Sex cluby v Praze
29. 08. 2024 v 20:25 Anonym
Uvažuju, že bych zkusil navštívit nějaký gay sex Club v Praze (Drake’s, Factory nebo Garage). Máte někdo nějaká doporučení nebo zkušenosti?
The, kdybych pokaždý když se tady tohlencto téma objeví dostal pět rublíků, tak už mám deset careven a dvě téčka k tomu :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Na tohle mám názor...zachvili se o něj rád podělím.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Nemůžu se dočkat ^_^
Nahlásit
Da.....tupé srpy hovno straník;-)
Nahlásit
Vidím že jsi na školení nespal, dělám si u tebe hvězdičku ^_^
Nahlásit
Nemam, nybrz nevidim duvod se omezovat na teply kluby, kdyz maj levnejsi pivo a klid jinde ... :-)
Nahlásit
Já chápu pointu že někdo otevře bar kterej bude pro buzny který jsou sami a chtějí se seznámit.....Já bych se tam sice seznamovat nešel, ale nic proti.
Ale přehlédl jsem to slovo sex... No tak to hodně štestí, to mi přijde na úrovni jako ty gloryhole.
Ale přehlédl jsem to slovo sex... No tak to hodně štestí, to mi přijde na úrovni jako ty gloryhole.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Drakes je špinavej a většinou prázdnej (nebo mám smůlu). Factory a Garage jsou fajn a záleží na preferencích, které prostředí a kluky máš radši. A taky je to na náhodě, kde zrovna bude víc lidí, ale poslední dobou bývá plnější Garage.
A ještě jsi zapomněl Heaven - sice je to teď spíš diskotéka, ale taky má zadní prostory na hraní a pátky tam bývají narvané. Rozhodně tedy první pátek v měsíci, kdy tam jsou medvědi a gumáci, a poslední pátek v měsíci (ano, dnes), kdy tam jsou pejskové. To jsou zadní místnosti narvané a já tam neřádím jen proto, že polovina čubek tam je moje :D
A ještě jsi zapomněl Heaven - sice je to teď spíš diskotéka, ale taky má zadní prostory na hraní a pátky tam bývají narvané. Rozhodně tedy první pátek v měsíci, kdy tam jsou medvědi a gumáci, a poslední pátek v měsíci (ano, dnes), kdy tam jsou pejskové. To jsou zadní místnosti narvané a já tam neřádím jen proto, že polovina čubek tam je moje :D
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vnímám hodně ohlasy na saunu bombon, mají i návštěvní knihu, která slouží spíš jako prc domluvárna :)
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.