Problémy s novým partnerem
18. 09. 2024 v 16:20 Anonym
Ahoj, mám nového partnera a vadí mu, že si udržuji kamarádský vztah se svým bývalým partnerem. Nový partner mi vyčítá, že mi pomáhá splácet dluhy z minulého vztahu a že se s tím bývalým partnerem (který mě zadlužil) kamarádím a chodím ven na vínečko. Nový partner mi řekl, že buď on nebo ten bývalý. Začínám toho nového partnera vnímat jako problémového jedince. Mám dát tomu novému partnerovi kopačky, když mě nedokáže tolerovat a vrátit se k bývalému? Bývalý začíná o mě usilovat a uvědomil si, co dobrého ztratil. Je mi 29 let.
Ty krávo xDDDDDDD
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
https://youtu.be/dSh2eJgLHt8?… při troše štěstí ti dojde jakou postavu zastáváš v tuto chvíli :-) s čím kdo zachází...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
To je past! Nevěř, že se bývalý změnil. Jakmile by ses k němu vrátil, tak se on změní zpátky jako kdyby se nic nestalo. Zůstaň se svým stávajícím a pořádně se nad sebou zamysli, máš to v hlavě zamíchané.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Paneboze, dej si facku ty probleme a misto vinecka bez makat ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím
Nahlásit
Neváží si tě a ano, budou š***t. Vykašli se na něj když tě nedokáže upřednostnit, takhle tě hodí na druhou kolej při každém problému.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
A jeeje, p***lni karfiolova monca nepochopila dotaz, ale hned ma jasno o sukani ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Se nedivim vole, že to toho novýho sere xD
Ještě když napíšeš, že o tebe bývalý usiluje, to je pecka na závěr xD
Ještě když napíšeš, že o tebe bývalý usiluje, to je pecka na závěr xD
Souhlasím - 13 • Nesouhlasím
Nahlásit
Stejne je to trolici tema ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hlavně se neřiď rady íčka, protože ten byl schopný svést ženu v těžké životní situaci, oblnout jí, dokonce k tomu, aby si ho vzala. Udělal si s ní haranty, což byl jeho záměr celou dobu a během té doby už měl tajný poměr se svým přítelem. Dokonce se snažil aby jí ty děti sebrali a chtěl je do vlastní péče, opravdu morální dno.
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Hele, ty rakosnicka stetko z nadru, vystrkovani p***le v satickach bisexualum ti jde vazne lip, nez vymysleni pribehu, ty nase tezka zivotni situace ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
TývíMonys už vidí ty karfioly úplně všude xDD
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Já teda ten karfiól vidím jen jeden! xddd
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Anonym? A nemám ťa ísť rovno prejsť bagrom alebo kamiónom? :D Byť na mieste tvojho partnera, tak ťa pošlem prvotriedne dop**i... Toto musí byť troll, lebo ak je toto reálna otázka, tak to ste potom trio jebnutych hláv... Tvoj partner, že je tak nahlavu a platí za teba dlhy čo ti narobil ex a ešte k tomu s tebou je, p***om sa chodíš vlečuči s exom, tvoj ex že ti narobil dlhy a teraz si zrazu uvedomil, že čo stratil a sa zrazu začal snažiť o teba, a napokon ty korunovaný kus d***la pridrbaneho, že si sprostý jak politik a chodíš sa zapodievať s exom, keď máš iný vzťah a ešte sa sprosto tu pýtaš. A henta monca evidentne dlho nedrbala, keď vidí úplne niečo iné, než je v príspevku. :D
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Takže bývalý ti pomáhá splácet dluhy a chce tě zpátky, a aktuálnímu partnerovi se to nelíbí?
Volil bych řešení, kdo chce prcat, platí. Buď bude nový ochotný to vzít na sebe a pak můžeš bývalého poslat do háje, nebo nebude a pak to musíš uplatit sám nebo budeš stále dolézat za bývalým.
Jestli k tobě něco cítí a chce tě zpátky, tak za chvíli začne podmiňovat výplatu protislužbou v posteli a to asi nechceš.
Zatím máš čas na rozmyšlenou.
Volil bych řešení, kdo chce prcat, platí. Buď bude nový ochotný to vzít na sebe a pak můžeš bývalého poslat do háje, nebo nebude a pak to musíš uplatit sám nebo budeš stále dolézat za bývalým.
Jestli k tobě něco cítí a chce tě zpátky, tak za chvíli začne podmiňovat výplatu protislužbou v posteli a to asi nechceš.
Zatím máš čas na rozmyšlenou.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Bagr mohu za drobný poplatek par set rublíků poskytnout k zapůjčení ^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Klucinku, netreba. :D ja mám asi 4 bagre na firme k dispozícii a 2 kamióny. xD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tak bereme bagre, kamione, a vzhuru za motýle prejet anonyme :-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
A co včele? O_o
Nahlásit
Anonyme on tě bývalý zadlužil, nebo ses zadlužil sám, kvůli němu a ten bývalý ti pomáhá z těch sraček ven? Je to složité, nový partner žárlí, že se s bývalým scházíš na vínečko. Řekl bych, že se chováš stylem, kam vítr, tam plášť a nenapsal jsi nám nejspíš plnou pravdu, co tě táhne zpět k bývalýmu.
Nahlásit
Divím se, že tě nový partner nekopne do p***le. Nic jiného si nezasloužíš.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.