Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Bisexuál?

25. 12. 2013 v 15:18Off-line Anonym
Ahoj. Řeknu to na rovinu. Nejsem normální kluk. Chodím na střední, jsem na kluky a dokázal bych milovat i holku, ale mám problém se zamilovat. Nikdy nejsem naivní, že by mi stačil jen náznak a spadl bych do toho. Spíš mi to hodně dlouho trvá. (To bylo jen na začátek)
Ale k věci. Na střední jsem nastoupil před 4 lety a mám jednoho spolužáka, který mě dokázal nalomit. V prváku jsme se vůbec nebavili, ve druháku trošku a pak jsem ho začal doučovat. Ale pořád to bylo jen kamarádské.
Momentálně spolu děláme čtvrtý ročník a je to mezi námi jiné. Sedává v lavici za mnou a v hodině se baví tím, že mi fouká do vlasů, šťouchá do mě, abych se otočil a když se otočím, tak dělá, že nic. Hraje v kapele a jednou mi hrál na kytaru, když jsem s ním čekal v autě před školou. Bral bych, kdyby prostě jen cvičil, ale když zahrál kousek písničky, přestal a nechal mě hádat, co to bylo za skladbu, tak si už nejsem jistý ničím.
Vlastně by to nebyl takový problém, kdyby přes dva roky neměl holku :)
25. 12. 2013 v 16:14Off-line LostHere  (36/180/65)
Áno. Môže byť aj bisexuál :) Aj ty.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 12. 2013 v 16:47Off-line LostHere  (36/180/65)
Lebo viem kto sa mi páči a ským viem a chcem čo mať? :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
25. 12. 2013 v 21:11Off-line onlip  (61/180/84)
Popravdě - nevím. Takových jemných náznaků jsem na střední škole zažil víc - od tří kluků; někdy to byl z druhé strany průzkum, co jsem, někdy prostě jen odlehčení oběma stranám ve stresu ze všeho učení, prostor pro humor, někdy vyjádření vděku za benefit toho typu, o kterém píšeš - s vědomím prvního předpokladu, nejspíš se to všechno mísilo. Píšu jen o těch, kdy došlo na sex, což každý nesl jinak, v duchu předchozího. Fakticky těch pokusů a narážek mohlo být a nejspíš bylo víc, což už nerozluštím. Až později jsem mohl poznat, že někteří z těch kluků byli aspoň převážně hetero, někteří možná na pomezí, někteří to možná dodnes nedokážou sami sobě říct.
Holka poblíž kluka nic neznamená. Sám jsem v té době s nějakými chodil, líbal se a leccos jiného. Ne kvůli kamufláži, prostě jsem hledal a snažil se zůstat tzv. většinový.
Jako jeden z mála tu nepíšeš o strachu ze zesměšnění a podle všeho jsi se svou orientací vyrovnaný. Ideální situace říct mu, jak obecně vnímáš kluky, ne (jen) jeho, nejlíp náznakem - třeba odkazem k literárnímu, výtvarnému n. jinému autorovi, o kterém oba víte, že byl gay. Uvidíš, nejspíš to i pro něj bude těžké, nebo třeba ne; dej mu čas, prostor pro reakci. A i potom to bude jen potenciální stav, každý se hledá, nemůžeš brát za hotové, co řekne napoprvé. V každém případě mu vytvoř únikovou zónu, kdyby ses totálně netrefil. S žádným z kluků od střední výš jsem neměl kolizní vztahy - pokud připustíš, že po přiznání budou jen kamarádské, nanejvýš přátelské.
25. 12. 2013 v 23:22Off-line LostHere  (36/180/65)
Ja stále nedokážem pochopiť ako je možné, že aj gayovia majú problém s bisexualitou a kopa ich neuznáva nič iné než heterosexualitu a homosexualitu. Dokonca že aj tu sú ľudia, čo uznávajú len dichotómiu muž/žena a neakceptujú trans- ľudí.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 12. 2013 v 23:32Off-line Anonym
Odkazem k výtvarnému autorovi? :D Myslím, že o tom nám ve škole navykládali víc než dost. Viz Leonardo da Vinci, Michelangelo Buonaroti, Sandro Botticelli, Caravaggio, Dalí atd atd
26. 12. 2013 v 09:39Off-line Anonym
Neví to nikdo.
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
 
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload