Mladý bi
04. 09. 2024 v 00:56 Anonym
Zdravím chcel by som rádu od vás. Mam 26 rokov priateľ 18 ano som starší o 8rokov ale ide oto ze priatel je z rodiny môj sused sesternicin syn. Vraví že je Bisexual sme spolu rok áno je to divne, možno to znie uchylne omne to rodina vie onom nie možno si poviete že som taký a taký. Ale nebol som to ja starší kto to začal. Začal to on chodil umna dával my najavo že je tiež iný a proste od sa do mňa zaľúbil. Páčil som sa mu vždy priťahoval som ho. Zo začiatku som ho odmietal a že je z rodinný a že som sa snim hral vydel jak vyrastal že to nepôjde ďalej že nech umná nechodí atď. Ale po určitom čase keď som vydel že má omna naozaj záujem a z mysľou je vyspeli ako ja a proste mal som ho každý deň na očiach a po stupnom čase som sa ho spýtal u nás keď sme grilovali že ako to myslel stým že má chce? A on natom že on sa somnou nechce len vyspať a nechce byť somnou len kvôli sexu. Že či skúsim snim byť viac než kamarát no skúsil som keď vám poviem že sme boli sami spolu dvaja viac než 2mesiace bližšie akurát tam boli dotiky, sem tam pusa na lico nič viac spať somnou nechcel v žiadnom prípade až kým som snim nezačal vážnejšie. Sme spolu už rok šťastný nehadame sa. Jeho babka to trošku tuší zakričí na ňom nech sa somnou nerozprava jeho mama ( moja sesternica ). Si spolu rozumieme chodím unich kecame všetko je ok ale zas netuší že sme spolu možno aj áno. Ale nerieši to dajak výnimočné, priateľ je fajn. Len to že ten vek a jeho orientácia ma vomne neistoty veľké v poslednom čase ale zas nemôžem povedať že mi dava najavo nejakým spôsobom normálne mu chodím do telefónu proste je mi verný len aj tak mam zle myšlienky čo bude po čase či ho neunudim alebo si povie že chce rodinu atď. Pýtam sa ho stále vraví že nič také nehrozí že mu mam veriť že on nepotrebuje také veci riešiť keď je somnou že je rozhodnutý byť somnou. Áno sme susedia sme spolu každý deň, trávime veľa času spoločného, spoločné aktivity spoločne záujmy máme. Len proste neviem či mám ostať v tom vzťahu alebo nie mám hociake myšlienky začínam byť neistý v ňom atď. Prosím o radu ďakujem.
Nechces to trosku zkratit, napsat v bodech a vynechat omacku? To se vazne neda cist ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Prostě to je hysterka která se nakonec stane stíhačkou, čímž si sám díky své paranoie způsobí rozpad vztahu který třeba i nějaký potenciál měl. :-)
Není zač, bude to 7 rublíků plus dépeeeeeeehaaaaa ^_^
Není zač, bude to 7 rublíků plus dépeeeeeeehaaaaa ^_^
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím
Nahlásit
Klucinek: Pravda.
Tohle je příběh jak z povídek před honěním.
Užívej si vztah v letech, kdy mnozí teprve objevovali a byli sami.
A pokud budeš furt něco řešit jak hysterická stíhačka, tak si nakonec fakt najde někoho pokud možno víc na pohodu.
Tohle je příběh jak z povídek před honěním.
Užívej si vztah v letech, kdy mnozí teprve objevovali a byli sami.
A pokud budeš furt něco řešit jak hysterická stíhačka, tak si nakonec fakt najde někoho pokud možno víc na pohodu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Proč to píšeš azbukou. Udělejte někdo vypisky. Takhle se nemůžu vyjádřit. :-) a že můj názor by byl jistě přínosný:-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zase slohovka, jdu jinam.
Souhlasím • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Jo jo … jakmile začneš mít brouky v hlavě … tak je po vztahu. K tomu vy jakou sousedé, to bude jednou pěkná Itálie, mezi příbuzenstvem, až to všichni budou vědět.
Run run run
Run run run
Nahlásit
Brouci v hlavě většinou vedou k broukům v rozkroku :-)
Nahlásit
Je bisex, sám máš už pochybnosti. Pravděpodobně tě vymění za babu, uprcne si s ní dítě a ve stáří se vrátí k chlapům a bude jako moudrá studnice vtipnosti. Odejdi od toho dokud máš ještě čas.Smíšené vztahy prostě nedělají dobrotu.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Radši z toho vycouvej, ať nemáte ostudu v rodině
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Twl, slovensky rozumím dost, ale tohle psal nějakej úpe negramotnej slovák, kterýmu na klávesnici nefunguje čárka.
bod pro každýho, kdo to dočetl až do konce a rozuměl tomu xdd
bod pro každýho, kdo to dočetl až do konce a rozuměl tomu xdd
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím
Nahlásit
Díky Frede :D
Je to mladý klouček, věk pro experimenty. A ty jsi stíhačka, skoro se divím, že ho nesereš už teď.
Je to mladý klouček, věk pro experimenty. A ty jsi stíhačka, skoro se divím, že ho nesereš už teď.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tvl tak jsem za ten srpen se tak rozežral a rozchlastal že sem se zvětšil o 3,5-4cm. A pak si někoho hledej xDDDD
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
+4cm? Ceho a ve kterym smeru? :-)
Nahlásit
Slátanina bez dějové linky s hromadou gramatických chyb, jinak souhlas s ThomasTodd
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
A jeeje, hystericka uderka zase jede ofenzivu na bisexy. Nojo, holt zavist a aspon mate na koho hodit vase nezdary ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
4cm tam kde to malý už tak upe nebylo a směrem vpřed:-))))
Jinak aby jste se z těch bisoušů neudělali.... napadá mě na to jen pár reakcí, ale všechny jsem už tady v minulosti zmínil, tak přemýšlím zda-li se mám opakovat.
Jinak aby jste se z těch bisoušů neudělali.... napadá mě na to jen pár reakcí, ale všechny jsem už tady v minulosti zmínil, tak přemýšlím zda-li se mám opakovat.
Nahlásit
Se v tom vidíš íčko co, proto je hned urážíš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
04. 09. 2024 v 16:39 Anonym
Nechápem prečo gayova tak neznášajú Bisexualoch . Prečo ? Si myslíte ze bisexual je niečo hroza a des len kvoli tomu ze ho priťahujú viac pohlaví ?
Nahlásit
Nemluv laskavě za všechny, mám bisex přítele a ipřesto že je někdy caklej, neměnil bych ...
není to orientací, ale člověkem
není to orientací, ale člověkem
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
04. 09. 2024 v 16:48 Anonym
Ale tak väčšinou gayova zvyknutý nanich nadávať ja nemám proti nim nič . Mam tiež bisexuala priateľa a tiež by som nemenil za nič .
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tyhle radobycistokrevny buzny si myslej, ze jim vzdy bisex utece kvuli babe, protoze si nechtej priznat, ze ho samy vystvaly. Neznam zadnybo bisexe, co by tohle udelal. Ale buznicky to rady na bisexe takhle hodej, je to snadny a vyresej tim svoji hysterii :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
04. 09. 2024 v 16:58 Anonym
A si myslím že by ma tiež nevymenil všetko je o ľuďoch .
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Před hodinouOff-line Tygr728 (31/190/90) NOVÉ
4cm tam kde to malý už tak upe nebylo a směrem vpřed:-)))
______
https://youtu.be/IZy7pSl7LcI?… ^_^
4cm tam kde to malý už tak upe nebylo a směrem vpřed:-)))
______
https://youtu.be/IZy7pSl7LcI?… ^_^
Nahlásit
Humorné když do tématu s názvem "mladý bi" píšou staří slizouni jako i8051:-))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Měla jsem plno bisex mužů a z toho většina byla ženatých nebo minimálně zadaných s ženou. Nemysli si anonyme, že tvůj bude vyjímka. Aby jsi brzo neplakal ty znova pod jiným názvem zde.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Dovolil bych si provést korekci příspěvku monči. Má tam totižto obrovskou chybu. Správně mělo být... plno zoufalých můžů :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
04. 09. 2024 v 17:40 Anonym
Tak to je najmenej čoho by som sa bál . Lebo jemu je jedno čo si rozpráva okolie a nemá problém povedať rodičom že je somnou netají sa nijak ani nič neskrýva
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Moniko skym si šukala nas fakt nezajima a vuči těmhle dvoum je to dost blbá připomínka
Nahlásit
Já si myslím, že je lepší toho chlapce varovat. Takže jeto na místě a když se tu tohle řeší, bylo i na místě napsat, že taková opravdu většina je. Neber si to osobně zlatíčko.
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
No ale co si budeme, těch sem sice hetero a jsem s holkou, ale láká mě to zkusil tu je taky dost :-)
Nahlásit
04. 09. 2024 v 18:00 Anonym
Monco varovany je dosť dobré a ver mi že sa ľúbime a nevieme sa odtrhnúť od seba
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Každé dva elementy je možné separovat od sebe, liší se jen velikost heveru :-)
Nahlásit
Hele nic proti anonyme, ale dle té slohovky si nejsem jistý jestli se tak moc milujete, mě to přijde jako by jsi se potřeboval v něčem ujišťovat.
Nahlásit
04. 09. 2024 v 18:08 Anonym
Domcul práve že si uvedomujem že ja som ten ktorý to ma iné v hlave proste neistota . Takže musím popracovať na sebe
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Prvně tam hoď obraceč tahu, stíhačko :-)
Nahlásit
TV_Monca (48/185/94)
Já si myslím, že je lepší toho chlapce varovat.
------------
Tve fotecky jsou dostatecny varovanicko zlaticko ... :-)
Já si myslím, že je lepší toho chlapce varovat.
------------
Tve fotecky jsou dostatecny varovanicko zlaticko ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Varování je namístě, ty špatný zkušenosti má většina. bisex je nepřiznanej gay, kterej si chce potají užít s klukem, ale navenek se chce ukazovat s holkou a zakládat rodinu.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Anonym
To je úplne v poriadku.
Ste vzdialení príbuzní.
Nie je to tvoj bratranec ani brat
To je úplne v poriadku.
Ste vzdialení príbuzní.
Nie je to tvoj bratranec ani brat
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tatrmana opustil bisexuální kapitalista, a tam to všechno vzniklo xDDD
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tatrmana by si nikdo nikdy nevzal, takze ho nemuze nikdo ani opustit ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tygr to zabil! xddd
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Miloslave, tak děti z tohodle svazku asi nebudou ;-) přesto to můžou zkoušet xddd
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
A dost, zase hejt na bisexuály. Nesnáším tyhle gold star buzny. Doufám že si o vás žádnej seriózní člověk neopře ani kolo.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
No ty se tam veřejně vystavuješ jako kuwa machine a ještě lepší je, že máš vztah a hledáš sex. Děkujeme za definici bisexuality. :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Chtěl jsem napsat nějaký super komentář, jak je ostatně mým zvykem xDD
Ale zahlídnul jsem tývý monys a zeslábnul jsem :O :P xDDDDD
Ale zahlídnul jsem tývý monys a zeslábnul jsem :O :P xDDDDD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zeslábneš a podlehneš :D
Nahlásit
O podléhání jsem nic nepsal !!! xDDD
Nahlásit
Mezi řádky to tam vidím ;):D
Nahlásit
Rakosnik, nastavujici predel v satickach bisexum za prachy, tu zase zamoralizoval. Slapka vypatlana ...:-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Ahoj borci, krásnej příběh. No já mám dobrou zkušenost s bisexuály, s jedním jsem dlouhodobě chodil společně do gay sauny, kde jsme si užívali super sex spolu. Ondra
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Ahoj zdravím vás má někdo zájem rád bych vykouřil hezké p**o
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Hledám staršího chlapa chci se nechat tvrdě o***at mojí hladovou díru a já v*****ím až budeš stříkat semeno budu polykat můžeme dělat všechno co máme rádi ozve se někdo?
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Budulme1982: Tohle patří do inzerátů.
"Staršího chlapa" se vylučuje s "Tvrdě o***at", bud se s pokojíš s měkkým, nebo hledáš mladšího. A nikdo se neozve, tohle je poradna, tady dostaneš maximálně čočku, a to bez párku.
"Staršího chlapa" se vylučuje s "Tvrdě o***at", bud se s pokojíš s měkkým, nebo hledáš mladšího. A nikdo se neozve, tohle je poradna, tady dostaneš maximálně čočku, a to bez párku.
Nahlásit
Na 26 a 18 neni nic spatneho, tim spis ze to inicioval ten mladsi. "Sme spolu už rok šťastný nehadame sa." je asi ten zaklad.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Neboj, anonym to svym mindsetem rozhada ... :-)
Nahlásit
Normálne mu chodím do telefónu proste je mi verný.
To je důvod proč vám vztah skončí. Okamžitě musíš přestat lézt mu do telefonu! Jinak je konec neodvratný. Každý vztah jednou končí. A tak máš na vybranou mezi dvěma možnostmi
1) Skončí brzo a bolestivě
2) Vydrží dlouho a i pak budete kamarádi bez sexu.
Co máš dělat? Žij, jakoby každý den byl poslední. Užívej si každé krásné chviličky s ním. A zároveň mu nechej volnost. Ty se můžeš mezitím poohlížet po dalších přátelích, kteří tě utěší, až to nastane.
Když ti bude poprvé nevěrný, musíš mu jít z cesty, klidit se a nevynucovat si pozornost. Románky často brzo skončí. A když nevyvoláš scény, tak se k tobě vrátí, jakoby se nechumelilo. Možná pak bude váš vztah ještě lepší, když kluk pozná, že všude je chleba o dvou kůrkách.
To je důvod proč vám vztah skončí. Okamžitě musíš přestat lézt mu do telefonu! Jinak je konec neodvratný. Každý vztah jednou končí. A tak máš na vybranou mezi dvěma možnostmi
1) Skončí brzo a bolestivě
2) Vydrží dlouho a i pak budete kamarádi bez sexu.
Co máš dělat? Žij, jakoby každý den byl poslední. Užívej si každé krásné chviličky s ním. A zároveň mu nechej volnost. Ty se můžeš mezitím poohlížet po dalších přátelích, kteří tě utěší, až to nastane.
Když ti bude poprvé nevěrný, musíš mu jít z cesty, klidit se a nevynucovat si pozornost. Románky často brzo skončí. A když nevyvoláš scény, tak se k tobě vrátí, jakoby se nechumelilo. Možná pak bude váš vztah ještě lepší, když kluk pozná, že všude je chleba o dvou kůrkách.
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.