Boxerky pod plavkama
30. 07. 2024 v 20:31
Anonym
Anonym Máte někdo vysvětlení, proč mladí kluci nosí pod plážovýma plavkama ještě boxerky?
1. proč je to téma anonymně?
2. proč je to tu téma hned 2x?
3. jeden můj kamarád nosil boxerky pod plavkama, protože mu jinak prý sjížděli. Jestli je to pravda nevím, třeba mu jsou plavky v rozkroku nepříjemné.
2. proč je to tu téma hned 2x?
3. jeden můj kamarád nosil boxerky pod plavkama, protože mu jinak prý sjížděli. Jestli je to pravda nevím, třeba mu jsou plavky v rozkroku nepříjemné.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak nevím,já to nedělám, namocily by se...lol...asi už jsem starej, bude mi už dvacet v dubnu..ale v mokrejch plavkách domu, to prej se nemá, ty se máj vyměnit za něco jinýho..
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Srandovní, jak o tom mamánek Frederic, který má široko daleko nejmenší p**o, musí stále dokola psát :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
On tam vajcoblb musi mit 23 let, kdyby tam mel svych pravych 41, tak s jeho postavou by ho uz vubec nikdo nechtel. Ono i takhle uz nema prakticky sanci. Kdo by taky chtel zamrzlyho ctyricatnika, co honi na detsky slipecky a jeste to dava na amatery ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jojo, autíčkové vemeno i8051, co objíždí základní školy a z povzdáli očumuje děcka, mi bude vyprávět co mám správně dělat.... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Bohuzel vajcoblbko, zakladky jsou otevreny dopoledne a to ja spim :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
To by mě hňupko i8051 zajímalo, která základka má otevřeno maximálně do 11:59 :-)
Nahlásit
Maminčin masturb Frederic je zaseklej u maminky....musí poslušně poslouchat :-)
Nahlásit
Mne strasne bavi sledovat tech par samych lidi co napisou pod vsechna temata... a vetsinou jsou to komentare kompletne mimo misu :D to je vzdy tak vzit popkorn a sledovat, kdo tomu da korunu a nanda tomu druhymu. nemate co jineho na praci nez se hadat pod kazdym prispevkem o hovnech? :)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Hovna jsou důležitý :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.