Obejmutí

02. 11. 2024 v 04:10
Anonym

Je něco špatného na tom že se při loučení na prvním rande obejmeme?

To já bych ti na rozloučenou dal i pusu, ale to by jsi z toho měl dle tvé otázky asi takové trauma, že by jsi musel pak na psychiatrii, Dnes už se stydíme i vyjádřit cokoliv pěkného. Tak si příště dejte high five jako správný heteráci LOL. Tebe pohladit po vlasech, nebo nedejbože tam, tak to s tebou sekne ne ?
Souhlasím - 6 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Pro me treba je. Na me takhle kdysi daaaavno jeden takto vyst**toval po placeni a to byla konecna. To je snad horsi nez spontanni testovaci sex na prvnim rande ... :-)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím - 3
Nahlásit

Copak ičko, byl jsi díky jeho reakci natolik vyvedený z míry, žes ho vyvedl i alkoholem z míry.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Já mám známýho z Prahe v mým věku, se kterým se potkávám v rámci mé práce, a ten mě skoro dycky objímá medvědím fousatým objetím, někdy už při setkání, ale většinou při loučení (jakože mě rád vidí - viděl), a je to heterák a č***ky nekouří :D prostě výraz srdečnosti, někdo to tak má... a znám víc lidí, kteří se při setkání nebo loučení obejmou, a moje známý baby se u toho líbaj na tvář a nejsou lesby... to, že tě na prvním rande obejme, nemusí znamenat vůbec nic, může to jen vyjadřovat, že je srdečnej, to ještě neznamená, že je to nějaká přecitlivělá hysterka (ale taky může :D) :D
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Denis36 (61/-/-)
Copak ičko, byl jsi díky jeho reakci natolik vyvedený z míry, žes ho vyvedl i alkoholem z míry
-----
Chape to nekdo? ... :-)
Copak ičko, byl jsi díky jeho reakci natolik vyvedený z míry, žes ho vyvedl i alkoholem z míry
-----
Chape to nekdo? ... :-)
Souhlasím - 5 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Souhlasím - 2 • Nesouhlasím
Nahlásit

Řekl bych, že našrot jsi každou chvíli ty.
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

Dělám to taky, je to fajn se obejmout.
Souhlasím • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

To se fakt už dneska lidi neumí zeptat? "Nevadilo by ti se obejmout?" Vážně tak těžký??
Všichni to maj jinak, některým se to líbí (jako wile), někteří to nesnáší (viz íčko). Spíš je něco špatného na tom udělat něco takovýhohle když o to ten druhej nestojí. Od toho ty otázky existujou :)
Všichni to maj jinak, některým se to líbí (jako wile), někteří to nesnáší (viz íčko). Spíš je něco špatného na tom udělat něco takovýhohle když o to ten druhej nestojí. Od toho ty otázky existujou :)
Nahlásit

Jasně není to zase tak černé na bílém.
Někteří to chtějí, jiní ne…
Proč o to druhý nestojí …to může být na pováženou hmmm
1. Počítal každou minutu než rande bude u konce
2. Vycítil, že prostě tam není chemie po té co si dali kafe …
3. Nechce se objímat v přeplněném podniku
4. Bylo ti cítit z úst už jen když jste na sebe mluvili
5. Nerad by vyslal špatný signál, poté když ví, že nebude mít zájem o další schůzku…
Někteří to chtějí, jiní ne…
Proč o to druhý nestojí …to může být na pováženou hmmm
1. Počítal každou minutu než rande bude u konce
2. Vycítil, že prostě tam není chemie po té co si dali kafe …
3. Nechce se objímat v přeplněném podniku
4. Bylo ti cítit z úst už jen když jste na sebe mluvili
5. Nerad by vyslal špatný signál, poté když ví, že nebude mít zájem o další schůzku…
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím
Nahlásit

Breke, totiž breke-ke! Po prvom rande sa neobjíma, to je silný zásah do privátnej zóny niekoho, kto je možno zdvorilý, ale už to trebárs nechce opakovať alebo potrebuje čas na spracovanie. To je vlastne aj prípad mnohých miestnych lepivých prekvapených, keď ich niekto aj len tu na webe odmieta, a oni ani za boha nechápu prečo, lebo šak z ich strany je to všetko tak úžasné. Proste nie, majte súdnosť a netlačte sa niekam, kam vás ešte nepozvali. Ak to bolo fajn, tak snáď bude aj druhé, tretie, štvrté... rande :))
Nahlásit

Jo, objímání až po svatbě 8)
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

A sex az po rozvodu ... :-)
Souhlasím - 4 • Nesouhlasím
Nahlásit

Byl jsem párkrát spontánně objat bývalými (čistě hetero) kolegy z práce, se kterými jsem se setkal po mnoha letech. Bylo to velmi srdečné až dojemné... příjemné, přestože jsem spíše "studený čumák". U objímání na/po prvním rande bych asi byl velmi zdrženlivý, páč je to stále ještě neznámý člověk.
Souhlasím - 2 • Nesouhlasím - 1
Nahlásit

A co by na tom bylo špatného? :-) Teda pokuď to není trik a snaha o další "krok". To bych dotyčného velmi rychle odpálkoval do p**e :-)
Nahlásit

Ono taky záleží jak to obejmutí vypadá ale celkově vzato mám určitou bezpečnostní zónu asi půl metru od těla a blíž jen tak někoho nepouštím
Souhlasím - 3 • Nesouhlasím
Nahlásit

Jen půl metru O_o
Nahlásit

Zhruba. Neměřím to:)
Nahlásit

Už hodně let mě nikdo neobjal
Souhlasím - 1 • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Ahoj borci, rád se objímám a hladím přitom frajerovi jeho zadek.
Souhlasím • Nesouhlasím - 2
Nahlásit

Anonym
Je to v poriadku. Ale pokiaľ partner nemá za sebou comming out, tak môže mu to na verejnosti vadiť
Je to v poriadku. Ale pokiaľ partner nemá za sebou comming out, tak môže mu to na verejnosti vadiť
Nahlásit

Proč by mělo být obejmutí špatně?
Pokud jsi byl například v partě, obejmutí kamaráda, či kamarádky při rozchodu před cestou domů se kluci a holky vzájemně objímají, poplácají se po zádech, řeknou si čááu, či pa, zase příště.
Tak proč by to mělo vadit při loučení od kluka? Zamysli se nad tím.
Pokud jsi byl například v partě, obejmutí kamaráda, či kamarádky při rozchodu před cestou domů se kluci a holky vzájemně objímají, poplácají se po zádech, řeknou si čááu, či pa, zase příště.
Tak proč by to mělo vadit při loučení od kluka? Zamysli se nad tím.
Nahlásit

Neni obejmuti jako obejmuti, na to je potreba davat pozor. Ja se taky dnes objimal s kamosem Rekem na letisti, protoze je to fajn chlap a vzdy nam vyjde ve vsem vstric, vse zaridi, dojedna slevu treba za Korynth atd. Ale to je takove normalni obejmuti :-)
Nahlásit
Přihlas se a napiš svůj názor. Nemáš svůj účet? Zaregistruj se.