Earth flatteri
Co si myslite o tech nestastnicich, co tomu veri? Nebo k nim snad pat***e? Ja si za poslednich par dni pustil nekolik rozhovoru s nimi a je to teda sila, co dovedou placat za nesmysly a vymejslet neexistujici fenomeny, pojmy a pokrivenou fyziku. A kdyz se jim hodi 100x overeny argumenty z nezavislych zdroju, vztekaj se jak tatrman nad vajickama :-)
Já nemám FB ale i tak mi šla pustit jedna stránka kde si z nich dělaj p***l. Byli tam i návody jak se bránit octem proti chemtrails.
Myslím že hlavní problém je ten, že když člověk uvěří něčemu podobnému, tak se mu v mozku spustí jistý mechanismus - na základě kterého nabyde dojmu, že teď všechny ostatní převyšuje. On ví to co ostatní ne, on je ,,něco víc".
Je to spíš otázka pro psychiatra tyhle pochody.
Já jsem v 16-17 také věřil spoustě konspirací, klidně to přiznám. Ale postupně se člověk na základě racionálních argumentů dostane tak nějak do ,,normálu".
Nejhorší je, že při racionálním argumentu dotyčný přepne a prostě si ho nikdy nepřipustí.
Základ je se na každou teorii podívat jako by byla pravdivá a postupně analyzovat a vyhodnocovat.
Ale Earth flatteri a podobní takto nepracují protože seriozní vědecká analýza by jim domeček zbourala a oni by nebyli výjimeční.
Byli by jen obyčejní pozemštané kteří nevědí více než ostatní.
Myslím že hlavní problém je ten, že když člověk uvěří něčemu podobnému, tak se mu v mozku spustí jistý mechanismus - na základě kterého nabyde dojmu, že teď všechny ostatní převyšuje. On ví to co ostatní ne, on je ,,něco víc".
Je to spíš otázka pro psychiatra tyhle pochody.
Já jsem v 16-17 také věřil spoustě konspirací, klidně to přiznám. Ale postupně se člověk na základě racionálních argumentů dostane tak nějak do ,,normálu".
Nejhorší je, že při racionálním argumentu dotyčný přepne a prostě si ho nikdy nepřipustí.
Základ je se na každou teorii podívat jako by byla pravdivá a postupně analyzovat a vyhodnocovat.
Ale Earth flatteri a podobní takto nepracují protože seriozní vědecká analýza by jim domeček zbourala a oni by nebyli výjimeční.
Byli by jen obyčejní pozemštané kteří nevědí více než ostatní.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
https://m.youtube.com/watch?…
Jsem přesvědčen, že u těchto lidí je něco pošramoceného s jejich chápáním, možná přímo je problém v “kapustě”.
Čím víc se někdo snaží jim něco vysvětlit, jejich narušena logika, touha po argumentaci za každou cenu “možná”, vytváří dopamin, prostě pro ně je to jako droga být na druhé straně barikády, mozek si sám vytvoří “bludy = argumenty”, kterých se drží jako klíště.
Jsem přesvědčen, že u těchto lidí je něco pošramoceného s jejich chápáním, možná přímo je problém v “kapustě”.
Čím víc se někdo snaží jim něco vysvětlit, jejich narušena logika, touha po argumentaci za každou cenu “možná”, vytváří dopamin, prostě pro ně je to jako droga být na druhé straně barikády, mozek si sám vytvoří “bludy = argumenty”, kterých se drží jako klíště.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Normální rozdělení nebo-li Gaussova distribuce, ono ani ten střed není žádný zázrak, natož nalevo od středu. Takže žádné překvapení ... :)
Nahlásit
Největší zastánci konspirací jsou ovšem napravo :-))))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Pokud se budeme bavit o normálním rozdělení inteligence, pak ti napravo nemají takové problémy s fyzikou a matematikou :)
Nahlásit
Někdo to bere jako recesi, někdo trollí, někdo tomu fakt věří, a někdo hraje blbýho. Pacifista flat earther s plotýnkama a kotníkama v hajzlu je postrach odvodové komise.
Nahlásit
Nač to rozebírat když to jen totálně průhlednej způsob jak si rejpnout do tatrmana :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Jsou to i***ti, země samozřejmě není placatá, má totiž tvar tetrakishexahedronu. ;)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přesně Klucinku, o nic jinýho mu nešlo. Ale záměr autora vyschl a umřel docela rychle, soudě dle počtu příspěvků.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Panskrt (49/178/81)
Pokud se budeme bavit o normálním rozdělení inteligence, pak ti napravo nemají takové problémy s fyzikou a matematikou :)
No já narážel na konkrétního spolupracovníka Vency Klausů :-)
No já narážel na konkrétního spolupracovníka Vency Klausů :-)
Nahlásit
Jj, vím na koho narážíš, to je spíš výjimka.
Nahlásit
R77 (47/-/-)
----------
Koho ze mi to sakra pripomina, nejak se ten pomatenec jmenuje, nejak od T ... :-)
----------
Koho ze mi to sakra pripomina, nejak se ten pomatenec jmenuje, nejak od T ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
No ale me bavi i ta nesourodost nazoru uvnitr jejich komunity. Nekteri veri ve sferu nad plackou, jiny zase v nebesa. Nekdo argumentuje tim, ze je obydlena jen jedna strana placky (a dole jsou ty zelvy nebo sloni), jiny to zase vidi oboustrane. Nejvesti kaspar je ten Shark, co mi pred chvili predstavil 5 jasnych dukazu, ktere v zapeti poprel :-)
Ovšem sofistikovanější jsou mikrovlnky. Protože tam je to technicky pravda.
Sice to jsou argumenty typu pračky zabíjí, protože když do ní dáš kočku a zapneš program tak jí to zabije = technicky je to pravda.
Ale o plochozemce jsem se nikdy nezajímal, četl jsem chemtraily, dvojčata, měsíc, HAARP, aids, vzteklinu co se nepřenáší na člověka - lobby veterinářů....
A to nejlepší a nejnovější - vakcíny :-)))))))
Sice to jsou argumenty typu pračky zabíjí, protože když do ní dáš kočku a zapneš program tak jí to zabije = technicky je to pravda.
Ale o plochozemce jsem se nikdy nezajímal, četl jsem chemtraily, dvojčata, měsíc, HAARP, aids, vzteklinu co se nepřenáší na člověka - lobby veterinářů....
A to nejlepší a nejnovější - vakcíny :-)))))))
Nahlásit
Jeziis to si pust na YT, to fakt stoji za to, ohanej se tam tema svejma termitama a ani nevedi, co rikaj :-)
Pred par lety chteli udelat vypravu na Jizni pol, pardon Jizni okraj a dokazat to, ale nejake zjistili, ze na to nemaj prachy a ze se tam nesmi jezdit autem a musi jit jen pesky a nejak od toho ustoupili. P***om nam to mohli jasne dokazat ... :-)
HAARP a chemtrails je uz ohrana nuda, lepsi tema jsou 5G site, ktery aktivujou Covid nanoroboty v tele a ti te pak rozrezou tim grafenem :-)
Pred par lety chteli udelat vypravu na Jizni pol, pardon Jizni okraj a dokazat to, ale nejake zjistili, ze na to nemaj prachy a ze se tam nesmi jezdit autem a musi jit jen pesky a nejak od toho ustoupili. P***om nam to mohli jasne dokazat ... :-)
HAARP a chemtrails je uz ohrana nuda, lepsi tema jsou 5G site, ktery aktivujou Covid nanoroboty v tele a ti te pak rozrezou tim grafenem :-)
5G jooo....to bych zapomněl. :-) ...pustím si to pro p***l, jestli je k mání nějaké konrétní video co stojí za to.....
Ikdyž kámoška vždy říká ,,tak kdy jedeš na konec světa?" a někdy dodává že pak za jejich barákem, tam se už jen padá dolu. :-)
Ikdyž kámoška vždy říká ,,tak kdy jedeš na konec světa?" a někdy dodává že pak za jejich barákem, tam se už jen padá dolu. :-)
To ne, tim by si nakadili do hnizda. Argumentujou tim, ze NASA vse edituje a zakulacuje na fotkach/videich v realnym case zemi, ale ze atmobalony to v 50 km nikdy nezaznamenaly. Samozrejme, ze zabery z ISS jsou korigovany podobne, jako venkovni krajina v serosi Silo (jestli nekdo zna) :-)
Fakt bych se chtel s nejakym placakem potkat a pobavit, me by to silene bavilo :-)
Fakt bych se chtel s nejakym placakem potkat a pobavit, me by to silene bavilo :-)
"NASA je ovládána svobodnými zednáři a Elon Musk vyrábí falešné rakety." ... :-))))
https://www.youtube.com/watch?…
Jo ty zednáři, sehnat dneska pořádnýho zednáře, to je kumšt :-)
Nahlásit
Panskrt
Nedělal si nějaký nebožtík vlastní raketu? Aby dokázal plochost země?
Ano ;-)
https://www.idnes.cz/…drenalin_fro
Nedělal si nějaký nebožtík vlastní raketu? Aby dokázal plochost země?
Ano ;-)
https://www.idnes.cz/…drenalin_fro
Nahlásit
Tohle je dobra trojka :-) https://www.youtube.com/watch?…
Nebyl na placku, byl na sekanou která kopírovala zakřivení povrchu zemského ^_^ odborně, stal se z něj blob :-)
Nahlásit
Tak jsme včera ještě zahráli střílečku online, a v noci se mi to zkombinovalo s tímhle tématem, a zdálo se mi že vesmírný ještírci existujou a běhají tady a já je střilel. Natočil jsem to na mobil, ale to video nešlo nikomu pustit.
Prostě se to nezobrazilo když na to koukal někdo jiný. A já někomu říkal že je to pravda, že mi musí věřit, že tu jsou.
To je strašný xDD
Prostě se to nezobrazilo když na to koukal někdo jiný. A já někomu říkal že je to pravda, že mi musí věřit, že tu jsou.
To je strašný xDD
Nahlásit
Asi něco jako formát flv před patnácti lety ^_^ to taky dával jen Winamp nebo VLC ^_^
Nahlásit
To byl flash, to je jedna z technologii, ktera ani nemela nikdy vzniknout ... :-)
Nahlásit
Přesně, rovnou měl vzniknout jen silverlight :D
Nahlásit
No, z blata do louze :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Flash :-D ale vzniklo pár dobrých flashovek, resp. Znám dvě.
Nahlásit
Ve flv byli mi oblibeni Happy Tree Friends, ted uz jsou na YT. Miloval jsem nejvic Lumpyho ... :-)
Pro neznale ochutnavka
Pro neznale ochutnavka
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.