6 let v hajzlu
02. 10. 2024 v 19:19
Anonym
Anonym Tak jsme spolu 6 let a ten z**d mi kecal a podváděl mě s nějakou č***ou a teď chce odejít, protože si s ní uprcnul dítě. Vím, že sem chodíš ty hajzle a až si to přečteš, proklínám tě. Kéž to dítě nedonosí a tebe přejede auto z**dečku.
V krajšom svete by od teba nemusel odchádzať a žili by sme všetci spolu v láske jak kapybary
Souhlasím - 12 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Kdo jiného označuje za ďábla a přitom prská oheň, tak sám je to ďábel! Brrr...
Souhlasím - 10 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Kéž to dítě nedonosí.... To má jako znamenat co?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Smutnej příběh. pak tě zasáhne jenom ta hořkost.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
A řekl jsi mu to do očí? Nebo tu jen fňukáš pod rouškou anonymity a čekáš, že tě někdo podpoří? :D
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Co ti na to mám říct... Asi jen, že bys měl urychleně navštívit psychiatra, protože přát někomu smrt je fakt diagnóza. A přát smrt děcku, to už tuplem. Prober se zavčas, k***te.
Souhlasím - 11 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
No nekeee, po mesici klidu zase dalsi pohadka, aby se trosku rozvirila debata o bisexualech. To uz je hosi trapny a ohrany. Zkuste byt originalni ... :-)
Souhlasím - 8 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Nabrnkni si bisexuála, říkali... Bude to sranda, říkali...
Ve skutečnosti sis našel v první řadě ne bisexuála, ale kurevníka.
Zalej to pivem, vybouchej to ze sebe v posilovně, nebo dej procházku, a můžeš začít znova, a lépe.
Ve skutečnosti sis našel v první řadě ne bisexuála, ale kurevníka.
Zalej to pivem, vybouchej to ze sebe v posilovně, nebo dej procházku, a můžeš začít znova, a lépe.
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Neměl jsi si začínat s bisexuálem, teď budeš rád, když si na tebe vzpomene za pár let, až si bude chtít prcnout.
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 6
Nahlásit
Rakosnik ma spawnpoint nastaveny v temach o bisexualoch
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
To dítě bohužel nemůže za to že je tvůj přítel d***a..
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Rakosnik si ich sam zaklada, aby mohol pricmrndat
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jojo, rakos pak naseka hafo nesouhlasu bisexum, toz pockejme do zitra, jak se mi tu namnozi ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Nic netrvá věčně, co třeba dobrých 6 let ;) :)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Na tohlencto jsou fajn Ukrajinci nebo Rusáci :-) teda ne na to co tomu předcházelo, ale na řešení toho co bude následovat :-) za deset, patnáct litrů uměj zajistit spoustu zábavných příhod^_^
Souhlasím • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
Devadesatky již brzy xDD
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
To se už nevrátí, sudy už hovno vydržej :-\
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit
Budou se muset holt trochu upravit technologické postupy :-0
Nahlásit
Což znamená vícenáklady, který nikdo necálne :-\
Nahlásit
U výroby sudů ano. U procesu v kterém sudy figurují změnou třeba dosáhneme i úspory. Teoreticky....
Nahlásit
I85 Pohadka o bisex?
Tim jste chtel rict co? Ze bisex neexistuje?
Taky muzu rict, ze gay neexistuje, ze je to nemoc, jestli s tim mate problem
Tim jste chtel rict co? Ze bisex neexistuje?
Taky muzu rict, ze gay neexistuje, ze je to nemoc, jestli s tim mate problem
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
TommenBaratheon (21/174/74)
protože přát někomu smrt je fakt diagnóza
---------
Mamánku není to tak dávno, co si tady všem co nemáme očkování s radostí přál ať chcípneme na chřipečku-19. Ale nejsi jedinej takových přejících blbců bylo víc jako i8051 a další :-))
protože přát někomu smrt je fakt diagnóza
---------
Mamánku není to tak dávno, co si tady všem co nemáme očkování s radostí přál ať chcípneme na chřipečku-19. Ale nejsi jedinej takových přejících blbců bylo víc jako i8051 a další :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Charlesi, precti si to jeste jednou a snad to das. Kdyztak udelam vysvetlivky a obrazek ... :-)
Nahlásit
Jestli takhle reaguješ, anonyme, tak se tvýmu bejvalýmu nedivím, že tě podváděl xD
tfuj :D
tfuj :D
Nahlásit
Power: není to tak dávno, co si tady všem co nemáme očkování s radostí přál ať chcípneme na chřipečku-19
-----
No ale ty mas 2 davky, taks neumrel ... :-)
-----
No ale ty mas 2 davky, taks neumrel ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit
I8051
Ty máš 6 dávek.... největší pokakánek :-))
Ty máš 6 dávek.... největší pokakánek :-))
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Jen 4, ale ja to nepopiram vajco, jak ty. Tys bouchal na dvere ockocentra, abys uz davku mel, jeste ses tu tim chlubil a ted delas, ze zadny ockovani nemas. Proste kkt ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
No jo, Power "svobodomyslná osobnost" co "není ovce", která na internetu na facebookové skupině svobodných matek vyčetl, že se nemá očkovat, protože ty látky nejsou jedlý xD
Nahlásit
Jó amatéři kteří šukaj s bisexama a pak, když je bisex opustí jsou z toho na hlavu.
Máš, cos chtěl a nebreč v poradně.
Máš, cos chtěl a nebreč v poradně.
Souhlasím • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Všichni podvádí. Nevím proč do toho taháte bisexualitu.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Protože bisexuálové podvádějí upe nejvíc a eště jim smrdí z huby a mají plochý nohy :P
Nahlásit
K***a, taková dávka kompromitujícího materiálu zaráz O_o
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Co to meleš, ty plynová masko? Já jsem byl od samýho začátku jak proti všem těm i***tským zákazům, tak proti vnucování očkování. A myslím, že kdo sem chodí častěji, tak si to moc dobře pamatuje, tak aspoň nelži, když už seš blbej.
Nahlásit
Tak ja plochy nohy mam, sak i na to mam modroknizku ... :-)
Nahlásit
Power (23/180/65)
Krüppel :-))
----------------
Ale to o tobe vime ... :-)
Krüppel :-))
----------------
Ale to o tobe vime ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
Vzhledem k tomu že mám přítele bisexe, ktery chce hodně vlastního potomka, tak tvoji reakci na to dítě a holku chápu, ale nesměřuj ji k tomu nenarozenemu dítěti, to za ten pruser nemuže
btw neříkej že jsi za těch 6 let nikdy neslyšel od něj zmínku o rodině nebo o čemkoliv, co by ti dalo napovědu, že se muže cokoliv podobneho stat
btw neříkej že jsi za těch 6 let nikdy neslyšel od něj zmínku o rodině nebo o čemkoliv, co by ti dalo napovědu, že se muže cokoliv podobneho stat
Nahlásit
Proto my slušní bisexove si nejdřív pořídíme dítě (po prvních pár mlad**kych vztazích s klukama a holkama) a pak teprve jdeme ke klukovi:-)
Já bych to navrhl jako nový rodinný model :-)
Já bych to navrhl jako nový rodinný model :-)
Nahlásit
Muj to zkusil a nevyšlo mu to x krat :D
ale zase ví, že co se tyče dětí, tak mu nemám možnost nadavat, tenhle sen mame oba :D
ale zase ví, že co se tyče dětí, tak mu nemám možnost nadavat, tenhle sen mame oba :D
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
Když by si třeba bisouška s lesbou jako jeden pár, a bisous s tellousem jako druhý pár, pořídili dvougenerační dům se společnou zahradou. Tak ten bisous udělá s tou bisouskou dvě děti, které budou tím pádem obou párů.
A bude vyřešeno:-)
A bude vyřešeno:-)
Nahlásit
Pohádáš se o výchovu i v páru, natož ve 2 párech :D
Nahlásit
Ja ti Kady pujcim sva dve ditata a myslim, ze si to rozmyslite ... :-)
Nahlásit
Ale vždyť jsou roztomilá :D
Nahlásit
Uživit to ještě de od toho mám zahradu tak juniora občas vyženu na pastvu ale pro samý výlety si kolikrát ani pivo dat nemůžu a to i celej víkend. Ale naštěstí mám ňuníka tak nás může vozit a na oplátku budu vozit já je až mu ten jeho capart povyroste. A mimochodem on si ho naprcal v době když už sme se znali a co jako?:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit
''Ja ti Kady pujcim sva dve ditata a myslim, ze si to rozmyslite ... :-)''
hele ani ne :D on se učastní taborů s dětmi :D takže se na kde co člověk připraví
hele ani ne :D on se učastní taborů s dětmi :D takže se na kde co člověk připraví
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.