Proč bylo před mnoha lety kouření všude normální?
17. 06. 2024 v 21:57 Anonym
Ahoj
Chtěl jsem se zeptat, ačkoliv jsem nekuřák a zastánce protikuřáckých zákonů, proč to bylo před relativně krátkou dobou, úplně všude normální? Ve vlaku, na schůzích, na chodbách úřadu, v ložnici, v nemocnici? Proč tenhle trend postupně vymizel?
Chtěl jsem se zeptat, ačkoliv jsem nekuřák a zastánce protikuřáckých zákonů, proč to bylo před relativně krátkou dobou, úplně všude normální? Ve vlaku, na schůzích, na chodbách úřadu, v ložnici, v nemocnici? Proč tenhle trend postupně vymizel?
Protože zjistili jak je pasivní kouření nebezpečný (vdechování kouře od kuřáka vedle). Je to bezohlednost vůči lidem, co nekouří. Navíc to smrdí jak sviňa, jsem odnaučený kuřák a když mi sousedi hulej pod oknama, pořádně bublám :D
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Byl jsem v Alcapones pred 10 lety naposled a pak ted. Super zmena, ze nemusis po navratu nad ranem domu vlyzt celej do pracky :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vypravela mi mama - jako studentka mela praxi v prazske Hloubetinske Tesle a tam se kourilo vsude v kancelarich
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Protože nějakej d***l vymyslel protikuřáckej zákon. Teď nějakej d***l likviduje lidem kamna, kotle a krby, protože moc kouřej.
A teď trochu teorie:
Kouření bylo tehda v módě a nekuřáci trpěli na rakovinu stejně, jako kuřáci, protože prakticky proti své vůli museli dýchat kouř z cigaret. A mj, když jsi došel domů, bylo vše oblečení načichlé. Tak se zavedl zákon o zákazu kouření na uzavřených místech, kde pobývají i nekuřáci.
Kouření vocasů taky návykové a jsou z toho také nemoci a rakoviny hrtanu, tak mě napadá, zda by se s tím nedalo něco dělat? Třeba zákaz kouření i na veřejně přístupných místech, když jsme v tý EU.
Pravda je, že čuráci nekouřej, ale jsou aktivně celoročně kouřený.
A teď trochu teorie:
Kouření bylo tehda v módě a nekuřáci trpěli na rakovinu stejně, jako kuřáci, protože prakticky proti své vůli museli dýchat kouř z cigaret. A mj, když jsi došel domů, bylo vše oblečení načichlé. Tak se zavedl zákon o zákazu kouření na uzavřených místech, kde pobývají i nekuřáci.
Kouření vocasů taky návykové a jsou z toho také nemoci a rakoviny hrtanu, tak mě napadá, zda by se s tím nedalo něco dělat? Třeba zákaz kouření i na veřejně přístupných místech, když jsme v tý EU.
Pravda je, že čuráci nekouřej, ale jsou aktivně celoročně kouřený.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Protože kouření tehdy byla velká móda a každý, kdo si zapálil, se hned cítil důležitější. Kouřilo se úplně všude. Myslím ale, že v nemocnici se určitě kouřit nesmělo. Možná na balkoně nebo před budovou. Je dobře, že se doba změnila.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
18. 06. 2024 v 09:15 Anonym
To jakože lidé byly tenkrát fakt tak omezení, a nevěděli že je to zdravý škodlivý?
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Tak určitě to věděli, ale nebyl na to kladen tak velký důraz. Varování na krabičce cigaret přišlo až později. A cigarety byly tehdy mnohem levnější. Já si to pamatuju jako dítě. Řekl bych, že se všude i více konzumoval alkohol a určitě plno řidičů pilo i před jízdou.
Nahlásit
A taky se podívej na nějaký film z té doby. Kdo nekouřil, tak nebyl in.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonym Před hodinou
To jakože lidé byly tenkrát fakt tak omezení, a nevěděli že je to zdravý škodlivý?
_______
Já miluju, když někdo píše cosi o něčí omezenosti a sám má ve větě hrubku jako prase xDDD :'D
_______
Já miluju, když někdo píše cosi o něčí omezenosti a sám má ve větě hrubku jako prase xDDD :'D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
18. 06. 2024 v 10:42 Anonym
Byli, pardon. Tady děláš frajera, a z češtiny jsi beztak propadal:D :D :D
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Anonym Před 5 minutami
_______
Hele tě zklamu, nepropadal, ale jedničkář jsem taky zrovna nebyl xDD
_______
Hele tě zklamu, nepropadal, ale jedničkář jsem taky zrovna nebyl xDD
Nahlásit
No hlavne, ze uz jsou ty smradlavy knajpy pryc. Ted je to skvely, nesmrdis, nepalej te oci a muzes jit hned rano bez vyprani do prace ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
18. 06. 2024 v 12:39 Anonym
I8051 (53/184/97
Hele ale zrovna ty vypadáš jako pravej hospodskej každodenní host,co bez piva a cigára, nedá ani ránu:D
Hele ale zrovna ty vypadáš jako pravej hospodskej každodenní host,co bez piva a cigára, nedá ani ránu:D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
To vis, zdani klame. Ja jdu do hospody s kamosema nabo na pabkviz jednu za mesic a nikdy jsem nekouril. Treba ty taky vypadas dle pismenek jako uplny hovado a mozna nejsi ... :-)
Nahlásit
18. 06. 2024 v 12:58 Anonym
Máš pravdu, nejsem hovado a ty taky ne :)))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Denis36 (60/-/-)
Protože nějakej d***l vymyslel protikuřáckej zákon. Teď nějakej d***l likviduje lidem kamna, kotle a krby, protože moc kouřej.
------------
Ale Jezino, zase jen placas. Protikurackej zakon byla super vec. Donutilo to tech par sobeckejch hovad, co zasmrdeli celou hospodu, aby zacali bejt ohleduplny. Kdyz to nepochopili sami, musel se udelat paragraf. At se vypalujou venku na mrazu a vubec nemam problem v tomhle pripade se zvysenim spotrebni dane na cigara. Spise naopak, uz tam mela bejt mnohem vyssi :-)
A zakaz kotlu na PETky a bordel z baraku? Taky dobre. Po takovejch sousedech abys pul hodiny vetral :-)
A kdo kde zakazuje krby? Zase nesmysl vid, proste ses rozjel a nepremejslis ... :-)
------------
Ale Jezino, zase jen placas. Protikurackej zakon byla super vec. Donutilo to tech par sobeckejch hovad, co zasmrdeli celou hospodu, aby zacali bejt ohleduplny. Kdyz to nepochopili sami, musel se udelat paragraf. At se vypalujou venku na mrazu a vubec nemam problem v tomhle pripade se zvysenim spotrebni dane na cigara. Spise naopak, uz tam mela bejt mnohem vyssi :-)
A zakaz kotlu na PETky a bordel z baraku? Taky dobre. Po takovejch sousedech abys pul hodiny vetral :-)
A kdo kde zakazuje krby? Zase nesmysl vid, proste ses rozjel a nepremejslis ... :-)
Nahlásit
Neboj, ono to přijde i sem.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
A co se týče zákazu kouření v hospodách, udělal bych vám hodspodskejm povalečům zákaz sesení na židlích, aby to bylo vyrovnané. Nikde není napsáno, že musíš u konzumace piva sedět.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Denis36 (60/-/-)
A co se týče zákazu kouření v hospodách, udělal bych vám hodspodskejm povalečům zákaz sesení na židlích, aby to bylo vyrovnané. Nikde není napsáno, že musíš u konzumace piva sedět.
-----------
Brambory, hrusky. Proc ze sebe neudelat zase d***la, vid? Jsi stejny i***t, jako ti kuraci ... :-)
-----------
Brambory, hrusky. Proc ze sebe neudelat zase d***la, vid? Jsi stejny i***t, jako ti kuraci ... :-)
Nahlásit
Já vím, že jsem i***t, ostatně tak se i chovám, jako kuřák. Doufám, že budeš jednou stát u piva, jak v bufetu pro chudé.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Třeba ve friends a drakes se prý kouří pořád:-)
Nahlásit
V naší vesnický hospůdce je kuřákům jejich neřest ve vnitřních prostorách tolerována, ale píšeš správně, že tohle by být tolerováno nemělo. A ne, kouření všude určitě tolerováno nebylo, tedy aspoň co si já pamatuju.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
18. 06. 2024 v 17:20 Anonym
Ellvin (23/183/81)
Já vyrůstal v devadesátých letech, a těch míst kde by to dneska jen s těží prošlo, bylo požehnaně. U nás na základce měli učitele svoji kuřárnu. Je pravda, že se toho ale nezneužívalo, a ukázali se tam třeba jen třikrát za den. Nikdy ale nezapomenu na kouření ve vlaku. Je jedno jestli vedle mě sedí děcko, dospělý, nebo nikdo, prostě si zapálim.
Já vyrůstal v devadesátých letech, a těch míst kde by to dneska jen s těží prošlo, bylo požehnaně. U nás na základce měli učitele svoji kuřárnu. Je pravda, že se toho ale nezneužívalo, a ukázali se tam třeba jen třikrát za den. Nikdy ale nezapomenu na kouření ve vlaku. Je jedno jestli vedle mě sedí děcko, dospělý, nebo nikdo, prostě si zapálim.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Protože tabáková lobby ovládala politiku a reklamní průmysl. Ale to by ses dověděl, kdyby jsi hledal a neptal se tady.
Nahlásit
Mě by zajímalo jestli pan íčko i pan jezina ví že oba melou stejný sračky úplně stejně vzdálený realitě jen každá z jinýho konce:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Íčko promiň za kliknutí na profil to byl omyl:)
Nahlásit
Zase bych ty kuřáky tak nehanil, prostě jen špatně pochopili slogan "kuř a bude ti kouřeno"
Nahlásit
Panskrte a to já bYch zase hanil politiky. Ve svojí hospodě kterou sem koupil za svoje peníze nebo platím nájem chcu podnikat podle sebe. Nekuřáci měli vždycky dost svých zvrácených knajp tak nevidím důvod proč by do mojeho podnikání měl někdo kecat. Ty lidi tam nikdo nenutil chodit oni tam jen jít chtěli. A další věc. Napřed stačilo dat filtr tak ho všichni museli koupit a potom bylo nutný oddělit část kuřáckou od nekuřácké takže zas museli všichni stavět příčky jen kvůli tomu aby se to zakázalo úplně? Obyčejný tahání peněz z podnikatelů stejně jako eet který chvilku je a potom není ale občas je i tak a i když je tak sou třeba výjimky atd. V příštích volbách mě zvolte neomezeným diktátorem a já zavedu pořádky raz dva to slibuju:)
Nahlásit
Netajím se tím, že jsem stoupencem rakouské ekonomické školy. Tedy věřím ve svobodnou vůli, nikoliv v regulace. Přidávám se k hanění :)
Nahlásit
Prostě přijdeš domů z hospody a kouřem N E S M R D Í Š ! ! !
A jestli smrdíš potem, nebo špínou, tak je to tvoje věc, v tom tě nikdo neomezuje xD
Ať si kuřáci kouří a kazí svoje zdraví, ale před regulací se chovali bezohledně a bylo jim to jedno.
Tak musel holt přijít zákon, který jim jasně dává hranice, kde se kouřit nesmí, ale kouřit jim nezakazuje.
Svoboda končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného ;)
A jestli smrdíš potem, nebo špínou, tak je to tvoje věc, v tom tě nikdo neomezuje xD
Ať si kuřáci kouří a kazí svoje zdraví, ale před regulací se chovali bezohledně a bylo jim to jedno.
Tak musel holt přijít zákon, který jim jasně dává hranice, kde se kouřit nesmí, ale kouřit jim nezakazuje.
Svoboda končí tam, kde začíná svoboda někoho jiného ;)
Nahlásit
Zkus nad tou poslední větou ještě popřemýšlet, zda nebyla pošlapána svoboda hostinských ...Tady u nás byla čistě nekuřácká restaurace, z rozhodnutí majitele ještě před nějakým zákonem, taky to šlo ...
Nahlásit
Karbanatku ale že ty toho pamatuješ:). Ty si učebnicový příklad mediální masírky:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Proč hned mediální masírky? xD
Jo vlastně, to se teď všude píše.
Taky tu existuje možnost, že to tak není ;) Sám v jiném tématu píšeš, jaký jsi chudák, že jsi v diskuzích škatulkován rusofilem a mě hned zařazuješ do mediální masírky?
Zavání to sraním si do tlamičky xDDD
Jo vlastně, to se teď všude píše.
Taky tu existuje možnost, že to tak není ;) Sám v jiném tématu píšeš, jaký jsi chudák, že jsi v diskuzích škatulkován rusofilem a mě hned zařazuješ do mediální masírky?
Zavání to sraním si do tlamičky xDDD
Nahlásit
Já ale jen narážím na to že soudíš něco s čím nemáš osobní zkušenost. Takže můžeš fakt jen držet ty tu svou:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Panskrt (48/178/81) Před 7 minutami
Zkus nad tou poslední větou ještě popřemýšlet, zda nebyla pošlapána svoboda hostinských ...Tady u nás byla čistě nekuřácká restaurace, z rozhodnutí majitele ještě před nějakým zákonem, taky to šlo ...
_________
Je to jako vždycky. Jedna strana musí být vždycky ta poražená, kompromis nikdy nic nevyřešil, jen prodlouží nevyhnutelný xD (nadsázka xD)
Podle mě to prostě prospělo a až na pár výjimek s tím ani nikdo problém nemá ;)
_________
Je to jako vždycky. Jedna strana musí být vždycky ta poražená, kompromis nikdy nic nevyřešil, jen prodlouží nevyhnutelný xD (nadsázka xD)
Podle mě to prostě prospělo a až na pár výjimek s tím ani nikdo problém nemá ;)
Nahlásit
Bombakul (29/176/75) Před 2 minutami
Já ale jen narážím na to že soudíš něco s čím nemáš osobní zkušenost. Takže můžeš fakt jen držet ty tu svou:)
________
Mám. Protože u nás v rodině byla v držení taky celkem dlouhý čas hospoda ;)))
________
Mám. Protože u nás v rodině byla v držení taky celkem dlouhý čas hospoda ;)))
Nahlásit
Na tom se, řízku, neshodneme.
Jedna strana musí být vždycky ta poražená ... nemyslíš, že to vede spíš ke snižování soudržnosti a růstu pnutí ve společnosti?
Jedna strana musí být vždycky ta poražená ... nemyslíš, že to vede spíš ke snižování soudržnosti a růstu pnutí ve společnosti?
Nahlásit
Já myslím že díky tomu je teď poražená celá Evropa:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Jinými slovy máme tu diktaturu a to na komunisty všichni tak nadávají:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Pokud máš na mysli regulace obecně, pak to jedna z příčin jistě je. Ostatně to samo přeci přiznává šéfka.
Nahlásit
Bombakul (29/176/75)
_______
xD
Kdyby přišla ta pravá diktatura, tak tenhle blábol už příště ani možná nenapíšeš xD
Protože CENSORED a jednoduše ti to buď nedovolej, nebo budeš mít nasráno v kalhotech a jen tak něco nenapíšeš.
Tak proč tomu nefandit co? xDDD
_______
xD
Kdyby přišla ta pravá diktatura, tak tenhle blábol už příště ani možná nenapíšeš xD
Protože CENSORED a jednoduše ti to buď nedovolej, nebo budeš mít nasráno v kalhotech a jen tak něco nenapíšeš.
Tak proč tomu nefandit co? xDDD
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Cenzura není a proto tady tolik příspěvků mažou? Já chápu že tobě se to nikdy nestalo ale to je tím že si prostě člověk co má názor takovej že kde vítr tam kabát
Nahlásit
Ať je klidně mažou, pořád to je jejich web a někdy by bylo klidně i víc potřeba, aby se to nezvrhlo úplně.
Nevidím problém, umím si to zdůvodnit proč se to musí dělat.
Je zajímavé, že když "píchnu do vosího hnízda", tak hned jsem kam vítr, tam plášť xDD
Tvl to se v týhle zemi taky mele iks let furt dokola xD
Nechtělo by to už něco novýho? Tahle argumentační obrana je fakt už slabota ale! ;)
Nevidím problém, umím si to zdůvodnit proč se to musí dělat.
Je zajímavé, že když "píchnu do vosího hnízda", tak hned jsem kam vítr, tam plášť xDD
Tvl to se v týhle zemi taky mele iks let furt dokola xD
Nechtělo by to už něco novýho? Tahle argumentační obrana je fakt už slabota ale! ;)
Nahlásit
No tak nevím kdo píchl do vosiho hnízda a furt taky nevím proč už nemáte tu hospodu když to byl vždycky zlatej důl kterej fungoval sám:)
Nahlásit
Po covidu se prostě rozhodli, že půjdou jinou cestou a "zlatej důl" byl vždycky vykoupen jen tvrdou prací a časem, asi tak xD
Nahlásit
Právě během kovidu a po něm to byl důl přímo diamantovej ale ne pro všechny to je fakt. Nezavřeli jen ti s průměrnou inteligencí a vyšší:) a s tím časem to fakt není tak horký. To je výmluva a neschopnost
Nahlásit
To už dávno neplatí, že je hospoda zlatej důl, bývávalo, bývávalo ...
Nahlásit
Tvl jak někdo může napsat, že je to výmluva a neschopnost, když přímo o tomhle případu nic neví! xDD
To ty budeš asi pěknej případ Bombakule, se mi zdá xDD
To ty budeš asi pěknej případ Bombakule, se mi zdá xDD
Nahlásit
Pansktrte záleží jak se k tomu postavíš. Většina z těch co nezavřeli koupili pec na picu a koupili další dvě auta na rozvoz a začali vařit a rozvážet jednoduchý meníčka jako čínu atd a klidně ti popíšu příběhy všech co se době přizpůsobili a ujistím tě že všichni mají animálně dvě auta a to myslím soukromý a za posledních pět mají postavený nebo zrekonstruovaný baráky a to z vlastních zdrojů bez hypotéky tak mě prosím nepoučuj
Nahlásit
Rizecku nevím ale takhle pustit šanci a rozjetý kšeft neudělá nikdo normální
Nahlásit
Oni se taky přizpůsobili po svým a dobře udělali. Každej příběh je totiž úúúúúplně jinej.
A na peníze si nikdo u nás nestěžuje.
Ale vysvětluj to nezasvěceným a zaujatým lidem xDDD
A na peníze si nikdo u nás nestěžuje.
Ale vysvětluj to nezasvěceným a zaujatým lidem xDDD
Nahlásit
Bombakul (29/176/75) Před 5 minutami
_________
Tak naposled: Proč asi všichni obchodují a různě si prodávají firmy?
Protože je to občas zcela normální! xDD
_________
Tak naposled: Proč asi všichni obchodují a různě si prodávají firmy?
Protože je to občas zcela normální! xDD
Nahlásit
Buď chceš zneužívat systém nebo doopravdy podnikat. Je to věc každýho já nikoho nesoudím ale být diktátorem tak by tohle velmi rychle skončilo a nemysli si že smysl přeprodeje nebo ovládnutí jinýho podniku neznám. Možná ti uniklo že já sem jednu dobu taky podnikal:)
Nahlásit
Bombakul (29/176/75)
Buď chceš zneužívat systém nebo doopravdy podnikat. Je to věc každýho já nikoho nesoudím ale být diktátorem tak by tohle velmi rychle skončilo a nemysli si že smysl přeprodeje nebo ovládnutí jinýho podniku neznám. Možná ti uniklo že já sem jednu dobu taky podnikal:)
________
Tvl ty seš fakt nějakej mimo, co je divnýho na tom, něco někomu normálně legálně prodat??? xD
Diktátor BOMBAKUL II.
Tyjo z toho se budu v noci normálně odkopávat! :O xDDDD
________
Tvl ty seš fakt nějakej mimo, co je divnýho na tom, něco někomu normálně legálně prodat??? xD
Diktátor BOMBAKUL II.
Tyjo z toho se budu v noci normálně odkopávat! :O xDDDD
Nahlásit
Bombič, za prvé to není řešení pro každou hospodu, za druhé je to přeci změna podnikání, pak už to není čistě restaurační provoz.
Nahlásit
Jakákoli změna tohoto typu je vždycky výsoulož a je legální jen dokud se v tom nezačne někdo z nějakýho důvodu vrtat ale tohle ti asi neřekli:)
Nahlásit
Meleš kraviny. Kdo by se v čem vrtal, když je všechno v pořádku. Možná v tvojí bombakouli se někdo asi vrtal xDDD
Nahlásit
A ano souhlasím to není řešení pro každou hospodu ale jen pro tu která chce prosperovat. Holt se musíš přizpůsobit situaci i přáním klientů ale to trochu odbočujeme od zákazu kouření
Vrtat se v tom karbanátku může kdokoli:)
Vrtat se v tom karbanátku může kdokoli:)
Nahlásit
Heh! mrknul jsem sem a je to tady nějaký výživný! xxddd až tady stříkají emoce ;-)
co takhle se jít v*******t. věřte, ulevilo by se vám oběma xdd
co takhle se jít v*******t. věřte, ulevilo by se vám oběma xdd
Nahlásit
Ideálně společně, ať se usmíříte :D
Nahlásit
Frede stačí napsat něco nepopulárního a už to tu stříká o sto šest! xDDD
Nahlásit
Já si za chvilku du zalít zahrádku a něco si uvařit. Bude to stačit? Stříkat chcu jedině s tebou:)
Nahlásit
Karbanátku v tomhle máš pravdu. Viz politika a jak mě všichni kamenují i když se děje přesně to co sem už před dvouma rokama říkal:)
Nahlásit
Jéžiš, už je to tady zas! xDDD
"MY JSME VÁM TO ŘÍKALI!"
Tyvole, tak dlouho s těma kravinama budete strašit, až se toho nakonec dočkáte! xD
My jsme vám to říkali! xDD
"MY JSME VÁM TO ŘÍKALI!"
Tyvole, tak dlouho s těma kravinama budete strašit, až se toho nakonec dočkáte! xD
My jsme vám to říkali! xDD
Nahlásit
Tááák vidíš bombáku, zatímco vy tady melete, já už i uvařil i zalil zahrádku. ;-)
tak postříkat bych tě mohl z tý svý hadice ;-) kam to chceš? na xicht, na p**o nebo rovnou do tlamy? xd
tak postříkat bych tě mohl z tý svý hadice ;-) kam to chceš? na xicht, na p**o nebo rovnou do tlamy? xd
Nahlásit
Řízečku, však je to tady jen pavlač. nejde o nic důležitýho ;-)
Nahlásit
Do tlamy bych poprosil:)
Nahlásit
Hmmm, no tak to si mě ceníš, kuju ;-) jsem prej sladkej.
Nahlásit
Frederic (27/178/70) Před 4 minutami
_________
No šak jo, proto taky můžeš p**ovat jak chceš xDD
_________
No šak jo, proto taky můžeš p**ovat jak chceš xDD
Nahlásit
Že si sladkej ti věřím ale dokaž to:)
Nahlásit
Hele, znám třeba hospodu, kde jsou furt popelníky na stolech a hulí se tam zákaz nezákaz. Sice teda řádnej pajzl, ale pivo tam mají kupodivu docela dobrý. Největší p***l ale je, že ta putyka se nachází tak padesát metrů od místní pendrekárny...
Já sice defaultně vapuju, ale když tam mám občas cestu, tak si koupím klasický cíga a jdu si tam k tomu pivu zapálit už jen z principu.
Já sice defaultně vapuju, ale když tam mám občas cestu, tak si koupím klasický cíga a jdu si tam k tomu pivu zapálit už jen z principu.
Nahlásit
Bombakul (29/176/75)
když se děje přesně to co sem už před dvouma rokama říkal:)
---------------
Co jsi pred dvema rokama rikal a ted se prosim deje? Stejne bludy, ktere nemaji zaklad v realite, jako ted? ... :-)
když se děje přesně to co sem už před dvouma rokama říkal:)
---------------
Co jsi pred dvema rokama rikal a ted se prosim deje? Stejne bludy, ktere nemaji zaklad v realite, jako ted? ... :-)
Nahlásit
Myslím tím ty bludy jak si se mě snažil přesvědčit že obchody s východem představují jen 4% našeho HDP takže se nás odchod z jejich trhů nijak nedotkne a helemese. Úpadek nejen českýho ale evropskýho průmyslu sem taky zmiňoval stejně jako vznik x nových ozbrojených konfliktů po světě a že levná pracovní síla bude poslední hřebík do naší rakve už se taky začíná ukazovat a můžu pokračovat:)
Nahlásit
Nebud prosim smesnej bombiku ... :-)
Nahlásit
Předpokládám že je to hodloda nekde v Brně, ale znám takové dvě. Jedna tam chodí omladina, ale příjemný to tam je. A ta druhá je shodou náhod také kus od pendrekarny, taky dobrý pivo a taky se tam hulí jak za starých časů....
Nahlásit
Hele íčko já směšnej klidně budu ale to ty tu meleš sračky:). Mě je to jedno já mám svůj život:)
Nahlásit
Nevěřil bys tomu , ale ještě před pár lety svět byl normální
Nahlásit
Tvl, Bomb a Íčkoň... Pojďte do ringu, kucí...
Nahlásit
To já bych klidně šel ale násilí je mi cizí:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tehda, kdo nekouřil, kouřil proti všem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Lidi dostali rakovinu, doktoři si říkali "hmmm, uzené plíce mňam" při pitvě, badabing badabum všichni ví že to není tak bezpečný, jak si mysleli z okukování indiánů.
Nahlásit
Pravda od indiánů jsme okoukali kouření tabáku a dnes je z toho kouření (penisů) i národní sport. Ale taky přivezli, brambory a kukuřici. Takže něco špatné je také k něčemu dobré.
Nahlásit
Tak sme s Tommenem zřejmě potkali ve stejne hospodé :-))))
Nahlásit
A koho nebo co ste s tommenem potkali ve stejné hospodě?:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak například i kokain byl hojně používán v lécích a podobně. Tomu se říká pokrok, časem se o dané látce zjišťuje více a více, vylezou na povrch její negativní účinky. V tomto případě se zjistilo, jak je pasivní kouření nebezpečné. Já jsem sice kuřák, ale například zákaz kouření v prostorách jsem mile přivítal. :)
Nahlásit
Já su kuřák, a myslim si, že je v pořádku, že se v hospodě nesmí kouřit a že pán který do sebe láme šestého ruma a zapíjí to pivem není ohrožován na zdraví zhovadilým kuřákem....
Nahlásit
Lepší je umět žít v "realitě", drogy max. jako ekvivalent dovolené, třeba v pátek v hospodě (skrze alkohol), můj pohled ...
Tak vcera byl ten patek a ja byl zrovna frutarian. Ale vlastne jo, to byla ta dovolena od masa ... :-)
Nahlásit
Znám jednoho a ten má takovéhle dovolené každé tři měsíce vždý týden v kuse... No už je trochu mimo realitu :-))))
Bussteře, to je protože ten hulič ubližuje ostatním, zatímco ten alkoholik ubližuje sobě... dokud se neožere tak že začne bitku, ale to už dostane pokutku a pár dní v chládku :)
Nahlásit
Šak jo, dyk řikam že je to OK, bylo by nelidské způsobit štamgastovi v hosposdě rakovinu plic pasivním kouřením a neumožnit mu chcipnout na cirhozu jater :D
Nahlásit
Zejména v noci v nádražáckém pajzlu :-)
Ale když založím kuřácký bar, kam budou chodit jen kuřáci, tak se taky nesmí vzájmeně ohrožovat pasivním kouřením? Jakože aktivní kouření je ok, to si děláš sám, ale pasivní je fuj to ti dělá někdo jiný - bez ohledu na to zda sám aktivně kouříš :-))))
Ale když založím kuřácký bar, kam budou chodit jen kuřáci, tak se taky nesmí vzájmeně ohrožovat pasivním kouřením? Jakože aktivní kouření je ok, to si děláš sám, ale pasivní je fuj to ti dělá někdo jiný - bez ohledu na to zda sám aktivně kouříš :-))))
Nemuzes si zalozit pouze kuracky bar, to by byla dyskrymynase .. :-)
Nahlásit
Podle zákonů, ano můžeš :)
Soukromý podniky maj totiž právo zakazovat vstup. Ale jak zjistí jestli je někdo hulič nebo ne to už je něco jinýho. Asi si musíš před hostinským cucnout cigáro.
Soukromý podniky maj totiž právo zakazovat vstup. Ale jak zjistí jestli je někdo hulič nebo ne to už je něco jinýho. Asi si musíš před hostinským cucnout cigáro.
A kdopak íčko vlastní bary? Ano správně, soukromej podnik. Tzn., nevlastní ho stát.
Tam má majitel (a potenciálně i zaměstnanci, dostanou-li k tomu oprávnění) právo někoho vyhostit.
Tam má majitel (a potenciálně i zaměstnanci, dostanou-li k tomu oprávnění) právo někoho vyhostit.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ty mas snad skukromy klub a znas tak rozdil jeho statutu oproti soukromemu restauracnimu podniku nebo provozovne? Budu hadat. Nemas ... To vse vysvetluje :-)
Ale klidne si otervri bar a dej tam napis "jen pro kuraky" nebo "jen pro cernochy" a uvidis tu rychlou COI akci ... :-)
Netreba dalsich komentaru :-)
Ale klidne si otervri bar a dej tam napis "jen pro kuraky" nebo "jen pro cernochy" a uvidis tu rychlou COI akci ... :-)
Netreba dalsich komentaru :-)
Ano, to jsou ty pojmy :D Tak já založím kuřácký bar pro nekuřáky. :)
A jinak Neon, jak už zminoval Íčko, jsou to dva rozdílný pojmy. Chápu že to slovo klub tam asi trochu mate....
A jinak Neon, jak už zminoval Íčko, jsou to dva rozdílný pojmy. Chápu že to slovo klub tam asi trochu mate....
Nahlásit
Nemel rad lidi a oterel si hospodu. A oni mu tam chodili ... :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.