Vztah a ex
08. 08. 2024 v 20:50 Anonym
Ahoj, možná divnej dotaz ale nevim asi tady byly mnohem horší. Zajima mě u vás co jste nebo jste byli ve vztahu. Říkal vám partner o tom co dělal s někým s kým chodil před Vámi? Myslim hlavně třeba co se týče sexu apod, a celkove jestli se o něm vůbec nejak zmiňoval? U nás na to přišla řec a jakmile řekne jen něco o něm, tak jsem z Toho hned nasranej a když si představím ze něco v posteli tak i zhnusenej. Přitom se rozhodne mechlubi nebo ho nechválí,
Stačí když jen řekne jméno a mě to hned sere. Nevim asi jsem divnej já, nebo nevim? Možná mě to sere z toho důvodu ze je to můj první vaznej vztah a ještě predtim nikdy jsem nic s chlapem neměl a on už Jo a dost, když je taky dost starší než já. Nevim mám tu taky ještě někoho kdo má zkušenosti se vztahy s věkovým rozdílem a jak vám to dopadlo? tak mě to zajímá common piste kdokoliv cokoliv ať mám co číst teď večer ;))
Stačí když jen řekne jméno a mě to hned sere. Nevim asi jsem divnej já, nebo nevim? Možná mě to sere z toho důvodu ze je to můj první vaznej vztah a ještě predtim nikdy jsem nic s chlapem neměl a on už Jo a dost, když je taky dost starší než já. Nevim mám tu taky ještě někoho kdo má zkušenosti se vztahy s věkovým rozdílem a jak vám to dopadlo? tak mě to zajímá common piste kdokoliv cokoliv ať mám co číst teď večer ;))
Ano, my s tim problem nemame, muzeme si o tom kdykoli i opakovane povidat a i si z toho delat srandu. Mozna to tak mame proto, ze nejsme hysterky, jako jsi ty, anonyme. Co bylo, to bylo. Netreba to resit. S tvym pristupem budes brzo zase sam a tvuj ex bude o tobe vypravet tomu dalsimu ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Popravdě to běžné není, ne, že by to bylo úplné tabu, zvlášť pokud se sám zeptáš, ale pokud ti je předhazuje každou chvíli, a především tě s nimi porovnává, tak to v pořádku není. Smrdí to touhou po manipulaci, je to tedy o míře.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Co bylo, to bylo a netřeba o tom mluvit, zbytečná ztráta času mletím p**ovin. To je asi jako když pozůstalí řešej v jakým věku dotyčnej zdechnul, jaká to je škoda a co si mohl ještě prožít. Když je mrtvej a je mu to tím pádem naprosto u ***u. :-) Lidi se maj prostě moc dobře a tím pádem řeší p**oviny :-) Asi jako když se mě někdo ptá jak se mám, co mu je k***a do toho, nechť se do psí vagíny stará o sebe. O_o
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Je to normální, řekni to hlavně jemu, že je ti nepříjemný když o něm mluví a je po problému.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já myslím, že teda řešíš howna. žij tady a teď. máš krásnej vztah, tak si to užívej a neřeš d***lity.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jeden problém tady být může. Říká se tomu převoznictví ve vztahu. Pokud neustále mluví o svém ex a je jedno, jestli v dobrém nebo ve špatném, je možné, že k němu pořád něco cítí a Tebe má jako náhradu. V tom případě bys byl v nevýhodné pozici, protože pořád miluje svého ex. Nevím, z těch pár řádek, co jsi napsal - těžko říct, ale měli byste si o tom otevřeně promluvit.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Mám za sebou několik vztahů a teď jsem single a mám pár FWB.
Normálně jsme se bavili, s kým co zkoušel, jak se mu to líbilo, a co chce zkusit se mnou, a taky jsme zkoušeli. Žádný stres.
Pokud ti ale začne omlacovat o hlavu, že ten byl v tomhle lepší, a ty nejsi jako on, tak už bych akorát nasraně řekl "Tak se k němu vrať, vole".
Normálně jsme se bavili, s kým co zkoušel, jak se mu to líbilo, a co chce zkusit se mnou, a taky jsme zkoušeli. Žádný stres.
Pokud ti ale začne omlacovat o hlavu, že ten byl v tomhle lepší, a ty nejsi jako on, tak už bych akorát nasraně řekl "Tak se k němu vrať, vole".
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pokud bude tvůj ex v čemkoliv vyzdvihovat přednosti jiného před tebou pošli ho zpět odkud přišel a najdi si normálního kluka, který si intimní záležitosti nechávà pro sebe a netahá je meza druhé.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
O tom se Jezino v dotazu vubec ale nepise, takze zase vedle :-)
Anonym: "Přitom se rozhodne mechlubi nebo ho nechválí"
Anonym: "Přitom se rozhodne mechlubi nebo ho nechválí"
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
První vztah a k tomu nováček. Nejsi si sám sebou jistý a vyrovnaný, možná si … rozhodně žárlíš, neznáš svou lidskou hodnotu.
Vztah a věkový rozdíl… zda je nebo není, ti žádnou záruku stejně neposkytne, takže nějaké moudra od někoho nemají váhu. Každý vztah je dost svůj, má vlastní zákonitosti …rytmus, proud, kořeny… vyber si ;-) Nic se nedá pozměnit nebo zaměnit a sám sebe do toho tvého životního příběhu sebe jako to “PUZZLE” napasovat silou.
Vztah a věkový rozdíl… zda je nebo není, ti žádnou záruku stejně neposkytne, takže nějaké moudra od někoho nemají váhu. Každý vztah je dost svůj, má vlastní zákonitosti …rytmus, proud, kořeny… vyber si ;-) Nic se nedá pozměnit nebo zaměnit a sám sebe do toho tvého životního příběhu sebe jako to “PUZZLE” napasovat silou.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nemám rád tyhle afektovaný věci.
Aspoň tak to na mě působí. Není jednodušší si to vyříkat, než dělat a bejt věčně nasranej?
Karma je zdarma, taky se může příště stát, že budeš mít dalšího a nebudeš už prostě první a jeho to bude děsně "štvát" ;)
Aspoň tak to na mě působí. Není jednodušší si to vyříkat, než dělat a bejt věčně nasranej?
Karma je zdarma, taky se může příště stát, že budeš mít dalšího a nebudeš už prostě první a jeho to bude děsně "štvát" ;)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Kamna jsou zdarma. Jediné s dotací :')
Nahlásit
Na tyhle fórky jsem asi fakt ještě mladej, ale jinak je to dobrý pane Tygr xD
Nahlásit
Mě teda přijde, že s dotací stojej nakonec stejně, jako bez dotace, jen to není tak bravurně byrokraticky zprocesovaný, ale topěj stejně ...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Sorrry rizku, ujela mi ruka za talirem a kliknul jsem ti omylem minus. Potrestam se za to dalsimnasupem, az me bude bolet brisko ... :-)
Nahlásit
Tak jsem to napravil a je to 1:1 xDD
V pohodě kámo, kdybys to nenapsal, tak bych to ňák ani moc neřešil;)
Každý má nárok nesouhlasit, nebo? xD :)
V pohodě kámo, kdybys to nenapsal, tak bych to ňák ani moc neřešil;)
Každý má nárok nesouhlasit, nebo? xD :)
Nahlásit
Ja se bal, ze si to treba hodis na nejblizsi vetvi, tak aby k tomu nedoslo. Nerad vidim, kdyz se lamou vetve ... :-)
Nahlásit
A kdo má poznat ty shnilý co? xDD
(poznáš jich dost)
Nehodil bych si to, mám život rád ;P
(poznáš jich dost)
Nehodil bych si to, mám život rád ;P
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.