Babetty jako koníček?
Zdar všichni, chci se zeptat, zda se tady náhodou najde taky někdo, koho baví tyto stroje.
Moto sice nebyly nikdy nějak extra odvětví mého zájmu, nicméně asi před 5lety jsem sehnal svou první 207 no to byl takový odrazový můstek a asi pul roku nato jsem sehnal patinovou 210 (která se mi po pár kilometrech jízdy zadřela) a tak šla 207 ke strýcovi a 210 jsem kompletně rozebral, zrekonstruoval a poladil na vyšší výkon, aby stíhal celkem jakž takž autům při běžné jízdě a aby byla prostě ta cestovní rychlost na výlety vyšší, trochu to odsejpalo a bylo to celkově zábavnější. No a teď mě to prostě baví až moc :D
Není tady náhodou někdo kdo má taky takový koníček a rád cestuje za dobrodružstvím? zatím mě za x tisíc ujetých km od stavby nikde nenechala, šlapat na tom nemusím a vždy si ty projížďky na tom stroji parádně užiju :)
Nemám nijak nudné nebo nezáživné auta, ale zrovna v létě se kolikrát raději provětrám na té moji Bábě :) Co vy? Máte nebo měli jste nějakou Babettu nebo jiný moped podobného stylu? :)
Moto sice nebyly nikdy nějak extra odvětví mého zájmu, nicméně asi před 5lety jsem sehnal svou první 207 no to byl takový odrazový můstek a asi pul roku nato jsem sehnal patinovou 210 (která se mi po pár kilometrech jízdy zadřela) a tak šla 207 ke strýcovi a 210 jsem kompletně rozebral, zrekonstruoval a poladil na vyšší výkon, aby stíhal celkem jakž takž autům při běžné jízdě a aby byla prostě ta cestovní rychlost na výlety vyšší, trochu to odsejpalo a bylo to celkově zábavnější. No a teď mě to prostě baví až moc :D
Není tady náhodou někdo kdo má taky takový koníček a rád cestuje za dobrodružstvím? zatím mě za x tisíc ujetých km od stavby nikde nenechala, šlapat na tom nemusím a vždy si ty projížďky na tom stroji parádně užiju :)
Nemám nijak nudné nebo nezáživné auta, ale zrovna v létě se kolikrát raději provětrám na té moji Bábě :) Co vy? Máte nebo měli jste nějakou Babettu nebo jiný moped podobného stylu? :)
Ja jsem chtel bejt za borce na zakladce, tak uz jsem si zacal set*** na Simsona enduro. Babeta mi prisla malo cool. Nicmene jsem usetrene penize rozfrcal na neco jinyho a ted uz vazne nevim na co. Mam ale nekde ve skrini jeste denicek, kam jsem si to vsechno zapisoval :-)
Pak jsem zacal az na dedove Jawe 250 a na ni jsem si v 17 rozbil hubu a tim pro me motorkarska kariera skoncila. Ted uz jen na fichtlech nekde po svete, kdyz nekam doplujeme a chceme jit plenit ostrov. P***el je presnej opak, ten ma bawo GS1250 a jeste KTM krosku. Na to me ale nedostane ani jako spolujezdce :-)
Noa synek si koupil z prvnich platu Hondu a pak starsi GS850. Jen si rikam, po kom asi je ... :-)
Pak jsem zacal az na dedove Jawe 250 a na ni jsem si v 17 rozbil hubu a tim pro me motorkarska kariera skoncila. Ted uz jen na fichtlech nekde po svete, kdyz nekam doplujeme a chceme jit plenit ostrov. P***el je presnej opak, ten ma bawo GS1250 a jeste KTM krosku. Na to me ale nedostane ani jako spolujezdce :-)
Noa synek si koupil z prvnich platu Hondu a pak starsi GS850. Jen si rikam, po kom asi je ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Takhle se zdá, že je synek po přítelovi :D
Všiml jsem si, že i babetty se vracejí do módy, stejně jako před léty simsony. Takže co by ne.
Všiml jsem si, že i babetty se vracejí do módy, stejně jako před léty simsony. Takže co by ne.
Nahlásit
Občas semnou jezdí kámoš na simsonu, ale ten jeho simson je nějak pomalý jedinou výhodu má, že si může sám, řadit, já na Bábě to řazení mohu pouze trochu regulovat plynem, tak aby odstředivé spojky dělaly aspoň trochu to co zrovna potřebuju , vlastně ještě má simson navrch v tom, že je to enduro :)
Nahlásit
Já měl na půdě 207 bych jí třeba vyměnil za báwo (auto) :-) ......Chtěl bych jednou choopera, ale to je momentálně unreal :)
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Me ty odstredivky bavej, muzu se kochat okolim a neresit razeni. Ale je zase fakt, ze nekdy by se moznost si podradit hodila, vyzkouseno mnohokrat na Visu, kdy musis do kopce prisukavat nebo vravorat, aby to na Titovu spilju s tebou dojelo :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tygriku, na copru jezdej duchodci. Takze to si pockas a koupis si ho az z prvniho duchodu :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vím o partě borcu co jezdili Babeta cap vždy byla trasa 100 - 150 km..
K pražskému hradu jich jelo 63
K pražskému hradu jich jelo 63
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Jestli je chopper pro důchodce, tak kde je k***a můj důchod O_o
Nahlásit
Já začal na pionýru 220, hranatější s plechama. Nejelo to a nebrzdilo, tak jsem pak koupil jawu 250 panelku, a s tou jsem vydržel nějakých 7 let. Babetu 210 jsem měl, ale byla to hrozná nuda. Po výměně kroužku a tyrystorového bloku byla spolehlivá. Pak dlouho nic, a čínský skůtr meiduo 4T 50 (mejdlo). To prostě nějak jelo a brzdilo celkem dobře. A nakonec japonec, Suzuki Freewind 650. Takový skáloblátochod na vyblbnutí a ježdění po okolí, víc nepotřebuju.
Teď tu v okolí byly fichtlcupy, ale bohužel jsem je všechny propásnul. Tak příště.
Teď tu v okolí byly fichtlcupy, ale bohužel jsem je všechny propásnul. Tak příště.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Babetty jsou má srdcová záležitost od 14 let. I když už mám velké pětikilo tak k Babettě potažmo Stadionu S22 se rád vracím. Ta jízda je úplně něco jiného. Jedu si v klidu 50, kochám se přírodou a vše hned utíká tak nějak pomaleji :)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.