Pride
01. 08. 2024 v 22:43
Anonym
Anonym Pojďme diskutovat.
Má smysl se vůbec ještě zúčastnit Prague Pride a jejich odnoží, pakliže jsou pod taktovkou progresivně-levicových sluníček?
Nemyslím si, že zrovna obdobné akce vytvářejí dobrý obraz homosexuálům.
Má smysl se vůbec ještě zúčastnit Prague Pride a jejich odnoží, pakliže jsou pod taktovkou progresivně-levicových sluníček?
Nemyslím si, že zrovna obdobné akce vytvářejí dobrý obraz homosexuálům.
Se mi líbí ten úvod ,,pojdme diskutovat"
:-)))))
:-)))))
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Kdyt k tomuhle se tady už každej vyjádřil :-) co na tom chceš slyšet novýho?
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonymni autor nechce diskutovat, on jen chce odtrignout dalsi bitku ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mě je třeba u zadku, kdo to má pod taktovkou já se jdu prostě pobavit a víc fakt neřeším. :P
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Proč je mi to jedno, kdo drží tu taktovku? já myslel, že dirigent v ópeře xdd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
A kdy to je? abysme se tam nezamotali cestou z hospody do báru :D
Pak by nás zabrala televize a elektricky by nám přimalovali růžový uši a chocholnatý ocasy - oni to dneska uměj.
Pak by nás zabrala televize a elektricky by nám přimalovali růžový uši a chocholnatý ocasy - oni to dneska uměj.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
He he, já už chocholatej vocas mám ;-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
:-D :-D tak to můžeš do průvodu :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Njn chrochtanica :))
Nahlásit
Ano pro mě to význam má :-) Velmi rád se těchto průvodů zúčastním... na hasičském vozidle jakožto strojník vysokotlakého vodního děla :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Mělo by se to přejmenovat na LGBT karneval, název Pochod hrdosti mi k tomu nějak nesedí.....
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
No karneval, spise LGBT extravagantni šaráda ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Já teda radši IGBT ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
LIGBT ^_^ ale co má p**u a kola s tím není nic jinýho než problémy, já s dovolením jako konzervativní jedinec zůstanu u tyristorů, neb s tím co má kola si hravě poradím, ovšem s tím co má p**u nechu mít za mák nic společnýho :-)
Nahlásit
Tim ale zase ty L(esby) I(zolujes) od tech G(eju) ... :-)
A tyristor ne, to se neda rozumne vypnout, kdyz se to zacne smazit, to uz nech ty IGBT teda ... :-)
A tyristor ne, to se neda rozumne vypnout, kdyz se to zacne smazit, to uz nech ty IGBT teda ... :-)
Nahlásit
Ale dá, jezděj nám na tom morgany o výkonu několika MW do indukčností v řádu H :-) jen to musíš umět :-)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Na DC :-) Morgan na AC jaksi z fyzikálního hlediska nefunguje ^_^
Nahlásit
Ten mi je u ***u, mě zajímají Morgany s tyristorama ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Klucinek (34/176/75) NOVÉ
Ano pro mě to význam má :-) Velmi rád se těchto průvodů zúčastním... na hasičském vozidle jakožto strojník vysokotlakého vodního děla :-)
Bude tam zvýšená ostraha aby se tam přesně takový magoři nedostali.
Bude tam zvýšená ostraha aby se tam přesně takový magoři nedostali.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Morgan Freeman mi přijde jako fajnovej borec :-) ....a Morgany, no to už bych snad radši nerozváděl :D
Nahlásit
Joo ty myslis tyhle Morgany .. no tak do kubicka dobry :-)
Nahlásit
Morgany se nerozvádí, buďto se vyvazujou jeřábem, nebo se nalejvaj ^_^
Nahlásit
My když jsme měli p**u co na prácu tak jsme je nalejvali 25t +5t pomocná kočka, plně řízen transduktory, jeřábem a to byl k***a kumšt ^_^
Nahlásit
K***a to byly ještě starý komunistický jeřábnice, protivný jak nerezová špóna v p***li, ale těma rozhrkanejma sto tunovejma s***ěma z druhý světový ti na dvacet metrů provlíkly nit uchem jehly :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Gay Prajd u nás smysl už nemá. Třeba na takovém Arabském poloostrově by organizátoři mohli předvést správnou míru aktivismu a odvahy ಠ ͜ʖ ಠ
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
,,To je Zdenička, ta dělala u nás v podniku jeřábnici, nazdar Zdeni ty prcinko moje boubelatá" :-)
Nahlásit
Pride smysl má.
Zaprvé jako příklad pro ty země, kde by konání takové akce nebo dokonce jen držení se na veřejnosti za ruku bylo cestou na smrt.
Zadruhé jako připomenutí toho boje, který jsme museli vybojovat, abychom tyto akce vůbec mohli pořádat nebo abychom vůbec mohli začít diskutovat na téma, zda ještě takové akce mají smysl.
Pride nicméně nemá smysl, pokud se v rámci ní aplikuje to samé, proti čemu ve svém základu a původní myšlence bojuje. Vždy to byl boj za diskriminaci, později to byla i možnost pro některé LGBT z méně tolerantního prostředí být jednou v roce volný a otevřený bez strachu, co si o tom ostatní pomyslí.
A proto mi vadí, když někdo kazí pride diskuzemi o tom, kdo do pride smí a nesmí jít nebo jak to ovlivňuje obraz. Nijak to neovlivňuje obraz - komu vadí pride a účastníci, tomu vadí celá komunita. Obraz ovlivňuje hlavně to, jestli jsme tolerantní a jdeme tím příkladem nebo jestli jste stejně diskriminující a povyšující se, jako ti odpůrci.
Takže pejskové do průvodu patří!
Zaprvé jako příklad pro ty země, kde by konání takové akce nebo dokonce jen držení se na veřejnosti za ruku bylo cestou na smrt.
Zadruhé jako připomenutí toho boje, který jsme museli vybojovat, abychom tyto akce vůbec mohli pořádat nebo abychom vůbec mohli začít diskutovat na téma, zda ještě takové akce mají smysl.
Pride nicméně nemá smysl, pokud se v rámci ní aplikuje to samé, proti čemu ve svém základu a původní myšlence bojuje. Vždy to byl boj za diskriminaci, později to byla i možnost pro některé LGBT z méně tolerantního prostředí být jednou v roce volný a otevřený bez strachu, co si o tom ostatní pomyslí.
A proto mi vadí, když někdo kazí pride diskuzemi o tom, kdo do pride smí a nesmí jít nebo jak to ovlivňuje obraz. Nijak to neovlivňuje obraz - komu vadí pride a účastníci, tomu vadí celá komunita. Obraz ovlivňuje hlavně to, jestli jsme tolerantní a jdeme tím příkladem nebo jestli jste stejně diskriminující a povyšující se, jako ti odpůrci.
Takže pejskové do průvodu patří!
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Volne pobihajici pejskove na ulici patri do utulku ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Igy, ty by jsi zrovna tady hledal toleranci? :D Ale mimo tuhle poradnu nás tam bude dost pařit. :)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Jak tady někdo napsal, je to vlastně karneval. a ke karnevalu patří to všechno, včetně pejsků. je to zábava, jako jiná, mě to teda vůbec neuráží ;-)
úplně nechápu, jak to může někoho pobuřovat, včetně lidí z hátečkový většiny.
daleko větší bizár je prvomájový setkání komančů v parcích. tam bys měl klučínku nasměrovat to svoje vodní dělo.
taťko, nepruď! nebo všem řeknu, jak si doma hrajeme na pejsky i s obojkama xddd
úplně nechápu, jak to může někoho pobuřovat, včetně lidí z hátečkový většiny.
daleko větší bizár je prvomájový setkání komančů v parcích. tam bys měl klučínku nasměrovat to svoje vodní dělo.
taťko, nepruď! nebo všem řeknu, jak si doma hrajeme na pejsky i s obojkama xddd
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Právě že DOMA si hrajte na co chcete, DOMA ne na ulicích a neřvěte že tím bojujete za naše práva. Neb pobíháním na obojku po ulici s dildem v ř**i ve tvaru psího ocasu opravdu za naše práva nebojujte :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Halóóó, klučínku, nebuď zapšklej technik. je to k a r n e v a l. o žádný práva tam nejde. to možná někdy před iks lety, ale teď je to jen zábava. však se toho nemusíš účastnit ani se na to dívat. pro úplnost dodávám, že já tam nejdu ;-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Ale já tě chápu. ty bys měl radši v průvodu kombajny s rudýma vlajkama, mávátka a alegorický vozy. jj, zlatí komunisti!!! xddd ty vodní děla používali jenom proti třídním nepřítelům a imerialistům.
Nahlásit
Frederic (28/178/70)
...pro úplnost dodávám, že já tam nejdu
-----
To víme, nedostal si propustku od maminky :-)
...pro úplnost dodávám, že já tam nejdu
-----
To víme, nedostal si propustku od maminky :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A co ty Powere, jdeš letos? Někdo musí zastupovat teplé cyklisty :D
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Frederd**ku ne opravdu to není karneval, karneval je karneval. Tato hrůza se oficiálně definuje jakožto pochod gay hrdosti spojený s bojem za práva neheterosexualních menšin. V průvodu kombajnů opravdu jely kombajny a kombajnéři. V pochodu hrdosti jímž se účastníci snaží většině ukázat že jsme stejní jako všichni ostatní pochodují na veřejném prostranství polonazí veřejně demonstrující své sexuální úchylky, leckdy hraničící se zákonem. Tudíž když jdu na průvod kombajnů a vidím kombajny je to v pořádku. Když jdu na pochod bojující za normálnost a vidím přehlídku sexuálních úchylek, asi je někde chyba.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Chyba je v tvojí hlavě no, to už víme dávno. :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Já jsem svůj pohled už kdysi vysvětlovat několikrát, opakovat se ctl c ctrl v u již omletýho tématu se mi nechce.
Takže bych jen dodal, m***t.
....
PS.: ty kombajny bych chtěl vidět :-)
Takže bych jen dodal, m***t.
....
PS.: ty kombajny bych chtěl vidět :-)
Nahlásit
''Mělo by se to přejmenovat na LGBT karneval, název Pochod hrdosti mi k tomu nějak nesedí.....''
on to není LGBT karneval ? :D
on to není LGBT karneval ? :D
Nahlásit
Kombajny s praporama ok, ale hlavne nejezdete do Prahy zase traktorama, naposled jsem se zasek uz u Jihlavy ... :-)
https://www.nakluky.cz/…3751/608317/
https://www.nakluky.cz/…3751/608317/
Nahlásit
Igy (39/173/81)
Pride smysl má.
Význam Pridu stále je a hlavně ještě vzroste v budoucnu. Nejde pouze o příklad pro země v zahraničí, jak píše igy, ale je třeba si uvědomit, že populační skladba zemí EU se rychle mění vlivem masové migrace ze zemí s velmi nízkým nebo nulovým prahem tolerance vůči LGBT. Takže v prvé řadě jde o nás u nás, nic není hotovo. A nemyslím tím pouze migraci z Afriky či Asie...
Pride smysl má.
Význam Pridu stále je a hlavně ještě vzroste v budoucnu. Nejde pouze o příklad pro země v zahraničí, jak píše igy, ale je třeba si uvědomit, že populační skladba zemí EU se rychle mění vlivem masové migrace ze zemí s velmi nízkým nebo nulovým prahem tolerance vůči LGBT. Takže v prvé řadě jde o nás u nás, nic není hotovo. A nemyslím tím pouze migraci z Afriky či Asie...
Nahlásit
Kam na ty nesmysly tatrmane porad chodis? ... :-)
Nahlásit
Musíme dělat pride kvůli příchozím opicím. Tak to už je jiná liga myšlenkovýho konstruktu. Na takový hovno člověk může narazit jen tady :D
Myslím že příští hlasování o největšího i***ta pavlače bude dost vyrovnané :-)
Myslím že příští hlasování o největšího i***ta pavlače bude dost vyrovnané :-)
Nahlásit
Ti příchozí dostanou zanedlouho volební právo a budou rozhodovat o budoucí podobě platných zákonů a norem. To, co bylo vybojováno (narovnání lidských práv) za dlouhá desetiletí pro gay komunitu, pak může být ze dne na den ztraceno. A nemyslím si, že třeba islám nebo ortodoxní východní křesťanství je zrovna nakloněno k myšlenkám tolerance vůči LGBT, stačí se podívat do těch zemí odkud přišli, na co jsou zvyklí. Pokud máš jiný názor, stačí uvést jaký, výkřiky o d***litě apod nepatří na tuto platformu, přečti si před každým tvým příspěvkem sem modré pole s upozorněním admina.
Nahlásit
K***a tatrmane drž hubu, takhle to nevyhraju :-\
Nahlásit
Slavný Prajd se blíží a přitom existují tak nepřející lidé vytvářejí tak nepěkná videa o té spektakulární akci plné lásky a pochopení... (♡‿♡).
https://youtu.be/EsXCrlsTGAc?…
Je dobré mít na paměti, že ve většinové hetero společnosti je nemalé procento lidí, kterým je Prajd trnem v oku.
https://youtu.be/EsXCrlsTGAc?…
Je dobré mít na paměti, že ve většinové hetero společnosti je nemalé procento lidí, kterým je Prajd trnem v oku.
Nahlásit
Tatrman (28/-/-)
Ti příchozí dostanou zanedlouho volební právo a budou rozhodovat o budoucí podobě platných zákonů a norem.
-------------
Tobe by to volebni pravo meli naopak odebrat ... :-)
Ti příchozí dostanou zanedlouho volební právo a budou rozhodovat o budoucí podobě platných zákonů a norem.
-------------
Tobe by to volebni pravo meli naopak odebrat ... :-)
Nahlásit
Dinos: "Je dobré mít na paměti, že ve většinové hetero společnosti je nemalé procento lidí, kterým je Prajd trnem v oku."
Ano, to víme. A není to důkazem právě toho, že je Pride pořád potřeba? Ostatně jak jsem psal a trvám na tom - "komu vadí pride a účastníci, tomu vadí celá komunita".
Btw, i když pejskové zas v průvodu budou, já tam už nechodím. Co zrušili alegorické vozy, resp vozy s hudbou, přijde mi průvod příšerně nudný.
Ano, to víme. A není to důkazem právě toho, že je Pride pořád potřeba? Ostatně jak jsem psal a trvám na tom - "komu vadí pride a účastníci, tomu vadí celá komunita".
Btw, i když pejskové zas v průvodu budou, já tam už nechodím. Co zrušili alegorické vozy, resp vozy s hudbou, přijde mi průvod příšerně nudný.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Aha takže ustavičným vymýváním mozků přehlídkou zvrácenosti dosáhneme respektu O_o zajímavá teorie. Něco jako metoda Norimberských trychtýřů :-)
Nahlásit
Igy (39/173/81)
...přijde mi průvod příšerně nudný
---------
Pejskové jsou obecně strašně nudný a ještě dělají bobky na veřejném prostranství :-)
...přijde mi průvod příšerně nudný
---------
Pejskové jsou obecně strašně nudný a ještě dělají bobky na veřejném prostranství :-)
Nahlásit
Nj, nejvíc pro komunitu (!), resp. pseudokomunitu, udělají v sobotu propalestinští demonstranti.
Nahlásit
Nemám nic proti gay pride všude na světě a nikdy mít nebudu ;)
Jako k****n se můžeš chovat na jakýmkoliv "pochodu", za to žádný pride nemůže :P
Jako k****n se můžeš chovat na jakýmkoliv "pochodu", za to žádný pride nemůže :P
Nahlásit
No je zajímavé, že se průvodem polonahých pánů v kožených postrojích s obojkem na krku bojuje za práva gejů na manželství a adopce... já adopce ani manželství nepotřebuju takže je mi ta kontraproduktivita asi jedno a přeju fšem pejskům a krutopřísným Pánům ať si pochod posilnění kokešem užijí a řádně si zaprcají 8)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ať si to užijou v plný síle a svobodě, proč by ne Bustere xD
Zopakuju to: NEMÁM NIC PROTI TOMU A NIKDY MÍT NEBUDU ;))
Zopakuju to: NEMÁM NIC PROTI TOMU A NIKDY MÍT NEBUDU ;))
Nahlásit
Šak já ti to neberu, já jim to taky přeju, akorát mě sere, že o mně všichni moji známí a kolegové a sousedi ví že su buzna a nechcou mě to ale věřit že su buzna protože pak vidí buzny na pride a mají pocit že teda buzna nejsu když mně srovnají s tím co tam vidí (co jim televiza naservíruje) a já tím přicházím o spoustu nabídek k seksu od mých sousedů páč prostě nevěří že su buzna -_-
Nahlásit
Ať si melou co chtěj, stejně budou xD
Je slušnost říct Gay, nebo aspoň homosexuál :)
Jinak seš teplouš, buzna, kripl, nemocnej, atd xD
Klasika xDDDD
Neomezuje mě má sexuální orientace, ale systém nastavený lidmi :)
Je slušnost říct Gay, nebo aspoň homosexuál :)
Jinak seš teplouš, buzna, kripl, nemocnej, atd xD
Klasika xDDDD
Neomezuje mě má sexuální orientace, ale systém nastavený lidmi :)
Nahlásit
Hele a fakt to nechcte delat nekde mimo Prahu? Co nekde treba na letisti v HK, jak jsou festaky? Nebo v Milovicich? Spousta mista, pejskove muzou curat do travy, zbytek tam muze rozlevat ve krovi lasku a nikdo si toho nebude vsimat ... :-)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Nejlépe vůbec co xD
Hele já se k tomu připojím na chvíli, když mi vyjde teda na víkend čas viď xD ;)
Navrhni Grónsko, ale tam pochody ztratí význam, protože v tý zimě nebude skoro nic stát xDDDD
Hele já se k tomu připojím na chvíli, když mi vyjde teda na víkend čas viď xD ;)
Navrhni Grónsko, ale tam pochody ztratí význam, protože v tý zimě nebude skoro nic stát xDDDD
Nahlásit
Před 11 minutamiOn-line I8051 (53/184/97)
Hele a fakt to nechcte delat nekde mimo Prahu? Co nekde treba na letisti v HK...
xxx
no, to by šlo, akorát by u toho letiště museli zaparkovat pojízdné gloryhole a gaysauny :D:D
Hele a fakt to nechcte delat nekde mimo Prahu? Co nekde treba na letisti v HK...
xxx
no, to by šlo, akorát by u toho letiště museli zaparkovat pojízdné gloryhole a gaysauny :D:D
Nahlásit
Rizecek (21/183/67)
¨...protože v tý zimě nebude skoro nic stát xDDDD
xxx
děkuji ctihodnosti, nemám dalších otázek, tím bylo řečeno fše... 8
boj za práva na manželství a adopce ohrozí to že nebude stát někomu ocas... :D
¨...protože v tý zimě nebude skoro nic stát xDDDD
xxx
děkuji ctihodnosti, nemám dalších otázek, tím bylo řečeno fše... 8
boj za práva na manželství a adopce ohrozí to že nebude stát někomu ocas... :D
Nahlásit
A stojí ti někdy? XDDD
Nahlásit
Pojizdna GH neni problem, sponzorem muze byt HORNBACH a dovezt tam par OSB desek, akusek a vykruzovaku ruznych prumeru. Hodej se i ty maly zahradni domecky bez oken jako darkroomy. A pak na uklid taky kostata, wapky od Karchera a kose na sprcky ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Před 5 minutamiOn-line Rizecek (21/183/67) NOVÉ
A stojí ti někdy? XDDD
xxx
vole tak asi kdyby mně stál tak nebudu furt gamesit ne? O_o
btw zdar, du gamesit :P
A stojí ti někdy? XDDD
xxx
vole tak asi kdyby mně stál tak nebudu furt gamesit ne? O_o
btw zdar, du gamesit :P
Nahlásit
Prague Pride 2024 stejně proběhne, ať se to někomu líbí, nebo ne.
Kdybych aspoň na chvilku měl na výběr, jestli to má být, nebo nemá, jsem jednoznačně pro ;)
Za prvé nemá zatím právo co kdo komu zakazovat(legální), za druhé jsem důvody proč souhlasím už popsal výše, tak čtěte a scrollujte ;)
Kdybych aspoň na chvilku měl na výběr, jestli to má být, nebo nemá, jsem jednoznačně pro ;)
Za prvé nemá zatím právo co kdo komu zakazovat(legální), za druhé jsem důvody proč souhlasím už popsal výše, tak čtěte a scrollujte ;)
Nahlásit
Však bych to nezakazoval, to je nedemokratický, jen bych to zrušil :-)
Nahlásit
Ale joo, at to probehne, me je to fakt u ***u. Sarada je treba, at je sranda. Jen at se pak nekteri nedivi, ze to dela diky par exhibousum cim dal tim horsi obrazek pro zbytek populace :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Klucinek:
A hned najde někdo způsob, jak udělat něco podobnýho xD
Zákazem(zrušením)se nikdy nic nevyřešilo
A hned najde někdo způsob, jak udělat něco podobnýho xD
Zákazem(zrušením)se nikdy nic nevyřešilo
Nahlásit
A já tím přicházím o spoustu nabídek k seksu od mých sousedů páč prostě nevěří že su buzna
- od čistoskvoucích hetero, zapomněl jsi dodat :o)
- od čistoskvoucích hetero, zapomněl jsi dodat :o)
Nahlásit
To by ses rizku divil, kolik problemu zakazy nebo narizeni vyresi ... :-)
Nahlásit
I demokracie má svá pravidla. Myslet si, že si každý může dělat co chce, je přinejmenším zvrácený.
Ano Íčko souhlasím, závažný věci se i
tak vyřeší;)
Ano Íčko souhlasím, závažný věci se i
tak vyřeší;)
Nahlásit
Igy (39/173/81)
.... Ostatně jak jsem psal a trvám na tom - "komu vadí pride a účastníci, tomu vadí celá komunita".
------------------------
V tom je právě trochu potíž, Prajd má dlouholetý reputační problém v tom, že většina lidí v republice vidí ve zprávách jen ten závěrečný průvod a tam místy podivně (ne)oděné postavy, což je zas po roce vyděsí, jelikož něco takového u nich v Horní Dolní nikdy neviděli.
Teď se tam navíc asi chce dostat jakýsi "Palestinský blok", což tuším včera organizátoři PP i vydali zprávu že to není jejich akce. Ale až v těch sobotních zprávách budou natočené duhové a palestinské vlajky kdesi vzadu v průvodu, tak si hodně lidí opět striktní názor udělá ┐( ∵ )┌
.... Ostatně jak jsem psal a trvám na tom - "komu vadí pride a účastníci, tomu vadí celá komunita".
------------------------
V tom je právě trochu potíž, Prajd má dlouholetý reputační problém v tom, že většina lidí v republice vidí ve zprávách jen ten závěrečný průvod a tam místy podivně (ne)oděné postavy, což je zas po roce vyděsí, jelikož něco takového u nich v Horní Dolní nikdy neviděli.
Teď se tam navíc asi chce dostat jakýsi "Palestinský blok", což tuším včera organizátoři PP i vydali zprávu že to není jejich akce. Ale až v těch sobotních zprávách budou natočené duhové a palestinské vlajky kdesi vzadu v průvodu, tak si hodně lidí opět striktní názor udělá ┐( ∵ )┌
Nahlásit
Před 9 minutamiOn-line Dinos (38/-/-) NOVÉ
Igy (39/173/81)
xxxx
:D:D:D:D - " Palestinská společnost skládající se převážně z muslimů a křesťanů je velmi konzervativní a homosexualitu a crossdressing vnímá jako amorální akty zasluhující zatracení. Mnoho LGBT Palestinců, kteří se často setkávají s nepřijetím, fyzickým násilím a výhrůžkami smrtí, se proto snaží přesídlit do Izraele." :D:D:D
Igy (39/173/81)
xxxx
:D:D:D:D - " Palestinská společnost skládající se převážně z muslimů a křesťanů je velmi konzervativní a homosexualitu a crossdressing vnímá jako amorální akty zasluhující zatracení. Mnoho LGBT Palestinců, kteří se často setkávají s nepřijetím, fyzickým násilím a výhrůžkami smrtí, se proto snaží přesídlit do Izraele." :D:D:D
Nahlásit
Je zajimave, ze anonym napsal "pojdme diskutovat" a nadale se diskuse neucastni. Cili to spise zalozil ze sveho dalsiho nicku a chtel tu spustit, jak uz jsem davno prozretelne psal, akorat vasnive nazory ... :-)
Nahlásit
Jenže dneska dodržování zákazů a zrušení je vymáháný dost trapně, to za starejch dobrejch časů to bylo k***a jiný... Frčely naleštěný holiny, dobrmani, pažby... nějaká vytažená plochá baterka ze zvonku, bo dubový dveře, to nebyla žádná výmluva :-) jo to se to kontrolovalo :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tak nakonec jsem byl, job počkal, a super. S bf i s kamarádkou. A hejty jsem zažil mimo pride, i když jsem měl obyč košili a džíny????vhod i do kanclu.
A to od mladších hetero potomci, co mě nezajímají.Kostymy jinak super, obdivuju když se to někomu povede...a konečně mám ty duhový fusekle lol...průvod fajn...strašili dost se secu***y ale poho
A to od mladších hetero potomci, co mě nezajímají.Kostymy jinak super, obdivuju když se to někomu povede...a konečně mám ty duhový fusekle lol...průvod fajn...strašili dost se secu***y ale poho
Nahlásit
Bylo to super, letošní Pride měl fajn atmosféru. :3
Nahlásit
Venku to je v pohodě, mezi lidmi z 21. stol ... jen se přitom nesmíš kouknout na net , kde jsou trolove z doby kamenné
Nahlásit
Ještě že je od vás na rok pokoj :-) ale je fajn že se budoucí agresivní liberální progresivisté můžou veřejně vybouřit a uspokojit své potřeby, pak třeba aspoň někomu v rámci boje za naše práva fyzicky neublíží :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tak aspon vím že je tu další homofobní učet nějakyho klucinek anonyma ...
škoda že lidi jako ty se množí a s vami i myšlenky z doby kamenné
škoda že lidi jako ty se množí a s vami i myšlenky z doby kamenné
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ale to neni Kady o homofobii, to je jen o tom, ze klucinek nema rad tyhle sarady, ktery nicemu neprispivaj a jen drazdej homofoby. A ja na to mam stejnej nazor. Uplne zbytecna akce, ktera komunite nic pozitivniho neprinese. Vzdy to viri jen negativni emoce. Je to spis aktivisticka show, aby se nekteri exhibicioniste vyradili. Kdyby to pojali jako celorocni decentni masirku, nic vnucovaciho, bude to lepsi, nez tahle hyperakce "hrdosti" jednou za rok. Mozna to casem pochopis, az dospejes k racionalnimu nadhledu nad realitou ... :-)
Joa vysvetli mi nekdo konecne uz to, proc je to pochod hrdosti? Oni ti pochodujici neco velkeho dokazali, ze jsou na sebe hrdi? Nepocitam, ze si vzali obojek a nacpali do p***le ocasek. Myslim tim neco, z ceho ma prospech civilizace a ne jen oni. Prosiiim ... :-)
Ale jinak jo, nemam nic proti tomu, ze se tam nekteri chodi a maji z toho skvelej happening, je preci dobre delat to, co nas bavi. Jen si pak prosim nestezujte, az ty pikantni fotky a videa ze sarad nekdo vytahne treba v diskusi o manzelsvi geju proti nam ... :-)
Joa vysvetli mi nekdo konecne uz to, proc je to pochod hrdosti? Oni ti pochodujici neco velkeho dokazali, ze jsou na sebe hrdi? Nepocitam, ze si vzali obojek a nacpali do p***le ocasek. Myslim tim neco, z ceho ma prospech civilizace a ne jen oni. Prosiiim ... :-)
Ale jinak jo, nemam nic proti tomu, ze se tam nekteri chodi a maji z toho skvelej happening, je preci dobre delat to, co nas bavi. Jen si pak prosim nestezujte, az ty pikantni fotky a videa ze sarad nekdo vytahne treba v diskusi o manzelsvi geju proti nam ... :-)
Nahlásit
Můžu to podepsat, ploooosííím ^_^
Nahlásit
Ne, trhni si, pokud souhlasis, posli teplou flasku Dictadora ... :-)
Nahlásit
Já su taky homofob, heč :P
Nahlásit
Ale ty jsi teplej homofob, to se smi ... :-)
Nahlásit
To ty ale nemůžeš kvalifikovaně posoudit, já si počkám na vyjádření experta na homofobii profesora kaďáka :P
Nahlásit
Hele já myslim že pobíhání po ulici s psím ocáskem v ř**i je docela pro lidstvo spásotvorný, kde by bez toho náš druh byl O_o
Nahlásit
Pojdte radeji volit K***u ... :-)
Nahlásit
Klučíne taky nezapomeň, jak pádný argument při boji za rovnoprávné manželství je psí ocásek v teplé ř**i 8)
Nahlásit
Ten nejpádnější z pádných ^_^
Nahlásit
Kady: klucinek není homofob, on je prostě jen obyčejný d***l jakých je na každém rohu plno. Pozoruj déle a pochopíš. xD
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pride je fajn weird farebná krejzy akcia a kým budú existovať ľudia, ktorý budú proti nej srdnato brojiť, dovtedy bude mať význam. Nejde o to byť hrdý, na to že som buzna, o to som sa nijak nezaslúžil, ide o to hrdo sa postaviť za to, za čo ma odsudzujú, hoci za to rovnako vôbec nemôžem. Nie som fanúšik psačích oblečkov, ale som za to, aby sa každý mohol cítiť slobodným a akceptovaným, tým čím je, hoci aj v psačom oblečku :))
Nahlásit
Problém většiny liberálních progresivistů je v tom, že vidí jen sami sebe a své potřeby, kterými je násilné prosazování jejich postojů. Nejsou schopni chápat a vidět věc jako celek, kde jejich konání tomu celku ubližuje :-) a pak jsou zbytečně agresivní. :-) No zkrátka mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Zajimavy postreh je, ze nejvic agresivni v tomto duelu jsou prave ti prajdovi priznivci. Hned kopou, urazej a delaji ze sebe stred vesmiru a mluvciho buzen. Kdo si dovoli neco rict, je hned homofob, d***l, chora hlava ... Legracni :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
''Ale to neni Kady o homofobii, to je jen o tom, ze klucinek nema rad tyhle sarady, ktery nicemu neprispivaj a jen drazdej homofoby''
přitom lidé kolem mě to berou jak karneval :D
přitom lidé kolem mě to berou jak karneval :D
Nahlásit
Je to karneval. kdo chce, přijde, kdo nechce zůstane doma. tak jednoduché to je ;-)
a hejtit to na sockách nebo tady je zbytečná trapnost.
maximálně bych hejtil, že měli teplý pivko, kdyby měli xdd
a hejtit to na sockách nebo tady je zbytečná trapnost.
maximálně bych hejtil, že měli teplý pivko, kdyby měli xdd
Nahlásit
V Ostravě i v Praze Pride byl na pohodu.Ať si každý je pod kým chce, ať věří čemu chce, ať řekne svůj názor a je na ostatních jestli ho budou poslouchat nebo ne.Já přednášky pridu neposlouchal a šel na koncert nebo na jidlo.Je to o volbě, ale je na každém, jak si tu akci užije
Nahlásit
Problém nejsou přednášky buzen buznám, ale přednášky a vymejvání mozků od ukřivděných buzen heterákům, ve jménu boje za naše práva. :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Klucinek mluvící o naší agresivitě Klucinek (34/176/75) NOVÉ
Problém většiny liberálních progresivistů je v tom, že vidí jen sami sebe a své potřeby, kterými je násilné prosazování jejich postojů. Nejsou schopni chápat a vidět věc jako celek, kde jejich konání tomu celku ubližuje :-) a pak jsou zbytečně agresivní. :-) No zkrátka mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky :-)
Taky klučínek :D
Taky klučínek :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak bych to dle pozadavku šajbnul pozítří i za klucinka, jen úplně nevím jestli je vhodné říct cisnikovi ze chci teplého diktátora... to by si mohl prebrat různě a bůhví jak by to dopadlo :-@
Na karneval pojedeme do Ria;-)
Na karneval pojedeme do Ria;-)
Nahlásit
Bohužel většinu diktátorů již náš samozvaný policista Zeměkoule, věčnou slávu júeSSej a nikdy jinak, samozřejmě odstranil zapomocí čistě demokratických atentátů. Takže sehnat teplého diktátora, s tělesnou teplotou mezi 36 a 37 stupňů celsiových, je skoro nemožný :-\
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Bože, klučínku, ty teda poslední dobou perlíš xdddd
Nahlásit
Oslava rozmanitosti, ale jak v čem, v názorech se to nehodí. No, smutné, už jen pro to pokrytectví...
Nahlásit
Jo Frede, je v poslední době trochu víc zapšklej, jestli by nepotřeboval o***at :D
Nahlásit
He he he, že jo, viď? já si to myslím taky, ale nechtěl jsem to tady psát... xdd
dřív takovej nebyl...
dřív takovej nebyl...
Nahlásit
Budte radi za klucinkovo vodni delo, v tomhle hice je to super osvezeni. Dela to vlastne pro vas a vy ho hejtujete. Me zkropili na vaclavaku v lednu, to bylo horsi :-)
Nahlásit
Frede. Tak zase proč se žinýrovat, ne? :D
Upřímnost mám rád, aspoň Klučínek nehraje žádný divadlo, pro mne je to cennější než "správný"* názor.
*Cui bono
Upřímnost mám rád, aspoň Klučínek nehraje žádný divadlo, pro mne je to cennější než "správný"* názor.
*Cui bono
Nahlásit
Já mám teda radši jiná děla xddd
Nahlásit
Pane škrte, otázkou je, jestli tu upřímnost má rád i pan klučínek ;-) já to jinak vždycky říkám na plnou hubu, ale proč si dělat zbytečně nepřátele, že jo?
Nahlásit
To by nám řekl nejlépe Klučínek, sám bych tipoval, že ano, jen by brblal, ale to vlastně dělá pořád .)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.