Jaký je comingout na učilišti?

18. 07. 2024 v 01:30
Anonym

Ahoj nejsem na hlavu moc nadanej takže jsem šel na učiliště a lidi co jsou na střední co jsem znal už maj coming out za sebou. Jak se liší homosexualita na učilišti a jak na střední škole?

Jako vsude, je to kus od kusu, par takovych kluku jsem mel moznost poznat a nezridkakdy to meli na ucnaku lepsi jak na stredni. Pokud se sejde dobra grupa a ten ucnak ma prijemne prostredi, ve smyslu toho, jak se ke studentum stavi, myslim si, ze pak nezalezi ani na oboru, a lidi Te vezmou tak jak jsi.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je nějakej povinně volitelnej předmět? O_o
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

...Jak se liší homosexualita na učilišti a jak na střední škole?
_________
Nijak, teplotu máme všichni stejnou xD
_________
Nijak, teplotu máme všichni stejnou xD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Učiliště na charbulce v brně bylo líheň bazerantů :D teda zejména obory kadeřník a cukrář :D ale nevim jak je to dneska, už dlouho tam před školou s pytlikem bombónů nepostávám... 8)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Reakce okoli neni funkci vysky skoly. Takze i na stredni muzou byt kkti a naopak na SOU zase nornalni lidi. Holt to zkus a dej vedet ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Hele, lidi té budou vždycky brát podle tvých schopností a dovedností. Mimochodem proč máš potřebu to vyřváňat? Když se tě někdo zeptá, klidně řekni pravdu, ale vlastní iniciativa v těchto případech nemusí být úplně žádoucí :).
Nahlásit

A nebylo by lepší si dát zapečenou topinku s roztaveným sýrem ve vajíčku a na nějakej coming out se vykašlat?
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

No nevím, jestli je každý takový gurmán, aby si mazal roztavený coming out na topinku s vajíčkem xDDD
Nahlásit

Chtěl bych ještě dodat. Anonyme nepospíchej, vše má svůj čas.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Jeziis, dej si uz tu topinku a bez ... :-)
Nahlásit

Podle toho, co tu Jezina plodí, bych řekl, že žere spíš topinky na induloně.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Už mi došel chleba. Měl nožičky.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.