Ck kdyby se půlka Afriky/Asie zvedla a šla k branám EU žádat o azyl?
Komu se nelíbí, ať nereaguje buď vůbec nebo si založí téma vlastní.
Žijeme v době masových migrací a asi nás to bude doprovázet i další desetiletí. Moje otázka je čistě hypotetická, zatím se jí politici vyhýbají jako čert kříže. Myslíte si, že právní systém, tak jak je nastaven, tzn. včetně Listiny práv a svobod by byl udržitelný i v případě, že by se třeba půlka Afriky/Asie zvedla a šla k branám EU žádat o azyl? Už dnes je EU doslova zaplavena migranty ze všech koutů světa, do toho ta nešťastná válka na Ukr. atd. jde o miliony migrantů z roku na rok. Všichni by měli nároky na ubytování, dávky, pojištění, zdravotní péči, jazykové kurzy, administrativní úkony, důchody zdarma. Myslíte si, že by se to dalo vydržet a systém by ustál, kdyby se dejme tomu 300milionů lidí(což na poměry Afriky ani Asie není až tak moc) zvedlo z postele a dalo na pochod? Nebo by se musel přehodnotit právní a důchodový systém EU a tím i náš? Jak by se případně změnil a v čem?
Žijeme v době masových migrací a asi nás to bude doprovázet i další desetiletí. Moje otázka je čistě hypotetická, zatím se jí politici vyhýbají jako čert kříže. Myslíte si, že právní systém, tak jak je nastaven, tzn. včetně Listiny práv a svobod by byl udržitelný i v případě, že by se třeba půlka Afriky/Asie zvedla a šla k branám EU žádat o azyl? Už dnes je EU doslova zaplavena migranty ze všech koutů světa, do toho ta nešťastná válka na Ukr. atd. jde o miliony migrantů z roku na rok. Všichni by měli nároky na ubytování, dávky, pojištění, zdravotní péči, jazykové kurzy, administrativní úkony, důchody zdarma. Myslíte si, že by se to dalo vydržet a systém by ustál, kdyby se dejme tomu 300milionů lidí(což na poměry Afriky ani Asie není až tak moc) zvedlo z postele a dalo na pochod? Nebo by se musel přehodnotit právní a důchodový systém EU a tím i náš? Jak by se případně změnil a v čem?
Afrika/Populace
1,373 miliard (1. 7. 2021)
Asie/Populace, muslimská populace cca 1,6 miliardy
4,641 miliard (2020)
EU
0,449mld (2024)
1,373 miliard (1. 7. 2021)
Asie/Populace, muslimská populace cca 1,6 miliardy
4,641 miliard (2020)
EU
0,449mld (2024)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Ty jsi vazne nemocnej tarmane. Takova vlezla manipulativni pijavice, co si vzdy vymysli problem a musi nad nim onanovat a vsem nutit svuj pokrivenej nazor. Uz i na novinkach mas ban, tak to delas tady ... :-)
Nicmene radeji tu budu mit 10 normalnich, chytrejch a potrebnejch bubaku z Afriky nez jednoho zbytecnyho ukrivdenyho nepotrebnyho tatrmana. A radeji bych poskytnul ty davky/byty/duchody/... tem pro nas potrebnejm nez tobe. Protoze tebe jen zajima to, co dostanes od statu zadarmo z cizich penez a deeesne te hloda zavist, ze ti nikdo nic neda a jinejm jo :-)
A jake "masove" migrace myslis? Precti si nejdriv, co je to masova migrace ... :-)
Nicmene radeji tu budu mit 10 normalnich, chytrejch a potrebnejch bubaku z Afriky nez jednoho zbytecnyho ukrivdenyho nepotrebnyho tatrmana. A radeji bych poskytnul ty davky/byty/duchody/... tem pro nas potrebnejm nez tobe. Protoze tebe jen zajima to, co dostanes od statu zadarmo z cizich penez a deeesne te hloda zavist, ze ti nikdo nic neda a jinejm jo :-)
A jake "masove" migrace myslis? Precti si nejdriv, co je to masova migrace ... :-)
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přestaň ~Buřte~ Tatrmane rozvracet republiku. Děkuji. :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mě by zajímalo, jestli má tatrman tady ještě nějakej druhej, normální profil. pze jestli ne, proč tady je? ;-)
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tatrman tu je proto, ze desne rad resi problemy, ktere neexistuji a desne rad vsem vnucuje svuj nazor, o kterem si mysli, ze je jediny spravny, ale ktery nikoho nezajima. Take hrozne rad cte sve vyplody a mysli si, ze on je vyvoleny a vse prokouknul. Jak i napsal zde: Vlady to nevidi a vidim to jen ja. Proste nechtene vztekle decko, ktere proto nema zadne kamarady a jedinym jeho cilem je rozesirat lidi. Vzdyt z jeho profilu je to jasne ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Pokud pominu tatrmanův očividný xenofóbní rasistický populistický záměr, tak opravdu taková situace nastane kvůli globálnímu oteplování. Některé části planety budou zkrátka zcela neobyvatelné. Nicméně těžko hádat kdo se kam bude stěhovat. Evropa bude mít problém se suchem jako každá jiná země. Pokud by se do Evropy chtělo dostat desítky až stovky milionů lidí, tak i sebe empatičtější člověk musí uznat, že takový počet Evropa neuživí i kdybychom chtěli. Prostě by naše hranice musely být neprostupné a nějakou část migrantů bychom vytřídily a pustily (především tu odborně vzdělanou). Ale taky se může stát že my bychom utíkali z Evropy. Že Evropy by mohla být neobyvatelná, protože našemu klimatu a jak se mění nerozumíme.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tenhle cirkus co dojel je opravdu na prd. Máme jednoho co nedokáže sám si srovnat partnera a děla z toho funny fantasii a pak tady máme tohle rasistickýho klauna.... bože kde jsou ty časy kde jsou gloryholes? nebo co je to bíle na mém péru? to byly aspon klasiky nad čím se dalo pousmát.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mě migrace nějak nevadí do okamžiku než začne někdo žít na můj úkor a bude se mě snažit operovat na ulici perořízkem. Bohužel současná migrační politika kterou vedou mama merkl a fon lejno ukazuje že to je velmi ošemetná a nebezpečná politika, která vede k tomu že našinci jsou ve své zemi cizí.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Rekl bych, ze mama Merkl uz roky nastesti nic nevede ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Collapsenik (23/170/-) NOVÉ
Pokud pominu tatrmanův očividný xenofóbní rasistický populistický záměr
ne, rasistický je jen tvůj návrh řešení. Pustit jen někoho, collapseniku.
Pokud pominu tatrmanův očividný xenofóbní rasistický populistický záměr
ne, rasistický je jen tvůj návrh řešení. Pustit jen někoho, collapseniku.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Ale do dějin už se Makrela nesmazatelně zapsala, o té se bude jednou ještě hoooooodně dlouho učit ve školách...
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
Frederic (28/178/70)
Mě by zajímalo, jestli má tatrman tady ještě nějakej druhej, normální profil. pze jestli ne, proč tady je?
Fredericu, tyhle stránky nejsou jen seznamkou, pokud sis nevšiml je tady více rubrik, např. články ke čtení, poradna atd. Ne všichni se chtějí seznamovat nebo dělat jednorázovky.
Mě by zajímalo, jestli má tatrman tady ještě nějakej druhej, normální profil. pze jestli ne, proč tady je?
Fredericu, tyhle stránky nejsou jen seznamkou, pokud sis nevšiml je tady více rubrik, např. články ke čtení, poradna atd. Ne všichni se chtějí seznamovat nebo dělat jednorázovky.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Ok omlouvám se íčko, omlouvám se za chybu, opravuji.... politiku kterou vedla mama merkl budou současní obyvatelé a několik následujících generací narovnávat a spousta z nich za to zaplatí svými životy. Možná škody které tato psychopatická dáma nikdo nikdo nenapraví neb se v ní zhlédla její následovnice se zvrhle fašistickými sklony zničit vlastní národ.
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Buss
tak to rozhodně, řekl bych, že to vydá na celou kapitolu...
tak to rozhodně, řekl bych, že to vydá na celou kapitolu...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Makrela je v důchodě, 300 tisíc mesíčně, má tým 9 lidí včetně kadeřnice a vizážistky který sebou tahá po světě a to všechno platí německá současná vláda, tak asi sou fšici s výkonem madam makrely spoko... :D
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Hmmm.... Posledně to drahý žrádlo asi nestačilo, ale bubáci už jsou také ohraní.
Vymysli něco lepšího.
Vymysli něco lepšího.
Nahlásit
Hej kámo pane tygr, co gdybys šel přeleštit duhovou hřívu modrýmu jednorožci? tady ta žumpa neni pro tebe :*
Nahlásit
"bubáci" za tyhle výrazy by tebe a ička měli odstíhat, rasisti.
Nahlásit
Tu už jsem přeleštil :-) Teď jsem si sem přišel spravit chuť, já to tady čtu místo mejnstrýmu protože tam mi lžou a jsou negativní. ;)
Nahlásit
Tak šupky, sepsat a předat patřičným orgánům :-) Já u výslechu nebyl už asi 10 let, tak se těším,
Tak šupky, sepsat a předat patřičným orgánům :-) Já u výslechu nebyl už asi 10 let, tak se těším,
Nahlásit
Tam sou právě pozitivní až moc :D ale řeknu ti tajemství, lžou FŠICHNI, nejen mejnstrým... ale málokdo má chuť se v tom přehrabovat, jedni si vyberou jako zdroj TÉ SPRÁVNÉ PRAVDY mejnstrým, druzí telegram, a mají jasno... je to jak víra v pána boha - věř a nep**uj :D
Nahlásit
Jo pozitivní to mainstream umí hlavně kolem covidu s tím strejdou, co psal o mrazácích v ulicích...
Nahlásit
A to sem si řikal, že to tatramatce nespolknu, a už mu tady dělám i***ta... :D du gamesit 8)
Nahlásit
Bojíš se, že ti budou nadávat do s***ě?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Když si představím, že kombinaci B***ánistánu a Frantíkstánu bychom měli tady, a dřív nebo později mít budeme, tak se mi otvírají jaderné hlavice v kapse. Ale většina to asi chce, takže my naopak emigrujem do těch rozumějších zemí Afriky a jiných zemí za prací, a že takových lidí znám.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ale Jo BuřteIKS, máš vlastně pravdu. Tak už to prostě je :-) ale já nelžu nekecám :)
A Kojote, tvoji známí emigrovali do Afriky? :D tak to jsi jinej level. Ale je fakt že mám známého který tam žil 3 roky, velmi znalý člověk.
A Kojote, tvoji známí emigrovali do Afriky? :D tak to jsi jinej level. Ale je fakt že mám známého který tam žil 3 roky, velmi znalý člověk.
Nahlásit
Jste si mě zablokovali, abych vám nemohl dávat mínuska. Sraby!
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Tatraman blokuje vsechny, co s nim nesouhlasi. Proste je to pravy demokrat, jak o sobe v polucich tvrdi ... :-)
Nahlásit
Ďaleko nepríjemnejšie by bolo, keby ma raz Tatrman pozdravil nazdar sousede, z toho mi fakt zlieza koža :))
Nahlásit
Tatrman (28/-/-)
--------
Z kontextu je zrejme, ze to slovo pouzivam v kladnem slova smyslu, amatersky manipulatore ... :-)
--------
Z kontextu je zrejme, ze to slovo pouzivam v kladnem slova smyslu, amatersky manipulatore ... :-)
Nahlásit
To nechť posoudí soud, na stíhání to stačí...
Konečně dostane ten Rakušanův tým pořádný sousto...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Copak, komúna ti skrachovala ?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tatrman (28/-/-)
-----
Sak uz se tesim, jak se tam potkame. Vezmu s sebou tve navrhy, jak zasvetis me tenkrat nezletile deti do sexu nebo jak budes veset podnikatele a znarodnovat majetek. At se tam nenudej ... :-)
-----
Sak uz se tesim, jak se tam potkame. Vezmu s sebou tve navrhy, jak zasvetis me tenkrat nezletile deti do sexu nebo jak budes veset podnikatele a znarodnovat majetek. At se tam nenudej ... :-)
Nahlásit
Tatrmane, promiň mi to, ale ty seš fakt blb, až je mi z toho smutno :-/
Nahlásit
Tři věci:
1) odkdy zrovna tebe trápí to, že by někdo dostal něco zadarmo, resp. za peníze někoho jinýho? To byl vždycky tvůj vlhkej sen...
2) "Komu se nelíbí, ať nereaguje buď vůbec nebo si založí téma vlastní." - Z jakýho titulu si ty, rudej bolševickej noku, dovoluješ někomu určovat, jak a na co má nebo nemá reagovat?
3) "na stíhání to stačí" - o tom, co stačí nebo nestačí, nerozhoduješ ty.
1) odkdy zrovna tebe trápí to, že by někdo dostal něco zadarmo, resp. za peníze někoho jinýho? To byl vždycky tvůj vlhkej sen...
2) "Komu se nelíbí, ať nereaguje buď vůbec nebo si založí téma vlastní." - Z jakýho titulu si ty, rudej bolševickej noku, dovoluješ někomu určovat, jak a na co má nebo nemá reagovat?
Nahlásit
Zalujici tatrman, obžalovaný Íčko, jeho advokát Tommen, svědci Frederyk a Klučínek, a vrchní soudce sám velký BástrIKS.
To bude sitcom :-))) již brzy živě;-)
Nahlásit
TommenBaratheon (21/174/74) NOVÉ
Tři věci:
a vidíš zrovna ty si tady hraješ celou dobu na právníka a co jsi napsal k tématu čistě právním? Kulový. Nebo ti lepí zadnice?
Tři věci:
a vidíš zrovna ty si tady hraješ celou dobu na právníka a co jsi napsal k tématu čistě právním? Kulový. Nebo ti lepí zadnice?
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
"Komu se nelíbí, ať nereaguje buď vůbec nebo si založí téma vlastní." - Z jakýho titulu si ty, rudej bolševickej noku, dovoluješ někomu určovat, jak a na co má nebo nemá reagovat?
píšu dopředu jen doporučení Admina, nebo on je snad bolševickej nok?
Prosíme, drž se tématu diskuze a nepřidávej nevhodné příspěvky – udržujme to tady přehledné a relevantní. Pokud máš na srdci něco jiného, neváhej a založ nové téma. A hlavně, buď k ostatním ohleduplný, respektuj je a chovej se slušně.
píšu dopředu jen doporučení Admina, nebo on je snad bolševickej nok?
Prosíme, drž se tématu diskuze a nepřidávej nevhodné příspěvky – udržujme to tady přehledné a relevantní. Pokud máš na srdci něco jiného, neváhej a založ nové téma. A hlavně, buď k ostatním ohleduplný, respektuj je a chovej se slušně.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ty ale nejseš admin, tak si tu přestaň hrát na panskýho drába.
A co chceš jako napsat, elaborát na pět normostran A4 s odkazy na judikaturu o tom, že tvoje představy o výkladu trestního práva jsou úplně mimo realitu?
A co chceš jako napsat, elaborát na pět normostran A4 s odkazy na judikaturu o tom, že tvoje představy o výkladu trestního práva jsou úplně mimo realitu?
Nahlásit
Za prvé, právní systém společnost svazuje jen do té míry, do které se nechá, není to žádný přírodní zákon, abychom ho nemohli opustit. Opustit nemusí znamenat, že bude rušen, přepracováván, prostě přestane být naplňován (viz. z poslední doby nejen B***ánie).
Za druhé, ekonomicky neutáhneme ani nynější stav, copak jsou snad rozpočty unijních zemí vyrovnané, dokonce přebytkové anebo alespoň skutečně investiční?
Píšeš de facto o zhroucení společnosti, ale k té nepotřebujeme ani další ještě masovější migraci, stačí pokračovat v politikách, které jsou již nyní rozjeté.
Za druhé, ekonomicky neutáhneme ani nynější stav, copak jsou snad rozpočty unijních zemí vyrovnané, dokonce přebytkové anebo alespoň skutečně investiční?
Píšeš de facto o zhroucení společnosti, ale k té nepotřebujeme ani další ještě masovější migraci, stačí pokračovat v politikách, které jsou již nyní rozjeté.
Nahlásit
Collapsenik, extra pro tebe:
Globální oteplování neexistuje, globální změna klimatu ano, a fakt to není žádná novinka, klima není nic stabilního, země není stabilní, vesmír není stabilní. Proto je rozumné zvyšovat adaptabilitu, nikoliv se snažit udržet něco principiálně nestabilního.
Globální oteplování neexistuje, globální změna klimatu ano, a fakt to není žádná novinka, klima není nic stabilního, země není stabilní, vesmír není stabilní. Proto je rozumné zvyšovat adaptabilitu, nikoliv se snažit udržet něco principiálně nestabilního.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Tommen
A co chceš jako napsat, elaborát na pět normostran A4 s odkazy na judikaturu o tom, že tvoje představy o výkladu trestního práva jsou úplně mimo realitu
psal jsem o/k tématu, ičkův mrzkej komentář mě samozřejmě nezajímá ani zbla. Ten se na nic než vulga***y nezmůže, chudáček.
A co chceš jako napsat, elaborát na pět normostran A4 s odkazy na judikaturu o tom, že tvoje představy o výkladu trestního práva jsou úplně mimo realitu
psal jsem o/k tématu, ičkův mrzkej komentář mě samozřejmě nezajímá ani zbla. Ten se na nic než vulga***y nezmůže, chudáček.
Nahlásit
Díky Panskrte, konečně někdo k tématu a bez urážek.
Opustit nemusí znamenat, že bude rušen, přepracováván, prostě přestane být naplňován
s touto větou nesouhlasím, to by se týkalo, jen časově omezeného právního dokumentu např. Benešovy dekrety. není to ale případ ústavního práva, kde by si stát najednou řekl, tak a od středy to nebudeme vymáhat/stíhat...od středy platí anarchie. Navíc časově neomezeně. Stát vždycky vydá nějakou novou normu, a tu starou zahodí.
Opustit nemusí znamenat, že bude rušen, přepracováván, prostě přestane být naplňován
s touto větou nesouhlasím, to by se týkalo, jen časově omezeného právního dokumentu např. Benešovy dekrety. není to ale případ ústavního práva, kde by si stát najednou řekl, tak a od středy to nebudeme vymáhat/stíhat...od středy platí anarchie. Navíc časově neomezeně. Stát vždycky vydá nějakou novou normu, a tu starou zahodí.
Nahlásit
Píšu o zhroucení společnosti, nebude kdo by to vymáhal a nebudou prostředky na naplňování tzv. nárokových práv (dle mne z principu hovadina už teď), na papíře to klidně zůstat může, ten ostatně snese všechno.
Nahlásit
Před hodinouOff-line Tygr728 (31/190/90)
Zalujici tatrman, obžalovaný Íčko, jeho advokát Tommen, svědci Frederyk a Klučínek, a vrchní soudce sám velký BástrIKS.
xxx
jsem poctěn, nicméně nemohu přijmout... v této kauze je potřeba někoho, kdo má zcela jasno, KDE je pravda a KDO je padouch... neni čas rýpat se v důkazech... myslím, že je tu mnoho povolanějších následovníků odkazu krutopřísného prokurátora urválka :D snad kdyby se tohoto případu laskavě ujala jeho ctihodnost stromová stromokočka? :D
xxx
jsem poctěn, nicméně nemohu přijmout... v této kauze je potřeba někoho, kdo má zcela jasno, KDE je pravda a KDO je padouch... neni čas rýpat se v důkazech... myslím, že je tu mnoho povolanějších následovníků odkazu krutopřísného prokurátora urválka :D snad kdyby se tohoto případu laskavě ujala jeho ctihodnost stromová stromokočka? :D
Nahlásit
Btw zahlédl jsem tu nějakou poznámku od pana lukretia něco jako že "tatrman má pravdu", ale už to tady neni... nějaký projekt? :D
Nahlásit
Pre mňa ste jak jeden a bozaj ma v riť aj s ním :))
Nahlásit
Bozkať v riť? nene, žádné udobřování, jsem uražena :P
Nahlásit
Panskrt (49/178/81) Před hodinou
Globální oteplování neexistuje......
_________
Ják jako, že globální oteplování neexistuje? :O
Šak buzny jsou i v Africe ne? xDD
Globální oteplování neexistuje......
_________
Ják jako, že globální oteplování neexistuje? :O
Šak buzny jsou i v Africe ne? xDD
Nahlásit
Vtipný, jak do ruda rozpálenej tatrman nadává všem okolo, ale ostatní tady bude poučovat o slušným chování.
Ale čemu se vlastně divím. Ti komouši jsou všichni stejní bez ohledu na věk.
Ale čemu se vlastně divím. Ti komouši jsou všichni stejní bez ohledu na věk.
Nahlásit
Tatrman (28/-/-)
Ičkův mrzkej komentář mě samozřejmě nezajímá ani zbla
----
Aneb vyjadreni praveho demokrata. Ale v pohode, podohne nikoho nezajima tve tatrmanske stenani ... :-)
Ičkův mrzkej komentář mě samozřejmě nezajímá ani zbla
----
Aneb vyjadreni praveho demokrata. Ale v pohode, podohne nikoho nezajima tve tatrmanske stenani ... :-)
Nahlásit
Nahlásit
Nakopal bych je všechny do pr....... at tahnou tam odkud přišli včetně Ukrajinců kteří nám vyžíraji náš soc. systém.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
I8051 (53/184/97)
Ty jsi vazne nemocnej tarmane. Takova vlezla manipulativni pijavice, co si vzdy vymysli problem a musi nad nim onanovat a vsem nutit svuj pokrivenej nazor. Uz i na novinkach mas ban, tak to delas tady ... :-)
A pak kdo je tady nemocný. Tlustoprdovi už úplně hráblo.
A pak kdo je tady nemocný. Tlustoprdovi už úplně hráblo.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Někde se tu mihlo že bych měl bejt něco jako svědek,.tak to prrrrrr, já nic svědčit nebudu. Já výkonám finální exekuci, neb jedině katovna je mým rájem na Zemi :-)
Nahlásit
Buss
prokurátora urválka :D snad kdyby se tohoto případu laskavě ujala jeho ctihodnost stromová stromokočka?
tak to srovnání s Urválkem se ti povedlo, to na toho drevokocúra sedí. A výsledek by byl znám ještě před soudem.
prokurátora urválka :D snad kdyby se tohoto případu laskavě ujala jeho ctihodnost stromová stromokočka?
tak to srovnání s Urválkem se ti povedlo, to na toho drevokocúra sedí. A výsledek by byl znám ještě před soudem.
Nahlásit
Panskrt (49/178/81)
Píšu o zhroucení společnosti, nebude kdo by to vymáhal a nebudou prostředky na naplňování tzv. nárokových práv (dle mne z principu hovadina už teď), na papíře to klidně zůstat může, ten ostatně snese všechno.
Panskrte, já to tvoje "zhroucení společnosti" pojal jako zhroucení finančního a důchodovýho systému, to určitě ano, ale to neznamená, že přestane fungovat stát v ostatních oblastech - soudy policie vojsko. Ty by fungovaly dál, jenom by se dle mě zhroutil systém dávek a nároků a důchodů. Tzn. že by od toho dal stát ruce pryč a doporučil všem, ať se jdou pást na louku. samozřejmě by platy soudců a vymáhacího aparátu patřičně navýšil a asi by začal zřizovat i koncentráky,protože vězení by nestačila.
Panskrte, já to tvoje "zhroucení společnosti" pojal jako zhroucení finančního a důchodovýho systému, to určitě ano, ale to neznamená, že přestane fungovat stát v ostatních oblastech - soudy policie vojsko. Ty by fungovaly dál, jenom by se dle mě zhroutil systém dávek a nároků a důchodů. Tzn. že by od toho dal stát ruce pryč a doporučil všem, ať se jdou pást na louku. samozřejmě by platy soudců a vymáhacího aparátu patřičně navýšil a asi by začal zřizovat i koncentráky,protože vězení by nestačila.
Nahlásit
Velmi přínosná diskuze.
Ne že by ty jiné byly o moc lepší.
Čas dát si zas na pár týdnů od NaKluky pauzu.
Ne že by ty jiné byly o moc lepší.
Čas dát si zas na pár týdnů od NaKluky pauzu.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Mám pocit že jsi tatrmane to PanŠkrtovo sdělení upe nepobral, ale nevadí,.... jinak průser u těch bubáků je, že sem naběhnou a vyžerou všechny vejce. :)
A Klucinek vrchní kat :-) Bude vykonávat finální exekuci na odsouzeném tarmanovi, hurá zpátky do středověku xDD
A Klucinek vrchní kat :-) Bude vykonávat finální exekuci na odsouzeném tarmanovi, hurá zpátky do středověku xDD
Nahlásit
Joaha, je to tu. Tatarman se boji o svy davky a duchod. Konecne to napsal. Jak podle ... :-)
Nahlásit
Pro tvoji informaci, jsem čistý plátce a každej měsíc mi stát sebere 10k.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tatrmane, jak psal tygr ...
Nahlásit
Pokud ti stát sebere 10k, a je to myšleno hrubá/čistá a ne odvody celkem (ty jsou 10k při minimálce)...Tak je tvůj příjem 35tisíc čistého. To je dle statistik průmerný příjem.
Když se dají dohromady dva tatrmani, to máme 70k. I kdybyste dali dvacku za byt, tak zbyde 50k.
10jidílo = 40k.
Tvl, ani se nemusíte moc snažit a můžete si na dovolenou pronajmout loď vedle Íčka, a i ty vajíčka se nějak zvládnou :-)
Když se dají dohromady dva tatrmani, to máme 70k. I kdybyste dali dvacku za byt, tak zbyde 50k.
10jidílo = 40k.
Tvl, ani se nemusíte moc snažit a můžete si na dovolenou pronajmout loď vedle Íčka, a i ty vajíčka se nějak zvládnou :-)
Nahlásit
Panskrte
takže souhlasíš teda s tím, co sem psal já výše ohledně toho "zhroucení systému".
takže souhlasíš teda s tím, co sem psal já výše ohledně toho "zhroucení systému".
Nahlásit
Jedna věc tam ale nesedí:
"Když se dají dohromady dva tatrmani..." - kde najdeš druhýho takovýho pošuka?
"Když se dají dohromady dva tatrmani..." - kde najdeš druhýho takovýho pošuka?
Nahlásit
Tygr: Mám pocit že jsi tatrmane to PanŠkrtovo sdělení upe nepobral, ale nevadí,....
Moje reakce: Tatrmane, jak psal tygr ...
Tak co myslíš?
Jinými slovy, scénář, který jsi popsal se mi nezdá pravděpodobný.
Moje reakce: Tatrmane, jak psal tygr ...
Tak co myslíš?
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Tatrman toho nepobírá víc.
Nahlásit
Právě že pobírá a neměl by ^_^
Nahlásit
To již se kdysi dávno stalo .
V dávnověku se lidé do Evropy dostali právě z Afriky.
A Češi - slované jsou původem Indoasijský národ
V dávnověku se lidé do Evropy dostali právě z Afriky.
A Češi - slované jsou původem Indoasijský národ
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
To máte pravdu Franci Josefe (kolikáté pořadí, smím-li vědět?).
Při úplně první migraci nejen našich prapředků v Evropě nikdo podobný nebyl, pak už to bylo kdo z koho, náš poddruh dorazil jako poslední. A teď otázka, kolik poddruhů lidí v Evropě žije? Na světě?
Při úplně první migraci nejen našich prapředků v Evropě nikdo podobný nebyl, pak už to bylo kdo z koho, náš poddruh dorazil jako poslední. A teď otázka, kolik poddruhů lidí v Evropě žije? Na světě?
Nahlásit
Panskrt
a tvůj scénář je kde? Wer A sagt, muss auch B sagen.
a tvůj scénář je kde? Wer A sagt, muss auch B sagen.
Nahlásit
Ach jo. To že poslední tři komentáře panaSkrta zrovna na úrodnou půdu nepadnou, se dalo očekávat. Kdybys to vysvětloval třeba psovi, asi by to taky nějak extra nechápal, ale alespoň by neměl takové hloupé reakce. :-))))
Nahlásit
To jsou blechy psí, ty na tatrmana nejdou ^_^ ovšem rudý vši, toooo je jiná ^_^
Hmmm poddruh lidí... to sa mi páčí, rád lidi třídím dle druhu, třeba na soudruhy a ty "ostatní " ^_^
Hmmm poddruh lidí... to sa mi páčí, rád lidi třídím dle druhu, třeba na soudruhy a ty "ostatní " ^_^
Slušný člověk jako první soudí podle barvy kůže, až potom kouká na stranickou legitimaci:-)
Třeba u nás se pohybuje druh a poddruh. No rozdíl se pozná jak jsem již zmínil:-)
Třeba u nás se pohybuje druh a poddruh. No rozdíl se pozná jak jsem již zmínil:-)
Nahlásit
Tak stranickou legitimaci může dostat pouze jedna barva, tím jsem odstranil prvotní problém a zefektivnil proces ^_^
Ahaaaaa a já myslel druh černý nebo bílý, poddruh straník a "ten druhý" O_o tady se člověk dozví věcí, ještě že sem chodím O_o
Tatrmane, ich muss gar nichts ...
Nezapomeň, že se jedná o proces, ani těch 300 mil. se neobjeví z ničeho nic najednou za hranicemi, záleží na reakcích, osobně si tipuji, že budou nedostatečné až dojde k překročení nějakého horizontu, kdy už začne volný pád. Racionální chování začíná až v době, kdy jiná možnost není, pak už ovšem může být (a bude) pozdě.
Nezapomeň, že se jedná o proces, ani těch 300 mil. se neobjeví z ničeho nic najednou za hranicemi, záleží na reakcích, osobně si tipuji, že budou nedostatečné až dojde k překročení nějakého horizontu, kdy už začne volný pád. Racionální chování začíná až v době, kdy jiná možnost není, pak už ovšem může být (a bude) pozdě.
Tak vidím,že nemáš žádnou představu. Jako všichni ostatní tady.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Tatrman (28/-/-)
------
Sak ano, jedinej, kdo tu ma predstavy, jsi ty, kaspare. Tak to uz mas cas si najit specialistu ... :-)
------
Sak ano, jedinej, kdo tu ma predstavy, jsi ty, kaspare. Tak to uz mas cas si najit specialistu ... :-)
Nahlásit
Tak nějakou představu mám, ale není to na 5 min. a už vůbec nemá smysl ji vypisovat někomu, kdo má těžké problémy s chápáním textu.
Nahlásit
Jsme prostě epicky v kolosálním hajzlu ^_^
Nahlásit
Tatrman (28/-/-) Před 3 hodinami
Nahlásit
Tak a už je to tady...
redaktoři se asi inspirují u článků z mých příspěvků tady...:):)
https://www.novinky.cz/…abu-40489620#…
Objevují se první hlasy požadující prolomení dosavadního absolutního tabu - zrušení ústavního práva na azyl.
A bude se měnit ústava.
redaktoři se asi inspirují u článků z mých příspěvků tady...:):)
https://www.novinky.cz/…abu-40489620#…
Objevují se první hlasy požadující prolomení dosavadního absolutního tabu - zrušení ústavního práva na azyl.
A bude se měnit ústava.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jojo, inspiruji se u tatrmana. Ty jsi namyslenej a sebestrednej kaspar, ze vetsi snad neni ... :-)
Nahlásit
To jsou jen takový řečičky, za slabého Scholze bych změnu ústavy nečekal. Nezvolili si nedávno tu převaděčku Racketeovou do EU parlamentu?
Nahlásit
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Jj, posiluje, protože ty etablované strany problémy s migranty bagatelizují. K tomu nedávno Scholz podepsal smlouvu s Keňou, odkud má přijít nějakých 250 tis., tentokrát legálních, migrantů. Omezení nelegální migrace zároveň pod různými záminkami bojkotují. A protože se vzestupu AfD bojí, tak házejí vějičky svým voličům, např. nedávné doplnění kontroly hranic na zbylých úsecích. Vedle toho stále dotují neziskovky, které aktivně převážejí ilegální migranty především do Itálie. Trochu schizofrenní, ne?
Nahlásit
Se divíš, tatrmane, když ti tvoji milovaní levičáci k***í ne jenom to, na co hrábnou, ale i to na co se jen podívají?
Nahlásit
TommenBaratheon (21/174/74) NOVÉ
Se divíš, tatrmane, když ti tvoji milovaní levičáci k***í ne jenom to, na co hrábnou, ale i to na co se jen podívají?
migrační pohromu spustila Merkel z pravicové CDU, a dnes jsou u vlády pravičáci z FDP, takže v tom pokračují. Není to otázka levice.
Naopak protimigrační levicová strana Sahry Wagenknecht (BSW) jde nahoru a sbírá body.
migrační pohromu spustila Merkel z pravicové CDU, a dnes jsou u vlády pravičáci z FDP, takže v tom pokračují. Není to otázka levice.
Naopak protimigrační levicová strana Sahry Wagenknecht (BSW) jde nahoru a sbírá body.
Nahlásit
Panskrt: nedávno Scholz podepsal smlouvu s Keňou, odkud má přijít nějakých 250 tis., tentokrát legálních, migrantů.
Já mám pocit, že se v SRN politici snaží co nejrychleji naředit obyvatelstvo, aby už neměli domácí většinu při volbách.
Já mám pocit, že se v SRN politici snaží co nejrychleji naředit obyvatelstvo, aby už neměli domácí většinu při volbách.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Co je na té šeredné babě a na rozdávání peněz flákačům pravicového, ty m****se?
Nahlásit
Fakt nevím, zda lze ještě vůbec v Německu uvažovat v kategorii pravice/levice. Je snad politika green dealu pravicová? Řekl bych, že ne.
Je podpora ekonomické migrace za dávkami pravicová? Řekl bych, že ne.
Je podpora ekonomické migrace za dávkami pravicová? Řekl bych, že ne.
Nahlásit
Tak tyhle pojmy jsou dneska silne matoucí, je úsměvné jak si pod tím každý představuje něco jiného.
Nahlásit
Přistěhovalců se dá zbavit úplně zadarmo. Stačí schválit zákon, že kdo se nenarodil v Česku nebo českým rodičům, má omezená práva. Když se přistěhovalcům znepříjemní život, začnou odcházet dobrovolně. Např. pro běžence nižší sociální dávky. Až do smrti žádné volební právo a jejich děti také bez volebního práva, dokud si nevezmou Češku. Zákaz vlastnit v Česku nemovitosti. Taky daně by měli mít vyšší. Např. speciální daň za každé dítě.
Dost se obávám, že náhubkáři takový zákon nedovolí, a brzo tu bude zákon šaríja.
Dost se obávám, že náhubkáři takový zákon nedovolí, a brzo tu bude zákon šaríja.
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Ano, v jiné realitě je nakonec snadné všechno, jenže v ní nežijeme :D
Nahlásit
Tygře, zkus to rozlišovat na základě ekonomických pohledů, podle toho pravici/levici pořád dobře poznáš.
Nahlásit
Před 11 minutamiOn-line Plemenik (48/183/98)
Přistěhovalců se dá zbavit úplně zadarmo. Stačí schválit zákon, že kdo se nenarodil v Česku nebo českým rodičům, má omezená práva. Když se přistěhovalcům znepříjemní život, začnou odcházet dobrovolně. Např. pro běžence nižší sociální dávky. Až do smrti žádné volební právo a jejich děti také bez volebního práva, dokud si nevezmou Češku. Zákaz vlastnit v Česku nemovitosti. Taky daně by měli mít vyšší. Např. speciální daň za každé dítě.
xxxx
to je solidní nápad, bro... eště by to chtělo mít ve vlaku dycky jeden vagon vyhrazený pro přistěhovalce, aby se necpali mezi panskou domácí rasu... stačil by dobytčák asi... no a taky asi by se mělo vědět, kdo sem napatří, na první pohled, třeba žlutá šesticípá hvězda nebo půměsíc nebo tak něco a povinně přišitá na rukáv a nošená každým přivandrovalým nečechem... co? sakra doufám že jsem to vymyslel jako první, furt mám dojem, že už jsem to někde slyšel... :D
xxxx
to je solidní nápad, bro... eště by to chtělo mít ve vlaku dycky jeden vagon vyhrazený pro přistěhovalce, aby se necpali mezi panskou domácí rasu... stačil by dobytčák asi... no a taky asi by se mělo vědět, kdo sem napatří, na první pohled, třeba žlutá šesticípá hvězda nebo půměsíc nebo tak něco a povinně přišitá na rukáv a nošená každým přivandrovalým nečechem... co? sakra doufám že jsem to vymyslel jako první, furt mám dojem, že už jsem to někde slyšel... :D
Nahlásit
Tak PaneŠkrte o mě ani nejde, já si troufnu říct že bych to snad i poznal xD ale je to matoucí z celkového pohledu ve smyslu vnímání ostatních. To jak to vnímám já je nepodstatné. :-)
Nahlásit
Raději si tě příště přezkouším :D
Ostatní se nad tím musí zamyslet sami, tak těžké to zase není :)
Ostatní se nad tím musí zamyslet sami, tak těžké to zase není :)
Nahlásit
Tož dobře, tak jen budu doufat že nepropadnu xD
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.