Děláte si to s bratrancem?

Jo, dělám si to společně s bratrancem. Například tuhle jsem potřeboval vydláždit plácek pro pergolu, a on měl čas a hlavně má řezačku na dlaždice, tak jsme to dělali spolu.
Špatný to určitě není, ta dlažba se docela povedla. A přestat s tím taky nejde, protože ještě je potřeba dodělat střechu na té pergole.
Špatný to určitě není, ta dlažba se docela povedla. A přestat s tím taky nejde, protože ještě je potřeba dodělat střechu na té pergole.
Souhlasím - 18 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Obecně rýpaly moc nemusím, ale tohle se povedlo :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Pokud je ti fakt 31 a prcáš bratrance, tak si už asi jinýho chlapa nenajdeš :-D
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Ta reakce nemá chybu xD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Taky jsem to kdysi dělal s bratrancem. Chodili jsme do lesa chytat ryby na místní potok a když se někdo z nás udělal, šel domů celý promočený.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

Legálně to lze (z pohledu sexu mezi příbuznými). Reálně se to dost náhoda, aby byli oba na kluky :-D
Nahlásit

Kolik je tomu bratranci? :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Mému bratranci je už 56 a to že se několikrát udělal s prutem v ruce ve vodě mu na rozmnožování neubralo, postavil barák, založil rodinu a už se těší na vnoučata.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit

A Jezina se take tesi na ta vnoucata ... :-)
Nahlásit

Na cizí určitě, dokud budou do 16+ :D
Tak jestli je bratranec zletilelej a svéprávnej a vše je konsensuální, tak v tom problém nevidím. Ale že se na to ptáš v 31 mne také podivuje ...
Tak jestli je bratranec zletilelej a svéprávnej a vše je konsensuální, tak v tom problém nevidím. Ale že se na to ptáš v 31 mne také podivuje ...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Halt to je jen důkaz že věk fyzický ne vždy koreluje s věkem mentálním ^_^
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

A že těch případů i tady je :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Před hodinouOff-line I8051 (53/184/97) NOVÉ
Souhlasím - 2 •
Je to marný, je to marný, je to marný.
Tady by pomohla jen léčba šokem.
Souhlasím - 2 •
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Denis36 (60/-/-)
Off-line I8051 (53/184/97)
------------
No, to ti rikame porad ... :-)
Off-line I8051 (53/184/97)
------------
No, to ti rikame porad ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

To je jak z gay povídek. když jsme spolu byli na chatě a rodiče jeli na celodenní výlet a my radši k vodě. mě 14, bratrancovi 16. a pak jsme se teda šli koupat. samozřejmě, že bez plavek ... xddd
Nahlásit

Íčko, neotáčej to. Všichni vědí, že tu jsi marnej jen ty, kterej by se se svými miliony mohl válet na Bahamách, ale ty místo toho sedíš na buznaseznamce a prudíš.
Není ti to trapný?
Není ti to trapný?
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Taťko, proč se neválíme na bahamách? ;-)
Nahlásit

Pretože ste masochisti a radšej trávite čas s dementnou ježurou :))
Nahlásit

To jsou samý bahamy, sejšely, a já mám tady práce a zase se mi do toho nechce k***a, to je tím vedrem, se nedivím těm afričanům že jsou tak líní.
Nahlásit

The lenoši, rámky ze včel odnošený, vysířený, plodiště připravený na zimu, dva hekťáky medovinky už kvasí, medárna vycíděná, cukr snesen z půdy, zahrada proklestěná, posekaná, okurky posbírány, brutar hučí jak raketovej motor, teď už jen vyřezat trubčinu z rámků, vytavit vosk, kolegovi odevzdat zbytky plástů s medem fakanům na žužlání a může se jít na pívo ^_^ jestli teda knajpy dřív nezavřou :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Farming simulator? teď byl v letní slevě na steamu, taky sem nad tím přemejšlel že si ho pořídím... 8)
Nahlásit

Ó zazni písni vznešená,
o práci, která vrozená
přirodou lidstva jest,
a vše, co člověk uživá.
Z šlechetné práce vyplývá,
buď práci čest,
buď práci čest!
o práci, která vrozená
přirodou lidstva jest,
a vše, co člověk uživá.
Z šlechetné práce vyplývá,
buď práci čest,
buď práci čest!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Vrátím se k věci, proč se na to ptám až teď ? Vždycky sme si dělali dobře a neřešil sem to ale stalo se to jaksi pravidlem, přijede a z nadrženosti se prostě musíme udělat … nevím jestli už není na čase s tím přestat ale v ten moment to člověk prostě neřeší žejo…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Denis36 (60/-/-)
Všichni vědí, že tu jsi marnej jen ty, kterej by se se svými miliony mohl válet na Bahamách, ale ty místo toho sedíš na buznaseznamce a prudíš.
------------
No vidis to, jak jsem solidarni, sic muzu, ale zustavam tady a staram se tu o vas. A Bahamy ne, to je nuda, preferuju Dominiku, Lucii nebo Vincenta. Pokud ale tichomori, tak Hawai, Galapagy, Cookovy ostrovy a obecne Francouzskou polynezii :-)
Všichni vědí, že tu jsi marnej jen ty, kterej by se se svými miliony mohl válet na Bahamách, ale ty místo toho sedíš na buznaseznamce a prudíš.
------------
No vidis to, jak jsem solidarni, sic muzu, ale zustavam tady a staram se tu o vas. A Bahamy ne, to je nuda, preferuju Dominiku, Lucii nebo Vincenta. Pokud ale tichomori, tak Hawai, Galapagy, Cookovy ostrovy a obecne Francouzskou polynezii :-)
Nahlásit

Kdyby ses tu o nás staral, tak bys tyhle stránky lépe vedl, chvástale.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já tedy preferuji zlaté písky ^_^ mám to pár kroků za barákem a nemusím ztrácet drahocenný čas trajdáním po kdejakých horoucích řitích ^_^
Nahlásit

To pro ten med pojedu až do Bulharska? :-O
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

No pokuď je nestihnu smíchat s cementem, to pak povalíš na maltu ^_^
Nahlásit

Tak si to hlavně kluci nespleťte, ať neskončíte na hnusně bisexuálních zlatých pyscích :)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.