Fetiš a hledání mileneckého vztahu

06. 07. 2024 v 15:51
Anonym

Ahoj, já celkově moc na sex nejsem, necítím ke spoustě chlapů přitažlivost, přičemž ale nějako sexuální pudy ve mě samozřejmě jsou.
Na první pohled nemám tolik k***érií, které by hrály roli. Mám jen radši chlupatější a vousatější muže, klidně i hodně výrazně starší. Nemám preferovaný typ postavy, úplně stejně se mi může líbit hodně hubený chlap, jako chlap s hodně výraznou nadváhou nebo svalovec.
Problém ale je, že mám takový fetiš a k mé smůle je jeho výskyt poměrně hodně vzácný. Mně se teda líbí sice přírodní (žádné úpravy a pumpování etc. neee), ale dost velké koule.
Nestačí mi ani jen určitý nadprůměr. Já četl, že průměrná velikost má údajně být 4x3x2 cm, přičemž já mám 6x4x3 cm, to jest nadprůměr, ale stejně i moje koule mi zdaleka nepřijdou dostatečně velký na sexuální vzrušení. Je mi docela jedno velikost penisu a vlastně je mi jedno opravdu dost věcí, jen velikost těch koulí rozhoduje a tom, jestli vůbec dokážu být vzrušený. Problém je, že je jen opravdu dost málo chlapů, kteří tohle k***érium splňují a protože ho bohužel trochu fetižuzuju, nevykompenzuju to ničím ostatním.
Rád bych to na sobě změnil, ale myslím, že to je prostě taky součást mojí orientace.
Potýkal se někdo z Vás s fetišem na tuhle nebo jakoukoli jinou část mužského těla? Zvládli jste to nějak?
Na první pohled nemám tolik k***érií, které by hrály roli. Mám jen radši chlupatější a vousatější muže, klidně i hodně výrazně starší. Nemám preferovaný typ postavy, úplně stejně se mi může líbit hodně hubený chlap, jako chlap s hodně výraznou nadváhou nebo svalovec.
Problém ale je, že mám takový fetiš a k mé smůle je jeho výskyt poměrně hodně vzácný. Mně se teda líbí sice přírodní (žádné úpravy a pumpování etc. neee), ale dost velké koule.
Nestačí mi ani jen určitý nadprůměr. Já četl, že průměrná velikost má údajně být 4x3x2 cm, přičemž já mám 6x4x3 cm, to jest nadprůměr, ale stejně i moje koule mi zdaleka nepřijdou dostatečně velký na sexuální vzrušení. Je mi docela jedno velikost penisu a vlastně je mi jedno opravdu dost věcí, jen velikost těch koulí rozhoduje a tom, jestli vůbec dokážu být vzrušený. Problém je, že je jen opravdu dost málo chlapů, kteří tohle k***érium splňují a protože ho bohužel trochu fetižuzuju, nevykompenzuju to ničím ostatním.
Rád bych to na sobě změnil, ale myslím, že to je prostě taky součást mojí orientace.
Potýkal se někdo z Vás s fetišem na tuhle nebo jakoukoli jinou část mužského těla? Zvládli jste to nějak?

Ty velký koule jsou ale spíše zdravotním handicapem a léčí se to chirurgicky. Myslím, že je to druh kýly šourku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tatrmane! velký koule nejsou velkej pytel s yyhřezlou kýlou xddd mysli trošku ;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tatrmane, velký koule někteří kluci mají a přitom nemají kýlu. Prostě jim příroda nadělila víc, než jiným.
Když má kýlu a střeva v šourku, nemá velký koule, ale velký pytel v rozkroku.
Když má kýlu a střeva v šourku, nemá velký koule, ale velký pytel v rozkroku.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

06. 07. 2024 v 21:15
Anonym

Děkuji za dosavadní reakce. Ano, určitě mě nevzrušují žádné kýly, nemoci varlat ani podobně. Někdo může být hodně obdařenej. I když moc častý to není.
Jak už jsem ale psal, vyloženě se mi nelíbí nějaké pumpování, a další hodně nebezpečné a hazardní praktiky, to mi přijde naopak odpudivé. Takové koule jsou sice velké, ale vypadají zkrátka úplně jinak, než ty přírodní.
Naštěstí nemám žádný úchylky apod. Je to prostě něco podobnýho, jakoby heterosexuální chlap byl posedlej třeba velkýma prsama.
Jak už jsem ale psal, vyloženě se mi nelíbí nějaké pumpování, a další hodně nebezpečné a hazardní praktiky, to mi přijde naopak odpudivé. Takové koule jsou sice velké, ale vypadají zkrátka úplně jinak, než ty přírodní.
Naštěstí nemám žádný úchylky apod. Je to prostě něco podobnýho, jakoby heterosexuální chlap byl posedlej třeba velkýma prsama.

Problém anonyme je, že testosteronový týpci, co jsou seksy, mají spíš menší koule. velkej pták a menší koule, klasická kombinace. vlastní zkušenost, takže to s tím hledáním to budeš mít fakt těžký. ;-)
taky mám velký p**o a spíš menší koule xdd
taky mám velký p**o a spíš menší koule xdd
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

06. 07. 2024 v 21:22
Anonym

Ještě dodám, že ale rozdíl mezi člověkem, kterému se něco jen líbí a kterej má fetiš je ten, že pokud se třeba chlapovi líbí chodila, koule, penis, nebo u heterosexuálů třeba ženská prsa, tak se jim sice líbí, ale nemají problém ocenit tělo a přitažlivost jako celek.
Pokud má někdo na určitou část těla fetiš, znamená to, že bez toho to nejde, je tam úplná (nezdravá) posedlost apod.
Pokud má někdo na určitou část těla fetiš, znamená to, že bez toho to nejde, je tam úplná (nezdravá) posedlost apod.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Tak ked je to tak no go stav, tak to seriozne ries so sexuologom, mozno existuje cesta trebars nejakych psychoterapii. Teplych chlapov s velkymi gulami asi nebude na kazdom rohu desat... Naviac podla nejakych vyskumov sa chlapom v poslednych rokoch vajca zmensuju a zvacsuje vtak. Asi tie hormonmi nastopane kurata alebo co... :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.