobe kamo v srpnu zajedem a muzes se se supervajzrem olizovat vo106, sak vis, ze te ma rad ... :-)
Nahlásit

To není špatnej nápad dát dohromady sýrovýho Bussterixe se Supervajzrem. Aspoň si budou rozumět líp, než se mnou a Suprvazjzr bude mít novýho olizovacího kamaráda.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Busster ty toto robíš a ked som ti ja pisal si mi odpisoval že "hm" a toho emoji s otvorenou hubou
Nahlásit

Co sa stazujes, sak to ti chcel vyhulit :))
Nahlásit

To ty si mi raz tiez poslal to emoji s otvorenou hubou že NEMÁŠ ČO POVEDAŤ na moj CELY ODSTAVEC čo som ti poslal, noa ja som ti to doteraz nezabudol
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

???????????????? ????????????
???????????????????? ????????????????
????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????
????????⚪️⚫️⚫️⚪️????????????⚪️⚫️⚫️⚪️
????⚪️⚫️⚫️⚪️⚫️⚪️????⚪️⚫️⚫️⚪️⚫️⚪️
????⚪️⚫️⚪️⚫️⚫️⚪️????⚪️⚫️⚪️⚫️⚫️⚪️
????????⚪️⚫️⚪️⚪️????????????⚪️⚫️⚪️⚪️
????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
???????????????????? ????????????????
????????⚪️⚫️⚫️⚪️????????????⚪️⚫️⚫️⚪️
????⚪️⚫️⚫️⚪️⚫️⚪️????⚪️⚫️⚫️⚪️⚫️⚪️
????⚪️⚫️⚪️⚫️⚫️⚪️????⚪️⚫️⚪️⚫️⚫️⚪️
????????⚪️⚫️⚪️⚪️????????????⚪️⚫️⚪️⚪️
????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Nahlásit

No to si zas jako dojebala :))
Nahlásit

To je krásná zelená žaba s červenou hubou jenže místní server z doby kamené to neumí než ČB
Nahlásit

Smajliková žaba, žádnej dotaz, nakulki to zas dojebalo
Nahlásit

Jaaaj, to nas naucil tvoj starsi bracho. Co sa trases, clovek kludny jako ja, ta ma celkom nahodou chut za-bit, tak racej otvori hubu, ze jako klud, zab-ijem ho potom. Zas nebuc urazeny :))
Nahlásit

Jaj hilda a ja už že ti capnem ale ked to ma byt pepe tak som happy actually
Nahlásit

Ja ked umrem by som bol spoko s tym že som vas tu aspon naucil pepeho ked už nič ineho nechapete
Nahlásit

Víc než s tebou, Jezino, si supervajzr bude rozumět i s rozbitým automatem na kafe.
Nahlásit

A yeah veverica uz si mi to vysvetloval čo to znamena preto som aji bol nasrany zes mi to poslal, ale ja som v poho, ja sa sice naserem ale ja mam tak 8 osobnosti z ktorych si vyberam takže ja sa sice naserem ale nie fr fr, keby fr fr tak ta pošlem už davno dop**e
https://media.tenor.com/…pepe-gif.gif
https://media.tenor.com/…pepe-gif.gif
Nahlásit

Ty keď umreš tak z mý mrtvoly už bude uhlí nebo ropa... 8)
Nahlásit

Zo stareho prdu nevznika ropa, este tak zemny plyn by som pripustil :))
Nahlásit

Ze mně jedině cyklon B
Nahlásit

Si sice nacek a rasista, ale este aj ten len taky napicu. Tu si inak kazdy mele svoje, niektori to svoje aj stihnu zmazat... A ty susen nas tu len seckych tichucko lub a hompalaj nohami :))
Nahlásit

Du pryč, hajlíček 8)
Nahlásit

Ale notak veverko xD
Existuje tu možnost upravovat svoje texty a dělá to každý, normálně uvažující člověk.
Dlouhodobě se stejně pozná jaký jsi, takže se není čeho bát. Občas je potřeba ten text upravit, protože po kratším čase zjistíš, že to může být napsáno líp a kolikrát i napíšeš hovadinu xD
To je normální a běžně v životě ne? ;)
Existuje tu možnost upravovat svoje texty a dělá to každý, normálně uvažující člověk.
Dlouhodobě se stejně pozná jaký jsi, takže se není čeho bát. Občas je potřeba ten text upravit, protože po kratším čase zjistíš, že to může být napsáno líp a kolikrát i napíšeš hovadinu xD
To je normální a běžně v životě ne? ;)
Nahlásit

Som nemyslel teba, ale toho blavaka, co maze dve tretiny seckoho, co kedy napise. Ale inak mas pravdu, po vcerajsku sa tato bukvicova neserioznost tyka aj teba, dobre, ze si mi to pripomenul, bol by som raz dva zabudol :))
Nahlásit

Tatrmane poslouchám jak jde svět do p**i. JEDNO VELKÉ UCHO JSEM xD
Nahlásit

Hajlíčeek, ten mi chyběl ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Nezahrajem si piskvorky? Zacinam
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
Nahlásit

Stejně to u třetího tahu ty vocasy smažou :-\
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Super, zbyly na mě křížky, ty já moc rád ^_^ A1 :-)
PS to není hexa, zatím ^_^
PS to není hexa, zatím ^_^
Nahlásit

Z⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️✅⚪️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚫️Z⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️✅⚪️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚫️Z⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
Nahlásit

To je akože zakazane používať Xko či čo
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️✅⚪️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚫️✅⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️✅⚪️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚫️✅⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️

Milanovi, v Německu žijícímu lékaři, členu humanitární organizace z vás praskne č***k až sem na Nakulki přijde zkasírovat love za reklamu, protože mu serete na jeho nařízení, že se máte držet thematu jak howno koschile... 8)
Nahlásit

⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚪️⚪️✅✅⚪️⚪️⚪️
⚪️✅✅✅✅⚪️⚪️
⚪️⚪️✅✅⚪️⚪️
⚪️⚫️✅✅⚪️⚪️⚪️
⚫️✅✅✅✅⚪️
⚪️⚪️✅✅⚪️⚪️⚪️
⚪️✅✅✅✅⚪️⚪️
⚪️⚪️✅✅⚪️⚪️
⚪️⚫️✅✅⚪️⚪️⚪️
⚫️✅✅✅✅⚪️
Nahlásit

Tak tohle je nase tema a kdo byl na slezine, muze si tu psat, co chce. A kdo nebyl, ten taky ... :-)
Nahlásit

Co se zase vztekáš Klučínku xD
Dej si rum a nepruĎĎ xDDD
Dej si rum a nepruĎĎ xDDD
Nahlásit

Ja vačšinou dojdem do temy prečítam poslednych pat sprav a začnem písať
Nahlásit

Nebo ať si dá řízek 8)
Nahlásit

Čo je to za d**k ičko
Nahlásit

Ale super ficura, ze to sem zavedli, co? ... :-)
⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚫️
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚫️
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️
Nahlásit

Beztak ste to vykradli z mé žaby nahoře -_-
Nahlásit

S výsledkem souhlasím :-) a bude ten rum? O_o
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚫️
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️
¨
No tyvoleee xDDD
⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚫️
⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️
¨
No tyvoleee xDDD
Nahlásit

Chceš si pokapat řízek rumem? si už jak ta džezina majngot :D
Nahlásit

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡀⠄⠒⠒⠀⠀⠒⠂⠠⢀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡠⠂⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⢄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠑⢄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡠⠀⠀⣐⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣠⠀⠡⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡐⠀⠀⠈⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠐⠄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⢀⠄⠂⠠⢀⡀⠀⠀⠀⠀⠔⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠨⡄⠀⠀⠀⠀⢀⠠⠐⠒⠐⠄
⢠⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠉⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣤⣶⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣦⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⡤⡀⠁⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠈
⢸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠐⠀⠀⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢱⠰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢨
⠘⠄⠤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡆⠀⠀⢀⣼⣿⣿⠿⠿⠛⠻⠛⠛⠛⠙⠛⠛⠋⠩⠝⣿⣷⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢘⣿⡶⣶⠲⢶⣴⣦⡄⠁
⠀⠀⠇⠀⠀⠀⠠⠔⢈⠁⠁⠀⣾⣿⡏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢃⡹⣿⣿⣷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣝⡾⣑⢎⡷⣏⡇⠀
⠀⠀⠏⠛⠓⠻⠷⠿⢿⠀⠀⠀⣿⣿⠇⠀⠀⠀⠀⣀⣠⣄⣤⣄⣀⣀⣀⠀⠸⣽⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣽⡾⣝⣳⢎⡿⡥⠂⠀
⠀⠀⢰⠀⠀⠀⠀⠀⢘⠀⠀⠀⢿⣿⢰⣤⣴⣶⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⡽⣯⡽⢾⣹⡓⠀⠀
⠀⠀⢸⠀⠀⠀⠀⠀⠨⠀⡀⢠⡘⣿⠸⣿⣿⡟⣋⢿⣿⡿⠙⣿⣿⡿⣽⢻⣿⡿⢽⣷⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣿⣟⣷⡻⣝⣧⢹⠀⠀
⠀⠀⠘⡀⠀⠀⠀⠀⠀⡄⠙⠀⣿⣿⠀⠈⠛⠂⠡⠾⠟⠁⠀⡨⠟⠓⣖⣋⡁⣤⣿⢿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣞⣷⡻⣽⡺⡥⠀⠀
⠀⠀⠀⡄⠀⠀⠀⠀⠀⡇⠀⠀⢹⣯⡦⣤⣦⣤⡄⣃⠀⠀⠀⢴⣛⣶⢏⣾⣿⣿⣿⣻⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⢾⣳⣟⡷⡽⡁⠀⠀
⠀⠀⠀⠇⠀⠀⠀⠀⠀⢡⢸⣡⡍⢳⣿⣳⣭⡷⡤⠝⣤⣁⣀⣺⣿⢻⢾⣭⣿⣿⡿⠃⠀⠀⠀⠰⣭⣱⢀⣿⣿⣻⡽⣾⣝⣷⠁⠀⠀
⠀⠀⠀⢰⠀⠀⢀⢀⠀⢈⡆⠁⠀⠀⠸⣷⣻⢿⣿⣶⣼⣿⣿⣿⣯⣿⣿⣿⣿⣿⠇⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠀⣼⣿⡷⣿⣽⣳⢯⠸⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠈⡄⠀⠀⢢⠳⡠⢼⠀⠀⠀⠀⢿⣶⣂⢿⣿⣏⢙⠈⠙⢻⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣽⡷⣯⣟⠯⡆⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠰⠀⠀⠀⡑⢝⢦⣇⠀⠀⠀⠘⣿⣿⣦⡹⢿⣶⣶⣶⢿⣿⣿⣿⣿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣿⣿⣟⣾⣿⣻⣞⢷⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠇⠀⠶⡈⡎⣷⡾⣷⡀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣆⠈⣀⣈⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣰⣿⣿⣿⣿⡿⣷⣿⡎⡆⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⢀⠈⠮⠵⠵⠎⠵⠛⠛⠛⠛⠻⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠷⠶⠶⠶⠾⠿⠿⠿⠿⠿⠿⠽⣿⣟⢗⠜⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⣅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⠀⣀⣀⣀⣀⡈⠎⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠉⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠂⠐⠀⠈⠀⠉⠉⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠐⢰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡀⢄⡰⢠⢒⡰⢂⡖⣐⠺⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⠠⢄⢢⡱⣘⢦⡜⣣⢮⡵⣫⡼⣧⢹⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⢱⡰⢶⡖⣦⢤⣤⣤⣤⣤⣄⣀⣀⣀⣀⣀⣀⣀⣄⣤⣔⣦⣳⢦⣟⣮⣷⣻⣽⣞⣿⡽⣯⣿⣟⣿⠫⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⢇⠢⡙⢤⠛⣼⢳⣻⢮⣝⡯⣽⣹⢮⡽⣭⣛⢮⣗⡻⣞⡽⣯⣻⠷⣯⢷⣻⢾⣽⣛⣷⣻⣞⢧⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⡵⣹⢦⣛⢦⣏⣷⣻⢮⡽⣶⣛⣮⢗⡷⣫⣟⡼⣝⣧⠿⣵⢯⡿⣭⢿⣭⣟⡾⣽⡞⣷⢏⠆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠸⣟⣯⣟⡿⣞⡷⣯⢿⡽⣞⣳⣭⢿⣹⣗⡾⣝⡾⣞⣻⡽⣾⡽⢯⣷⣛⡾⣽⣳⢿⢙⠊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠪⠿⣽⣯⢿⡽⣯⢿⣽⣳⢯⣟⡷⡾⣝⣻⡼⣯⢷⣻⣗⣿⣻⢾⣽⣻⠷⡫⠂⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠑⠩⢟⢿⣽⣟⣾⣽⣟⣾⣽⡿⣽⣷⣻⣽⣯⣷⣻⣾⡽⡛⠎⠃⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⠀⠀⠀⠉⠉⠉⠙⠛⠛⡙⢩⠩⣅⠫⢖⡭⣿⢺⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠐⠀⠣⡐⢍⠎⡼⣻⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠄⠱⡈⢎⡱⣝⣏⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠠⢑⠢⣑⢮⢿⣠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠡⠌⡒⡡⢞⣯⢯⠱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡐⢢⠁⢧⡙⣮⣟⣾⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢂⠍⢦⡙⣮⢿⡈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠘⣀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡌⡘⢦⣙⣾⣋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡠⠂⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⢄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠑⢄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡠⠀⠀⣐⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣠⠀⠡⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡐⠀⠀⠈⠋⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠐⠄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⢀⠄⠂⠠⢀⡀⠀⠀⠀⠀⠔⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠨⡄⠀⠀⠀⠀⢀⠠⠐⠒⠐⠄
⢠⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠉⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣤⣶⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣦⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⡤⡀⠁⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠈
⢸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠐⠀⠀⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢱⠰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢨
⠘⠄⠤⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡆⠀⠀⢀⣼⣿⣿⠿⠿⠛⠻⠛⠛⠛⠙⠛⠛⠋⠩⠝⣿⣷⡄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢘⣿⡶⣶⠲⢶⣴⣦⡄⠁
⠀⠀⠇⠀⠀⠀⠠⠔⢈⠁⠁⠀⣾⣿⡏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢃⡹⣿⣿⣷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣝⡾⣑⢎⡷⣏⡇⠀
⠀⠀⠏⠛⠓⠻⠷⠿⢿⠀⠀⠀⣿⣿⠇⠀⠀⠀⠀⣀⣠⣄⣤⣄⣀⣀⣀⠀⠸⣽⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣽⡾⣝⣳⢎⡿⡥⠂⠀
⠀⠀⢰⠀⠀⠀⠀⠀⢘⠀⠀⠀⢿⣿⢰⣤⣴⣶⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⡽⣯⡽⢾⣹⡓⠀⠀
⠀⠀⢸⠀⠀⠀⠀⠀⠨⠀⡀⢠⡘⣿⠸⣿⣿⡟⣋⢿⣿⡿⠙⣿⣿⡿⣽⢻⣿⡿⢽⣷⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣿⣟⣷⡻⣝⣧⢹⠀⠀
⠀⠀⠘⡀⠀⠀⠀⠀⠀⡄⠙⠀⣿⣿⠀⠈⠛⠂⠡⠾⠟⠁⠀⡨⠟⠓⣖⣋⡁⣤⣿⢿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣞⣷⡻⣽⡺⡥⠀⠀
⠀⠀⠀⡄⠀⠀⠀⠀⠀⡇⠀⠀⢹⣯⡦⣤⣦⣤⡄⣃⠀⠀⠀⢴⣛⣶⢏⣾⣿⣿⣿⣻⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⢾⣳⣟⡷⡽⡁⠀⠀
⠀⠀⠀⠇⠀⠀⠀⠀⠀⢡⢸⣡⡍⢳⣿⣳⣭⡷⡤⠝⣤⣁⣀⣺⣿⢻⢾⣭⣿⣿⡿⠃⠀⠀⠀⠰⣭⣱⢀⣿⣿⣻⡽⣾⣝⣷⠁⠀⠀
⠀⠀⠀⢰⠀⠀⢀⢀⠀⢈⡆⠁⠀⠀⠸⣷⣻⢿⣿⣶⣼⣿⣿⣿⣯⣿⣿⣿⣿⣿⠇⠀⠀⠀⠀⠀⠉⠀⣼⣿⡷⣿⣽⣳⢯⠸⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠈⡄⠀⠀⢢⠳⡠⢼⠀⠀⠀⠀⢿⣶⣂⢿⣿⣏⢙⠈⠙⢻⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣽⡷⣯⣟⠯⡆⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠰⠀⠀⠀⡑⢝⢦⣇⠀⠀⠀⠘⣿⣿⣦⡹⢿⣶⣶⣶⢿⣿⣿⣿⣿⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢠⣿⣿⣟⣾⣿⣻⣞⢷⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠇⠀⠶⡈⡎⣷⡾⣷⡀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⣆⠈⣀⣈⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣰⣿⣿⣿⣿⡿⣷⣿⡎⡆⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⢀⠈⠮⠵⠵⠎⠵⠛⠛⠛⠛⠻⢻⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠷⠶⠶⠶⠾⠿⠿⠿⠿⠿⠿⠽⣿⣟⢗⠜⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⣅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠉⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⠀⣀⣀⣀⣀⡈⠎⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠉⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠒⠂⠐⠀⠈⠀⠉⠉⠉⠉⠀⠀⠀⠀⠐⢰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡀⢄⡰⢠⢒⡰⢂⡖⣐⠺⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⠠⢄⢢⡱⣘⢦⡜⣣⢮⡵⣫⡼⣧⢹⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⢱⡰⢶⡖⣦⢤⣤⣤⣤⣤⣄⣀⣀⣀⣀⣀⣀⣀⣄⣤⣔⣦⣳⢦⣟⣮⣷⣻⣽⣞⣿⡽⣯⣿⣟⣿⠫⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⢇⠢⡙⢤⠛⣼⢳⣻⢮⣝⡯⣽⣹⢮⡽⣭⣛⢮⣗⡻⣞⡽⣯⣻⠷⣯⢷⣻⢾⣽⣛⣷⣻⣞⢧⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⡵⣹⢦⣛⢦⣏⣷⣻⢮⡽⣶⣛⣮⢗⡷⣫⣟⡼⣝⣧⠿⣵⢯⡿⣭⢿⣭⣟⡾⣽⡞⣷⢏⠆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠸⣟⣯⣟⡿⣞⡷⣯⢿⡽⣞⣳⣭⢿⣹⣗⡾⣝⡾⣞⣻⡽⣾⡽⢯⣷⣛⡾⣽⣳⢿⢙⠊⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠪⠿⣽⣯⢿⡽⣯⢿⣽⣳⢯⣟⡷⡾⣝⣻⡼⣯⢷⣻⣗⣿⣻⢾⣽⣻⠷⡫⠂⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠑⠩⢟⢿⣽⣟⣾⣽⣟⣾⣽⡿⣽⣷⣻⣽⣯⣷⣻⣾⡽⡛⠎⠃⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⠀⠀⠀⠉⠉⠉⠙⠛⠛⡙⢩⠩⣅⠫⢖⡭⣿⢺⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠐⠀⠣⡐⢍⠎⡼⣻⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠄⠱⡈⢎⡱⣝⣏⡇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠠⢑⠢⣑⢮⢿⣠⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠡⠌⡒⡡⢞⣯⢯⠱⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡐⢢⠁⢧⡙⣮⣟⣾⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢂⠍⢦⡙⣮⢿⡈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠘⣀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⡌⡘⢦⣙⣾⣋⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nahlásit

Sak ano, dekujeme ti kamo za strelivo :-)
Nahlásit

Yeah tak ty si to začal buter
Nahlásit

Buřte řízek je posvátnej. Nekaž to kravinama, jistě si to doma dáváš taky ;))
Nahlásit

Řízek se rumem zapíjí jako dezert, pokapání necháme jinému specialistovi ^_^
Nahlásit

A mistr pokapavac tu nie je? Este som dnes necital slovo chripecka :))
Nahlásit

Víc mimo už bejt nemůžeš :-)
Nahlásit

Vzdy jsem miloval rastr 5x7 bodu, jeste na svem prvnim poci s i8080 a posleze Z80 jsem ho mel, az pak Sinclair prisel na Spectru s rastrem 8x8 ... :-)
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ ⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚫️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚫️⚪️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚫️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️
Nahlásit

Sweatskinaimbot (69/169/69)
Ičko urob tak aj mna pls
--------------
Na to ses moc dlouhej, tak se urob sam... :-)
Ičko urob tak aj mna pls
--------------
Na to ses moc dlouhej, tak se urob sam... :-)
Nahlásit

Kdyby to náhodou smazali, mám to taky xD
Nahlásit

Alright rezen ale ak nepovies tk ja si budem si*** konspiracne teorie sam, veverica mi to kazal
Nahlásit

To klidně můžeš, Sweate, nečekám od všech tady jenom lásku a přijetí.
1+1 jsou pořád dvě :P xD
1+1 jsou pořád dvě :P xD
Nahlásit

Ale treba 0b11 jsou 3 a 0x11 je 17 ... :-)
Nahlásit

154,6 x 5087 = ? xD
Kdo to spočte jako první? (rychlost)
Kdo to spočte jako první? (rychlost)
Nahlásit

Bacha, on desne klame :))
Nahlásit

Veverica mi asi tak mesiac v kuse pisal o tom ze sa mam zab.it a ze jak sad zivot zijem
Nahlásit

Veverica je zodiac killer
Nahlásit

Jenom řeči. Nebo? xD
https://cs.wikipedia.org/…_obecn%C3%A1
https://cs.wikipedia.org/…_obecn%C3%A1
Nahlásit

Hovoril som, desne klame! Ho p******ta za-bijem sam :)
Nahlásit

Nahlásit

154,6 x 5087
Kluci, výpočty vyhulenejch ptáků jsem v jiném tématu.
Navíc laskavě bez 10tinných čárek, otázka zněla jasně!
Kluci, výpočty vyhulenejch ptáků jsem v jiném tématu.
Navíc laskavě bez 10tinných čárek, otázka zněla jasně!
Nahlásit

Tedy přikládáš pravděpodobnost limitně se blížící nule nějakému v*******í omylem, nebo sis jen lízl? :)
Nahlásit

Kouření ocasů je přece bezlimitní xDDDD :P
Nahlásit

A proč by ne, já si to užívám :P
Nahlásit

Správně, proč by ne, a užívej.
Nejsem žádný morous :)
Nejsem žádný morous :)
Nahlásit

Treba je to naopak, zbytek jedinecnych volnych vocasu se rizkovi blizi nule ... :-)
Nahlásit

No, musí se snažit, konkurence je neúprosná :D
Nahlásit

I8051: já bych se klidně přidal, kdybych o tom věděl. Třeba by mi přišel mail, že mi někdo poslal zprávu O:) 31/8 budu na rychtě ale
Nahlásit

Radi te uvidime. Ja nakonec mam 29-31/08 svatbu kamose, takze bude nutne vybrat jiny festak :-)
Nahlásit

Fňuk zase to neklapne, jako už tolikrát :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Případně do setmění pivní zahrádku a po setmění rumovy bar, již brzy :-DD
Píšeme tě do guestlistu:-)
Píšeme tě do guestlistu:-)
Nahlásit

Nechci mluvit za tygra, ale co mi holt zbývá, myslím, že je to reakce ještě na honzáka, nikoliv výkřik směrem k cyklistům :D
Nahlásit

Joaha, vajco not approved ... :-)
Nahlásit

Tak já zase rád přijdu. Naposled to bylo fajn :p
Nahlásit

Copak? V****ali ti kluci dirku?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Mj Supevisore, zrovna dneska, jsem si říkal, že tu nějak dlouho nejsi.
. . . . Ty snad čteš moje myšlenky.
. . . . Ty snad čteš moje myšlenky.
Nahlásit

Představ si, ty dobytku, že jsou mezi námi i tací, kteří neberou každého jako chodící matraci.
Nahlásit

Supervisor (18/181/70)
Denis36 (60/-/-)
------
Jezina je opravdu kktem tohoto webu
Denis36 (60/-/-)
------
Jezina je opravdu kktem tohoto webu
Nahlásit

Tak já zase nepřijdu aby to bylo fajn ^_^
Nahlásit

Mě by to taky zajímalo jestli jste supervizíra ožrali a pak ho na hajzlu kolektivně oprcali 8)
Nahlásit

My to příště budeme streamovat :-) a z donatu co nám buzny pošlou bude na rumiky:-)
Nahlásit

Tak to budete mít leda tak na patře prach ^_^
Nahlásit

Akoze vyssi level chlastacka na onlyfans, kazdy doma a seci spolu nacapani? :))
Nahlásit

Jako že bych všechny ty místní d***ly potkal osobně?? Ne, fakt díky :D
Nahlásit

Presne, proto nektere ani nezveme ... :-)
Nahlásit

Některé i nezvete, aby neviděli ty orgie., že?
Nahlásit

Posezení u piva a dobrýho žrádla s ape***ivem sou orgie? Tak to potom jo:)
Nahlásit

Denis36 (60/-/-)
------
Ne, nezveme ty hloupe, jako jsi ty, kteri jsou vypatlani. Viz tva reakce ... :-)
------
Ne, nezveme ty hloupe, jako jsi ty, kteri jsou vypatlani. Viz tva reakce ... :-)
Nahlásit

Tak už se to blíží:-) Beer And rum pride:-) tak kdo má koule dorazit
Nahlásit

Kdo nemůže dorazit může zakoupit PPV :-)
Nahlásit

A muzu prosim taky na zejdlik? ... :-)
Nahlásit

Zeptej se maminy :-)
Nahlásit

Takže další anonym 16yo dítě co chce mezi starší a v noci se stane, co se stane ...
nechápu twl proč se někdo mladší 18 let chce zapojovat do akce cizích lidí, kterým je nad 30, když stejně projetí jeho p***le nebude na programu
nechápu twl proč se někdo mladší 18 let chce zapojovat do akce cizích lidí, kterým je nad 30, když stejně projetí jeho p***le nebude na programu
Nahlásit

To vis Kady, jsme neodolatelni, nase moudrost nezna mezi a oni si chteji jen trosku uzdibnout ... :-)
Nahlásit

Já se třeba z této akce odhlašuji ^_^ leda že by všichni onemocněli a nikdo by nepřišel, to bych zase pak přišel já ^_^
Nahlásit

A já čekal že přijdeš rovnou s medem. Chjo:-('
Nahlásit

Rum & Beer, tak jaký 16yo haranti ...
Klučínku, takovej asociál, ty nebudeš ani na vlastním pohřbu, co? :D
Klučínku, takovej asociál, ty nebudeš ani na vlastním pohřbu, co? :D
Nahlásit

Já mám drobnej problém, já jsem takovej asociál že nepřijdu ani na schůzku se smrtí a to k***a nasere :-\ leda že by onemocněla a nemohla přijít, to bych pak přišel O_o
Nahlásit

Já jsem taky asocial, nemám rád lidi, ale hlavně nesnáším tuhle prohnilou zkurvenou společnost. Ale klucinek je vyšší level, takový nadasocial :-)
Nahlásit

Já jsem podasociál ^_^ páže jsem ten "spodovej" ^_^
Nahlásit

Jeste, ze nejsi spotovej ... :-)
Nahlásit

Jak to tu pročítám, tak žvanit o slezině umíte skvěle, ale skutek utek.
Nahlásit

A v cem Jezino ten skutek utek? Srazy uz bylo 5 a vsechny se povedly a koncily nad ranem. Ted bude 15/08 dalsi. Takze ten skutek utek jen tobe ... :-)
Nahlásit

Mirál admirál, domácí naddomaci.... social tam je to jako u generálů tam to jde sestupně:-)
Nahlásit

Na asociály jste až moc užvaněný :D
Každopádně konečně zde padl i termín, 15/08/24, počítám, že v podvečer a počítám, že se nejedná o výjezdní zasedání do Soběslavi, takže se bude konat akce opět v Praze, matičce naši stopyjové ...
Každopádně konečně zde padl i termín, 15/08/24, počítám, že v podvečer a počítám, že se nejedná o výjezdní zasedání do Soběslavi, takže se bude konat akce opět v Praze, matičce naši stopyjové ...
Nahlásit

Nezapomen na referat ... :-)
Nahlásit

Pozdě, už se stalo, co bylo za téma?
Nahlásit

Referát:
Prcání - vznik a vývoj prcání, rozveďte jeho význam v dějinách, zdůrazněte roli prcání při budování rozvinuté liberálně-demogratické společnosti 8)
Prcání - vznik a vývoj prcání, rozveďte jeho význam v dějinách, zdůrazněte roli prcání při budování rozvinuté liberálně-demogratické společnosti 8)
Nahlásit

Ovšem poučení na konci je vždy stejné, kámen prcá cihlu. Jen úvod a stať se liší :-)
Nahlásit

Tohle téma čeká na tebe, Bussi :D
Nahlásit

Udelej prosim referat o tom, proc se Jezina musi vysemenit pod profil kazdemu decku, ktere ho odmitne a to jeste uplnym nesmyslem :-)
https://ctrlv.cz/mVr1
https://ctrlv.cz/mVr1
Nahlásit

Začátek referátu
- páže je to pedofil
Konec referátu
- páže je to pedofil
Konec referátu
Nahlásit

Ještě alespoň jeden významný bod, klučínku, raději se toho chopím osobně :)
Nahlásit

Tak odsouzení a vazba je automatická :-)
Nahlásit

Možná skutek mě několikrát utek, jenže tuhle slezinu vyvolal anonym a ne tvé já ičko na vaší Takže s vámi anonym zcela jistě nebude.
Nahlásit

Tfujtajxl voda O_o s tím na mě nechoď, sodoma gomora O_o
Nahlásit

Denis36 (60/-/-)
Možná skutek mě několikrát utek, jenže tuhle slezinu vyvolal anonym a ne tvé já ičko na vaší Takže s vámi anonym zcela jistě nebude.
-----------
Cos to chtel Jezino napsat? Zase se ti to nejak pomotalo ... :-)
Btw anonym zadnou slezinu nevyvolal ani nezorganizoval, ten jen sedi priposranej v koute ... :-)
-----------
Cos to chtel Jezino napsat? Zase se ti to nejak pomotalo ... :-)
Btw anonym zadnou slezinu nevyvolal ani nezorganizoval, ten jen sedi priposranej v koute ... :-)
Nahlásit

Nepomotalo, jen nám chybí šifrovací algo***mus k plovoucímu kódu pana jeziny :-)
Nahlásit

Dík, aspoň mám konečně jasnou představu o Jezinových preferencích.
Nahlásit

Doufám že sedí v jiným koutě než já, nesnášim společnost :-\
Nahlásit

Samozřejmě že sedí v koutě, když jsi iniciativu přebral ty, opilče.
Nahlásit

Jakou by měl mít anonym iniciativu? Zeptal se, ale skutečný zájem zřejmě neměl. Rum & Beer pořádá momentálně tygr, to je snad vidět, žádnej anonym ...
Nahlásit

A jo, to bysme takhle mohli vzdy stanovit Velitele vypravy ... :-)
Nahlásit

Bude k tomu uniforma? Psí obleček? :D
Nahlásit

Hlavní je ovšem p***lní ocásek ^_^
Nahlásit

Hoši, rozhlížím se tady po poradně a vidím jenom, jak tady dokola melete jenom howna. škoda slov tady něco psát.
Nahlásit

To není strašný, to je až strašidelný.
Nahlásit

Nejvíc houen tradičně mele mamánek Frederic :-)
Nahlásit

Jeziiis mamko, nemelas nad ranem kramy? ... :-)
Nahlásit

Spíš kdy je neměla ^_^
Nahlásit

He he he, ne ne, krámy to nebyly. mamka se totiž nachcal jak carskej důstojník a dostal rejpavou náladu. xxdd
ale howna se tady beztak melou, já sám jsem toho příkladem. ;-)
ale howna se tady beztak melou, já sám jsem toho příkladem. ;-)
Nahlásit

Ufff, jsem rad, ze ses z toho vyspala ... :-)
Nahlásit

Hovna všude tu jsou hovna.... ale každopádně tady ještě nezaznelo že na rumparty bude striptýz xDD :-))))
Nahlásit

Chlastat takhle v týdnu? No to je úroveň! ;-)))
Nahlásit

Tygříku, já za to nemůžu, to sousedi xdd
Nahlásit

Nestraš, mě přijedou sousedi dnes, tak raději večer čekejte kousavé poznámky :D
Nahlásit

Mě se taky bohužel vrátí sousedi, sladká samota je u konce :-\ ale aspoň mám na jejich počest důvod ve 21:30 slavnostně zažehnout sekačku jejíž výfuk již pár let odpočívá v pokoji, teda na ponku^_^
Nahlásit

Já sousedy neznám, ale vím že vedle mě bydlí pes. :-) takovej klidas má v p**i.
Nahlásit

To udělal soused jednou že mi vlez do kvartýru, když mě hledal, pravda dveře byly pootevřený. Ovšem i tak byl velmi, velmi razantně seznámen s tím, že pokuď to udělá ještě jednou, již z poza těch dveří bude transportován pouze v pozinkovaném obalu :-) jinak s ním mám velmi dobrý vztah, hlavně když tam není :-)
Nahlásit

A mohu tam ve čtvrtek přijít také? Naposled to bylo moc fajn :p
Nahlásit

Kdysi, když jsem ještě, jako kluk žil na městečku, měli jsme doma německého ovčáka, chodil jsem vypomáhat cvičit psy. Pes byl běžně ve svém kotci, jenže mě napadlo psa naučit, jak si sám může otevřít kotec a být na dvorku, když nikdo není doma. A jednou ( sem to tu už psal) přišel chlap z hospody, hledal tátu, pes v kotci, tak ho nenapadlo nic jiného, než vlejzt tátovi do dílny, zda tam není, když se vracel, kotec otevřený a pes venku a ten ho nechal dojít až k vrátkům, dál už ne, tam ho postavil do pozoru. Típek se než táta přišel domů 2x pomočil. Od tý doby už k nám nikdo nevlezl, jak se to rozneslo po návsi.
Nahlásit

Od 1‰ se tedy na četné žádosti otevře kroužek filozofie, jako obvykle někde v rohu nebo u mušlí :)
Nahlásit

Supervízr je očekáván:-) je potřeba aby to tam někdo omladil, jinak by z toho mohl.byt zachvili sraz důchodců:-D
Nahlásit

JeJá to mám jakoby za dlouho xD
Ale krouží okolo mě furt řeči, že bych se toho důchodu nemusel jednou ani dočkat! xD
Co bude třeba za půl století?
Maybe.. :)
Vyřeším to po svým když dostanu možnost:))
Ale krouží okolo mě furt řeči, že bych se toho důchodu nemusel jednou ani dočkat! xD
Co bude třeba za půl století?
Maybe.. :)
Vyřeším to po svým když dostanu možnost:))
Nahlásit

Na duchod se musis zajistit sam, to, co ti da stat, bude stezi na zvejkacky :-)
Nahlásit

Ano, sic státu odevzdáš na tryskáč, on ti vrátí s bídou na žvejkačky a ještě u toho maj kyselej gzicht :-)
Nahlásit

To je ta nejdokonalejší forma zlodejiny jakou kdy kdo vymyslel:-)
Pokud je tvůj životní vrchol být slusnej, dodržovat zakony, pracovat a nepodvadet, jsi odsouzen k zániku.
Pokud je tvůj životní vrchol být slusnej, dodržovat zakony, pracovat a nepodvadet, jsi odsouzen k zániku.
Nahlásit

Jéje, revolta :) Slezina je ale bez transparentů :D
Nahlásit

Tak to tu duhovou vlajku se srpem a kladivem a portrétem Klause designuju zbytečně jo :-0 :-)
Nahlásit

Jak zbytečně, necháš si ji na příští pride. A doufám, že je to alespoň Klaus mladší, ať je to více inkluzivní.
Nahlásit

No měl to být starej ale zvazim to tedy neb inkluzivita je to hlavní, ynkluzyvyta musi byt.
Edit.: možná tam bude soukmenovec turkish s logem s-s. Přece jen je to nová kometa, Václav už je za zenitem.
Edit.: možná tam bude soukmenovec turkish s logem s-s. Přece jen je to nová kometa, Václav už je za zenitem.
Nahlásit

Kdyz ctu ty rudobuzni kecy, tak asi za sebe poslu jen supervajzra a otevru si Barcelo v kanclu ... :-)
Nahlásit

Před 11 hodinamiOn-line Klucinek (34/176/75) NOVÉ
Ano, sic státu odevzdáš na tryskáč, on ti vrátí s bídou na žvejkačky a ještě u toho maj kyselej gzicht :-)
xxx
jenomže stát ten tryskáč potřebuje aby tě moh chránit ze vzduchu zatímco ty si budeš žvejkat :P
xxx
jenomže stát ten tryskáč potřebuje aby tě moh chránit ze vzduchu zatímco ty si budeš žvejkat :P
Nahlásit

Ano budou nás s nima chránit, před naší vlastní svobodou. A žvejkat nebudu, neb z toho zdravotního pojištění který jsem si celej život povinně cáloval mi řeknou že zuby pojišťovna nehradí, protože by panu řediteli nezbylo na třetí ostrov :-)
Nahlásit

Pojišťovně sice nezbude na tvý zuby, ale zato bude mít penízky na to aby zaplatila přeměnu muže v ženu a zase zpět až si to za rok rozmyslí, tebe to netěší v jaké skvělé době žiješ? :P
Nahlásit

Ajok***a na tohlencto sem ouplně zapoměl O_o hned si du radostně zapět internacionálu, ale co internacionálu, nějakou budovatelskou, pěkně od podlahy :-) samou radostí pošimrám pod knírkem bustu toho rošťáka Džouzifa Vissarionoviče ^_^ na tom světě je tak krásně. Ještě že máme ve společnosti buřty, kteří bdí nad naší radostí z tohoto světa a v té nejtemnější chvíli nám vždy ukážou cestu za světlem ^_^
Nahlásit

Ano ano, rád lidem ukazuji světélko na konci tunelu 8) https://www.k-report.net/…/1113137.jpg
Nahlásit

Spatna kolej hochu ... :-)
Nahlásit

Pošli pana jezinu tygře, kdyby se supervizír oholil (všude) tak by do toho možná šel :D
Nahlásit

Tak holt místo do hospody půjdeme s vizírem do hračkářství ...
Nahlásit

No já slíbil že budu prezident všech, tak jsem do vlajky nakombinoval vše ale stejně je to spatne :-D
Tak já už nevím jak.
Jezina by tam netrefil mám obavy, to by museli přijet za ním na chatu:)
Tak já už nevím jak.
Jezina by tam netrefil mám obavy, to by museli přijet za ním na chatu:)

Tak jsem do vlajky nakombinoval vše
Ano, to je spolehlivá cesta, jak nasrat všechny :D
Ano, to je spolehlivá cesta, jak nasrat všechny :D
Nahlásit

Nikdy nepodceňujte Jezinu, Denise xD
Všecko je možný! XD
Všecko je možný! XD
Nahlásit

Jakože třeba vyhraje nějakou matematickou olympiádu 3 věku? :D
No, když bude žít dost dlouho a bude jediný účastník, tak by vlastně mohl :) Za účast ...
No, když bude žít dost dlouho a bude jediný účastník, tak by vlastně mohl :) Za účast ...
Nahlásit

Tak je mu teprve 60, šanci ještě pár let má xD
Nahlásit

Pokud kartami nezamíchá azbestóza nebo cirhóza :)
Nahlásit

Může to být komplet a ještě se něco přidat xD
Nahlásit

A dopadne jak pan Berns, bude mít všechno a proto mu nepropukne nic. A přežije nás všechny tomu věřte:-)
Nahlásit

Jo, je dobre miti spousty nemoci naraz. Perou se mezi sebou a daj ti pokoj. Staci je obcas odvezt k doktorovi :-)

Spíš se jim na venerologii zahnou zobáčiky až uviděj glejd za laborky :-)
Nahlásit

Takze je to opet zde, dnes 19h v centru Prahy. Rozumem sporadani a zabavni lide jsou vitani a necht se hlasi u vedouciho dnesni party Tygra, ktery jim sdeli waypointy dnesniho pubtripu :-)
Coze? Ne, do buzincu nechodime :-)
Coze? Ne, do buzincu nechodime :-)
Nahlásit

Tak to je jasné že nechodite do buzincú :) Ani nemusíte. buzinec se stane z místa kde se sejdete.
Nahlásit

Tzv. buzinec portable :))
Nahlásit

To neee, my do buzincu nechodime. Teda ja ne. Uzavreli jsme to dnes stylove v Rum Hauzu. Dekuji zucastnenym, skupinka se hezky rozrusta :-)
Jinak Freude, denska fakt jo, v Rumhauzu jsme byli 4 buzny a jeste tam prisel necekane muj p***el s producentem, co za nima priletel z juesej. Proste je to skvely misto, kam radi chodime a skore teda bylo 5 buzen ku 2 hateckum. Teda predpokladam, ze amik neni teplej, to by to bylo 6:1 ... :-)
Jinak Freude, denska fakt jo, v Rumhauzu jsme byli 4 buzny a jeste tam prisel necekane muj p***el s producentem, co za nima priletel z juesej. Proste je to skvely misto, kam radi chodime a skore teda bylo 5 buzen ku 2 hateckum. Teda predpokladam, ze amik neni teplej, to by to bylo 6:1 ... :-)
Nahlásit

To ste teda ale houbec buzny, správná kreativní buzna má chodit do té anime kavárny s kočičíma ouškama, která si teď dělala reklamu v kleši a ne do nějaké rumové nálevny :P
Nahlásit

Asi jsme banda špatných fádních buzen :( Ale teda rumová nálevna? To zní hrozně urážlivě. Jen z Dominikánský republiky jich měli asi 80...
Hej příště nějakou hospodu co neni dražší než festival v Německu, díky :*
Hej příště nějakou hospodu co neni dražší než festival v Německu, díky :*
Nahlásit

Nojoono, sak ty naplaveniny chtely do centra, u nas na periferii je pivo levny :-)
Nahlásit

Rači napište, zdalipak tam byl supervizír a kdo ho pak doprovázel domů nočním prágrstánem... 8)
Nahlásit

Tvle buřte, z tebe je dobrá stíhačka O_o tož sem myslel že ty slauný effffpětatřicet sou ještě v júeSSej O_o
Nahlásit

Alebo že vytoč Jezinu z ofsajdu... :))
Nahlásit

Taťko, takže v rum hauzu se menšina ukázala býti většinou ;-)
Nahlásit

Samozrejme! Vzdyt tatraman rika, ze 96 % kluku jsou buzny .... :-)
Nahlásit

Akce výborná, zakončení stylové. Příště očekávám stejné složení plus jsou další okýnka volná :-)
A jako výkonný manažer brífinku priste zvolim zařízení které není dražší než festival v Německu;-))))))
A jako výkonný manažer brífinku priste zvolim zařízení které není dražší než festival v Německu;-))))))
Nahlásit

Přidejte sem nějakou fotodokumentaci vašeho večera ať se mohu podívat na ty vaše společensky znavené úsměvy :) foto 1. Íčko s panákem rumu, foto 2. Íčko s prázdným panákem, foto 3. Klucinek s vytaženou zbraní ohrožuje společnost a tak dále :)
Nahlásit

Fojde kdyby jsi byl pozorný, tak bys věděl že já bych na ty jejich trachtace přišel pouze tehdy, kdyby měli všichni absenci :-)
Nahlásit

Tak nevím jestli se vás nebudu muset někdy zkontrolovat:)
Nahlásit

Pobavil jsem se, což, pravda, je jen měřítko pro mne :)
Ale řekl bych, že tak 75% se zdrželo déle, než předpokládalo, i tak jsme nestačili probrat vše, tak čekám, až Honza Ká založí nějaké téma :)
Ale řekl bych, že tak 75% se zdrželo déle, než předpokládalo, i tak jsme nestačili probrat vše, tak čekám, až Honza Ká založí nějaké téma :)
Nahlásit

Íčko, aby z toho v závěru nebyl filozofický kroužek :)
Nahlásit

Hlavne ne filozoficky vlacek ... :-)
Nahlásit

Kdybych byl na konci ... Popřemýšlím :D
Nahlásit

To Bombakule zkontrolovat prijd ;-) pokud tě Teda pustí přes hranice xD
Nahlásit

Ona se staví nějaká Česko - pražská hranice?:)
Nahlásit

Zatím oficiálně ne, ale měla by :-)
Nahlásit

K tomu zmrazit všechny pražský účty a zemáky ať si vypěstují na balkóně:)
Nahlásit

A prasata můžou chovat v koupelně :-)
Nahlásit

Spíš v obýváku nebo ložnici. Z koupelny to většinou bývá daleko na balkón kvůli vození hnoja pod ty zemáky:)
Nahlásit

V Praze by se prasatům líbilo :-) svá ke svému :-) jen by ty s***ě musely bejt duhový, by to štymovalo :-)
Nahlásit

Jak sví ke svému? Prasata sou užitečný:)
Nahlásit

Tahleta taky, dávají nám jasný příklad jak opravdu ne :-)
Nahlásit

Jenže já mám na mysli prase tlačenkový. Tyhlety pražský nadělají víc škody než prasata lesní a polní dohromady. Nějaký jejich jasný signály to už nezachrání:)

Tak teď už je jasný proč jednorožci zvrací duhu, žerou tlačenku z pražských prasat O_o
Nahlásit

Ještě že tě máme a všechno odhalíš:)
Nahlásit

⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
Na vedomost se dava, ze dalsi jarni sraz bude v patek 7.03.2025 na svatek tech nejlejspich jmen ever. Predpoklada se opet pivo v nejake centralni knajpe nasledovane dobrymi rumy v nejake overene fajnove karibske nalevne. Rozumni a vtipni vitani. Detaily na vyzadani ... :-)
⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚪️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚫️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚫️⚪️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚫️⚪️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
Na vedomost se dava, ze dalsi jarni sraz bude v patek 7.03.2025 na svatek tech nejlejspich jmen ever. Predpoklada se opet pivo v nejake centralni knajpe nasledovane dobrymi rumy v nejake overene fajnove karibske nalevne. Rozumni a vtipni vitani. Detaily na vyzadani ... :-)
⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️
⚫️⚪️⚪️⚪️⚪️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚫️⚪️⚪️⚪️⚫️ ⚪️⚫️⚫️⚫️⚪️ ⚪️⚪️⚫️⚪️⚪️

Rozumni a vtipni vitani.
Já si to pivo dám v klidu doma když mě tam nechcete:)
Já si to pivo dám v klidu doma když mě tam nechcete:)
Nahlásit

My te tam ale Bombiku chceme, ale ty zase neprijedes a budes jen remcat, ze te tam nechceme ... :-)
Nahlásit

On se bomba boji že by tam netrefil. My na tebe klido někde počkáme a dovedeme tě tam:-) neboj to zvládneme:)
Nahlásit

Na letisti maj takovy ty kinder asistentky pro nezletily deti. Staly tenkrat 60e za kus. Poridime je i Bombikovi :-)
Nahlásit

A můžu zase přijít taky? Budu asi přes den v Pze a jen pak musím se nějak dostat domů :p
Nahlásit

A to ne proč pane Tarferi? Naposled jsem se tam choval slušně :p
Nahlásit

Srandovní tyhle sleziny, na které nikdo nikdy nepřišel.... :-))
Nahlásit

Mas pravdu powere, nikdy jsi na zadnou takovou neprisel, protoze te tam nikdo ani nezval. K cemu tam mit 41 letou vypatlanou pumpicku se slovni zasobou 100 slov, vid? ... :-)
Nahlásit

Náhodou sleziny jsou dobrý. ^_^ Je to velice interesantní orgán. Kde (mimo jiné) bydlí naši neskutečně fascinující, velmi opomíjení mikro přátelé, kterým vděčíme za velké věci, a za ještě větší teprve budeme vděčit.. skvělí tvorečkové, makrofágové. :-)
Nahlásit

Před 5 hodinamiOn-line Supervisor (18/181/70) NOVÉ
Ty ses taky někde choval neslušně?
Ty ses taky někde choval neslušně?
Nahlásit

Já se chovám pane Jez slušně pořád. Já ano :p
Nahlásit

Hmm, . . . sem si všiml. . .
Nahlásit

To byla ironie, jinak není zač. ;-)
Nahlásit

To už ti jako skončila škola, že se tu poflakuješ?
Nahlásit

Byla přestávka to ve škole tak bývá
Nahlásit

Byla a už není. . Mazej se učit, ať nejsi blbej, jako já.
Nahlásit

Na to by Jezino supervajzrovi stacila i zakladka ... :-)
Nahlásit

A někdo je blbej i s FELem viď i8051... :-))
Nahlásit

Před 3 hodinamiOff-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Mě taky stačila a představ si, že jsem tam v pohodě prošel i futrama.
Souhlasím • NesouhlasímNahlásit
Mě taky stačila a představ si, že jsem tam v pohodě prošel i futrama.
Nahlásit

No, sak to je asi jediny, v cems tam prosel ... :-)
Nahlásit

Co kecáš, já i prolezl v posteli mezi příčkami a matrací vzor 63. Ty toho víš ještě o mně hodně málo :-)
Nahlásit

Chceš to opět rozložit, abys to pochopil pochope?
Nahlásit

Vidět zdejší d***ly osobně? Tak to je to úplně poslední, co bych chtěl :D
Nahlásit

Dlc2 (45/180/85) NOVÉ
-----------
Náhodou to může bejt docela zajímavý. Něco jako v zoologický.
-----------
Náhodou to může bejt docela zajímavý. Něco jako v zoologický.
Nahlásit

Roz**d (18/-/-) NOVÉ
Dlc2 (45/180/85) NOVÉ
-----------
Náhodou to může bejt docela zajímavý. Něco jako v zoologický
....zajímavý bezpochyby, ale nevhodné pohyby a natahování ruky může být také dost nebezpečný...jako v zoologický ale tady bude chybět to bezpečnostní sklo.
Dlc2 (45/180/85) NOVÉ
-----------
Náhodou to může bejt docela zajímavý. Něco jako v zoologický
....zajímavý bezpochyby, ale nevhodné pohyby a natahování ruky může být také dost nebezpečný...jako v zoologický ale tady bude chybět to bezpečnostní sklo.
Nahlásit

Hlavně nekrmit tygříky a opičky. Motýle a včele se možou.^_^
Nahlásit

Tygra nakrmit musíme, jinak bude zle.
Nahlásit

Ja se taky hlasim k nakrmeni, me ted doma nevarej :-)
Nahlásit

To chce napsat ostrou petici panu Vávrovi!
Nahlásit

Takže společný výběh, nažere se alespoň jeden :D
Nahlásit

Ja sezeru maso, tygr pak me. Jeste usetris :-)
Nahlásit

To dopadne, jako minule, řvali mi jako tygři pod voknem.
. . . . Když blíli.
. . . . Když blíli.
Nahlásit

Jaké blití, žádné mrhání není v plánu!
Nahlásit

Jiz to bude zitra, jiz zitra ... :-)
Nahlásit

Nebude...tak jako obvykle nikdo nepřide :-))
Nahlásit

Ty powere ale jsi nikdo, takze opravdu neprijdes ... :-)
Nahlásit

Já třeba, jako obvykle, k radosti všech zúčastněných, nepřijdu. ^_^ Neb můj přínos by se rovnal leopardímu pšouku v průvanu. ^_^
Nahlásit

Jojo všichni jsou hrozně moc zvědavý na nějakého úlisného starého dementa i8051... :-))
Nahlásit

Já přijdu ale až tak v 9 mám předtím ještě to.. práci :p
Nahlásit

A na těch slezinách ste všichni Pražáci?
Nahlásit

Nene, nekteri chlapci jsou prespolni. Sak ti rikame, prijed, nebudes litovat ... :-)
Nahlásit

Jsem.si.jist že to Bomba jednou zvládne, on na jednu stranu chce, na druhou si není jsit jestli to za to stojí. Za rohem to nemá. Ale jednou to dá :-)))) ja tomu věřím.
Nahlásit

A proč je to vždycky v Praze? Nemělo by se to točit ať je to vždycky aspoň občas i ve městě každýho účastníka?
Nahlásit

Takže to vypadá, že se fakt nesejdete :-))
Nahlásit

Na to si přišel jak?:)
Nahlásit

V Praze je to proto, ze je to centrum deni, vedeni, politiky a ekonomiky. A chlapci se take aspon podivaji za kulturou, to doma nemaji. A taky tu bydlim ... :-)
Nahlásit

Powere, my se sejdeme u Íčka u zahradního bazénku a budeme pouštět lodičky. Kdybys nas neblokoval pošleme ti z té seance fotku :-D ....doufám že tě tato informace uspokojila a konečně si nalezl klid na duši:-)
Nahlásit

Tak nás pozvi bombiku k sobě do moravského maralagou. My přijedeme:-)
Nahlásit

Tak i v rámci Prahy můžeš trefit nějakou díru, ze který bych jel hodinu a půl domů... :D ale netrefil, tak přijdu na pivko ;)
Nahlásit

Velká pruhovaná číčo to by možná i šlo ale tak leda na podzim a nemám bazén jenom rybník:)
Nahlásit

No to je toho, tak do toho nasypes tatru modry skalice a bude to jak studanka ... :-)
Nahlásit

No to neeee tam sou ryby a voda je čistá. Nějaký děcka se tam koupou furt:)
Nahlásit

Před 7 hodinamiOff-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
V Praze je to proto, ze je to centrum deni, vedeni, politiky a ekonomiky
--------
Já to říkám furt že z Prahy pramení všechny sračky. :-)
V Praze je to proto, ze je to centrum deni, vedeni, politiky a ekonomiky
--------
Já to říkám furt že z Prahy pramení všechny sračky. :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Tak už jsem doma byl to žůžovej víkend :p
Nahlásit

Momentálně spíš z Brna, ne Klučínku?
Užil jsme si to, a rád znovu uvidím každého účastníka.
Užil jsme si to, a rád znovu uvidím každého účastníka.
Nahlásit

Nojo, Praha je vypita a vyjedena, tak uz to z Prahy mizi domu... :-)
Nahlásit

Pravda pane škrte, sračky z Brna vyvěrají v Praze. ^_^ Halt sračkovod fyjalastrým 1 jede na plnej tlak. :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Ty naše srazy jsou čím dál lepší:-) sotva to skončilo a už se těším na další:-[]
Mezitím můžou v praglu doplnit zásoby:)
Mezitím můžou v praglu doplnit zásoby:)
Nahlásit

Supervisor (18/181/70) NOVÉ
xxx
to je vidět, že se suprák stýká s gerontama :D:D že prej "žůžovej" :D vy supráka učíte výrazy který jsme používali před 40 lety :D
xxx
to je vidět, že se suprák stýká s gerontama :D:D že prej "žůžovej" :D vy supráka učíte výrazy který jsme používali před 40 lety :D
Nahlásit

Pred 40 lety bysme rikali famfarovej ... :-)
Nahlásit

Každopádně supráka kazíte a měl by zvážit, jestli je mu vaše společnost přínosnější než zdravý čerstvý horský vduch orlických hor :P
Nahlásit

Tak ho pozvi na grilovačku tvých sýrových specialit. Aspoň spojí příjemné s užitečným.
Nahlásit

Tak jestli si přiveze sebou půl metru výrobního točenýho salámu tak si ho tady může klidně vogrilovat 8)
Nahlásit

A jakej salám máš na mysli, českej, slovenskej, koňskej, kominickej?
Nahlásit

Ok kamo, posleme ti ho k vam do vezeni na prevychovu, urcite se mu tam bude libit ... :-)
Nahlásit

BussterX (104/130/150)
Tak jestli si přiveze sebou půl metru výrobního točenýho salámu
+
Denis36 (61/-/-)
-------------
Pise vyrobni, nechapes? ... :-)
Asi ne, takze: Výrobní salámy neobsahují žádné kvalitní maso a skládají se ze strojně odděleného drůbežího masa, vepřových kůží a sádla, pitné vody, sóji, škrobu, zahušťovadel, barviv, zvýrazňovačů chuti a jiných přídatných látek.
Tak jestli si přiveze sebou půl metru výrobního točenýho salámu
+
Denis36 (61/-/-)
-------------
Pise vyrobni, nechapes? ... :-)
Asi ne, takze: Výrobní salámy neobsahují žádné kvalitní maso a skládají se ze strojně odděleného drůbežího masa, vepřových kůží a sádla, pitné vody, sóji, škrobu, zahušťovadel, barviv, zvýrazňovačů chuti a jiných přídatných látek.
Nahlásit

A tvoří asi 95% šunky na šunkové pizze:)
Nahlásit

Ma trošku národovecky pichlo pri srdci, že sa niekto vygrcia do veľmi dlhého pytla, nazve to salám a ešte aj s prívlastkom slovenský... to tam u vás fakt máte? Bacha, aby sme vám nevyhlásili vojnu, keďže už onedlho možno budeme opäť patriť pod ten Zväz sovietskych neofašistických republík.
Nahlásit

Ano, slovenský salám se u nás běžně prodává::
https://cs.wikipedia.org/…D_sal%C3%A1m
https://cs.wikipedia.org/…D_sal%C3%A1m
Nahlásit

Rozšuku ale vždyť se tam píše že to se slovenským salámem nemá už nic společnýho. Někdy ani neobsahuje maso:)
Nahlásit

Místo toho, aby byl slovenský stromkocůr rád, pokud pojede někdy do ČR, že si tu může koupit národní točený salám, ještě bude vyhrožovat vojenskou intervencí?
Klidně si stromkocůre ten točeňák strč do p***le i s tím špekem, já si raději dám koninu.
Klidně si stromkocůre ten točeňák strč do p***le i s tím špekem, já si raději dám koninu.
Nahlásit

Tak s tebou to tu je celkem konina:)
Nahlásit

On zde pise nekdo o tocenaku, krome tebe Jezino? My tu celou dobu piseme o vyrobnim salamu ... :-)
Nahlásit

Slezina starejch slizů s i8051 v čele....velmi odpudivá představa :-))
Nahlásit

Blbý že tebe nikdo nikam nezve že?:)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Bombakul (29/176/75)
Tam bych nešel ani za milión korun :-))
Nahlásit

Můžeš jít kamkoli jinam kde tě někdo pozve:)
Nahlásit

Bombakul (29/176/75)
Nabídek mám víc než dost, neměj starosti bobánku :-))
Nahlásit

Ta to ty zoufalce bych chtěl vidět:)
Nahlásit

Power (24/180/65)
----
To jsme moc radi. Ono bejt nekde byt jen 5 minut s nekym, kdo ma slovni zasobu 50 slov a mentalne je ze zakladky, to proste nechces ... :-)
Power (24/180/65)
-----
Ale to, ze ti lidi kolem tebe rikaj "bez do p***le", to neni nabidka ... :-)
----
To jsme moc radi. Ono bejt nekde byt jen 5 minut s nekym, kdo ma slovni zasobu 50 slov a mentalne je ze zakladky, to proste nechces ... :-)
Power (24/180/65)
-----
Ale to, ze ti lidi kolem tebe rikaj "bez do p***le", to neni nabidka ... :-)
Nahlásit

Já třeba právě velmi oceňuji že mě nikdo nikam nezve. :-)
Nahlásit

Klucinek (34/176/75)
Však jo, protože máš důležitější činnosti, jako třeba celý den dřepět na hajzlu :-))
Však jo, protože máš důležitější činnosti, jako třeba celý den dřepět na hajzlu :-))
Nahlásit

I8051 (53/184/97)
"bez do p***le"
---------
Ty nikam běhat nemusíš, protože máš permanentně všude s sebou vlastní p***l velikosti 3XL :-))
"bez do p***le"
---------
Ty nikam běhat nemusíš, protože máš permanentně všude s sebou vlastní p***l velikosti 3XL :-))
Nahlásit

Power (24/180/65)
Ty nikam běhat nemusíš, protože máš permanentně všude s sebou vlastní p***l
-------------
Aha. A ty ne? Ty ji mas sundavaci? ... :-)
Ty nikam běhat nemusíš, protože máš permanentně všude s sebou vlastní p***l
-------------
Aha. A ty ne? Ty ji mas sundavaci? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

My motorkáři máme občas p***l sundavací, ovšem těžko zastamdací. ^_^
Nahlásit

K***a íčko tys to smazal, úplně jsi mi zk***il kontext. :-\
Nahlásit

Zaprděný motorkář je nejzbytečnější kategorie na silnicích, věčně to končí ve škarpě nebo saltem přes svodidla :-))
Nahlásit

No a já teď nechápu klucinkuv koment protože má v hajzlu kontext. Co mám teď dělat? Jak to vysvětlím na uv? :-0
Nahlásit

Íčko už provedl nápravu, takže podání vysvětlení na ÚVé jest odložíno. ^_^
Nahlásit

Yeah, reverzne fixnuto ... :-)
Nahlásit

Hlavně, že ne rekurzivně, to by se mohl jeden zacyklit.
Nahlásit

Tak dalsi rumparty je v sobotu 28/06 v Praze. Misto vybere odbornik na mista, kolega Tygr ... :-)
Nahlásit

To bude řádná džungle. ^_^
Nahlásit

To bude, protože to jako obvykle opět nedopadne.... fňuky fňuck :-))
Nahlásit

Stale ti Powere opakujeme, ze to, ze tam ty nejsi neni tim, ze by se to nekonalo, ale tim, ze jsi d***l a nikdo te tam nechce ... :-)
Nahlásit

Co bych tam dělal, takovýho blba jako je i8051 netoužím nikde potkat a ani nikdo jinej po tom netouží :-))
Nahlásit

To bude slezina kluků, nebo největších alkáčů z poradny?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Slezina slizů.... :-))
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Slezina největších alkáčů to být nemůže, když tam nebudeš ty, Jezino.
Nahlásit

Power (24/180/65)
Co bych tam dělal, takovýho blba jako je i8051 netoužím nikde potkat a ani nikdo jinej po tom netouží :-))
----
To jsem nadmiru rad ... :-)
----
To jsem nadmiru rad ... :-)
Nahlásit

Ještě že vím lokalitu, tak si dám pozor abych tě tam nepotkal :))
Nahlásit

Řed 3 hodinamiOff-line Power (24/180/65) NOVÉ
Ještě že vím lokalitu, tak si dám pozor abych tě tam nepotkal :
Vidím powere že jsi někdy schopen i celkem rozumného uvažování:)
Ještě že vím lokalitu, tak si dám pozor abych tě tam nepotkal :
Vidím powere že jsi někdy schopen i celkem rozumného uvažování:)
Nahlásit

To mu někdo musel poradit:)
Nahlásit

To děláš dobře powere, pze kdybychom tě tam potkali, tak bez monoklu neodejdeš! xd
Nahlásit

Abys mu mamko nerozbila tu plynovou masku. Ale on se pomlati sam v sebeobrane pendrekem ... :-)
Nahlásit

Do toho šáši stačí možná jen strčit. ;-) od pohledu a psaní tady je to obyčejnej poseroutka xdd
Nahlásit

Frederic pokakánku od tebe to sedí, jdi se raději schovat za máminu sukni, nebo by ses ještě nerozbrečel :-))
Nahlásit

Naahodou mamko, Power je prej chlap a drsnej vojak. Rika si to kazdej den u zrcadla, aby to nezapomnel. Ale realne je to priposrana pumpicka s buzzyklem, co beha v plynovy masce zmatene po lese o ukaji se nad hajzlmisama, viz jeho profil ... :-)
Nahlásit

A můžu zase taky přijít? Jen nevím kdy a kde to je nikdo mi neodpovídá :p
Nahlásit

To záleží jestli tě strejda pustí :) (teď je to správně)
Nahlásit

Takze se nam to nejak rozrusta, finalne v sobotu 28/06 vecer, tak kdyby se nekomu jeste chtelo na pivo, at se ozve. Myslim nekomu normalnimu ... :-)
Nahlásit

To budu ještě naštěstí kopat základy.:-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit

Běž tam supervisore, aspoň se něco naučíš.
Nahlásit

Presne Jezino, treba se nauci to, co ty v 61 letech vubec neznas. Treba jak funguje zdimacka ... :-)
Nahlásit

Co je na dvou válečkách a klice složitýho? O_o
Nahlásit

Ičko nebylo by lepší pro vás udělat slezinu v bazénu s plovoucím občerstvením? Hlásí vysoké teploty a koupel by přišla vhod misto pár facek po pivním opojení.
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit

Tak treba u nas v bazenu na zahrade skoncime, co ja vim ... :-)
Nahlásit

Jo to je fajn skončit v bazénu. V bazénu plným vlastního potu a krve z mozolů po splnění další části pětiletky:-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Sám tedy jedu za zábavou, ale klidně se na dříče v montérkách alespoň mrknu :)
Doufám, že supervajzr zase nedorazí v oteplovákách, nech si od strejdy vysvětli, že to není projev sexuality, ale oblečení na zimu :)
Doufám, že supervajzr zase nedorazí v oteplovákách, nech si od strejdy vysvětli, že to není projev sexuality, ale oblečení na zimu :)
Nahlásit

Tak já už mám zbaleno :p
Nahlásit

I8051 (54/184/97)
Tak treba u nas v bazenu na zahrade skoncime
------------
Kdo by do takové prochcané vody lezl..... :-))
Tak treba u nas v bazenu na zahrade skoncime
------------
Kdo by do takové prochcané vody lezl..... :-))
Nahlásit

Většina normálních si sbalí. Zabaluje se salám do papíru.:-)
Tvle už se to naučte, je to základní škola. Tohlenco je jak strčit si makovici do kýblu a pobouchat kladivem. :-[
Tvle už se to naučte, je to základní škola. Tohlenco je jak strčit si makovici do kýblu a pobouchat kladivem. :-[
Nahlásit

Tak treba uz ma zabalino v tom papiru ... :-)
Nahlásit

Akorát to je zabaleno, ne zbaleno. To neexistuje. :-) Tak či tak, příšernost. :-)
Nahlásit

Co vy víte, možná úhledně zabalil svý nádobíčko pro případ náhodného použití.
Nahlásit

Jezina zase slinta nad tim, co nikdy mit nebude ... :-)
Nahlásit

Spíš slintáš ty nade mnou, že to nikdy mít nebudu.
Ano ičko to jsi uhádl, Krámy mít nikdy nebudu.
Ano ičko to jsi uhádl, Krámy mít nikdy nebudu.
Nahlásit

Tak já si taky úhledně zabalil nádobíčko. Ovšem ne pro náhodné použití, nýbrž pro zcela účelové. On každý doma nemá prizma. :-)
Nahlásit

No co jedno písměnko to se ztratí :p Jinak to bylo včera opět báječný :p
Nahlásit

Zajímavé, že ičko po půl noci psal na poradně. Že by se nudil?
Nahlásit

Zajímavé, že ičko po půl noci psal na poradně. Že by se nudil?
---------------
Však taky žádný sraz neproběhl, jen žvásty a mletí hoven ze strany i8051:-))
---------------
Však taky žádný sraz neproběhl, jen žvásty a mletí hoven ze strany i8051:-))
Nahlásit

Koště! nic než koště!!
Nahlásit

Spis nam Jezino po pulnoci (ne, zadna "pul noc" neni) chybela tvoje hloupost, tak jsem se zastavil si ji pripomenout ... :-)
Nahlásit

Tak to jsem byl asi zrovna kouřit venku. Protože jsem si vůbec nevšiml, že by měl Íčko v ruce telefon. A to jsme seděli vedle sebe ;) Teda přes jedno. Seděl mezi námi můj mladej
Nahlásit

Mně NEZAJÍMÁ kde seděl tvůj mladej, mně ZAJÍMÁ, kde sedělo supervezíro... -_- íčkovi na klíně, že? řekni to, já to unesu 8)
Nahlásit

Já tam byl taky, jako vždy v temným koutu kam se oči jiných bojí shlédnout, zaskakoval jsem totižto za moju ségru. Musela jet zrovna k nožíři se srpama. :-)
Nahlásit

Srpy ale spravuje srpíř, ne nožíř :P
Nahlásit

Buřte máš to zapotřebí? :-[ Každej ví že to neuneseš, bo tě na extrastarý koulelena bere sedmá míza. A nevíš co bys dřiu pozval do knihouny. =_=
Nahlásit

Unesu, sem silné busstero :P
Nahlásit

Srpíře maj imperialistický kapitalisti. My normální máme odjkatěživa snědýho nožíře, při jehož příjezdu záhadně začnou mizet SSlepice. =_=
P**u uneseš, sedmá puberta hovoří j***ně. =_=
P**u uneseš, sedmá puberta hovoří j***ně. =_=
Nahlásit

Pche, du gamesit :P
Nahlásit

Ok, beru to jako uznání porážky. ^_^. Protože to k***a je uznání porážky. ^_^
Nahlásit

,,mně ZAJÍMÁ, kde sedělo supervezíro... -_- íčkovi na klíně, že? řekni to, já to unesu 8) "
No každopádně Ičko si ho hlídá, to můžu jako účastník potvrdit :-)
No každopádně Ičko si ho hlídá, to můžu jako účastník potvrdit :-)
Nahlásit

Já bohužel nemohu potvrdit nic, neb jsem bedlivě sledoval komu zvoní hrana. =_=
Nahlásit

Tak jediný, to to asi neunesie, je doktor Džezina cez kalciovú masť. Ešte nikdy nebol p**acine tak blízko ako pri Supervizírovi a zrejme už ani nikdy nebude.
Nahlásit

Tak jasne, ze ho pred VAMA musim hlidat, jinak byste ho urcite nalili a zprznili ... :-)
Nahlásit

To je pravda :-) Ikdyž já jsem ho tedy tentokrát vyjímečně snah ušetřil :)
Nahlásit

Evidentně kvalitní společnost. ^_^
Nahlásit

To si piš klučínku, ale na tebe jsme si taky vzpomněli, protože když jsme pak procházeli centrem, cítili jsme vůni svařování. Nikoliv vína, aby bylo jasno :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.