Obřízka léčba

12. 09. 2024 v 13:37
Anonym

Nazdárek kluci, tak mám za sebou úspěšně obřízku, ale docela mě to stále štípě a cítím "nekomfort", ale určitě to vyřeší mé problémy... Je tu někdo kdo obřízku má a mohl mi napsat, za jak dlouho se mu ulevilo? Kdy mohl začít opět sexuálně žít a za jak dlouho se mu žalud "otrkal" a nelepil na oblečení? Je to teprve 3 dny a vím, že první úleva by měla být až tak po 10 dnech, ale i tak si budu cenit informací. Díky

Takhle si zmrzačit penis :/ chudák
Pokud to bylo kvůli nějaký nemoci či tak tak chápu ale jinak si myslím ze je to Skoda.
Pokud to bylo kvůli nějaký nemoci či tak tak chápu ale jinak si myslím ze je to Skoda.
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit

Pokud se ti bude lepit na oblečení, natáhni si na něj šprcku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Do dvou týdnů už to bude lepší, nejhorší je první sprcha a močení. Sexuální aktivity se doporučují až po měsíci, ale každý tělo je jiný.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

12. 09. 2024 v 20:16
Anonym

Nezmrzačil jsem si penis... měl jsem prostě problémy a byl u urologa a pak u sexuologa. Oba se dohodli na obřízce, protože protože to prý dokáže vyřešit všechny mé problémy. Nemohl jsem mít ani normální sex jak to bolelo.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit

Co je na obřizce tak špatneho ?? mám ji od detství kvuli hypospadii
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Holt jak u koho. Ta největší citlivost mě přešla asi po dvou dnech a pak se to postupně čím dál lepšilo. Sexuální život mi urolog i po první kontrole doporučil až tak po šesti týdnech, ale pokud jsi mladší, bude se to hojit rychleji. Jinak opatrně hrát sám se sebou jsem začal už asi po třech týdnech... Už to prostě nešlo vydržet. :-D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.