Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload

PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Přestat kouřit - začít kouřit

01. 08. 2024 v 10:15Off-line Tygr728  (32/190/90)
Jsou tady odnaučení kuřáci? Když už se tady řeší toliko hoven :-) Tak by mě zajímalo, jestli je tu někdo kdo přestal kouřit.
Jestli se vám to vracelo ta chuť?

Já nekouřím pár let, a začalo se mi to vracet ta chuť, hlavně třeba večer, když je krásně, chladnější vzduch, to si o to přímo říká!
Sere mě že nejde kouřit jen občas, nebo s někým, třeba krabičku na měsíc nabo minimálně týden, a zapálit si jen v takových,, romantických" chvílích :-)

Plno lidí zase po letech začlo. Já jsem rád že už nekouřím a začínat nechci a doufám že nebudu, ale upřímně a objektivně musím říct, že nejen že se mi po přestání nic nezlepšilo, ale spousty věcí se zhoršilo.
Na cigaretě se navazovaly vztahy, našlo se pár kámošů, člověk se hodně dozvěděl a spousty věcí dokázal sehnat přes kontakty z cigárka.
Je to skvělá socializační věc :-)
01. 08. 2024 v 10:49Off-line I8051  (54/184/97)
Ja kouril v paty tride. Zacal jsem o velky prestavce, pak jsem se posral a hned s tim skoncil. Takze prestat se da :-) ty se na to ale vyser, neni to uz cool, leze to do penez, zdrzuje te to od piva a v zime pred hospodou nastydnes :-)
01. 08. 2024 v 11:25Off-line Klucinek  (35/176/75)
Jestli začneš pudeš do nebe a ne k nám dolů, to ti osobně zařídím :⁠-⁠) a to faaakt nechceš. Věčná zima, všude poletujou nějaký okřídlený qeeer x pohlavní cosi, prej andělé, plácačka na to nefunguje. Chvíle nepozornosti, zakopneš vo kumulus a mrdneš zpátky na zem. Pořád světlo, takže se nedá vůbec chrápat. A ty otěže tam v ruce drží takej k***a starej, fakt dost nerudnej strejc kterej by každýho jen soudil. Brrrrr O⁠_⁠o

No čiň jak myslíš, já tě kdyžtak varoval ^⁠_⁠^
01. 08. 2024 v 12:12Off-line Lukrecius.01  (53/172/78)
Tak cigárka socializační věc jsou, to v každém případě. Vždycky se utvořila skupinka, která si měla co povídat...
A ta vize zapálit si jen občas, tak jsem to taky kdysi chtěl, ale nikdy to nešlo, pokaždé se to u mě rozjelo do každodenní báze, což je na prd. A bývalý kuřák je vždycky náchylnější k tomu znovu začít, než ten, kdo nekouřil nikdy, jsem toho zářným příkladem.:o)

Ale nekouření má víc benefitů, než jenom zdraví+finance. Ta nesvoboda, pořád myslet na to, abych měl co a taky kde hulit, je hodně omezující. Taky že kuřák je chtě nechtě kouřem nasáklý, aniž si to uvědomuje a ostatním to nemusí být zrovna příjemné, zvlášť když se třeba někomu představuje...takže na druhou stranu jsou věc asocializační.:o)
01. 08. 2024 v 15:11Off-line Titan24  (101/169/55)
Zkus to něčím nahradit, ne nemyslím tím třeba alkohol, ale tak joint, nebo elektronická by nemuselo být špatné.
01. 08. 2024 v 18:19Off-line Bombakul  (30/176/75)
Před 6 hodinamiOn-line Klucinek (34/176/75) NOVÉ
Jestli začneš pudeš do nebe a ne k nám dolů, to ti osobně zařídím :⁠-⁠) a to faaakt nechceš. Věčná zima, všude poletujou nějaký okřídlený qeeer x pohlavní cosi, prej andělé, plácačka na to nefunguje. Chvíle nepozornosti, zakopneš vo kumulus a mrdneš zpátky na zem. Pořád světlo, takže se nedá vůbec chrápat. A ty otěže tam v ruce drží takej k***a starej, fakt dost nerudnej strejc kterej by každýho jen soudil. Brrrrr O⁠_⁠o

No čiň jak myslíš, já tě kdyžtak varoval ^⁠_⁠^
Souhlasím - 2 • NesouhlasímNahlásit

Ještě přidám že se tam nesmí chlastat hulit kouřit ani fetovat nebo nadávat. Já tam fakt nechcu:)
01. 08. 2024 v 19:00Off-line Klucinek  (35/176/75)
Hoši netlačíme se, pěkně do fronty ^⁠_⁠^ k***a asi budu muset najmout vrátnou, už nám sem leze kde kdo O⁠_⁠o největší opruz je že nám sem furt lifrujou jednoho co by tu prej chtěl dělat ňákej klid a řád, bo co. Prej jako komanč náleží nám, ale já ho tu kurde nechcu O⁠_⁠o jenže se mi nedaří toho hore ukecat by si ho vzal pod svý křídla. Prej zmákne jako fakt fest dost, ale hento je už po čertech moc :⁠'⁠(
01. 08. 2024 v 19:32Off-line I8051  (54/184/97)
Zase kdyz nas tam vtrhne vic najednou, treba to tam zmenime k lepsimu ... :-)
01. 08. 2024 v 19:37Off-line Tatrman  (29/183/75)
To téma o kouření na buznapavlači je zavádějící. Kuřbu si každej představuje jinak...:)
01. 08. 2024 v 19:43Off-line Klucinek  (35/176/75)
My jsme na zvýšený kapacity na příjmu připravený o to strach nemám. Jen se může stát že někteří kterým měla být přidělena cibule dostanou do brutaru celer a pak budete frflat :⁠-⁠)
01. 08. 2024 v 20:15Off-line WileECoyote  (36/178/-)
I8051 s " Zdržuje to od piva" to vystihnul nejlépe. A moje strategie je si vzít s sebou místo cigár kafe a sváču. Sice jsem nekuřák, tak nemůžu porovnat, ale zažraná pauza zalitá kafem je taky fajn pocit.

Jedinej, kdo kdy měl problém, byl manažer, že prý mám mít cigáro, nebo nemám v kuřárně co dělat. Tak jsem na aliexpressu koupil falešný cígo a cajk.
01. 08. 2024 v 20:19Off-line Klucinek  (35/176/75)
Zlatě se zašít na hajzl, tam ti nic ty otrokáři nemůžou :⁠-⁠)

Asi tak https://youtu.be/_Pe18kDVymI?… ^⁠_⁠^
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...

OnloadOnload
Webové stránky NaKluky.cz pro Vás tvoříme s láskou © 2011–2025 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload