Kam v létě do ciziny?
16. 07. 2024 v 13:58
Anonym
Anonym Ahoj, chtěl bych letos někam k moři, ale nevím kam vyrazit. Třeba někdo doporučí místo v zahraničí u moře, kteréje gayfriendly a hlavně se tam dá něco zažít. Je tam dost kluků a cruising areas.
Nejlepší moře je bazének u i8051 na zahradě. Tam se odehrávají všechny ty fiktivní plavby na jachtě, kterými se nás snaží krmit ..... :-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Není už trochu pozdě toto zjišťovat v půlce léta? :D
A taky není to trochu moc chtít "dost kluků" a "cruising areas"? Když je tam dost kluků, tak můžeš cruisovat vlastně všude a nepotřebuješ lézt na speciální místa. :D
Ale tak třeba Barcelona a Sitges, ale i na Mallorce byl Grindr dost narvaný a nadržený. :)
Ale nejlepší na to mi pořád přijdou Kanáry, ale tam je blbost jezdit v létě. Lepší je na jaře nebo na podzim.
A taky není to trochu moc chtít "dost kluků" a "cruising areas"? Když je tam dost kluků, tak můžeš cruisovat vlastně všude a nepotřebuješ lézt na speciální místa. :D
Ale tak třeba Barcelona a Sitges, ale i na Mallorce byl Grindr dost narvaný a nadržený. :)
Ale nejlepší na to mi pořád přijdou Kanáry, ale tam je blbost jezdit v létě. Lepší je na jaře nebo na podzim.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Do gejfrendly destinaci bych nikdy nejel. Znam jen dobre destinace s dobrymi lidmi, jidlem a vyzitim. A to s buznama nema nic spolecnyho. Takze jestli je pro tebe "neco zazit" synonymum pro "zaprcat si v krovi s kymkoli", tak je mi lito ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Za mě (v evropě) vždycky řecko. spíše ostrovy, než pevnina. do místa plný buzen, jako je ibiza a spol. bych teda nejel. mám jiné nároky na dovču, než aby tam byla spousta buzen. ;-)
rušno je na západní krétě, klid je třeba na thasosu (nejzelenější ostrov) nebo skopelosu. kerkýra (korfu) také není špatná volba.
rušno je na západní krétě, klid je třeba na thasosu (nejzelenější ostrov) nebo skopelosu. kerkýra (korfu) také není špatná volba.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Spravne mamko, Skopelos, Skiatos, Volos a celej ten pruplav nad Athenama prozkoumavame celej rijen :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
No jasný, znám to tam, však víš, že z volosu mám babičku ;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Na Lipno :-) nebo Machac
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tak u baabinky se stavime na obed :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já bych doporučil jet někam, kde je teplo, když ti je u nás stále zima.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Oukej :) co by sis dal? stifado? jemista? keftedes? suvlaki? melitzanosalata? musaku? tyrópitu? všechno máme, všechno umíme ;-) choriatiki salát a jiné mezze samozřejmě taky!
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak buzních rájů se anonymní mrdce zachtělo:-) Za mě jaký koli vězení, když jako zrádce systému nehodláš roztáčet jeho kola a přispět tak k blahu společnosti a na místo toho se hodláš někde neefektivně poflakovat:-)
Nahlásit
Tak standardni trojkombinaci: reckej salat - saganaki - musaka + ouzo, jako u Dzordze ka Kalamosu :-)
Ve volos se nepije ouzo, ale tsipouro. jinak je to stejnej blaf xddd
dzordze bude jorghos? jiřík, ne?
dzordze bude jorghos? jiřík, ne?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No predstavuje se jako George, byl jsem u nej pred tejdnem :-)
https://ctrlv.cz/ZiMX
https://ctrlv.cz/DACb
https://ctrlv.cz/ZiMX
https://ctrlv.cz/DACb
Nahlásit
Pěkná řecká díra xdd ne, fakt pěknej přístav
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Starý Klaus říká že dovolená je přežitek:-#
Nahlásit
Podle nadpisu to vypadalo na úplně v pohodě téma, a když to člověk rozklikne, tak je z toho tradiční sračka "kde nejsnáz najít random šuk".
Ale pokud je pro tebe vrcholnej zážitek zapíchat si někde na hajzlu s první buznou, co ti koupí panáka, tak to můžeš klidně zůstat tady a ještě ušetříš, nemusíš se kvůli tomu drbat k moři...
Ale pokud je pro tebe vrcholnej zážitek zapíchat si někde na hajzlu s první buznou, co ti koupí panáka, tak to můžeš klidně zůstat tady a ještě ušetříš, nemusíš se kvůli tomu drbat k moři...
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Já do Řecka nemůžu, já už bych se pak nikdy nevrátil....což by vlastně bylo lepší....jedu do Řecka:-)))))
Nahlásit
K***a to bylo hodně džezinoidní, promiň tygříku O_o
Nahlásit
Já vím:-) ...ale nevím jestli bych nemel jet spíš do Ruska:-D když je to teď tak moderní.
Nahlásit
Teď je moderní jezdit orodovat ke znovuzrozenému novodobému bohupánu do Kyjeva ^_^
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ooo pane nejvyšší nejspravedlivejsi velkomozny zelený, pochvalnen buď režim tvůj, a zakony tvé spravedlivé demokratické, zbav na všeho ruského, amen.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A aspoň 10x ^_^ Tam jezdí orodovat i Hospodin ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Frederic (28/178/70) Před 15 hodinami
...Pěkná řecká díra xdd
______
Pěkná Řecká díra, hmm to zní dobře, tzatziků by do ní bylo dost xDD
...Pěkná řecká díra xdd
______
Pěkná Řecká díra, hmm to zní dobře, tzatziků by do ní bylo dost xDD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.