Ostré výroky Foltýna: 5 % spoluobčanů jsou zombíci. Je třeba vykopat hluboký příkop
14. 08. 2024 v 12:14 Anonym
Jaký je váš názor na slova vládního zmocněnce pro strategickou komunikaci pana Foltýna, který označil 4, 5% populace za s***ě, které je třeba oddělit?
více tady:
https://echo24.cz/…takar-foltyn
více tady:
https://echo24.cz/…takar-foltyn
Je mi to úpe jedno, já se mezi ně nepočítám. ty jo? ;-)
proč sem taháš tyhle politický témata, běž na hovninky.cz, tam s tím u důchodců sklidíš úspěch! xdd
proč sem taháš tyhle politický témata, běž na hovninky.cz, tam s tím u důchodců sklidíš úspěch! xdd
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jsem Čech, jsem hrdý na to, že žiji v České republice, v místech kde žili moji předci, děda, rodiče... Je mi 68let a uráží mě, že nějaký spratek o 20let mladší si toto dovolí. Mohou se vztekat jak chtějí, stejně si nepomohou...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
To je ze sluníčka, přeci by takhle nemluvil zmocněnec hodnotové vlády, která konečně přinesla slušnost do politiky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Protože toto je bohužel Česká politická kultůra…. Pokud XAVER z ČTR muže používat slovník 5 cenové tak teď tu máme tohoto “pána” co ví že je mu projde tento způsob komunikace ;-).
Začlo to Zemanem, tiskovým mluvčím… Xaver teď toto jelito co si myslí že je nedotknutelný.
A budou další co ví, že jim to projde a možná nasbírají i nějaké ty LIKE.
Začlo to Zemanem, tiskovým mluvčím… Xaver teď toto jelito co si myslí že je nedotknutelný.
A budou další co ví, že jim to projde a možná nasbírají i nějaké ty LIKE.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mě zas uráží, jak strašný p**oviny se v politice řeší... Místo toho aby se řešilo, že si v dnešní době budou muset lidi s průměrným platem spořit 40 let jen na to, aby mohli vlastnit byt, se řeší, že nějakej d***l v posranecké sněmovně urazil jinýho d***la, a nebo že známej pablb pablbuje dál :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
14. 08. 2024 v 12:40 Anonym
NeoSaysNeow (20/180/130) NOVÉ
Mě zas uráží, jak strašný p**oviny se v politice řeší...
řeší se p**oviny, protože ty nic nestojí. Řešit otázku bydlení by přesáhlo funkční období 4 let a stálo by to miliardy. To sice budou stíhačky stát taky, ale aspoň to přinese konkrétním politikům body v zahraničí(USA) pro jejich budoucí působení až budou doma od válu(NATO, OSN, doživotní renty a prebendy atd.)
Mě zas uráží, jak strašný p**oviny se v politice řeší...
řeší se p**oviny, protože ty nic nestojí. Řešit otázku bydlení by přesáhlo funkční období 4 let a stálo by to miliardy. To sice budou stíhačky stát taky, ale aspoň to přinese konkrétním politikům body v zahraničí(USA) pro jejich budoucí působení až budou doma od válu(NATO, OSN, doživotní renty a prebendy atd.)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
R77, Xaver citoval z pohádky, ve které hrála dotyčná paní Vašáryová, navíc v reakci na její slova, poměrně podobná těm Foltýnovým. To jen pro pořádek ...
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Mám, o samotné slovo nejde, ale o to hodnocení od paní, která sama sebe nazývá demokratkou a přitom ji vlastně demokracie smrdí. Mě to tedy přijde pokrytecké.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Panskrt: Xaver, Stonjeková, Gregor a další... Vážím si jich, třeba už jen proto, že nelžou. Jsem starší ročník, vím a pamatuji si co bylo v "90" letech, pod ODS... Vím a znám lidi pro které převlečení kabátu je normální; hlavně když se jede... Vážím si Vás za Váš názor.
Nahlásit
Je demokracie a je “demokracie”
Jsou pojmy a poté dojmy….
Pokud do státu začne vlézat jistá “skupina” lidí ať to jsou lidé jež chtějí radikalizovat, podmiňovací si jistá pravidla dle své vize a potlačovat další části společnosti…. Je jedno zda je to … Far-Right … nebo Radical Islamist… obě skupiny by se měli eliminovat, to že je demokracie tak to neznamená, že dostanou zelenou jen protože je “demokracie”.
Jsou pojmy a poté dojmy….
Pokud do státu začne vlézat jistá “skupina” lidí ať to jsou lidé jež chtějí radikalizovat, podmiňovací si jistá pravidla dle své vize a potlačovat další části společnosti…. Je jedno zda je to … Far-Right … nebo Radical Islamist… obě skupiny by se měli eliminovat, to že je demokracie tak to neznamená, že dostanou zelenou jen protože je “demokracie”.
Nahlásit
Minor.... ale oni lžou i někteří z této líhně. Dneska lže skoro každý a proto není vhodné příliš fandit žádné straně. :-)))
Nahlásit
Dej praseti koryto a uvidíš, jaká je to s***ě.
Už, aby byly nové volby.
Už, aby byly nové volby.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
R77. Pokud do státu začne vlézat jistá “skupina” lidí ať ... Co to má společného se slovy pí. Vašáryové? Vždyť takto hodnotila svoje spoluobčany, a ne proto, že by se jako spodina chovali, ale protože volili jinak, než bylo pí. Vašáryové po chuti.
Jinak máš pravdu, demokracii, stejně tak jako nutné svobody je třeba bránit permanentně, nejsou totiž samozřejmostí.
Jinak máš pravdu, demokracii, stejně tak jako nutné svobody je třeba bránit permanentně, nejsou totiž samozřejmostí.
Nahlásit
Vasaryova, nevím co řekla, mě stačí vědět že je to stará p**a a už od ní nepotřebuji nic slyšet ani číst:-))))
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Hele Panskrt, pro mne slovo spodina je jen definice: ref. “skupina lidí zprav. škodících společnosti nebo se nacházejících na okraji společnosti…” a tak to myslela.
V každé společnosti (zemi) je “spodina” a pokud se to někomu nelíbí tak to je jeho problém. Pokud si 30-40% vztahuje toto slovo k sobě tak nechápe význam toho slova, bohužel.
A nějaký m****s si slovo o spodině spojuje jenom s chudobou, přitom můžeš mít velmi chudou pracující třídu, ale spodina to není.
Toto téma mne už nebaví tak se k tomu nebudu vyjadřovat. ;-)
V každé společnosti (zemi) je “spodina” a pokud se to někomu nelíbí tak to je jeho problém. Pokud si 30-40% vztahuje toto slovo k sobě tak nechápe význam toho slova, bohužel.
A nějaký m****s si slovo o spodině spojuje jenom s chudobou, přitom můžeš mít velmi chudou pracující třídu, ale spodina to není.
Toto téma mne už nebaví tak se k tomu nebudu vyjadřovat. ;-)
Nahlásit
Zase resite hovna, dalsi hadky a nic z toho. Bezte ven, je tam hezky ... :-)
Nahlásit
Todleto: "Zase resite hovna, dalsi hadky a nic z toho. " napíšu do komentu až zas do sebe budete jebat s jezinou :D
Nahlásit
To s Jezinou ale nejsou hovna nybrz doporuceni ... :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Správně, venku je hezky, akorát na to vzít kalač a jít štípat dřevo, pro dnešek jen pět kubíků :-) a pak si trošku ještě zařádit s motorovkou, aby bylo i na zejtra :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jako schovavat si práci na další den? Tomu se říká maximální efektivita? S cílem efektivity absolutní? To je mínus :-) mělo by to být dnes hotovo vše.
Nahlásit
Pak budou pivní povinnosti a to bych s dovolením považoval za omluvenku na úrovni vlastního parte osobně doneseného na MNV ^_^ A slibuji že zítra si přivstanu o dvě hodiny a dám si dvacetšestku :-) ale pro jistotu si dám pár internacionál ještě dneska ^_^
Nahlásit
Sak ano, co muzes udelat dnes, odloz na pozitri a ziskas tak 2 volne dny ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
"spodina" je dost pejorativní označení. Ale vládní koalka používá i jiné výrazy typu: lůza, chátra...hlas ulice...atd
Rači mi někdo z místních politologů vysvětlete ten pojem: antisystémoví voliči
používá to paní Vašáryová i ten pan Foltýn, označují tím všechny voliče, kteří nevolili ty správné strany. Ale to se mi nezdá jako správné použití toho termínu.
Rači mi někdo z místních politologů vysvětlete ten pojem: antisystémoví voliči
používá to paní Vašáryová i ten pan Foltýn, označují tím všechny voliče, kteří nevolili ty správné strany. Ale to se mi nezdá jako správné použití toho termínu.
Nahlásit
Pivní povinnosti to je v pořádku:-) ovšem ty vynechat tak na to ani to zmíněné parte jako omluvenka nestačí.
To omlouvá jen osobní přítomnost na vlastním pohřbu, ovšem tam nepůjdu neb tam už budu já a to už je moc lidí O_o
A v čom je problém ? :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pan plukovník má pravdu. A podle toho, jak proruský filcky kvičí na sítích, je vidět, že trefil hřebíček na hlavičku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Pan plukovník může mít stokrát pravdu ale je buran.... nepamatuju si, že by za komunistů nějakej státní ouředník do médií prohlásil o Havlovi a té jeho disidentské prominentní pražské partě že jsou to s***ě ... nedávno když na slovači trefili fica tak aji tady u nás naši politici taky kvičeli o nutnosti nerozdělovat společnost a nehloubit příkopy, a teď jim jejich placenej ouředník do toho hodí vidle tím svým slovníkem dezoláta :D
Nahlásit
On to myslí dobře, ale dopadne to jako vždycky :-)
Nahlásit
Myslí to zcela jistě dobře a co je dobře o tom nebude rozhodovat nějaká s***ě -_-
Nahlásit
No on tema 5 procentama myslel tzv ,,lgbt" komunitu :-) nebo čeho je tady ještě 5 procent.
Nahlásit
On tím myslel ty š***ny co by tady chtěli putina přivítat chlebem a solí jsa natřikrát zabaleni do české vlajky páč jsou přece ti flastenci :D akorát se pan plukas nechal trochu unést a zapoměl že není na buzerplace... krom toho ten jeho ouřad pro tu jedině správnou pravdu kde je 13 zaměstnanců z toho 3 vedoucí pracovníci a jeden koordinátor poněkud mlží pokud jde o zvěřejnění kolik ta sranda bude stát daňové poplatníky a kdo tam pracuje a vůbec se mi nelíbí -_-
Nahlásit
Ono jestli by nebylo lepší ten hluboký příkop vykopat okolo pana vedúcího ministerstva pravdy :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
BusterX .. nepamatuju si, že by za komunistů nějakej státní ouředník
Čo ty si nepamätáš ?
K***y https://www.youtube.com/watch?…
Povaľači platený americkými dolármi
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.mojevideo.sk/…alacoch.html
Čo ty si nepamätáš ?
K***y https://www.youtube.com/watch?…
Povaľači platený americkými dolármi
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.mojevideo.sk/…alacoch.html
Povalač je jiný kalibr než s***ě, že? :D a v tom prvním záznamu spílá soudruh kokeš telefonnímu záznamníku a ne oponentům s jinými názory, že? ale tak hledej šmudlo, třeba něco ještě vyhrabeš... :D
Nahlásit
A ne oponentům s jinými názory, že?
Obyčaný civil dostal za socializmu 10 rokov a tí čo mali konštruktívnu k***iku a p***om len žiadali o uplatenie ľudských práv ku ktorým sa štát zaviazal, tak rovnako sedeli
A Foltýn sa vyjadroval k tomuto, čo je veľmi vážna hrozba
https://www.ceskenoviny.cz/…zita/2539601
A k tomu podielu 5% to si zamozrejme ako všetko dopočítal denník, v SR je 60% ľudí ktorí šíria ruské dezinformácie a veria im (eurostat)
Obyčaný civil dostal za socializmu 10 rokov a tí čo mali konštruktívnu k***iku a p***om len žiadali o uplatenie ľudských práv ku ktorým sa štát zaviazal, tak rovnako sedeli
A Foltýn sa vyjadroval k tomuto, čo je veľmi vážna hrozba
https://www.ceskenoviny.cz/…zita/2539601
A k tomu podielu 5% to si zamozrejme ako všetko dopočítal denník, v SR je 60% ľudí ktorí šíria ruské dezinformácie a veria im (eurostat)
Nahlásit
Notyvole tak ty š***ny co fandí putinovi a mají opčanky československa a veří že je zem placatá pozavírejte na 10 let a bude klid... jo sory, vy je máte na slovensku ve vládě... :D:D:D
Nahlásit
https://youtu.be/4mNP93x3NxI?… IVAN DAVID VYSMÁL FOLTÝNA A JEHO „D***LNÍ PROPAGANDU“
Nahlásit
Anonym: Když nebudeš číst a hltat kedejakou sračku na internetu, nebo v novinách, bude ti líp xD
Nahlásit
Tak v tomhle s tebou ty kuse smaženýho masa musím souhlasit. Já to taky nečtu a je mi fajn:)
Nahlásit
Právě jsem se dozvěděl z příspěvku pana Founa61, že má SPD nějakýho poslanca v europarlamenmtu, doteď jsem o nem neslyšel... copak asi pro naši republiku tento hrdý flastenec v EU užitečného dělá? samozřejmě pod vedením šikmookého "čechajakopoleno" okamury....
Nahlásit
Trochu silná slova na vládního přečinitele, možná zákonozrádce. Ještě, že na ty plky v neČeské televizi nekoukám, protože tu prolhanou bednu nemám. Doufám, že si lidi naserou mozek zpátky do hlavy a tyhle existence už volit nebudou.
Nahlásit
Uz vis, Wille, proc si nemuzes stale sehnat kluka? My jo ... :-)
Nahlásit
I8051: Lepší žádného, než "Pokud je to v televizi, MUSÍ to být pravda!". Už jsem dvakrát s takovým žil a nebylo to pro mě.
Ale není to tak strašné, v mém okruhu známých ty šašky u moci nesnáší prakticky všichni.
Ale není to tak strašné, v mém okruhu známých ty šašky u moci nesnáší prakticky všichni.
Nahlásit
Wile a co to s tím má společný? S mladým máme taky na většinu věcí protichůdné názory jenže my na sobě nehledáme to co se nám nelíbí ale naopak:)
Nahlásit
A jeste Will nepochopil, co jsem psal ... :-)
Nahlásit
Až budou nový volby, plno dnešních politiků včetně Foltýna se bude hrabat z toho příkopu, který si už kopou.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Foltýn ovšem neni politik, je to ouředník placenej z našich daní... politik byl např. Mlhoš Zeman řečený Ovar, toho času osvícený panovník země české, ten taky rád používal plnotučná slůvka, ale obvykle tím označoval pouze novináře, např hyeny nebo blboun nejapný :D:D tehdy se z toho "pražská kavárna" (to taky vymyslel Zeman tendlecten výraz, ne? :D) mohla zbláznit, a dneska její ouřada používá stejný slovník jako kořala Zeman :D
Nahlásit
Jezina vubec totiz nevi, kdo je Foltyn, ale potreboval neco napsat ... -)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.