Zvetseni penisu

Ještě ti může narůst, než se ti zastaví růst. Což je někde kolem 20-21 rokem věku.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Máš ho malého ? Nezoufej ;-) Strč ho do úlu a zabouchej :-D
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Prodává se nespočet pomůcek, různých "natahovačů" a vakuových pump. Mimo to lze praktikovat několik jednoduchých technik, cviků, které pomáhají nejprve uvolnit topořivá tělesa, aby se do nich následně vešlo více krve, a po nějaké době, efekt prodloužení, zvětšení bývá trvalý. Mezi japonskými masážemi je praktikována přímo masáž penisu určená na zvětšování menších a rovnání zakřivených penisů.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 8
Nahlásit

Ja pry potrebuju spis zmensovac :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Na krátkodobé zmenšení je prý účinná ledová voda :-D Dlouhodobé pak často přichází samo s věkem :-D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

K těmto účelům vlastním více jak desatero takových udělátek, říká se jim úl. Vevnitř jsou tací malí chirurgové, kteří po vložení tvůj úd velice rychle zvětší :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Před 16 hodinamiOn-line Denis36 (60/-/-) NOVÉ
Ještě ti může narůst, než se ti zastaví růst. Což je někde kolem 20-21 rokem věku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Tu první větu nemyslíš vážně že ne?
Tu první větu nemyslíš vážně že ne?
Nahlásit

To jsou problémy, ještě že tomu nerozumím:-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Bombo, když roste tělo, roste i penis.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

O růstu těla si nikde nic nepsal a i tak je to blbost. Kde na to furt chodíš?
Nahlásit

Vy jste pane Jez podle reakcí vážně hloupý. Už víte proč nikoho nemáte? Já už ano :p
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit

Mě je šumák, jak žiješ a tobě je houby do mýho soukromí, stejně tak, jako mě do tvýho. Takže si zklidní hormony a starej se o svoje.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Mozna kdybys Jezino nepsal ty nesmysly, tak se o tebe nikdo nestara ... :-)
Nahlásit

Jezino kdyby ses držel toho co si sám napsal tak teď supervízra šoustáš v té svojí chajdě:)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Supervajz mě neláká, jsem rád, že má někoho jinýho, neklapalo by to mezi námi, protože má jiný zájmy a jsme povahově odlišní.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

To máš pravdu, on není pedofil ^_^
Nahlásit

To doufám nemyslíš vážně něco takového tvrdit:
Klucinek:
PROFILVÍCE INFORMACÍFOTOGALERIE ▪ 21PŘÁTELÉ ▪ 1
Orientace:
gay
Partner:
vážný vztah
Hledám:
kamarádství
pokec
Ve věku:
od 15 do 60 let
Návštěv:
35 239 ×
Přihlášen:
Před 4 minutami
Od 15???? Ono to kamarádství je jen zástěrka, že?
Klucinek:
PROFILVÍCE INFORMACÍFOTOGALERIE ▪ 21PŘÁTELÉ ▪ 1
Orientace:
gay
Partner:
vážný vztah
Hledám:
kamarádství
pokec
Ve věku:
od 15 do 60 let
Návštěv:
35 239 ×
Přihlášen:
Před 4 minutami
Nahlásit

Jaká zástěrka? Prosíme vysvětlit:)
Nahlásit

Ale Jezino hloupa, "hledam kamaradstvi a pokec 15 - 60 let" od nekoho, komu je 34 neni pedofilie. Pedofilie je tvych "chci holeho kluka na sex do 16+ a zaplatim listek na autobus", kdyz ti je 60. Tyvole.sedesat! Uz to konecne tvy 3 bunky pochopi? ... :-)
Skvely, jak sem vzdy neco zkopirujes a tim vse, co rikas, hned popres. Navic ani nejsi schopen to citelne zkopirovat ... :-)
Skvely, jak sem vzdy neco zkopirujes a tim vse, co rikas, hned popres. Navic ani nejsi schopen to citelne zkopirovat ... :-)
Nahlásit

Věkem může zmoudřit pouze inteligent. Z mladého d***la se jen stane starý d***l. Neb ten zkušenosti životní, v moudrost starých kmetů pretavit nedokáže.
Nahlásit

Před 3 hodinamiOff-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Ale Jezino hloupa, "hledam kamaradstvi a pokec 15 - 60 let" od nekoho, komu je 34 neni pedofilie. Pedofilie je tvych "chci holeho kluka na sex do 16+ a zaplatim listek na autobus", kdyz ti je 60. Tyvole.sedesat! Uz to konecne tvy 3 bunky pochopi? ... :-)
Zaplacení jízdného není úplatek za sex. Tak si zklidni hormony a nešermuj tu svejma výplodama fantazie.
Zaplacení jízdného není úplatek za sex. Tak si zklidni hormony a nešermuj tu svejma výplodama fantazie.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A on někde psal o úplatku za sex? Takhle to bereš jen ty. Aspoň teda já mám pocit že chtěl jen poukázat na tvou chlípnost a především hloupost. Třeba nám do toho vnese kousek světla:)
Nahlásit

Tim, ze jezino vypichnes marginalni problem, tim svuj velky problem, ze jsi pedofil, vazne neschovas ... :-)
Navic to nejsou vyplody fantazie, chces to vazne vsem pripomenout? Opravdu? Staci rict ... :-)
Navic to nejsou vyplody fantazie, chces to vazne vsem pripomenout? Opravdu? Staci rict ... :-)
Nahlásit

Do 60 Jezino, tak šup, šup, rychle klučínkovi napiš, než ten limit překročíš :D
Do 60 Jezino, tak šup, šup, rychle klučínkovi napiš, než ten limit překročíš :D
Nahlásit

Jezino to široký věkový rozpětí tam mám právě proto, protože jsem tím chtěl naznačit že nemám problém komunikovat s kýmkoliv ROZUMNÝM bez ohledu na věk :-) A to na rozdíl od tebe bez jakýchkoliv jiných úmyslů :-)
Jo vidíš a díky, zástěrky, ty ještě musim objednat na multikáru ^_^
Jo vidíš a díky, zástěrky, ty ještě musim objednat na multikáru ^_^
Nahlásit

Tak jsem to škrte jezinovi trošku pošteloval, by to ještě stihnul ^_^
Nahlásit

:-D jen sem cítil potřebu vyjádřit se ♧●
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

V tom tě nikdo nemůže omezovat, neb žijeme v době svobod kdy cenzura je pouhým pojmem v učebních historie ^_^
Nahlásit

Cenzura patří despoticke minulosti, jsem rád že žijeme ve svobodné společnosti jejíž základem je pluralita názorů. Nikdo není cenzurovan a vyhazovy z práce za nevhodné názory jsou reliktem minulosti.
Nahlásit

Škoda že se pak člověk probudí ^_^
Nahlásit

Před 17 hodinamiOff-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Tim, ze jezino vypichnes marginalni problem, tim svuj velky problem, ze jsi pedofil, vazne neschovas ... :-)
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Všichni zde přítomní ví, že jsi místní vyhlášená drbna, která vyžvaní i to co není pravda.
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit
Všichni zde přítomní ví, že jsi místní vyhlášená drbna, která vyžvaní i to co není pravda.
Nahlásit

Klučínku, šikovnej, ale jezinu beztak diskriminuješ zmínkou o rozumu :D
Nahlásit

Ach jo, vždycky udělám všechno špatně :'(
Nahlásit

Denis36 (60/-/-)
---------------
Neni treba nic vyzvanovat, ze jsi pedofil vsichni zde p***omni vedi, sam jsi to i priznal, takze to pravda je. Pokud bys nebyl pedofil, nekoncila by tva sexualni preference ve tvych 60 letech na detech "do 16+" let ... :-)
---------------
Neni treba nic vyzvanovat, ze jsi pedofil vsichni zde p***omni vedi, sam jsi to i priznal, takze to pravda je. Pokud bys nebyl pedofil, nekoncila by tva sexualni preference ve tvych 60 letech na detech "do 16+" let ... :-)
Nahlásit

Klucinek (34/176/75)
--------------
Vsechno ne, med mas dobrej ... :-)
--------------
Vsechno ne, med mas dobrej ... :-)
Nahlásit

Taky už dávno došel :-/ -)
Nahlásit

Taky ho tu máte dávno připravenej ^_^ a na medu nemám žádnou zásluhu, ten zvrací ta hodná zvířátka :-)
Nahlásit

Vyyyborne, takže už jen vyzvednout:-))) krásná práce.
Nahlásit

Ale jdi ty klučínku, dobře jsi to udělal, alespoň z hlediska vlastního duševního zdraví :D
Nahlásit

Mazej na konec fronty ... :-)
Nahlásit

Dám stovku každýmu co se nechá předběhnout:)
Nahlásit

Pche, si dojdu k sousedovi a koupím si, jakej chci za výkupní cenu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Tak co ti zbyde, vid? Naposled jsi ale psal, ze soused z mesta je b***c a nemluvis s nim .. takze zase zmena? :-)
Nahlásit

O žádném sousedovi jsem nepsal, že je b***c.
Ostatně b***i, jako ty se vždy snaží nějak zaujmout.
Ostatně b***i, jako ty se vždy snaží nějak zaujmout.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Psal jste to i mně pane Jez že na chatě máte souseda z Prahy a že je to b***c a nemluvíte s ním. Takže jste mi lhal? :p
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.