Parkování na invalidech

11. 10. 2024 v 15:54
Anonym

Parkujete taky občas na invalidech? I když se to nemá dělat, ale pokud se například jedna jen o pár minut? Nejhorší mi přijde že i za těch blbejch pár minut můžou být pokuty.

Celkem často. Ale vždycky jenom když nějakýho invalidu někam vezu takže jedině s kartičkou:)
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

11. 10. 2024 v 16:09
Anonym

Tak pokud jsi asistent, máš na to nárok na jak dlouho je potřeba
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

11. 10. 2024 v 16:20
Anonym

To ne, ale nedávno se mi stalo, že jsem zaparkoval snad na tři minuty,protože jsem si šel koupit cigarety, a platil jsem pokutu. Přijde mi to až moc přísný bezdůvodně.

Ne, neparkuju, ale ty anonyme muzes, vztahuje se to i na dusevni invalidy. To jsou i ti, co nechapou, k cemu jsou tato mista urcena... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Parkujete taky občas na invalidech?
--------
Bycikl parkuju v bytě, nebo v práci opřenej o zeď, ale určitě ne na nějakým invalidovi :-))
--------
Bycikl parkuju v bytě, nebo v práci opřenej o zeď, ale určitě ne na nějakým invalidovi :-))
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Invalida prakticky nemůže parkovat jinde, než na invalidech (kvůli šířce místa, potřebuje si víc otevřít dveře kvůli berlím, projet okolo s inv. vozíkem).... takže se nedivte, že když vidí auto, které tam stojí a nemá kartičku, že je naštvanej. I když jste ochotní "hned odjet, stačí říct". Protože vy můžete stát kde chcete, on jen tam...
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Power (23/180/65)
--------------
A sedlovku si beres do postele, vid uchyle? ... :-)
--------------
A sedlovku si beres do postele, vid uchyle? ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Já vím že Brno se Praze nemůže rovnat v ničem ale když sem ještě bydlel na bytě tak sem kolo parkoval ve sklepě protože sem se s ním nemusel mordovat ve výtahu a netahal sem si do bytu bordel navíc sem se že stejnýho důvodu i přeslíkal do monterek. Takže ráno výtahem po lehku do sklepa kde sem se převlíkl a dal si kvašáka a potom šup na kolo a pryč. Ale power vlastně bydlí v té kadibudce plné odpadků:)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Tvl parkovat na chromém invalidovi není férové, to už je lepší ho rovnou přejet a udělat si další zářez.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

15. 10. 2024 v 13:11
Anonym

Tak ja mluvil o par minutach, ne o tom tam stat dyl.

Ale pozor, 3 minuty skutečně byvavalo že můžeš, pokud to nezměnily. Rozlousknout to bude muset nějaký faktčekr:-)
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.