Gay kluby Plzeň

Bar Míša, tvl to zní fakt teple :DDD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

A Praha, Mekka buzen, pokud chceš tématický bar, není daleko :-)))) Je kousek. Bus 50min až hodku, vlak hodku a něco.
Nahlásit

Tygře, no táák... komu by se chtělo jezdit hodinu do baru xdd že ty seš z nějakýho zapadákova, kde jste museli i pro cíga jezdit vlakem? ;-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Ted už ne ale byl jsem :-) vlak do Prahy hodinu šestnáct minut :-) a to jsem na něj šel ještě dva kilometry pěšky :-)
Ale super, cestou tam pěkná procházka a zpátky si aspon trochu vystřízlivěl :-))))
A v mo rodné vesnici, tam jsi nekoupil nic. Ale 5 km byla nonstop benzina, nejednou jsme do ní šli pro pivka a cíga když došlo a to párkrát i ve sněhu :-)
Ale super, cestou tam pěkná procházka a zpátky si aspon trochu vystřízlivěl :-))))
A v mo rodné vesnici, tam jsi nekoupil nic. Ale 5 km byla nonstop benzina, nejednou jsme do ní šli pro pivka a cíga když došlo a to párkrát i ve sněhu :-)
Nahlásit

Chudák zhejčkanej frederd**k :-) já to mám na vlak dvě hodiny cesty, páže zastávku v docházkový vzdálenosti tři čtvrtě hodiny mi zrušili :-) no a co, vezmu petrolejku, do jedný kapsy dvoudecku petráku bych měl palivo i na cestu zpět, do druhý kapsy dvoudecku slivovice, bych měl palivo i na cestu zpět a jde se :-) občas si to člověk prohodí a srkne si z druhý kapsy, ale aspoň to krátí čas návratu, neb o co je menší plamen a to je rychlejší krok, ale plamen zas příjemně voní ^_^
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

No pánové kdybych byl přímo z Plzně dejme tomu ale nejsem a poslední vlak ke mě jezdí z Plzně 22:47 někdy 23:10 a ono se vám nechce jet až do Prahy a pak se vracet aby člověk stihl vlak domů
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.