Finanční ztráta

23. 07. 2024 v 13:37
Anonym

Neskutečné jak někteří jedinci jsou schopní zatěžovat soudy takovými hloupostmi :D https://archiv.hn.cz/…l-resit-soud?…

Tak magori a exhibousi jsou vsude. Ale ve finale ze sebe oba udelali kkty a to je spravne, tak to vesmir chtel ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nakopat do p***le oba. Domluvit si schůzku a pak nezvedat telefon, sráč. Ta reakce ovšem byla dost nevyzrálá, b***c.
Ale na druhou stranu se konečně u soudu setkali :D
Ale na druhou stranu se konečně u soudu setkali :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Pochybuju, že se setkali. Věci u správního soudu se v drtivé většině případů rozhodují od stolu bez nařízení jednání.
U přestupkovýho nejspíš taky ne, není automatická povinnost SO nařizovat ústní jednání (pokud se neřeší přestupek mladistvýho, což v tomhle případě asi sotva) a pokud vysloveně nemusí, tak na to serou. Přestupkový věci se řeší vesměs korespondenčně, notabene k***tiny jako je tohle.
U přestupkovýho nejspíš taky ne, není automatická povinnost SO nařizovat ústní jednání (pokud se neřeší přestupek mladistvýho, což v tomhle případě asi sotva) a pokud vysloveně nemusí, tak na to serou. Přestupkový věci se řeší vesměs korespondenčně, notabene k***tiny jako je tohle.
Nahlásit

Ja kdyz jsem jednou nakopal p***l p******tovi, co u nas hazel do kosu pro psi hovna petardy a mel desnou p***l, ze to pak litalo kolem, tak to bylo ustni. Jsem ho ve finale v tech hovnech vytrel, vyfotil ho a poslal to kamosce na urad, aby vedeli, komu poslat fakturu. A byli jsme pak u jednani oba. Jen on si teda sednul co nejdal ode me a kdyz jsem ho pak obcas potkal, radeji prechazel na druhou stranu ulice. A jeste dlouho od tech hoven smrdel. Takze to nebylo korespondencne, ale hezky E2E :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Nevím, kdy přesně bylo to "někdy", ale ještě pár let zpátky (mám pocit, že do konce platnosti starýho zákona o odpovědnosti za přestupky, tj. 2017, ale nevím přesně a hledat se mi to teď fakt nechce) byla povinnost úřadu ústní jednání nařizovat ex offo ve všech věcech.
Nahlásit

Anonyme amerikanismus se začíná objevovat i v našich končinách.
Tím chci napsat, že v Americe se lidi soudí, kvůli blbostem a my jako správny ofce od nich ty moresy kopírujeme.
Tím chci napsat, že v Americe se lidi soudí, kvůli blbostem a my jako správny ofce od nich ty moresy kopírujeme.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Amerikanismus je ale Jezino uplne neco jinyho ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ano, zde není žádnej Amerikanismus, ale začíná se zde projevovat ta správná Americká demokracie se vším všudy :-) cink cink klíčema :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

To bude ještě dlouho trvat, než se k tý pravý demokracii prokoušeme. Sice pravda, že jsme si před 35 lety zacinkali klíčema, ale nikdo ještě tehda nevěděl, že ten přechod myšlení některých politiků bude tak zdlouhavým procesem.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

A co je tady Jezino tak nedemokratickyho? Nemuzes se vyjad***? Muzes. Mame tu pronalsedovani za politicky nazory? Nemame. Mame tu Gulagy? Nemame. Vypadavaj tu lidi z okna? Nevypadavaj. Vis, ona zadna vlada tu neni proto, aby se o tebe starala, ale proto, aby ti udelala podminky pro tvoje fungovani. Takze podnikat muzes, psat na netu tvy hloupy nazory muzes, studovat muzes, skolstvi a zdravotnictvi mame skvely, soudy nezkorumpovany, dostatek vseho, co potrebujes, atd atd ... tak co ti tak Jezino vadi? Ze sis podelal svuj zivot a ted bydlis v maringotce, to nesvadej na demokracii, to je spise tvuj problem a problem tvyho mysleni. Mozna kdybys taky nekdy vypadl do sveta, tak bys videl, jak se tu mame skvele ... :-)
Nahlásit

Mě třeba nezajímá co maj ve světě, ano jsou země kde chcípaj hlady, ale kvůli tomu nebudu plácat že se tu máme dobře. Přesně tohleto dělá v současné době Pávek s Fyjalskym. Podívejte se, jinde se maj hůř. Prej nezkorumpovaný soudy :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale no tak, zas to tak nemaluj na růžovo :-D školství máme systémově jedno z nejzaostalejších a o zdravotnictví ani nemluvě :-D:-D:-D:-D to že to je zdánlivě zdarma neznamená že to funguje :-) gulagy tu sice nemáme, ale moderní montovny od nich nemaj daleko :-) a jestli takhle vypadaj podmínky pro život vytvořený vládou, tak by udělali líp kdyby se spakovali a odtáhli do p**e a zahodili za sebou klíč :-) ale dík za pobavení :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Klucinku buď v klidu ty montovny už končí. Aspoň co mi říkali známí tak jen dojíždí staré smlouvy a pak zavírají fabriky a to ze dvou důvodů. Staré nasmlouvané ceny sou pro ně likvidační kvůli vysokým cenám energií anebo co je častější tak už rok a půl nepřichází nové zakázky protože odběratelé v Německu buď zkrachovali nebo si našli levnější dodavatele většinou v mimoevropských zemích. Vysoké energetické náklady spolu s emisními povolenkami naše firmy dělají konkurence naprosto neschopné a noví investoři se k nám nehrnou protože u nás je dost nestabilní a nepředvídatelná situace
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Jen připomínám, že demokracie je forma vlády, nemá nic společného s výsledky vládnutí. O tom, nakolik jsme zůstali demokratickou zemí je možné a dokonce záhodno diskutovat. Protože ani demokracie a ani žádné svobody nejsou samozřejmostí, je třeba o ně pečovat a bránit je.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Íčko, nemohl bys to adjektivum skvělé změnit na "prozatím jakž takž fungující"? Bylo by to blíž k realitě :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Já bych to osobně definoval spíš jako "již dávno v pyči" :-)
Ano demokracie jakožto teoretická šablona nemá co do činění s výsledky vládnutí. Ovšem my, respektive naši volení zástupci, tu šablonu vzali, pochacali, vytřeli si s ní ***, narvali krávě do p***le a z ní vytaženou jí teďkon aplikujeme v praxi a tvrdíme že je k nerozeznání od originálu :-)
Ano demokracie jakožto teoretická šablona nemá co do činění s výsledky vládnutí. Ovšem my, respektive naši volení zástupci, tu šablonu vzali, pochacali, vytřeli si s ní ***, narvali krávě do p***le a z ní vytaženou jí teďkon aplikujeme v praxi a tvrdíme že je k nerozeznání od originálu :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

A co je ten originál? Možnost volby jen pro zlomek svobodných občanů, mužů? Tady máme zastupitelskou demokracii, pořád můžeš zakládat strany, kandidovat a volit. Že strany neplní volební sliby? Že nevládnou dobře? Od toho jsou tu volby, není chyba systému, že se volič nechává opít rohlíkem a bere to čistě povrchně...
Nahlásit

"již dávno v pyči", nebyl bych tak přísný, směr jsi ale vystihl dobře :D
Nahlásit

Ne, nemohl, dekuji za pochopeni ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jsem pochopení skoro až plnej, tak v klidu kousek odstříknu:D
Nahlásit

A kujva, téma politické :-) ... On si každý žije ve svém světě a podle toho hodnotí, já už bych mohl jen a pouze opakovat různé teze které jsem napsal dříve, to mi přijde zbytečné. Takže to nějak extra komentovat nebudu.
Já jsem ,,Hamplovec" (tenhle výraz jsem nikdy nikde neslyšel, vymyslel jsem si ho) ....takže já to vidím z 70-80% prostě tak :-)
Já jsem ,,Hamplovec" (tenhle výraz jsem nikdy nikde neslyšel, vymyslel jsem si ho) ....takže já to vidím z 70-80% prostě tak :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.