Hostivařská přehrada x Šeberák
Zajdi na Lhotu u St. Boleslavi na nudy pláž tam se kluci pomilují přímo na pláži a nikomu to nevadí..
Já tam nechodím, ale nedávno to bylo rozebíráno v hospodě
Já tam nechodím, ale nedávno to bylo rozebíráno v hospodě
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
To je divný ne? před pár dny v Ostravě v duhovém průvodu pořadatelé z neziskovek zběsile bojovali za práva gejů a kňučeli tam cosi o pronásledování kvůli orientaci: "Kvír lidé stále nejsou legislativně chráněni proti předsudečnému násilí"... a kdesi u rybníka si buzny veřejně honí p**a a "milují se spolu" ? to je nějaká duhová enkláva asi, ne? O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Právo š***t kdekoli u rybníka je základním stavebním kamenem ke šťastné qeer společnosti. A nikdo jim tuto pravomoc vedoucí k rounoprávnosti nemá co odpírat. To ti buřte ještě ronička slz pekarová ještě neřekla? O_o
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Právo š***t u rybníka maj rezervovaný pouze heteráci, gayové musí do kůlny nebo stodoly, prostě za zdi, aby nepohoršovali a neprobudili výchovou pracně vytěsněné touhy heteráků...:)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ani jedno, je to proste o tom byt nahy a uzivat si to, sexualni veci tam fakt nepatri.kdyz uz si chces delat neco takhle venku, tak prosim v dobe, kdy tam skoro nikdo neni.na sex hledej jina mista.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
V Hostivaři se mi celkem líbilo, ale já staromódní blb se tam byl koupat nebo spíš dát relax na sluníčku.
Ale je fakt, že když jsem šel od stánku na místo, tak tam stál borec, mladej, a stál mu k***t, docela velkej, mě to zdálky tak přišlo a když jsem šel kolem tak to byla pravda.
Tvl co to je? Já jsem asi hloupý staromódní blb z vesnice, ale tohle mi přijde trapný, nepristojny a já nevím co vše. Prostě stát v půlce pláže s postaveným c***kem není normální. Zdar.
Ale je fakt, že když jsem šel od stánku na místo, tak tam stál borec, mladej, a stál mu k***t, docela velkej, mě to zdálky tak přišlo a když jsem šel kolem tak to byla pravda.
Tvl co to je? Já jsem asi hloupý staromódní blb z vesnice, ale tohle mi přijde trapný, nepristojny a já nevím co vše. Prostě stát v půlce pláže s postaveným c***kem není normální. Zdar.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Phujky ty jsi ale netolerantní tentononc O_o ty bys stvořením soudruha Hospodina upíral základní právo stát kdekoli, a to obzvláště v půlce pláže, s postaveným č***kem? O_o phujky phujky
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já bych řekl že znečištěná voda sinicemi je nejmenší forma špíny těchto Augiášových chlívů :-)
Nahlásit
Byla to má první návštěva nudaplaze v životě, resp. Po 8 letech kde jsem navštívil nudaplaz v Chorvatsku.
Jsem netolerantní:-D alemmm
Jsem netolerantní:-D alemmm
Nahlásit
BussterX (103/130/150)
To je divný ne? před pár dny v Ostravě v duhovém průvodu pořadatelé z neziskovek zběsile bojovali za práva gejů a kňučeli tam cosi o pronásledování kvůli orientaci: "Kvír lidé stále nejsou legislativně chráněni proti předsudečnému násilí"... a kdesi u rybníka si buzny veřejně honí p**a a "milují se spolu" ? to je nějaká duhová enkláva asi,
Bussi a hatéčka to dělaj rovnou na ulici a v průvodu lidí... to ti neva..:)
https://cnn.iprima.cz/…lemem-442481?…
To je divný ne? před pár dny v Ostravě v duhovém průvodu pořadatelé z neziskovek zběsile bojovali za práva gejů a kňučeli tam cosi o pronásledování kvůli orientaci: "Kvír lidé stále nejsou legislativně chráněni proti předsudečnému násilí"... a kdesi u rybníka si buzny veřejně honí p**a a "milují se spolu" ? to je nějaká duhová enkláva asi,
Bussi a hatéčka to dělaj rovnou na ulici a v průvodu lidí... to ti neva..:)
https://cnn.iprima.cz/…lemem-442481?…
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tys asi nepochopil podstatu mého sdělení tatra, pointa byla v tom, že na jedné straně si buzní aktivisti furt stěžují a fňukají jak se nám špatrně žije v netolerantní společnosti a přitom jak je vidět tak mohou buzny nebo bisexky bez problému veřejně u rybníka hulit p**a.... a myslím že neexistují žádní hetero aktivisti kteří by si stěžovali na netolarenci... už to chápeš?
Nahlásit
Za tohleto tě čivavy rozcupujou na atomy ^_^
Nahlásit
Chudáci diskriminovany čivavy, musí žít v této zle totalitě, je mi jich líto. :-)))
Nahlásit
Doba se mění, dřív byl prý populární u buzen knír a teď je to holt kvír xDD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Buss: a myslím že neexistují žádní hetero aktivisti kteří by si stěžovali na netolarenci...
no tak, takovej aktivismus by byl v homofobní heterácké společnosti docela zbytečnej nemyslíš? Kdybys byl heterák tak se můžeš muckat kde se ti zamane a nikdo ti nic neřekne.
no tak, takovej aktivismus by byl v homofobní heterácké společnosti docela zbytečnej nemyslíš? Kdybys byl heterák tak se můžeš muckat kde se ti zamane a nikdo ti nic neřekne.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A kde přesně tu homofobní společnost máš? určitě neni u toho rybnika kde si dvě buzny honí p**a, že? :D běž do zkusit do ruska třeba, a pak si řeknem co je homofobní společnost ty ufňukanče :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hostivařská přehrada ted vypada uplne jinak. Vykaceli tam vsechny kere a stromy, takze je tam obrovska planina, kde se neda moc schovat...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.