Proč se mi líbí se oblékat dámské prádlo?
Ahoj tak se ozvi neco podniknem
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 7
Nahlásit
Je to nádhérné, není nad to se cítít krásně, žádostivě a žensky.
Souhlasím - 9 • Nesouhlasím - 9
Nahlásit
Notyvole nekdo nas asi tresta za to, ze se jeste ve 2 odpoledne valime v posteli ... :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Wtf? ja to nechapu moje prispevky ihned odstrani ikdyz jsou plne neskodne ale kdyz objeví toto tak to tady admini vemi moc radi nechaji. Kde to jako zijeme
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Je smutný když si někdo přestavuje provoz na dráze jak na silnici :-) to je smutnější jak přestava toho skokanana :-) asi jak když jsme nedávno desítkou projížděli kolem skokana smutně visícího na zábradlí, o němž nás dispačer informoval :-) ty oči plný smutku a zároveň vzteku byly k nezaplacení :-)
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zkus neco normalniho, tim vlakem zpusobis zbytecne zpozdeni lidem, kterejm je tvoje zfetovana p***l u p***le :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím
Nahlásit
14. 01. 2025 v 04:44
Anonym
Anonym Můžete mně skočit na záda prostě ccitim se skvěle a užívám si to když mi to dělá ps nonstop v p***li
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit
Tak si hraj z velkýma robertkama. Já by jsem chtěl mít v zadku velký anální kolík poradíš mě jak si ho mám jednoduše roztáhnout. Zatím jsem tam měl být anální kolík 6,5cm v průměru a další velikost mám 7,5cm v průměru a nedaří se mě ho tam dostat chtěl bych se dostat na ten největší co jsem si koupil a ten má 12cm v průměru.
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit
Zdravím je tu někdo? Plzeň
Souhlasím • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Ty jsi Filip239 nejak mentalne zaostalej? Nebo jakej vyznam ma psat "Zdravim je tu nekdo?" do 4 nesouvisejicich temat? S touhle diagnozou nebude pro tebe nikdy nikdo ... :-)
Souhlasím - 7 • Nesouhlasím
Nahlásit
Proč se mi líbí se oblékat dámské prádlo?
----------------------
Každému se líbí něco, i8051 se zase rád navléká do neoprénu a užívá si v něm svoje fekální radovánky :))
----------------------
Každému se líbí něco, i8051 se zase rád navléká do neoprénu a užívá si v něm svoje fekální radovánky :))
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 4
Nahlásit
V dámské je hodně krásně, neboj se toho a pokračuj
V legínách a celkvě v dámském jsem tenkrát zažil první sex
V legínách a celkvě v dámském jsem tenkrát zažil první sex
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 5
Nahlásit
Každý ať si dělá co chce, ale mnohým tu chybí soudnost. Potkat nějakého takového vyžilého "chlapa" na ulici, tak nejdříve vyprsknu smíchy a pak, protože mám bujnou fantazii, se mi udělá nevolno. TV Monča je toho zářným příkladem...
Pokud někdo ten svůj fetiš vyloženě nikomu "veřejně" necpe, tak nic proti tomu nemám...
Pokud někdo ten svůj fetiš vyloženě nikomu "veřejně" necpe, tak nic proti tomu nemám...
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.