Případy rakoviny penisu stoupají
Ano, to je název článku na Echo24 a týká se hlavně těch, kteří jsou obřezaní, či se chtějí nechat obřezat. Víc se dozvíte v článku, na který jsem teď narazil.
Jaký je váš názor na prevenci?
https://www.echo24.cz/…out-amputaci
Jaký je váš názor na prevenci?
https://www.echo24.cz/…out-amputaci
Ono se řekne, obřízka, je zdravá, ale na druhou stranu, může bÿt zdraví škodlivá, až životu nebezpečná, pokud se rozvine v rakovinné bujení na penisu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Cetl jsi Jezino fakt ten clanek poradne? A pochopil jsi ho? ... :-)
Btw se to tyka tebe, to tam vylozene pisou ... :-)
Btw se to tyka tebe, to tam vylozene pisou ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
A tys ho četl?
Nejvyšší výskyt rakoviny penisu a úmrtnost hlásí rozvojové země, ale na vzestupu jsou i evropské státy.
"Mezi hlavními rizikovými faktory jsou nechráněný sex, nepoužívání kondomů a špatná hygiena,"
Nejvyšší výskyt rakoviny penisu a úmrtnost hlásí rozvojové země, ale na vzestupu jsou i evropské státy.
"Mezi hlavními rizikovými faktory jsou nechráněný sex, nepoužívání kondomů a špatná hygiena,"
Nahlásit
Desny co? Jeste ze mame ty statistiky a muzeme se tak oficialne neceho bat. Ale co, je okurkova sezona ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Bát by ses měl, pokud lížeš svý drahý polovičce kakaové očíčko, orálně ho uspokojuješ, š***š bez ochrany - střevní bakterie jsou nebezpečné, respektive dokáží změnit DNA i na penisu.
Nahlásit
No tak to ty Jezino muzes bejt uplne v klidu, vid? ... :-)
Denis36 (60/-/-)
střevní bakterie jsou nebezpečné, respektive dokáží změnit DNA i na penisu.
--------------
A jak to ty bakterie udelaji? Pouc me prosim pane biologu ... :)
Denis36 (60/-/-)
střevní bakterie jsou nebezpečné, respektive dokáží změnit DNA i na penisu.
--------------
A jak to ty bakterie udelaji? Pouc me prosim pane biologu ... :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nahlásit
I ten jezina má trochu pravdu. Třeba maso vyrobené z hmyzu je prakticky jistý karcinom kvůli různým bordelům obsaženým hlavně v krovkách díky kterým dochází k rychlejšímu dělení buněk a likvidaci víc než poloviny mikroflóry ve střevech a tím snížení imunity i o 70%. Touhle sníženou imunitou trpí až 90% populace ve vyspělých zemích mladší třiceti let. Ale klidně si ty sračky žerte a věřte nezávadnosti:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Maso přece bude umělé....to záchraní planetu :-)))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já maso nežeru, já už sem planetu zachránil, a vy si žerte co chcete :P jestli někdo žere nožičky a křidýlka z hovnivála nebo kuřecí žaludky a zobáčky pomletý v salámu, neni to jedno? btw toto je hustý:
"Zcela přirozeně bychom produkty z hmyzu nazvali hmyzím masem. Dle evropské unie, však hmyz nelze nazývat masem, neboť bezobratlí, mezi které hmyz patří, do masa nespadají. To že hmyz není maso, je jistě skvělá zpráva pro vegetariány."
takže vegetarián může klidně trhat nožičky chrobákům a žrát to páč to je sice živá bytost ale neni z masa... to sou p**e toto :D
"Zcela přirozeně bychom produkty z hmyzu nazvali hmyzím masem. Dle evropské unie, však hmyz nelze nazývat masem, neboť bezobratlí, mezi které hmyz patří, do masa nespadají. To že hmyz není maso, je jistě skvělá zpráva pro vegetariány."
takže vegetarián může klidně trhat nožičky chrobákům a žrát to páč to je sice živá bytost ale neni z masa... to sou p**e toto :D
Nahlásit
Tygře a jak se to umělé maso vyrábí víš? Ale jen ať kluci blbnou:)
Nahlásit
Změnit DNA i na penisu... to mi stačilo. xddd
jezino, já ti říkal, že bys někdy mohl i nic neříkat. vůbec nic. ;-)
jezino, já ti říkal, že bys někdy mohl i nic neříkat. vůbec nic. ;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vždyť by tu bylo smutno:)
Nahlásit
Existuje ale aji inteligentní humor.... :D toto je jak smát se hendikepovanýmu bez noh že si koupil lyže...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.